Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

Att ha och inte ha

Sökträffar 1-30 av 252 Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 222 sidor.

    Mer om ISBN 9789100434427

    Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.

    Säljare: CSABA

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Inbunden bok. Bonniers/ Svalan. 1952.

    Hyggligt skick. Skyddsomslag saknas. Bra läsex från 1952. Namn i kulspets på insida pärm. Sthm: Svalan/Bonnier, 1952. 246 s. Förlagets helklotband. Ryggen bl läs mer

    Säljare: waxl

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Pocketbok. Stockholm : Aldus. Femte Upplagan 1975 uppl. 1975. 168 sidor.

    Mer om ISBN 9789100259020

    Mycket gott skick.

    Säljare: BokGustav

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Inbunden bok. Bakhåll. 2013. 238 sidor.

    Mer om ISBN 9789177423867

    Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.

    Säljare: axel1000

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Behåll vikten med GI ( de 20 recept är (innehåll) : Förord ; Behåll vikten med GI : Varför är det så svårt att behålla sin nya vikten? ; Vad är GI? ; Glykemiskt index ; Faktorer som påverkar GI-värdet ; Högt och lågt blodsocker ; GI och viktstabilitet ; Kroppens förbränningsmotor ; Smarta tips för ett stabilt blodsocker : Ät regelbundet ; Second meal ; Sura livsmedel ; Kall mat ; Fibrer ; Måltidens sammansättning ; Glykemisk belastning ; Strukturen i livsmedel ; Mängden kolhydrater ´; Hur viktig är vågen? ; En sund kost för en sund kropp ; Din personliga strategi ; Viktstabilitet och stress ; Tänk GI-rätt i din vardag! ; Kolhydrater ; Musklernas energi och hjärnans bränsle ; Vilka kolhydrater får jag äta när jag vill behålla vikten? ; Ska jag hoppa över kolhydraterna? ; Får man äta potatis? ; Protein ; Protein och viktstabilitet ; Kan man bli tjock av protein? ; Hur mycket protein ska man äta? ; Kan man äta för mycket protein? ; Animaliska proteinkällor eller vegetabiliska - kött eller kikärter? ; Hur är det med korv, fiskpinnar och köttbullar? ; Fett : Ät rätt fett för optimal fettförbränning ; Tillräckligt med fett för minskat sötsug ; Hur mycket fett ska man äta? ; Därför fungerar inte den fettsnåla kosten ; Skillnaden mellan olika typer av fett : Mättat fett ; Omättat fett ; Härdat fett / transfett ; Smör eller margarin? ; Vilka oljor är bra? ; Grönsakernas betydelse för viktstabilitet : Hur viktiga är grönsakerna när man vill behålla vikten? ; Mat med stor volym, mycket mättnad och lite kalorier ; Så får du enkelt med de nyttigaste grönsakerna i vardagsmaten ; Kökshjälpen : Ångkokare ; Silikonduk ; Stavmixer ; Zestjärn ; Ät grönsaker efter säsong ; Goda grönsaksrätter - så mycket mer än bara sallad ; En bra start på dagen ; Hur påverkar frukosten resten av dagen? ; 3 frukosttips med perfekt fördelning mellan kolhydrater, protein och fett ; För frukostälskare ; För morgontrötta ; För yoghurtälskare ; Mellanmål : Ät regelbundna måltider för viktstabilitet ; Kritiska stunder för blodsockerfall och sötsug ; Att förekomma blodsockerfall ; Vad ska man äta till mellanmål? ; En bra lunch : Bra luncher för viktstabilitet ; Hur ska jag tänka när jag äter lunch ute? ; Vad händer om jag hoppar över lunchen? ; Bra matlådeluncher ; En sund middag ; Kolhydrattratten ; Varm mat mättar bar ; Att avrunda en måltid ; Nyttig mat på kortast möjliga tid ; Kvällsmat och viktstabilitet ; Hur sent kan man äta? ; Hur hanterar jag mitt sötsug på kvällarna? ; Ett organiserat kvällsmål ; Hur mycket mat behöver jag? ; Behöver jag räkna kalorier? ; Hur stor är en lagom portion? ; Beräkna hur mycket energi du gör av med ; Skriv matdagbok ; Finns det mat som höjer fettförbränningen? ; Kryddor ; Kanel ; Protein och fettförbränning ; Vätska och fettförbränning ; Ska man ha "ätardagar" ? ; Förbjuden mat ; Välj dina sockerkalorier med omsorg ; Pröva nya alternativ ; Behåll vikten med rätt motion ; Måste man motionera för att hålla vikten? ; Vilken träningsform är bäst för viktstabilitet? ; Hur ofta ska man träna? Hur effektiv är vardagsmotionen? ; Bättre att äta mer och att röra sig mer ; Motivation och viktstabilitet : Hitta dina motivationshöjare ; Ta tag i det i tid ; Hur hanterar du dina fallgropar? När blir du nöjd?  Beröm dig själv! ; Bra matdagar ; Matförslag till 5 dagar -shemma ; Ditt nya skafferi ; Skafferiet ; Kyskåpet ; Frysen ; Andra bar saker att ha hemma ; Recept : Bra luncher : Ljummen kycklingpasta sallad ; Lax i ugn med quinoasallad och limeyoghurt ; Chiliconquorn ; Karibisk kamutsallad med räkor ; Kyckling i ugn med dinkelrisotto ; Bra middagsmat : Supersoppan ; Smarriga fiskbiffar med Marias morotstagliatelle ; Ugnsrostade grönsaker med valfritt tillbehör ; Omelett med avokadosallad ; Bra mellanmål : Matig macka ; Mellanmålsmoothie ; Apelsinkeso ; Nyttiga desserter : Suss snöbollar ; En annorlunda hälsotårta ; Äpplen i ugn med rostade nötter och vaniljkesella ; Snacks & bröd : Äppelchips ; Dinkelfrallor ; Meny för 4 personer : Avokadosalsa med pinjenötter ; Lyxig räkpanna ; Aprokoskompott med yoghurt och valnötter ; Sammanfattning ; Receptregister )

    Behåll vikten med GI ( de 20 recept är (inneh...

    Inbunden bok. Fitnessförlaget. 1:a uppl. 2007. 128 sidor.

