-
Den tekniske kockens experimentella kokbok 11...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Jure. 2014. 91 s. Förlagsband. 21 x 27,5cm. Pärmen har lätt ytslitage. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172235892
- Titel
- Den tekniske kockens experimentella kokbok : 117 kemiska experiment i köket
- Författare
- Hegg, Per-Olof
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 91 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 214 x 275 mm Ryggbredd 9 mm
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den första ”Den tekniske kocken” beskriver molekylär gastronomi med utgångspunkt från olika livsmedelsstrukturer, medan ”Den tekniske kocken 2” tar sin utgångspunkt i mera kemi och introducerar molekylbegreppet. Tillsammans ger de båda böckerna en komplett beskrivning av de tekniska, kemiska, historiska och biologiska egenskaperna hos livsmedel – ett livsmedelsteknologiskt uppslagsverk.
Syftet med denna tredje bok i serien är att:
● sprida livsmedelskunskap genom enkla experiment
● introducera molekylär gastronomi för livsmedelsintresserade och
● skapa nya och överraskande smaksensationer.
En viktig utgångspunkt för att skriva den nya ”experimentella kokboken” har dels varit författarens unika forskarkontakter och egen forskning, dels att som medlem i Skåneländska Gastronomiska Akademien kunnat utnyttja kontakterna med den sydsvenska gastronomiska eliten som lett till en rad idéer och experiment.
Ambitionen är att experimenten ska vara:
● enkla och lätta att utföra i köket
● kittlande och överraskande både vad avser smaken och vad ögat ser
● innehålla nytänkande.
PER-OLOF HEGG är docent i Mejeriteknologi vid Lunds universitet och tidigare professor i Livsmedelsteknologi vid Norges Lantbrukshögskola. Författaren har lång erfarenhet som forsknings- och utvecklingschef inom livsmedelsindustrin och föreläser flitigt över hela landet.
9789172235892 -
Sprit boken om en destillerad värld
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Fischer. 2000. 221 s. Förlagsband. 21,5 x 28,5cm. Inlagan nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170549441
- Titel
- Sprit : boken om en destillerad värld
- Författare
- Steffo Törnquist
- Förlag
- Fischer & Co
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 1024 g
- Språk
- Svenska
9789170549441 -
Cajsa Wargs kokbok man tager vad man haver
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Klassikerförlaget. 1999. 256 s. Förlagsband. 15 x 23,5cm. Inlagan i nyskick. Pärmen har lätt ytslitage. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171023742
- Titel
- Cajsa Wargs kokbok : Man tager vad man haver
- Författare
- Cajsa Warg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 547 g
- Språk
- Svenska
9789171023742 -
Historiebok för kakälskare
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Historiska media. 2003. 216 s. 20 x 23cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189442740
- Titel
- Historiebok för kakälskare
- Författare
- Harrison, Dick
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 815 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Historiebok för kakälskare presenteras ett femtiotal recept kompletterade av frestande bilder och berättelser om stort och smått ur kakornas historia. Texten går från den grekiska antiken fram till moderna dagar. Vi får exempelvis veta hur kryddningen varierat genom tiderna, varför 1600-talets kalvinister tvekade inför peparkaksgubbar och vem som gjorde den första smördegen. Anekdoter blandas med fakta och recept som pockar på att genast provbakas.
Författare är två historiker, Dick Harrison och Eva-Helen Ulvros, som har en förkärlek för kakbak och sötsaker - en passion de glatt delar med sig av till läsaren i sina lättillgängliga texter.
Boken innehåller en mängd illustrationer och särskilt framtagna fotografier. Unika historiska föremål och miljöer illustrerar bakverken och omger texten med tidsanda och atmosfär. I Historiebok för kakälskare flödar författarnas entusiasm. Det är en bok att ta fram inför festen, använda som uppslagsbok eller bara låta sig inspireras av.
9789189442740 -
Tio grönsaker och en tryffel mat med vin från...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Prisma. 1999. 175 s. 16,5 x 24,5cm. Omslaget har kantslitage. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835228
- Titel
- Tio grönsaker och en tryffel : Mat med vin från en svensk vingård i södra Frankrike
- Författare
- Ebba Wachtmeister - Anna Sif Olafsson - Lars Torstenson - Anette Dieng
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 697 g
- Språk
- Svenska
9789151835228 -
Historiebok för kakälskare
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Historiska media. 2003. 216 s. 20 x 23cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189442740
- Titel
- Historiebok för kakälskare
- Författare
- Harrison, Dick
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 216 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 815 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Historiebok för kakälskare presenteras ett femtiotal recept kompletterade av frestande bilder och berättelser om stort och smått ur kakornas historia. Texten går från den grekiska antiken fram till moderna dagar. Vi får exempelvis veta hur kryddningen varierat genom tiderna, varför 1600-talets kalvinister tvekade inför peparkaksgubbar och vem som gjorde den första smördegen. Anekdoter blandas med fakta och recept som pockar på att genast provbakas.