    Mer om ISBN 9789185225781

    Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Se namnen på de 20 recept och innehållförteckning som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe! Pärm sliten lite p läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Hur du lyckas i köket ( de över 100 recept , över 80 metoder är : ( innehåll : Vad är fett? : Det finns tre sorter : Mättade fettsyror, Enkelomättade fettsyror , Fleromättade fettsyror ; Bra fett och mindre bra fett ; Varför behöver vi fett? ; Vilken sorts fett ska vi äta? Vad är margarin? ; Bra att veta om margarin ; Hur du lyckas med Milda : Goda skäl att använda Milda när du steker ; Temperaturen ; Konsten att steka kött ; Håll reda på tre saker : Tiden , Fettet , Temperaturen ; Är stekt mat fet mat? ; Baka med Milda ; "Milda margarin är solsken i kosten" ; Hur du lyckas med grönsaker : Ärtor, Bönor och Linser ; Förberedning av grönsaker : Grönsallad , Broccoli , Gurka , Kål , Rotselleri ; Paprika , Tomater , Lök , Purjolök , Vitlök , Morötter , Sparris , Aubergine ; Koka och steka grönsaker ; Steka grönsaker ; Selleripuré ; Helstekt lök ; Stekt lök i skivor ; Ratatouille ; Grönsaksgratäng ; Kronärtskockor ; Rotsakspytt ; WOK : Förbered noga ; Läs fort, det ät bråttom ; Wokade grönsaker ; Hur du lyckas med konserver : Sparrisomelett ; Ansjovis- och äggmacka ; Pasta med gröna bönor ; Fisk i tomatkross ; Majspannkaka ; Tomatsoppa med vita bönor ; Musslor under osttäcke ; Hur du lyckas med svamp ; Knivar ; Kstruller och pannor ; Slevar, vispar och andra köksredskap ; Matberedaren ; Hur du lyckas med potatis ; Rätt potatis till rätt ändamål ; Potatisen - en knölig historia : Potatisen erövrar Sverige ; Koka potatis och potatismos ; Steka potatis : Råsteka potatis ; Steka kokt potatis ; Klyftpotatis ; Potatis i ugn ; Bakad potatis ; Potatishalvor ; Potatisklyftor i ugn ; Hasselbackspotatis ; HUr du lyckas med gratängen ; Gratäng Bohus ; Potatissallad ; Vichyssoise ; Bakad potatis med gubbröra ; Råräkor med löjrom ; Kryddmilda ; Lime ; Saffran ; Oliver ; Parmesan ; Curry ; Ansjovis ; Vitlök ; hur du lyckas med örter och kryddor ; Vad passar till vad? (tabell) kryddor, örter ; Örter ger liv åt vardagsmaten , Hut du lyckas med fisk ; Bra att veta om fisk : Färsk fisk ; Förvara färskfisk ; Djupfryst fisk ; Näringsinnehåll ; Rundfiskar ; Plattfiskar ; Plattfiskar ; Rensa och filea fisk ; Rensa rundfisk ; Ryggrensa rundfisk ; Filea rundfisk ; Rensa plattfisk ; Filea plattfisk ; Panera och steka fisk : Panera fisk ; Dubbelpanera fisk ; Steka fisk ; Stektider ; Stekt rödspätta ; Steka i ugn ; Lax med hollandaisesås ; Koka fisk : Koka fisk ; Koka fiskfiléer ; Koka i ugn ; Pochera ; Hemlagad fiskbuljong ; Torsk med champinjoner ; Lätt fisk i ugn ; Spättarullader ; Spätta anglaise ; Fisk- och skaldjursgryta ; Fisksoppa på lätt sätt ; Schilianka ; Bouillabaisse ; Den gamle och havet ; Hur du lyckas med skaldjur : Våra vanligaste skaldjur ; Vinkokta musslor ; Toast skagen ; Scampi oriental ; Heta räkor ; Ris- ett kapitel för sig ; Paella ; Risotto ; Italienskt ris med mandel ; Jambalaya ; Hur du lyckas med kyckling ; Tina, rensa och dela kyckling ; Rensa kyckling ; Dela kyckling i halvor eller fyra delar ; Dela kyckling till gryta i åtta delar ; Hemlagad kycklingbuljong ; Kycklinggryta ; Kycklinggryta med druvor ; Kyckling i ugn : Kyckling med fyllning av fetaost och oliver ; Tillagningstid ; Kyckling provence ; Varm kycklingsallad ; Petti di pollo á la bolognese ; Kyckling med rotgrönsaker ; Nu blommar det! ; Hur du lyckas med vin (24 frågor och 23 svar) ; Vilka länder produceras mest vin? ; Kan vi odla vin i Sverige? ; Varför är vitt vin vitt och rött vin rött? ; Varför använder man kork i vinflaskan? ; Vilken korkskruv är bäst? ; Vad gör jag om korken går av när jag öppnar vinflaskan? ; Vad betyder dekantera? ; Ett rödvin från Bordeaux, hur kan det beskrivas? ; Vilken temperatur ska vinet ha vid servering? ; Vad gör jag med vin som blir över? ; Hur länge kan en öppnad vinflaska sparas? ; Kan jag frysa in överblivet vin? ; Kortfattat, vad kännetecknar ett vin från Rioja? ; Varför ska man hålla vinglaset i foten? ; Hur vet jag att vin är dåligt (defekt) ? ; Vad kännetecknar en klassisk Chablis? ; Måste jag dra ur korken en stund före servering? ; Hur lagrar jag vin hemma? ; Hur kan man beskriva ett vin från Chianti? ; Kan jag dricka rött till fisk och vitt till kött? ; Vad är sherry? ; Är det dyrt vin godare än ett billigt? ; Vilket vin är godast i världen? ; Hur du lyckas med kött ; hur du lyckas med nötkött ; Hur du lyckas med gris och lamm ; Marinera kött ; Yoghurtmarinad ; Citrus-honung marinad ; Panera kött ; Dubbelpanera kött ; Wienerschnitzel ; Steka i panna ; Salta före eller efter? ; Tjockt eller tunt kött? ; När är köttet färdigstekt? ; Stektider ; Biff med lök ; Steka gryta : Skånsk kalops ; Steka i ugn : Rostbiff ; Indiskt lamm ; Burgundisk gryta ; Fläskfilé i sötsur sås ; Chili con carne ; Mildas grillskola : Grilltider ; Hur du lyckas med färs; Köttbullar ; Hur du lyckas med kåldomar ; Hamburgaren - en pannbiff som lärt sig amerikanska ; Hur du lyckas med paj ; Salakipaj ; Rotsakspaj med färs ; Tomat och purjolökspaj ; Paj på lax och spenat , Hur du lyckas med ägg ; Koka ägg ; Koktider ; Gulan för sig. Vitan för sig ; Hur du lyckas med pammkakor : Pannkakor ; Ugnspannkaka ; Hur du lyckas med omelett ; Omelett ; Bondomelett ; Crepes med räkfyllning ; Crepes med färs ; Omelett med grönsaker och tonfisk ; Hur du lyckas med pasta ; Viva Italia! : Pasta är nyttig mat ; Koka pasta ; Milda makter! ; Lasagne ; Ostsås ; Pastasallad ; Spaghetti carbonara ; Pastasås - lax och mozzarella ; Pastasås - bacon och saffran ; Hur du lyckas med sås : Toppredning ; Bottenredning ; Beurre nanié ; Sauce béchamel ; Sauce espagnole ; Sauce velouté ; Bearnaisesås ; Svampsås ; Currysås ; Rödvinssås ; Örtsås ; Gräddsås ; Umberto bakar knäckenröd ; Hur du lyckas med bakning : Innan du börjar ; Degspad ; Jäst ; Socker ; Salt ; Matfett ; Mjöl ; Bearbetning av deg ; Jäsning ; Slutknådning av deg ; Ägg ; Redskap till baket ; Rågbröd ; Vitt matbröd ; Matbröd ; Hamburgerbröd ; Franskbrödsbullar eller rosenbröd ; Valnötsbröd ; Skräddkakor ; Cranks bullar ; Scones ; Hur du lyckas med vetebröd : Fyllda bullar ; Längder ; Gräddningstider ; Hur du lyckas med mjuka kakor : vispa inte för länge ; Under gräddningen ; Efter gräddningen ; Citronkaka ; Engelsk fruktkaka ; Chokladtårta ; Hur du lyckas med småkakor : Marmorerade kakor ; Kolakakor ; Mandelskorpor ; Chip cookies ; Hallongrottor ; Bondkakor ; Blåbärspaj ; Rabarberpaj ; Hur du lyckas med förvaring av mat : Kött i kylen ; Temperaturen ; Matfett i kylen ; Förvara färdiglagat mat ; Tre heta tips för kylen ; Djupfrysa mat ; Detta ska du inte djupfrysa ; Register )

    Hur du lyckas i köket ( de över 100 recept ,...

    Inbunden bok. Van den Bergh Foods AB Bokförlag. 1:a uppl. 173 sidor.

    Mer om ISBN 9789163057991

    Nära nyskick. Se namnen på de över 100 recept , över 80 metoder, oräkneliga tips som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe! P läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • 5:2-dieten - kokboken : 150 recept för halvfasta ( orig. titel : The FastDiet Cookbook ) ( innehåll : Förord ; Allt du behöver veta om 5:2-dieten ; I begynnelsen... ; Vikten att fettminskning kontra viktminskning ; Halvfasta och fettminskning ; Kom igång med 5:2-dieten : Du äter som vanligt... ; Du kan antigen fasta två dagar ; Du kan även ... ; Vad är då haken? ; Vill du verkligen laga mat på halvfastedagen? ; En diet för gourmander ; Och för den sparsamma ; Liksom för den som inte vill fasta ; Hur du ska äta på en halvfastedag : Först den här med kolhydrater ; Protein ; Vegetabilier ; Grönt ; Orange eller gult ; Rött ; Blått och lila ; Vitt ; Grönsaker - råa och tillagade ; Därför slår grönsaker alltid frukt ; Att pressa eller inte? ; Bra fetter - därför behöver vi dem ; Varför soppa? ; När ska du äta? ; Hungrig? ; Praktiska detaljer Smaksätttning utan fett ; Kolhydrater ; Spannmål ; Baljväxter ; Burkoar ; Fett ; Mjölkprodukter ; Frön ; Nötter ; Sötningsmedel ; Tio saker smala människor har i kylen ; Och vad ska du ha i frysen... ; Fastedagsköket ; Hur du lagar 5:2 - tips, alternativ och genvägar ; Olja och fett ; Ägg ; Kött ; Grönsaker ; Buljong ; Soppa ; Och slutligen riktigt enkel fastedagsmat ; RECEPT : Emkel frukost : Löskokt ägg med sparris ; Pocherat ägg med skinka ; Jordgubbar med ricotta, svartpeppar och balsamvinäger ; Rökt lax med kapris och rödlök ; Vattenmelon, färska fikon och parmaskinka ; Skivat äpple med kaneldipp ; Böckling med svamp ; Yoghurt med plommon, mandel och agavesirap ; Havregrynsgröt med fruktjuveler ; Frukost i lugn och ro : Pocherat ägg med spenat, portabella och kvisttomater ; Shakshouka ; Svamp med paprika- och tomatsås och tunt rågknäcke ; Fluggig räkomelett ; Müsli med körsbärsyoghurt ; Kyckling- och broccolifrukost ; Japansk frukostspecial ; Härlig frukostshake ; Kryddig pärongröt ; Enkla middagar : Ratatouille med rostat rågbröd ; Carpaccio på oxfilé med citron och örter ; Vegochili ; Varma puylinser med tomat och smulad fetaost ; Gul zucchini med fetaost, citronskal och mynta ; Tricolore på trä sätt : Ugnsrostade tomater ; Klassisk ; Blodapelsin, rucola och pistaschnötter ; Sashimi med wasabi och inlagd ingefära ; Italiensk crudo ; Tortilla pizzetta på trä sätt : Tapenade, pinjenötter och mejram ; Mozzarella och pesto ; Fetaost och svarta oliver ; Rökt regnbåge med rotselleri och pepparrotscréme ; Gravad lax med ägghalvor ; Tvåäggsomelett på fyra sätt : Ärter, rökt regnbåge och dill ; Zucchini, getost och rödlök ; Spenat, bondbönor och pecorino ; Emmentaler, tomat och rucola ; Krabba och kronärtskocka ; Enkel lax i ugn på fyra sätt : Med pepprig grönkål ; Med ångkokt sjökorall ; Med hyvlad fänkål och apelsinklyfftor ; Med varm paylinssallad ; Lax med pesto pronto och strimlade grönsaker ; Indisk auberginergryta ; Hummus med råkost, tahini, pitabröd och pimento ; Citroncouscous med mirintofu ; Vegetarisk : Broccoli på tre sätt : Wokad broccoli med ingefära, vitlök, soja och hackade hasselnötter ; Ångkokt broccoli med chili, citron och mandel ; Lila broccoli med bagna cauda ; Calabaza con acelas ; Chilifräst mangold med kikärter och hel rostad vitlök ; Champinjoner med mozzarella, pecorino och spenat ; Fyravarianter av dhal - indisk linsgryta : Röda linser och tomat ; Gröna linser och mynta ; Gula ärter, chili och ingefära ; Spenat , ärter och lime ; Kryddiga edamame ; Bagna cauda ; Tikka masala med röda linser och indiskt rotibröd ; Het thaiwok ; Skogssvamp med salvia, pocherat ägg och parmesan ; Gryta på tre sortens bönor med vanilj och pandanblad ; Ugnsrostade grönsaker med kryddig balsamicoglaze ; Kryddig miniaubergine med granatäppelyoghurt och valnötsris ; Röd grönsaksgulasch med kålrabbi- och rädissallad ; Stark sötsur tofu ; Shorbat rumman ; Fisk och skaldjur : Ostron med mignonette ; Ugnsstekt torskrygg med fänkål, vitlök och rosmarin ; Indiska vitlöksräkor ; Ceviche med koriandersallad ; Vietnamesisk havsabborre ; Hel havsabborre med citrongräs i foliepaket ; Ångkokta musslor i tomatbuljong ; Kolja med spenat och pocherat ägg ; Asiatiskt kryddade fiskpaket ; Räkor med purjolök och citron ; Fiskspett med balsamicocoleslaw ; Wokade citrongräsräkor med mirakelnudlar ; Pilgrimsmusslor med sparris och örtdressing ; Laffilé på tre sätt : Lax i bitar med gurka och dill ; Lax med bönor, broccoli och sparris ; Pocherad lax med bönor och tomat- och sardelldressing ; Fiskgryta med apelsin och fänkål ; Italiensk sallad med tonfisk och bönor ; Halstrad sesamtonfisk på fyra sätt : Med soja- och mirindressing ; Med citrongrässås ; Med chilikryddade gröna bönor ; Med salsa verde ; Strömming med kryddig mandelpanering ; Fiskpaket med couscous och inlagd citron ; Halstrad bläckfisk med vita bönor och chili ; Ugnsstekt torsk med marockanska kryddor ; Stekt makrill med regnbågssallad ; Kött : Spiskummindoftande kalkonburgare med tomatsalsa ; Ugnsstekt fläskfilé med fänkål ; Grön papayasallad med grillad ryggbiff ; Kycklingfilé på åtta sätt : Kycklingsallad med Sichuanstil ; Kyckling masala med raita ; Teriyakikyckling med sesamfrön ; Pocherad kycklingfilé med späda primörer ; Italienska kycklingspett ; Fransk dragonkyckling med citron ; Kyckling med paprika och spenat ; Harissakryddad kyckling med couscous ; Lätt cottage pie ; Kyckling alla puttanesca ; Lätta köttbullar med cavolo nero ; Stekta lammnjurar med linser ; Citrondoftande kyckling med ugnsrostade grönsaker ; Sallatsskål med shiitake och strimlad hoisinkyckling ; Värmande vintergryta ; Grillat fasanbröst ; Soppor : Aromatisk pho-soppa ; Klar tofusoppa ; Soppa på grillad röd paprika ; Bloody Mary.soppa ; Nässelsoppa ; Len tomatsoppa ; Sommarsoppa ; Morotssoppa med ingefära ; Nordafrikansk vårsoppa ; Spenatsoppa med ängssyra och muskotnöt ; Skördesoppa ; Gazpacho på tre sätt : Klassisk spansk gazpacho ; Eldig rostad gazpacho ; Grön gazpacho ; Rödbetssoppa med äpple och pepparrot ; Shiitake- och nudeldashi ; Skepparens soppa ; Mager bouillabaisse ; Minestrone för halvfastedagar ; Debs kycklingsoppa med nudlar, avokado och gurka ; Sallader : Sommarsallad med gurka och dill ; Sallad med fänkål, gurka, rädisor och citrusvinägrett ; Sparris med rödlök och grillad portabella ; Pennys rödbetssallad ; Räksallad med ärter och ärtskott ; Groddar ; Supersallad för magen ; Grekisk sallad med oregano och mynta ; Enkel örtsallad med varm smörstekt mandel ; Vintrig waldorfsallad ; Spenat- och valnötssallad med blåbär och dragonvinägrett ; Salade nicoise ; Vattenkrasse, apelsin och mandel med vallmofrödressing ; Rosa blad med rodnande frukt och smulad stilton ; Snakräddare : Koriander- och chilisås ; Grön örtsås ; Salsa på fyra sätt : Klassisk tomatsalsa ; Fänkål- och gurksalsa ; Vattenmelonsalsa ; Rostad tomat- och chilisalsa ; Raita ; Salsa verde med vattenkrasse ; Pesto på fyrasätt : Pesto på grillad paprika ; Klassisk grön pesto ; Pesto på persilja och pumpakärnor ; Röd och eldig pesto ; Tre goda dressingar : Tomatvinägrett ; Asiatisk dressing ; Enkel dressing med citron, vitlök och örter ; Kryddblandningar : Italienskt ; Indisk masala ; Asiatisk ; Tunisisk ; Nordafrikansk rs el hanout ; Kreolsk ; Egyptisk dukkah ; Texasblandning ; Kryddpastor : Citron och vitlök ; Nordafrikansk chermoula ; Västindisk jerk ; Memphis BBQ ; Mellanmål för halvfastedagar : MåltidsplaneringRecept efter kalorivärde ; Receptregister )