Författare är två historiker, Dick Harrison och Eva-Helen Ulvros, som har en förkärlek för kakbak och sötsaker - en passion de glatt delar med sig av till läsaren i sina lättillgängliga texter.
Boken innehåller en mängd illustrationer och särskilt framtagna fotografier. Unika historiska föremål och miljöer illustrerar bakverken och omger texten med tidsanda och atmosfär. I Historiebok för kakälskare flödar författarnas entusiasm. Det är en bok att ta fram inför festen, använda som uppslagsbok eller bara låta sig inspireras av.
9789189442740 -
Cajsa Warg, Hiram och de andra om svenska kok...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Ordalaget. 2000. 207 s. 17,5 x 25cm. Ägarstämpel. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189086159
- Titel
- Cajsa Warg, Hiram och de andra
- Författare
- Ärlemalm, Inger
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 206 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 714 g
- Språk
- Svenska
9789189086159 -
Baka och spritsa dekorera enkelt och vackert...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bokförlaget Semic. 2020. 109 s. Förlagsband. 17,5 x 24,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267711
- Titel
- Baka och spritsa : dekorera enkelt och vackert
- Författare
- Brink Rask, Emma
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 460 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig spritsa som ett proffs! Det är enklare än du tror att förvandla dina kladdkakor, cupcakes, pajer, bakelser och tårtor till vackra konstverk som imponerar. Här bjuder Emma Brink Rask, som driver den populära bakbloggen Brinken bakar, på 40 läckra recept, praktiska steg-för-steg-bilder och sina allra bästa tips på hur du lyckas dekorera dina bakverk på otaliga sätt – med endast fem tyllar.
9789155267711 -
Baka i långpanna från kakor och godis till tå...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bokförlaget Semic. [2023]. 110 s. Förlagsband. 17,5 x 24,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155271626
- Titel
- Baka i långpanna : från kakor och godis till tårtor och matbröd
- Författare
- Hagerling Larsson, Cecilia
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 248 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 471 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt går att baka i långpanna! I denna bok visar Cecilia Hagerling Larsson – känd från bloggen Homemade Stockholm – hur smidigt det är att göra allt från kakor och godis till tårtor och matbröd i en form. Här finner du allt från klassiska bakverk som morotskaka och tekakor till lite mer avancerade recept med fräscha, spännande smaker – vad sägs om en key lime paj med smak av basilika och italiensk maräng, eller en baskisk cheesecake med hjortron? Det finns även tips på dekorering för den som verkligen vill briljera vid fikabordet. Både gott och vackert för alla smaker – nu är det lätt att bjuda på fika!
9789155271626 -
Sweet things choklad, karameller & marshmallo...
Inbunden bok.
Nyskick. Massolit. 2015. 175 s. Förlagsband. 19,5 x 24cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785375
- Titel
- Sweet things : choklad, karameller & marshmallows
- Författare
- Rigg, Annie
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 242 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt en sweet tooth behöver
Är du en sådan som älskar chocolaterians skyltfönster? Som inte tvekar att styra stegen över livligt trafikerade gator för att få komma lite närmare uppvisningen av pastellfärgade karameller, snövita marshmallows och praliner i allsköns former? Då kan du skriva upp Sweet things på önskelistan.
Sweet things bjuder på allt en sweet tooth behöver för att klara dagen. Boken är indelad i olika kapitel där choklad, marshmallows, marmelad, kola, fudge och karameller i tur och ordning har huvudrollen. Här finns något för alla, oavsett om du gillar nougatpraliner med havssalt, kokosrostade marshmallows, persikopastiller eller pekannötsfudge
Annie Rigg är en erfaren matstylist och -skribent. Förutom att arbeta för flera stjärnkockar har hon dessutom lagat mat till turnerande världsartister som Tom Jones, Paul McCartney, Pink Floyd och The Rolling Stones.
Det är den sortens sötsaker man tror är förbehållna lyxiga chocolaterier och butiker, men det geniala är att de är fullt möjliga att göra hemma utan mer avancerad utrustning än en sockertermometer och en chokladtermometer Daily Mail
9789187785375 -
Grill Frederik Zäll's bästa
Inbunden bok.
Nära nyskick. Grenadine. [2020]. 74 s. Förlagsband. 17,5 x 24,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397492
- Titel
- Frederik Zälls bästa grill
- Författare
- Zäll, Frederik
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 74 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 346 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En bok som är fylld till bredden av Frederik Zäll´s absoluta grillfavoriter.I den här boken har Frederik Zäll valt att samla några av sina bästa grillrecept. Inspirationen är ofta från det stora landet med alla möjligheterna, borta i väst, men det finns även kopplingar till Sverige, Japan, Tyskland och en hel del andra länder i boken.Bland de olika favoriterna tåls att nämnas Peppargrillad Lax med jordgubbar, Heta entrecôterullader, Charkens bästa med surkål, Devil s Smoked Chicken, Mighty Fine Iberico Steak Det smakar gott redan när man bläddrar i boken och inspirationen blommar ut till max tack vare de läckra bilderna. Här har vi en framtida klassiker!Boken tilldelades priset "Best in the world" i kategorin "Barbecue", vid den årliga internationella finalen i Gourmand Cookbook Awards.Frederik Zäll är en mångsysslare av rang. Hans band Eskobar släpper under 2020 sitt sjunde album och har turnerat världen runt sedan 1999. Frederik har skrivit otaliga kokböcker och med storsäljarna Stora Grytboken (Årets Svenska Måltidslitteratur 2017 - Måltidsakademien) och Grilla & Rök (Årets Svenska Grillbok 2019 World Gourmand Cook Book Awards) som riktigt fina höjdpunkter. Utöver kokböckerna har Frederik skrivit och illustrerat barnbokstrilogin Drakarnas Land. Han har jobbat många år på TV4 Nyhetsmorgon, haft matlagningsprogram på SVT-Barnkanalen och ligger bakom Svinninge Ölkompani. Under 2020 öppnades hand första restaurang Zäll s Smokehouse i Åkersberga.
9789188397492 -
Baka ljuvligt gott utan socker & gluten
Inbunden bok.
Nära nyskick. AB Kvällstidningen Expressen. [2018]. 142 s. Förlagsband. 20 x 27cm. Pärmen har mycket lätt hörnslitage. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188479228
- Titel
- Baka ljuvligt gott utan socker & gluten
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Expressen
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 273 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är boken för dig som älskar bakverk, krämig glass och ljuvligt godis och samtidigt vill äta sunt! Mästerkonditorn Elisabeth Johansson har skapat frestande godsaker fulla av underbara smaker, men utan det vita raffinerade sockret. I stället sötas småkakor, muffins och paj med mer hälsosamma ingredienser som frukt, bär och honung. Recepten är också fria från vete, korn och råg för dig som vill undvika gluten. Som tur är går det alldeles utmärkt att göra läckra cheesecakes och baka drömgoda bullar med till exempel mandelmjöl och bovetemjöl. Låt dig inspireras och bjud på en härlig och lite hälsosammare fikastund!
9789188479228 -
Älg från grangravad till tjälknöl
Inbunden bok.
Nära nyskick. Prisma. 2006. 120 s. Förlagsband. 25,5 x 23cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846828
- Titel
- Älg : från grangravad till tjälknöl
- Författare
- Jonsson, Susanne
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 253 x 233 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det är villebrådet som sätter kronan på våra bordsnöjen" skrev gourmet-filosofen Brillat Savarin. Det kan en kvarts miljon svenska jägare skriva under på! Det skjuts ca 100.000 älgar varje år i Sverige, och med den här inspirerande boken till hands kan det blir mer än filé och älggryta på bordet! Älg kommer nu i ett efterlängtat kartonnage.
Norrlandsambassadören Staffan Ling skriver inledande om vår älskade älg, om älgen i historien och udda kunskap om skogens konung: från Karl den XI:s misslyckade försök med älgkavalleri till den luxuösa och kostbara älgosten.
I Sverige har älgkött traditionellt tillagats med enbart salt och peppar som smaksättning. Recepten i boken vill inspirera till nytänkande runt älgen som råvara och ger nya tips om smaksättning, trender och servering. Älg lagas tillsammans med svenska råvaror och med influenser från andra matkulturer - till exempel Thailand, Italien och Indien. Här finns nya smaker och ett stänk av crossover i lingonmarkerna.
Och man ska inte bara använda stek och filé och göra färs av resten! Här finns attraktiva rätter av styckningsdelar som lägg, kållap och hals av älg.
Till varje recept finns experttips på lämpliga goda viner. Det finns också alternativ utan alkohol.
9789151846828 -
Hasses trädgård det växer så det knakar
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bladh by Bladh. [2018]. 157 s. Förlagsband. 17,5 x 22,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188429773
- Titel
- Hasses trädgård : det växer så det knakar
- Författare
- Andersson, Hasse
- Förlag
- Bladh by Bladh
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 228 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hela familjen är inbjuden till trädgårdskalaset!
Äntligen är den här, odlingsboken baserad på SVT:s populära tv-serie med Hasse "Kvinnaböske" Andersson.