    5:2-dieten - kokboken : 150 recept för halvfa...

    Häftad bok. Bonnier Fakta Bokförlag. 1:a svenska uppl. 2014. 224 sidor.

    Mer om ISBN 9789174244298

    Mycket gott skick. Se namnen på de 150 recept som ligger på titel rutan där upe! Pärm sliten mest på kanter. Bladen med ny skick. Inga ante läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1986. 224 sidor.

    Mer om ISBN 9789100467456

    Mycket gott skick.

    Säljare: BRAPOL (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Pocketbok. Stockholm : Aldus. 1975. 169 sidor.

    Mer om ISBN 9789100259020

    Nyskick. Oläst. detta är en skildring från Kuba före revolutionen. Ett land av korruption och förtryck, behärskat av militära jun läs mer

    Säljare: Hallin Kommunikation (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • BESTSELLER Att ha och inte ha del 2 / 3 Dilhorne Dynasty PB

    BESTSELLER Att ha och inte ha del 2 / 3 Dilho...

    Pocketbok. Harlequin Historisk. Första uppl. 2002.

    Mer om ISBN 9789164020499

    Nära nyskick. Efter ett praktgräl med sin far beger sig Thomas Dilhorne till Melbourne. Där blir han en sen kväll överfallen och får e läs mer

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Inbunden bok. Albert Bonniers förlag. 1952. 246 sidor.

    Gott skick.

    Säljare: BokBernt

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Brytningstid  - En bok om ungdom och samlevnad ( innehåll : Förord ; Pubertet : Kroppen blir vuxen : Flickorna ; Pojkarna ; Självtillfredställelse ; Det tar tid att bli vuxen ; Det skär sig därhemma : Påfrestande mornar ; Klädbekymmer ; Att man aldrig kan få vara i fred ; Varför kan dom aldrig säga nej? ; Sluta skolan? ; Syskon ; Pappa är spydig ; Vem skall diska? ; Rättvisa , Vägen till mognad : Från spädbarn till tonåring : "jag vill ha" ; Att upptäcka världen ; Exemplets makt ; Att lära av kamraterna ; Vi ska sammanfatta ; Känn dig själv! : Vi har alla våra fel ; Min starka sida ; Att acceptera sig själv ; Vänskap ; Så ser jag ut : Att göra det mesta av sitt yttre ; Rodnad ; Yttre skönhetsmedel ; Gå halva vägen var ; Från grunden ; Kläder och make up ; Att lösa problem : Se problemet i ögonen ; Ta reda på orsakerna ; Att bortförklara ; Martyrgloria ; Att fly tillbaka i barndomen ; Söka tröst i sötsaker ; Flykt in i sjukdom ; Fartens tjusning ; Det finns bra vägar ; Övning ger färdighet ; Tiden läker alla sår ; Fördomar och prestige : Skryt och skvaller ; Tobak ; Alkohol ; Ung och kär : Hon och han : Han vill - hon vill inte ; Är det så han vill ha det? ; Vad är det som är tokigt? ; Hur länge ska man vänta? Egga inte upp pojken! ; Petting ; vad är moral? : Moralbegreppen kan växla ; Socialskikten blandas - svårigheterna växer ; Är nutidens ungdom förvildad? ; En flicka skall hålla på sig ; Hänsyn och ansvar ; Med sikte på framtiden : Hon skall först ha ett yrke ; Kärlekens språk ; Ett barn på väg : Befruktningskontroll ; Om något händer... ; Tala med mamma och pappa! ; Barnets far ; Ensam mor ; Tvungen att gifta sig ; Laglig abort ; Barnavårdsman ; Adoption ; Slutord

    Brytningstid - En bok om ungdom och samlevna...

    Häftad bok. Rabén & Sjögren Bokförlag. 1:a uppl. 1959. 144 sidor.

    Mycket gott skick. Se innehåll inom parenteser på titel ruatan där uppe. Pärm sliten lite mest på hörnen. En aning gulnade bladen med utmär läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1958. 251 sidor.

    Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Ingen ägarskrift eller annat. Portot gäller oavsett hur många böcker ni köper av oss; Anthon Klipp & Konsult här på Bokbörsen.

    Säljare: Anthon Klipp & Konsult (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 223 sidor.

    Mer om ISBN 9100434426

    Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.

    Säljare: Malamud

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Häftad bok. Ladusvalan/Bonniers. 1971.

    Gott skick.

    Säljare: Antikvariat Gläntan (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1998. 223 sidor.

    Mer om ISBN 9789100565930

    Nyskick. Skyddsomslag saknas.

    Säljare: solins

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Kokboken ( de 300 recept är : Innehåll : Förord ; Vad ska vi ha till middag? rukost ; Lunch eller middag ; Mellanmål ; Matsedel ; Planering för veckodagarna ; Den som vill banta ; Handla mat : Från matsedel till inköpslista ; Jämförpriser ; Extrapriser ; Läs på etiketten :Varans namn ; Innehållsdeklaration ; Vikt och volym ; Datummärkning ; Förvaring ; Tillverkarens / förpackarens namn ; EAN-kod ; Förvara mat ; Det är inte alla varor som trivs ihop ; Rätt temperatur ; Gör så här med möglet : Hårdost ; Bröd ; Sylt, saft, mos ; Köttförpackningar skall öppnas ; Förvara rätt i frysen ; Tips för frysen ; Förvara mat : Förvaringstabell ; Köttfärs, inälvor ; Färskt kött och fisk ; Salt och rökt kött samt rökt fisk ; Korv och andra charkuterivaror ; Färska grönsaker , Gurka ; Potatis ; Rotfrukter ; Färsk frukt ; Färska bär ; Mjukt bröd ; Konserver ; Förvara det gröna så här ; Ätta gott och rätt ; Kostcirkeln - diagram ; Behovet av energi och näringsämnen ; Så här kan en dags basmat för en vuxen se ut ; Maten ger oss näring ; Protein ; Kolhydrater ; Fett ; Vitaminer ; Mineralämnen ; Vatten , Och glöm inte bort motionen! ; Fräscha råvaror : Kött ; Bra att veta om kött ; Styckning och mörning ; Så här styckas nötkött ; Så här styckas lamm ; Så här styckas gris ; Viltkött ; Kyckling och höns ; Fisk och skaldjur ; Mycket fisk att välja på ; De vanligaste fiskarna och tillagnings sätt : saltvattenfiskar : Torsk ; Kolja ; Vitling ; Kummel ; Makrill ; Färsk sill och strömming ; Saltsill ; Matjessill ; Böckling ; Rödspätta eller rödspotta ; Sandkädda eller skädda ; Rödtunga och sjötunga ; Piggvar och slätvar ; Hälleflundra ; Blåkveite ; Sötvattenfiskar och tillagnings sätt : Abborre ; Braxen ; Gädda ; Gös ; Lake ; Lax : Regnbåge ; Öring ; Röding ; Sik ; Siklöja ; Ål ; Skaldjur : Räkor ; Musslor ; Krabba ; Kräftor, havskräftor och hummer ; Rökt fisk ; Fiskkonserver ;Helkonserv ; Kylkonserv ; Grönsaker och rotfrukter ; Bladgrönsaker ; Stjälgrönsaker ; Grönsaksfrukter ; Rotfrukter ; Förvara grönsakerna rätt ; Frukt och bär ; Mjöl och gryn ; Ris ; Spaghetti, makaroner och nudlar ; Kryddor ; Kryddschema , Kryddor ; Laga mat ; Mått och vikt i köket ; Bra köksutrustning är halva jobbet ; Bra köksmaskiner underlättar ; Matberedningsmaskiner ; Koka och steka kött ; Hur mycket kött per portion? ; Steka i ugn ; Temperatut och tid , Vad skall man servera till steken? ; Steka i stekpanna ; Stektider ; Detta passar att steka i skivor ; Steka bacon på rätt sätt ; Ugnsstekt fläskkrré - kotlettrad ; Skinkstek ; Kalvstek i ugn ; Lammstek ; Kalv- eller lammrule ; Nötstek i ugn ; Rostbiff ; Viltstek; Steka kött i gryta ; Herrgårds- eller slottsstek ; Viltstek i gryta ( älg, ren, hare ) ; Bogbladsstek ( griskött ) ; Marinera kött ; Sursetk ; Lövbiff med variation ; Schweizerschnitzel ; Piccata Milanese ; Saltimbocca ; Kotletter med sting ; Kalops ; Burgundisk köttgryta ; Biff Stroganoff ; Sjömansbiff ; Röd fläskgryta ; Gryta på bog ; Lammgryta ; Renskavspanna ; Renskavsomelett ; Renskavspanna med kantareller ; Grilla kött : Bra att veta när man grillar ; Grillspett ; God marinad till 400.500 g kött ; Koka kött : nöt, kalv, lammoch griskött ; Temperaturtabell ; Koka 1 kg kött så här ; Kokt kött med sås ; Köttsoppa ; Porterstek - Carnegiestek ; Köttsoppa ; Fransk köttsoppa ; Brynt köttsoppa ; Köttbullar och biffar : Bra att veta om färs ; Grundfärs ( med havregryn och potatismjöl ) ; Köttbullar ; Pannbiff med variation ( med hackad paprika , med lök, med baconskiva ) Biff á la Lindström ( med rödbeta, lök och sparris ) ; Hamburgare ; Rulader ; Köttfäsrgryta ; Köttfärsröra eller - sås ; Köttfärslimpa på två sätt ; Kåldomar ; Kålpudding ; Höstpaté ; Fransk paté - pastej ; Laga sås till kött ; Vit grundsås ( Bottenrdning, Toppredning ) ; Brun grundsås ; Ljus grundsås ; Sås till stekt kött ; Sås till kokt kött ; Bearnässås ; Tartarsås ; Gräddfil med tomat ; Gräddfilssås med paprika ; Periljesås ; Gräddfilssås med ost ; Laga fisk : Hur mycket fisk per portion? ; Så här rensar man rundfisk ; Så här filear man rundfisk ; Så här flår man en plattfisk ; Så här filear man salt sill ; Så här rensar man strömming ; Steka fisk ; panera på tre sätt ; Stekt hel fisk ; Korianderströmming ; Ättiksströmming ; Stekt rödspätta ( Meuniére ) ; Stekta fiskfiléer och skivor ; Steka fisk ; Dilstekta makrillfiléer ; Mandelstekta filéer ; Torskfilé på ryskt vis ; Torsk med kaciar och citron ; Torsk på wienervis ; Hälleflundra ; Kotlettfisk med musslor ; Stekta laxskivor med pepparrot ; Stekta strömmingsflundror ; Ugnsstekt hel fisk ; Ugnsstekt gös ; Fylld ugnsstekt fisk ; Koka fisk : Tider för kokning av fisk ; Koka hel fisk i svalnande vatten ; Fiskens tjocklek avgör hur lång tid det tar att koka den ; Till servering ; Kokt djupfryst fisk ; Kok hel fisk i ugnen ; Koka fisk i skivor ; Kokta fiskfiléer ; Koka fiskfiléer i eget spad ; Fiskfiléer eller fiskblock ; Koka plattfisk i ugn ; Inkokt fisk ; Inkokt lax ; Inkokt strömming ; Inkokt ål ; Fiskaladåb ; Tomatfisk ; Enklare kan fisken inte bli - rulla ihop strommningen och koka ; Kräftströmmning ; Fiskfilé i kryddig sås ; Fiskgryta med currysmak ; Fiskgryta med fänkål ; Sillgryta med äpplen ; Strömminggryta ; Fiskgryta med skaldjur ; Fiskgryta på snabbt vis ; Fiskgratäng - mat att ha på lut ; Variant på gratängsås ; Fisk på purjotäcke ; Enkel fiskgratäng ; Variation ; Fyllda spättafiléer ; Strömmningslåda med variation ; Strömmningslåda med tomat och purjo ; Skepparströmming ; Fisk på annat vis : Fiskpudding ; Sillpudding ; Fisksufflé på kokt fisk ; Göra sufflé ; Norsk fiskfärs ; Fiskterrin på annat vis ; Torskromslåda ; Torskromsbiffar med ost ; Fisksoppa ; Fisksoppa med tomat ; Kokt lutfisk i ugn ; Kokt lutfisk i gryta ; Lutfisk på platta eller i ugn ; Gravad lax ; Så här gravar man lax ; Gravlaxsås ; Gravad strömming ; Senapsgravad strömming ; Fiskspett för grillen ; Gott av salt sill ; Inlags sill ; Enbärssill ; Citronsill ; Gott av salt sill : Lertallrikssill ; Stekt salt sill med lök och gräddsky ; Sillsallad ; Goda såse till fisk ; Sås till kokt fisk, fiskfärs och fiskbullar : Citronsås ; Dillsås ; Gräddfilssås ; Hollandässås ; Kaprissås ; Löksås ; Pepparrotssås ; Rhode Islandsås ; Räksås ; Senapssås ; Skarpsås , Svampsås ; Vit grundsås ; Vitvinssås ; Äggsås ; Sås till stekt fisk ; Paprikasås ; Remouladsås ; Skysås ; Holländsk sås ; Rhode Islands sås ; Grönsaksrätter : Sallader och råkost ; Bra utrustning för råkost och sallad ; Blandad grönsallad ; Vitlökssallad på fem sätt ; Rödkålssallad ; Selleri med äpple och nötter ; Paprika- , lök-, tomatsallad ; Brysselkål med russin ; Grönkålssallad med äpple ; Gurksallad ; Paprikasallad ; Citrussallad ; Legymsallad ; Yoghurtsallad , Rödbetssallad ; Potatissallad ; Potatissallad med vinägrettsås ; Fransk potatissallad ; Tysk potatissallad ; Råkosttalrik ; Rotsaker på olika sätt ; Salladssåser : Vinägrettsås ; Citrondressing ; Fransk dressing ; Ostdressing ; Senapsdressing ; Äppeldressing ; Gräddfilssås ; Salladssås ger krydda åt salladen ; Koka grönsaker : Koktider i minuter ; Grönsaksgrytor och - soppor ; Rotfruktsgryta med purjo ; Kryddig potatisgryta ; Potatis och purjogryta ; Gul ärtsoppa ; Vegetarisk ärtsoppa ; Spansk grönsakssoppa ; Klar grönsakssoppa ; Potatis- och löksoppa ; Potatis- och löksopps med vitkål ; Potatissopps med rotfrukter ; Spenatsoppa ; Grönkålssoppa ; Nässelsoppa ; Processorsoppa ; Blomkålspuré ; Jordärtskockspuré ; Morotpuré ; Rotfruktspuré ; Selleripuré ; Grönsaksgratänger : Det går att gratinera dessa grönsaker ; Gratinerade grönsaker med ost ; Gratinera på fyra sätt ; Gratinerade grönsaker med gratängsås ; Gratinerade grönsaker med svampsås ; Gratinerade grönsaker med majonnäs ; Gratängsås ; Potatisgratäng ; Janssons frestelse ; Janssons frestelse på spis ; Kaviarfrestelse , Vagetarisk Janssons frestelse ; Några udda grönsaksrätter : Raggmunk ; Ugnsbakad potatis ; Potatismos ; Gratinerad fylld aubergine ; Fyllda paprikor : Köttfärsfyllning ; Svampfyllning ; Ratatouille ; Grönsaksfräs : Morötter, kål, purjolök ; Lök, svamp, majs, persilja ; Purjo, salladskpl och tomat ; Stuvade grönsaker ; Pannkaka, ris och åpasta : Pannkakor och plättar : Pannkakor ; Crepes ; Fyllning på varma crepes ; Fyllning på kalla crepes ; Gräddar man pannkakssmet i en mindre pannkakslagg eller stekpanna kallas pannkakan för crepes ; Ugnspannkaka på olika sätt ; Fläskpannkaka ; Pizzapannkaka ; Äppelpannkaka ; Blåbärskaka ; Vardagsvåfflor ; Enkla frasvåfflor ; Laga mat av ris : Koka ris så här ; Laga mat av ris : Ugnskokt ris ; Tomatris ; Grönsaksris ; Grönt ris ; Räkris eller musslris ; Pilaffris på fyra sätt : Saffranris ; Paprikaris ; Curryris ; Risotto på fyra sätt : Risotto med kött ; Risotto med fisk ; Risotto med svamp ; Risotto på kinavis ; Tomtegröt - risgrynsgröt ; Några exotiska risrätter : Nasi Goreng ; Jambalaya ; Paella ; Spagetti och makaroner : Koka makaroner ; Koka spagetti ; Så här blir spagettin god ; Gröm ostsås ; Spagetti alla carbonara ; Makaronipudding på annat vis ; Makaronisallad ; Lasagne på fyra sätt : Lasagne med spenat ; Lasagne med skinka och champinjoner ; Lasagne med lever, bacon och svamp ; Gröt och müsli av gryn : Havregrynsgröt ; Vattgröt ; Mannagrynsgröt ; Mannagrynsgröt med frukt ; Mannagrynsvälling ; Havrevälling ; Gröt på olika sätt Hemmamüsli ; Vetekli ; Gott av ägg : Ägg är stommen i matförrådet ; Ägg i matlagning ; Bra att veta om ägg ; Koktider tabell ; Ägg tål inte höga temperaturer ; Gott av kokta ägg , Stejta ägg ; Förlora ägg = är detsamma som potchera ; Halvförlora ägg ; Enkel äggröra ; Fin äggröra ; Äggröra - gott till fisk, kött och korv ; Enkel äggstanning ; Fin äggstanning ; Äggstanning kan göras snabbt och enkelt ; Fransk omelett ; Gott till fransk omelett ; Bondomelett ; Ugnsomelett M Dansk äggakaka ; Innan maten : Stekt lever i skivor ; Paprika lever ; Leverrullar ; Leverbiff ; Leverbiff - lätt att göra med maskin ; Levergryta på fem sätt ; Levergryta med champinjoner och tomat ; Levergryta med äpple ; Levergryta med vitkål och paprika ; Levergryta med purjolök, paprika och selleri ; Kalasgod njure ; Kokt unga ; Kokt rimmad tunga ; Kyckling och höns på olika vis : Så här styckar man rå kyckling ; Så här skär man upp hel stekt kyckling ; Kyckling stekt i ugn ; Kyckling på rotsaksbädd ; Kyckling med mynta ; Kyckling i levergryta ; Kyckling i lergryta - allt i ett rätt ; Kyckling med dragon ; Kyckling med mango ; Kycklingpaj ; Kycklinggratäng ; Kycklingpanna med champinjoner och tomater ; Kycklingpanna med örtkryddor ; Kycklingpanna med syltlök och oliver ; Kycklingpanna med grönpeppar ; Kyckling stekt i gryta ; Coq au vin ( Tupp i vin ) ; Kyckling Cecil ; Kokt höns ; Hönssoppa ; Efterrätt -något gott efteråt : Fruktsallad ; Kompott ; Bärkompott gör du så här ; Fruktkompott gör du så här ; Smältrabarber - en sorts kompott ; Kräm och soppa ; Så här gör man kräm och soppa ; Steka äpplen ; Skalade, stekta äpplen ; Enkel äppelkaka ; Gott av äppel- eller påronhalvor ; FRukt med fyra olika täcken : Med mintkaka ; Toscatäcke ; Maräng- och nöttäcke ; Mandeltäcke ; Smulpajsdeg ; Heltäckande paj ; Enkel ostkaka ; Risgrynspudding ; Ris á la Malta ; Chokladmousse ; Marängsviss ; Sorbet ; Katrinplommonsufflé ; Ordlista ; Register )