Boken är den ultimata odlingsboken och varje kapitel innehåller råd och förberedelser för den vuxne, och sagor, lekar, rebusar och annat skoj för barnen: allt med odlingsinriktning förstås.
Boken är upplagd och skriven på ett sätt som skapar nyfikenhet och som vill inspirera till gemensam odlarglädje, och den passar såväl föräldrar, mor- och farföräldrar - eller varför inte dig som arbetar med barn.
Hasse, känd för Guld och Gröna Skogar och en lång fantastisk artistkarriär, har verkligen många strängar på sin lyra och inte minst en lång och gedigen erfarenhet av odling.
Han bjuder de vuxna på de bästa odlingstipsen och lyckas samtidigt fascinera barnen över odlingens magi och har verkligen blivit barnens bästa trädgårdsmästare!
Det odlas gurkor i jutesäckar, ärtor i tofflor och torkas fröer med hårtork. Tipsen är anpassade för såväl trädgårdstäppan som balkongodling.
20 olika grönsaker presenteras som till exempel rabarber, pumpa, physalis, polkabeta, squash och jordgubbar. Här lär man sig fröså, driva uppsticklingar, planering och plantering. Efter det återstår tålamod, vatten, solsken och kärlek sedan blir det skördefest!
Och vad kan man laga för gott av grönsaken?
Här finns recept på gurkglass, blomkålspizza och paprika-suprice.
Roligt, gott och nyttigt.
9789188429773 -
Vin från början
Inbunden bok.
Nära nyskick. Ica Bokförlag. uppl.2 rev. 2003. 144 s. Förlagsband. 21,5 x 21,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153425021
- Titel
- Vin från början
- Författare
- Oz Clarke
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
9789153425021 -
En god sommar
Inbunden bok.
Nära nyskick. Max Ström. 2007. 207 s. Linneband. 22 x 27,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171260789
- Titel
- En god sommar
- Författare
- Landqvist, Malin
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1208 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »En heltäckande kokbok med både klassiska sommarrätter och nya spännande kombinationer.«AftonbladetDet här är uppföljaren till En God Jul . I En God Sommar tar sig Malin Landqvist an sommarmaten med alla sina härliga ingredienser. Sommaren är en tid som präglas av sköna dagar då vill vi umgås och äta god och lättlagad mat.Malin Landqvist har skapat en solig kokbok med enkla recept fulla av sommarens färska råvaror. Här finns nya och spännande inslag som auberginerullar med fetaost och mynta eller kall gazpacho med marinerade räkspett. Men här finns också klassiska sommarrätter som lättgravad grillad lax, solöga och örtgravad strömming. Dessutom bjuder Malin på grilltips, matiga sommarsallader och recept på svalkande fläderglass. Vi får veta hur vi skapar vaniljdoftande jordgubbs- och rabarbersaft eller iste med citron och färsk pepparmynta. Här finns även bakverk, bröd och krispiga pajer.Det här är en härlig och heltäckande kokbok för det moderna sommarköket oavsett om det finns i stan eller på landet.Malin Landqvist har i flera år arbetat med att förnya det klassiska svenska köket. Hon medverkar kontinuerligt i bland annat Allt om Mat och Elle à la Carte. Hon är dessutom återkommande matskribent i tidningen Vi.»Med få ingredienser, goda smaker och fina och inspirerande bilder blir detta en bok som får samla fläckar i sommarstugan många goda somrar.«Allt om Mat»Roliga smakkombinationer från sommarens skafferi.«Expressen»Fluffiga, plockigt smaskiga recept orsakar akut hunger, medan fotona i sig är sommardrömmar mellan flädersaft och solöga.«Residence»En kokbok som väcker begär.«Kristianstadsbladet»Sommaren blir ännu godare med Malin Landqvists enkla recept på sommarens färska råvaror. En måste-ha-bok!«Storstan
9789171260789 -
En god höst
Inbunden bok.