    Kokboken ( de 300 recept är : Innehåll : Föro...

    Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1:a uppl. 1986. 230 sidor.

    Mer om ISBN 9789153409748

    Mycket gott skick. Se namnen på de 300 recept som ligger inom parenteser på titel rutan där uppe. Pärm sliten en aning på kanter. Bladen me läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Hundägaren : Hundägandets alla sidor ( innehåll : Vad är en hund? Hur såg de första tamhundrna ut? ; Brydde sig stenåldersfolket om sina hundar? ; Jakthunden specialiseras fortfarande ; Inte så olik trots allt! ; Det är inte enbart funktionen som styr aveln ; Hundens anatomi : Skelettdelar ; Kroppsdelar ; Vänster käkhalva ; Hundens tandformel ; Uteseende : handled ; tassar ; rygg ; svanrygg ; överbyggdhet ; vinkel av has ; bakbenställning ; olika öron ; olika svans ; olika fot ; olika tass ; Människans bästa vän ; Terapeutisk behandling med hund ; Avstressande ; Islands finansminister ; Hund till vad? ; Sällskapshundar ; Jakthundar ; Drivande hundar ; Älghundar ; Stående fågelhundar ; Skällande fågelhundar ; Grythundar ; Stötande hundar ; Apporterande hundar ; Viltspårhundar ; Brukshundar ; Skyddshundar ; Spårhundar ; Sökhundar ; Rapporthundar ; Draghundar ; KLövhundar ; Vallhundar ; Tjänstehundar ; Att ha hund - att köpa hund ; Tänk efter - före ; Att ha en hund kostar pengar ; Utrustning ; Hundfoder ; Hundskatt ; Veterinärvård ; Trimning och klippning ; Rese- och logikostnader ; Att ha hund tar tid ; Att ha hund är att vara bunden ; Att ha hund innebär ett ökat ansvar ; Vilken hund passar bäst? ; Blandras eller rasren ; Tik eller hanhund ; Valp eller vuxen ; Att välja hund ; Användningsområde , Mankhöjd , Hårlag , och Kommentar till 45 oliks ras ; Ytterligare förberedelser ; Av vem köper jag hund ; Hundhandlare ; Att välja uppfödare ; Regler för hunduppfödning ; Juridiska aspekter på hundköpet ; Att välja föräldrar till sin valp ; Ärftligt betingade sjukdomar ; Prov- och utställningsmeriter ; Att välja valp ; Skriftligt köpeavtal - ett måste ; Avmaskningar och vaccinationer ; Med valpen ska alltid följa : ... ; Fodervärdsavtal ; Försäkra valpen så fort som möjligt ;ID-märkning ; Att lämna tillbaka hunden ; Råd och anvisningar om valpens skötsel ; Fel på hunden ; Hundägaren och lagen ; Hundägarens ansvar ; Hunden och djurlivet ; Hundens vård ; Hundens "boplats" ; Hunden i lägenhet ; Kommunala lagar ; Hundskatt ; På resa ; Som avslutning... ; Hundens beteende ; Beteendekatalog ; Retningar ; Retningssummation ; Motivation ; Aptitbeteenden ; Intentionsrörelser ; Konfliktbeteenden ; Hundens sinnen ; Synen ; Hörseln ; Luktsinnet ; Övriga sinnen ; Signaler ; Visuella signaler , Akustiska signaler ; Kemiska signaler ; Taktila signaler ; Rangordning ; Aggressivitet ; Dominans ; Revir ; Rädsla ; Flockförsvar ; Andra orsaker till aggression ; Sexuella beteenden ; Något om inlärning ; Association ; Klassisk betingning ; Operant betingning ; Förstärkning ; Att använda bestraffning ; Andra sätt att förändra beteenden ; Motivationens betydelse ; Valpens utveckling, fostran och grundutbildning ; Valpens start ; Valpens födsel och tiden fram till tre veckor ; 3 - 7 veckor ; Social inlärning ; Sosial kontakt ; Hanteringsövningar ; Tiken och valparna ; Undersökningsbeteenden ; Leta godis ; Jaktlekar ; Bilåkning ; 8 - 13 veckor ; Social anpassning ; Transporten ; Valpen kommer hem ; Trygghet - krav - utveckling ; Lär valpen att ta det lugnt ; Första natten... ; Liggplatsen ; Rumsrenhet ; Vara ensam hemma ; Att berömma ; Att ge godbit ; Kontaktövningar ; Hur använda "nej" / förbud ; Koppelvana ; Komma när du kallar ; Inkallning ; Hunden kommer inte ; Andra sociala förpliktelser ; Gemenskapen ; Matskålen ; Ligga i möbler ; Tigga vid matbordet ; Vid dörren ; Hälsa på människor : Moment 1 - Momment 8 ; Åka bil ; Valp och barn ; Vilka möjligheter har hunden att lära ; Hur lärs hunden ; Miljöträning : Allmänt ; Vistas i naturen och staden ; Rädsla - avreaktion ; Träffa främmande människor - hundar - djur ; HUsdjur ; Dominans ; Men Buster! Vi som varit så goda vänner ; Utveckling av näsarbete ; Sökutveckling ; Steg 1 - Steg 6 ; Lusten att ta föremål ; Att komma till dig med föremålet ; Att hålla fast föremålet : Åtgärd 1 - Åtgärd 4 ; Att söka efter människor ; Spårutveckling : Övning 1 - 4 ; Spara med sele och lina , Övning 5 - Ovning 7 ; Lydnadsövningar ; Sitta på tillsägelse, "Stanna kvar" ; Ligga på tillsägälse , "Stanna kvar" ; Ligg! ; Stanna kvar! ; Nej! ; Ge skall på tillsägelse ; Braa! ; Ssskall ; Braa ; Att följa vid din sida ; "Fot"! ; Hundaggressivitet ; Nej! , Bra! , Fot! , Bra, duktig Atos! ; Var rädd om din hund ; Vad ska hunden äta ; Tabell A : Rekommenderat näringsinnehåll per kg foder ; Färdigt foder eller egen blandning? ; Behöver hunden något tllskott? ; Hur mycket skall hunden äta? ; Matvägran är inte ovanligt och sällan farligt ; Hundar lägger också lätt på hjullet ; Utfodringens roll vid rubbningar i skelettutvecklingen ; Höftledsdysplasi ; Sköt om din hund ; Vaccination ger skydd ; Valpsjuka och smittsam leverinflannation (HCC) ; Parvovirusinfektion ; Avmaskning ; Avmaskningsmedel åt hund : tabell : Piperazin ; Banminth ; Canogard ; Lopatol ; Lär känna din hund ; Pälsvård ; Öronen måste hållas rena , Var rädd om hundens tassar och klor ; Ögat - ett känsligt organ ; Tandsten - hundens vanligaste tandproblem ; Könsorganen ; Lite hundsexologi ; Motion ; Om hunden blir sjuk eller skadad ; Uppfödaren och veterinären - dina vänner i nöden ; Feber - en signal om att något är på tok ; Kräkningar och diarré är hundens sätt att bli av med något som den inte tål ; Hosta - inte bara tecken på infektion ; Förgiftningar ; Kramper - ett fel på signalsystemet ; Törst - många olika orsaker ; Hälta kan man se hos både valpar och gamla hundar ; Sårskador ; Hundförändringar ; Analsäcksinflammation kan ge klåda ; Fästningar ; Klåda - ett drama med många misstänkta ; Till sist ; Organisation, prov, utställningar ; Utställningar och prov ; Karaktärs-, mental-, jakt- och bruksprov ; Sakregister )

    Hundägaren : Hundägandets alla sidor ( innehå...

    Inbunden bok. Solna : Naturia ; Solna : Litteratur- och föreningstjänst [distributör. 1:a uppl. 1984. 192 sidor.

    Mer om ISBN 9186290010

    Mycket gott skick. pärm sliten lite på kanter och hörnen. Bladen med topp skick. Inga anteckningar. Rikt illustrerad med svartvitta bilder läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha (R2L5)

    Att ha och inte ha (R2L5)

    Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1986.

    Mer om ISBN 9100467456

    Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1982. 224 sidor.

    Mer om ISBN 9100750069

    Gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bok: Skickgrad 6 (av 10) - Gott skick. Aningen sned i ryggen. Skyddsomslag: Skickgrad 7 (av 10) - Mycket gott skick.

    Säljare: Bokman

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Inbunden bok. Bonniers. 1958. 251 sidor.

    Nära nyskick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Namn på försättsblad. Bolen är i mycket gott skick med omslaget är slitet.

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
  • Att ha och inte längre ha – Fem psykoanalytiker om förlust och misslyckande

    Att ha och inte längre ha – Fem psykoanalytik...

    Häftad bok. Stockholm: Mareld, Svenska Psykoanalytiska Sällskapet – SPS skriftserie nr 2. 2003. 96 sidor.

    Mer om ISBN 9188872424

    Nära nyskick. "Fem psykoanalytiker gav olika infallsvinklar till upplevelser av förlust och misslyckande. Föredragen återges i skriftl läs mer

    Säljare: Sundblom, Erik (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Förslag om att införa en ny svensk folkskola ( innehåll : Förord och bruksanvisning ; Om den svenska skolan : 1842 - Ett svenskt märkesår ; Några förklaringar ; Vad har skolan betytt? ; Att analysera brister ; Internationella jämförelser ; Direkta analyser ; Indirekta anlyser ; Den svenska skolan är verkligen bra i sin art ; Ändå finns inte den skola vi behöver ; Några forsanthållanden om mänskor och miljoer : Människor har alltid ett förhållningssätt till människor ; Människor är rationella kulturvarelser ; Handlande, beteende och handlingar ; Människans verklighet är oändligt komplex ; Skolan skall lära oss att förstå processer ; Några hinder för skolan att bli processinriktad ; Dialogen är fundamental för kunskaperna ; Om handlingsbenägrnheter : Det är med förståndet människor handlar, men... ; Det medvetna och undermedvetna ; Vi terroriseras av kopplingen mellan medvetande och språk ; De naturliga resurserna och handlingsresurserna ; Orden och det ickemedvetna ; Den "naturliga" grammatiken ; Det språkliga och det ickemedvetna ; Det ickemedvetna. En sammanfattning ; Vad vill jag nu ha sagt med detta? ; Kropp och person är samma jag : Människa, känn Dig själv! ; Människan lär om sin omvärld genom sina handlingar ; Jag rör mig, alltså finns jag till ; Kroppen far illa av inaktivitet ; Kroppen måste förnyas ständigt ; Man tänker med hela kroppen ; Att lära ut och lära av kroppsövningar ; Några sammanfattande synpunkter ; Vad skall vi gra åt detta? ; Vem vill ha den opersonliga skolan? : Den enda lag som finns är den juridiska - och den är gjord ; Läroplanen talar om levande människor ; Lärarna vill givetvis ha levande arbetsplatser ; Tycker eleverna illa om lärare? ; Annat skolfolk, då? ; Om föräldrar och andra utanför skolan? ; Människor i systemet och systemet självt; Korteligen ; En åtgärdsdiskussion : Skillander mellan kulturella och naturliga resurser ; Vem har egentligen de bästa kunskaperna? ; Kunskaper måste skapas innan de förmedlas ; Läraren som människokunskapare ; Är det att syssla med utopier? ; Konsekvenser för lärarurvalet och lärarutbildningen ; Konsekvenser för undervisningsinnehållet ; Prov. Standardprov, centrala prov och betyg ; Skolan, betygen och förvärvsverksamheten ; Utbildningsväsendet i utbildningssamhället ; Går det här? Går det ihop? )

    Förslag om att införa en ny svensk folkskola...

    Häftad bok. Pedagogiska skrifter 254 , Sveriges Lärarförbund. 1:a uppl. 1974. 127 sidor.

    Mer om ISBN 9185096210

    Mycket gott skick. Pärms hörn bortriven bit. Ägarsignatur med kullspets på den första skydds sidan. Bladen i utmärkt skick. Några uderstru läs mer

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Feng Shui för svenska hem ( innehåll : Välkommen till en spännande värld ; Vad är Feng Shui? ; Chi och Shar Chi ; Chi -flödets riktning ; Vi påverkas av allt omkring oss ; Feng Shui utanför hemmet ; Gå långsamt fram! ; Vid konsultation gör man alltid en skiss av huset/lägenheten. skissen visar parets lägenhet och de fyra mest sårbara platserna att sitta på ; Hur ska man börja? ; Gör plats för ny energi ; Den här delen av Feng Shui kommer att avslöja huruvida du har ett välståndsmedvetande eller fattigdomsmedvetande inom dig. Det finns tankemönster och frågor du ska ställa till dig själv ; Bild före / efter i rummet ; Omge dig med det du tycker om ; Säkerhet och bekvämlighet - ställ de frågor ; Visa din personlighet ; Bild före / efter ; Gör det viktigaste först ; Vad förstärker Chi i hemmet? : Ljus ; Levande ting ; Kristaller ; Ting som rör sig eller låter ; Vatten ; Symboler ; Speglar ; Entré och hall ; Trappor och korridorer ; Sovrum ; Tavlan ; Sängens placering ; Kök ; Bild före / efter ; Vardagsrum ; Bild före / efter ; Barns rum ; Ungdomars rum ; Ting och symboler ; Badrum ; Bilder före / efter ; Arbetsrum och kontor ; Så här använder jag min energi idag ; Så här skulle jag vilja använda min energi ; Bilder före / efter på vardagsrummet ; Behandlingsrum ; Hur färger påverkar oss ; Rött : Styrka , framgång och sexualitet ; Orange : Optimism och förändring ; Gult : Klarsynthet och glädje ; Grönt : Utveckling och balans ; Blått : Stillhet, tillit och själslig frid ; Lila ; Lugn och andligt växande ; Färger som inte är färger : Vitt : Renhet och oskuld ; Svart : Mystik och sensualism ; Grått : Kompromiss och självbehärskning ; Brunt : Moder jord och vårt ursprung ; De fem elementen : Trä, Eld , Jord, Metall, Vatten ; De fem elementens näringscykel ; De fem elementens kontrollcykel ; Bilder på fönstret före / efter ; Yin och Yang i inredning ; Yins och Yangs egenskaper ; Baguan- en hjälp att förverkliga sina drömmar ; Hur man använder en bagua ; Hur man går tillväga , Exempel på hus- och lägenhetsformer och hur man placerar bagua-kartan ; Om ditt hem saknar ett bagua-område ; Om ett område ligger i "fel" rum ; Utmanande bagua-positioner ; Bagua på övervåniongen ; Baguan och de olika livsaspekterna ; Livsväg och karriär . Vattnet ; Kärlek och relationer - Jorden ; Familjerelationer och hälsa - Åskan ; Rikedom - Vinden ; I centrum: Fridfullhet och balans ( Tai Chi ) ; Stöd i livet - Himlen ; Kreativitet och barn - Sjön ; Kunskap och självkännedom - Berget ; Framgång - Elden ; Feng Shui för olika sinnesstämningar ; Om livet har stagnerat ; Om du vill ha mer klarhet och beslutskraft ; Om du vill bli mer kreativ ; Om du vill förbättra kärlekslivet ; Om du vill byta yrke eller riktning i livet ; Om du känner dig orolig och rädd ; Om du är stressad ; Om du vill lämna något jobbigt bakom dig ; Om du vill ha bättre hälsa ; Om du vill ha mer glädje i livet ; Register )

    Feng Shui för svenska hem ( innehåll : Välkom...

    Inbunden bok. Prisma Bokförlag. 9:e tryckningen, 3:e uppl. 2006. 186 sidor.

    Mer om ISBN 9789151841601

    Nära nyskick. Pärm sliten en aning på hörnen. Bladen i ny skick. Inga anteckningar. 23,2 cm x 19,8 cm. 687 gram. (låda202301120-2?0).

    Säljare: Goran Ciric

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Inbunden bok. Bonniers. 1952.

    Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Samma frakt oavsett hur mycket du handlar.
    034

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha.

    Att ha och inte ha.

    Inbunden bok.

    Gott skick. Skyddsomslag saknas. Albert Bonniers Förlag. Stockholm,1952. 8o. Förlagsinbunden i boklubben Svalans signatur. Hemingways autograf finns i gu läs mer

    Säljare: ABCpunktD

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Pocketbok. Aldus/Bonnier. 1965. 169 sidor.

    Mycket gott skick. Nobelpris 1954
    Huvudpersonen i Att ha och inte ha - Harry Morgan - är en av det hemingwayska författarskapets mest oför läs mer

    Säljare: sunep

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Den där kan du väl inte ha? - Att förstå hur mödrar och döttrar samtalar

    Den där kan du väl inte ha? - Att förstå hur...

    Inbunden bok. Optimal Förlag. 1 uppl. 2007. 260 sidor.

    Mer om ISBN 9789172411296

    Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.

    Säljare: BRAPOL (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish
  • Att ha och inte ha.

    Att ha och inte ha.

    Inbunden bok.

    Mer om ISBN 9100434426

    Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Albert Bonniers Förlag. Stockholm, uå. 8o. Förlagsinbunden med illustrerat skyddsomslag. Bra skick. Översatt av Thorsten läs mer

    Säljare: ABCpunktD

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish Stöd Bokhjälpen
  • Att ha och inte ha

    Att ha och inte ha

    Inbunden bok. Albert. 1998. 226 sidor.

    Mer om ISBN 9100565938

    Nära nyskick. "'Att ha och inte ha' handlar om Harry Morgan och hans kamp för att överleva i ett land av korruption och förtryck. Det läs mer

    Säljare: Jensen Grundberg, Sebastian (företag)

    Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
    Betala med Swish