Nära nyskick. Max Ström. 2008. 191 s. Linneband. 22 x 27,5cm. Framsidans foto lätt skadat. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171261083
- Titel
- En god höst
- Författare
- Landqvist, Malin
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1161 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Låt råvarorna leva ut i sin fulla potential, låt dem sätta både färg och smak på dessa underbara rätter.«AftonbladetHösten är en tid för kurande och samvaro kring levande ljus, och även en tid för härliga skogspromenader i hög, klar luft. Nu är skogens skafferi som rikast och grönsakerna i landet har hunnit växa till. Det är på hösten längtan efter att laga mat tar fart igen efter sommarens lätta kök. I sin nya bok har Malin Landqvist skapat en rad läckra rätter fulla av säsongens färska råvaror. De mättade dofterna i svampskogen och friskheten bland fruktträden avspeglas i recepten. Mustiga soppor, ugnsrostade grönsaker, lamm- och viltkött, bär och höstfrukt, mat att längta hem till.Malin Landqvist medverkar kontinuerligt i bland annat Allt om Mat och Elle à la Carte och är återkommande matskribent i tidningen Vi. Det här är en inbjudande uppföljning till hennes tidigare succéböcker En god jul och En god sommar. Den senare nominerades till Världens bästa kokbok i tävlingen Gourmand World Cookbook Awards 2008.Sagt om En god höst»...frossa loss på Malin Landquists En god höst.«Leva»En generös bok i många bemärkelser: enorma bilder, luftig layout, genomtänkta smaker och mat till många..[...] Höstigt, härligt och hemlagat!«Elle mat och vin»Den är redan höstens favorit. [...] Ska du bara köpa en kokbok i höst är det förmodligen den här.«Östermalmsnytt»Kärleksförklaring till hösten. [...] En god höst är lika stramt vacker som de två tidigare kokböckerna. Jag fastnade direkt i första receptet där tomatsoppan får ny partner - plommon.«Ystads Allehanda»En receptsamling att njuta av både som läsning och inspiration - och att verkligen använda. Läckert och utan krångel! Så ska en kokbok vara.«Allas Veckotidning
9789171261083 -
Håkan Larssons fredagkväll med mat och vin
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bonnier fakta. 2011. 159 s. Förlagsband. 20 x 29,5cm. Pärmen har lätt ytslitage. Inlagan i nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241990
- Titel
- Fredagkväll med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 296 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 946 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter prisbelönta storsäljarna Håkan Larssons Vin & Mat (2003) och Håkan Larssons Vin och Fest (2008) kommer nu Håkan Larssons Fredagkväll med Vin & Mat. Konceptet är enkelt och självklart: att förgylla veckans bästa kväll. Metoden:Middag på en halvtimmePerfekt vin därtill runt hundralappen.I en skön och nyskapande förening av mat, vin och kultur löser Håkan Larsson den utmaning som väntar miljoner svenskar inför veckoslutet. På fredagen vill vi gärna äta gott och lite lyxigt och dricka något gott; på tu man hand eller under avspända former med vänner eller grannar. Men maten får inte vara för krånglig eller tidskrävande, ingredienserna ska kunna köpas på väg från jobbet – och på Systemet ska vi kunna gå direkt till rätt hylla och köpa ett vin som passar till utan att bli ruinerade.Samtliga frågor får sina svar i Håkan Larssons Fredagkväll. Boken, som innehåller ett 60-tal recept, är upplagd månadsvis och maten komponerad i takt med säsongernas växlingar. Alla rätter får förstås sitt eget vinförslag, komplett med varunummer på Systembolaget. Varje kapitel inleds med utvalda viner och råvaror som speglar årstiden och förslag på lämpliga aperitifer och tilltugg.Håkan Larssons recept är moderna, lättlagade och står för höga smaker med stuns i karaktären. Råvarorna är tillgängliga och breda, mycket präglas av tankar kring lokala råvaror och naturlig, ren smakprofil – ofta inspirerat av de modernaste teorierna kring mat och näring men alltid med den goda smaken i högsätet. Boken avslutas med förslag på enkla men fullkomliga sätt att avsluta en avspänd fredagmiddag.Kulturen då? Jo, den hör förstås till en lyckad fredag. Därför tipsar Håkan Larsson om varje månads bästa läsning, från Nobelpristagare till deckare. Och varje rätt har sin egen utvalda Matlagarmusik, i harmoni med årstiden och maten.
9789174241990 -
Butlers lamm [Carl Butlers bästa lammrecept]
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Alfabeta. 1995. 222 s. 21,5 x 22,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177124894
- Titel
- Butlers lamm
- Författare
- Carl Butler
- Förlag
- Alfabeta
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 222 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 885 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ett 80-tal av de bästa lammrecepten och ett 20-tal recept på goda tillbehör. Därtill vintips av vinskribenten Nenne Wåhlander. En kokbok som ligger i tiden. Lamm är mat som är både godare och nyttigare än det mesta. Lamm strövar fritt omkring. Illustrerad med ett hundratal aptitretande färgfoton tagna av Knut E. Svensson, en av våra främsta matfotografer.
9789177124894 -
The Sopranos kokbok sammanställd av Artie Buc...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Prisma. 2003. 200 s. Förlagsband. 19,5 x 25cm. Inlagan i nyskick. Pärmen har något ytslitage. Svensk text. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151841922
- Titel
- Sopranos kokbok : Sammanställd av Artie Bucco
- Författare
- Allen Rucker - Michele Scicolone
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 807 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det har blivit dags att summera tv-året. Självklar etta: 'Sopranos' (SVT). Bara bättre och bättre. Som thriller, som drama, som svart komedi." Så skrev Jan Olov Andersson i Aftonbladet. Och nu kommer kokboken! Med humorn och realismen från TV-serien lär dig Sopranos kokbok att laga mat som en italiensk 'Mama' och att äta som en mafioso. Den är som TV-serien, fast med recept!
"En underbar kokbok! Recepten från Neapel är enkla, lockande och lätta att laga. Texten är kul, varm och underhållande", skrev författaren och restaurangägaren Frank Pellegrino från New York om den amerikanska utgåvan. Ja, här får vi möta människorna och familjerna i Soprano-klanen, läsa om deras mattraditioner från det gamla landet, om Artie Buccos restaurang Nuevo Vesuvio i New Jersey, ständig träffpunkt för Tony och de andra.
Ur innehållet: kokkonsten i Neapel, Sopranos familjetraditioner (Corrado jr.); söndagmiddag (Janice Soprano); mat till familjen (Carmela S.); Mia cucina (Artie Bucco); mat för hela klanen (Charmaine Bucco); Ilska, skuld, ensamhet och mat (Dr. Jennifer Melfi, psykologen); min mammas mat (Paulie); mat för passion ( Adriana La Cerva); grilla på italienska (Anthony Soprano), "Om jag inte kan äta kan jag lika gärna dö" (Bobby Bacala).
Sammanlagt 101 lättlagade italienska rätter: förrätter, huvudrätter, pasta, kyckling, kött, skaldjur - allt det goda vi längtar efter! Dessutom mattips, italienska traditioner, kuriosa m.m. En generös bok!
9789151841922 -
Yogamat för frukost, lunch, middag & treats
Inbunden bok.
Nära nyskick. Bokförlaget Semic. [2020]. 124 s. Förlagsband. 17,5 x 24,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269258
- Titel
- Yogamat : för frukost, lunch, middag & treats
- Författare
- Davidsson, Cecilia
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 247 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Oavsett om du yogar eller bara älskar god mat är det här boken för dig. Här delar Cecilia Davidsson med sig av sin matfilosofi som är grundad i smakrika och vackert tillagade måltider av näringstäta ingredienser och lokala råvaror. Recepten är naturligt fria från gluten och vitt raffinerat socker. Vad sägs om att starta dagen med en tahinichia med rabarberkompott, bjuda vännerna på tapas med havrepizza, rödbetsfalafel och syrlig gurksoppa eller njuta kokoskrämiga musslor en lördagskväll som avslutas med blommig chokladmousse?Du får tips på hur du skapar matglädje för hela familjen med de bästa smakkombinationerna och Cecilia visar även enkla yogarörelser för närvaro och flöde i köket. Cecilia Davidsson är en erfaren kock och driver den ekologiska cateringfirman Curlyfood. Bokens vackra och inspirerande bilder är tagna av fotograf Åsa Liffner.
9789155269258 -
Håkan Larssons sommarkväll med mat och vin
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Bonnier Fakta. 2012. 163 s. 26,5 x 24,5cm. Omslaget har lätt kantslitage. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242508
- Titel
- Sommarkväll med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 163 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 248 x 269 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1088 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter succén med Fredagkväll kommer nu Håkan Larsson med en ny kokbok, i samma lättsamma och tillgängliga anda. I Sommarkväll med mat och vin tar Håkan oss med till sitt sommarparadis på Fårö. Sommarkväll är en mat- och vinbok präglad av den svenska sommarens magi, från ljuset och naturen till råvarorna och smaksensationerna.På Fårö är sommaren lång. Den börjar med vårens primörer som sparris och rabarber. Midsommaren firas med en mix av traditionellt och nyskapat, med sill, färskpotatis och jordgubbar i huvudrollerna.Så väntar högsommaren, fylld av lättlagade, smakrika vardagsrätter liksom mer påkostade kalas när släkt och vänner kommer på besök. Grillat får ett stort eget kapitel, där kött, fisk och fågel kompletteras med goda såser och tillbehör. Sallader och annat grönt är självklart, liksom de goda sommardesserterna. Och när det är dags för kaffekalas tas familjerecepten fram på det allra smarrigaste i kak- och bullväg.Sommarens drinkar och aperitifer finns förstås med, liksom de goda tilltuggen att njuta medan grillen blir varm. Och när sommaren går över i tidig höst står kräftor, svamp och äpplen på menyn – liksom naturligtvis lamm i olika former.Allt präglas av Håkan Larssons filosofi om höga, rena smaker med råvaran i centrum – och befriande okrånglig matlagning. "Jag kan helt enkelt inte laga besvärlig mat", säger Håkan själv. Att varje rätt får sällskap av ett passande vin är självklart, med namn, varunummer och pris.Sommarkväll är en mat- och vinbok med stark miljökänsla, där matbilderna kompletteras med de allra vackraste av Fårös vyer. Den är det perfekta sällskapet i köket var ditt sommarparadis än finns.
9789174242508 -
Skärgårdsbagerier recept & vägvisare
Häftad bok.
Nära nyskick. Oddapp. 2011. 160 s. 15 x 17cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163362576
- Titel
- Skärgårdsbagerier : recept & vägvisare
- Författare
- Engstedt, Pippi
- Förlag
- Oddapp förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 148 x 170 mm Ryggbredd 12 mm
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en resa längs Sveriges kust till fem skärgårdar och tjugotre bagerier. Resan går från Bohusläns och Blekinges skärgårdar via de småländska och östgötska skärgårdarna för att avslutas i Stockholms skärgård.
Författaren och fotografen Pippi Engstedt visar hemliga vägar till små bagerier på öar i havsbandet, men besöker även välkända bagerier som Bergs på Marstrand och Sandhamnsbageriet. Vissa bagerier bakar sju sorters kakor som i alla tider, andra har nybyggda ved- och stenugnar där surdegsbröd gräddas. Dessutom delar bagarna med sig av sina favoritrecept fram med mjölet och smöret och pröva att baka Runmaröbröd, Harstenas hallonpajer och Hasslös Napoleonhattar.
Skärgårdsbagerier kommer även som mobilguide.
Pippi Engstedt har tidigare gett ut guideböckerna Utposter svenska fyrplatser med logi, Kloster vistelser i stilla rum och Vandrarhem vid vatten. (Bokförlaget Arena)
9789163362576 -
101 fikabröd du måste baka innan du dör
Inbunden bok.
Nära nyskick. Grenadine bokförlag AB. [2018]. 239 s. Förlagsband. 15 x 22cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397287
- Titel
- 101 Fikabröd du måste baka innan du dör
- Författare
- Törnblom, Marie
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 223 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Idén till boken växte fram eftersom vi är många som gillar att baka ibland eller bara till speciella tillfällen. Då behövs ofta små satser som vi vill ska gå åt! De här recepten är därför anpassade för att kunna bjuda våra vänner på något hembakat utan att det tar så lång tid att baka. Det blir heller inga stora mängder över till nästa dag eller som ska sparas i frysen. Förr var det viktigt att bjuda på fler sorters kakor på kaffekalasen. Idag har vi sänkt kraven betydligt och nöjer oss oftast med en kaka till eftermiddagskaffet eller till kaffet-på-maten. Ibland serveras också en liten bakelse i stället för dessert. Recepten i boken är i små satser om 6-8 kakor eller bullar. Flera av recepten kan varieras genom att byta ut smaksättningen och de flesta går att dubbla när det ska räcka till flera. I vårt sommarhus t ex bakar jag i en liten ugn. Det finns heller ingen möjlighet att frysa in det som blir kvar efter kaffestunden i bersån. Det samma gäller för många i både husbil och båt. Vår förhoppning är att du ska lockas av både recepten och bilderna. Låt din egen fantasi flöda och bli inspirerad att baka i både slott och koja!
9789188397287 -
Daniels matresa 9 menyer från världens kök
Inbunden bok.
Nära nyskick. Lava förlag. [2017]. 143 s. Förlagsband. 20 x 27cm. Signerad av författaren. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188529046
- Titel
- Daniels matresa : 9 menyer från världens kök
- Författare
- Daniel Lakatosz
- Förlag
- Lava Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 273 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 840 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mästerkock, matfantast, menyskapare!
Daniel Lakatosz älskar allt som har med mat att göra. Han kom på andra plats i Sveriges Mästerkock 2016 och nu fortsätter han sin matresa.
I den här vackra kokboken, Daniels matresa 9 menyer från världens kök, delar Daniel Lakatosz med sig av sina egna menyer från Japan, Spanien, Mexico, Thailand, Italien, Sverige, Ungern, Polen, Frankrike.
De 9 menyerna innehåller allt från fördrink och mingelsnittar till dessert.
Ett axplock ur menyerna: Japansk råbiff på oxfilé med lotusrotchips och misomajonnäs, Negimaki biffrullar med sparris och teriyakisås, Vegetariska kroppkakor med svampfyllning, rårörda lingon, rostade hasselnötter och brynt smör, Amarettomarinerade jordgubbar med mascarponecréme, mandelflarn och rostade mandel-spån, med flera.
Följ med på Daniels matresa, välj dina favoriter och bjud sen familj och vänner på en middag där ni skapar era egna minnen!
Daniel Lakatosz arbetar som hovmästare på Berns asi-atiska restaurang i Stockholm. När han inte är på Berns tillbringar han tid med sin familj, inspirerar människor med sin mat på sociala medier och hyr ut sig själv som kock vid olika evenemang, både privat och till företag.
Jag älskar mat. Jag älskar att tillaga mat, att få en matidé och skapa den, att tänka på olika smakkombinationer och försöka jobba med olika färger, texturer och upplevelser. - Daniel Lakatosz
9789188529046 -
Namaste - Sikke Sumaris paradis i Ösel
Inbunden bok.
ISBN 9789513148072
Mycket gott skick. Ek. 2009. 200 s. Förlagsband. 22 x 27,5cm. Inlagan i nära nyskick. På svenska och finska. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789513148072 -
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bonnier impact. uppl.2:1. 2007. 526 s. Förlagsband. 21,5 x 28,5cm. Pärmen har 2 något stötta hörn. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605538
- Titel
- Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
- Författare
- Willan, Anne
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 526 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När Anne Willan grundade La Varenne så gjorde hon det för att utbilda de bästa av kockar. När hon skrev boken Kokkonsten så gjorde hon det för att den matintresserade allmänheten skulle kunna ta del av alla de tips och tekniker som man lär ut där. Nu tar vi det ett steg till och presenterar boken till ett pris och i ett utförande som gör den tillgänglig för alla..Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.
9789185605538 -
201 hälsohacks lämna disken, hångla istället
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bonnier fakta. [2022]. 142 s. Förlagsband. 15,5 x 21,5cm. Pärmen har några lätta tryckmärken bak. Inlagan i nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178874811
- Titel
- 201 hälsohacks : lämna disken, hångla istället
- Författare
- Ståhl, Sofia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 155 x 217 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 431 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”201 hälsohacks” är för dig som vill stärka ditt välmående med hjälp av enkla och hälsosamma val utan att krångla till det! Kanske sätter du alltid andras behov framför dina egna, eller har svårt att hitta balans och hållbara lösningar för att du ska må bra? Då är den här boken för dig!Här har hälsoinspiratören Sofia ”PT-Fia” Ståhl samlat 201 hacks för att ge dig inspiration, väcka nyfikenhet och bidra till att du får nya insikter kring hälsa och välmående. Du får en verktygslåda fullproppad med konkreta tips och inspiration. Det är inte ett facit eller att-göra-lista att checka av på kortast möjliga tid, utan en upptäcktsresa för att hitta just din väg till bättre hälsa och i förlängningen stärka relationen till dig själv.
9789178874811 -
Konditorns bästa [mjuka kakor, petit-fourer,...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bonnier. 2006. 159 s. Förlagsband. 17,5 x 20cm. Inlagan i nära nyskick. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100110987
- Titel
- Konditorns bästa
- Författare
- Bengtsson, Signe Maria
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När jag var liten bodde jag på samma gata som min mormor och morfar. På eftermiddagarna när jag kom hem från skolan satt de vid köksfönstret och väntade. Vanligtvis gick jag dit in för att prata en stund och äta av det välfyllda kakfatet. Dessa eftermiddagar vid mina morföräldrars köksbord har satt prägel på hela min tillvaro. När det var dags att välja yrke ville jag gå i mormors fotspår, jag ville känna doften av nybakat bröd och det fanns bara ett naturligt val att bli konditor. Jag hoppas du vill dela mina minnen och låta dig inspireras till att glädja dig själv, dina barn eller barnbarn med doften av nybakat.Så skriver Signe Maria Bengtsson i sitt förord till Konditorns bästa. Med inspirerande fotografier av Nisse Peterson får vi i cirka 200 lättöverskådliga recept på bland annat småkakor, mjuka kakor, pajer och petit-fourer lära oss bakningens grunder. Enkelt, även för den ovane, blir det att göra finska pinnar, kokosdrömmar eller hallongrottor själv. Alla recept är hämtade ur författarens och hennes familjs receptsamlingar, de flesta ur mormor Hildurs handskrivna anteckningsbok, och Signe Marias yrkerserfarenhet som konditor blandas med historier från familjen, flera generationer tillbaka. Här finns också handfasta tips och råd om till exempel hur man gör wienerdegar, tar tillvara överblivna äggvitor och vad man ska tänka på vid pajbakning. Den här nya utgåvan är läckert formgiven av den unga formgivaren Kerstin Hanson, innehållet och recepten är desamma (med små undantag).För dem som vill utöka sin köksrepertoar med sockerbakande är Konditorns bästa det idealiska verket. Recepten är lättöverskådliga och trovärdiga, och instruktionerna tydliga. De utmärkta fotografierna, tagna av Nisse Peterson, är sakligt stämningsfulla. Konditorns bästa har goda chanser att bli en klassisk bakbok. DN"Konditorns bästa innehåller inte bara kak-, bull- och tårtrecept utan också gamla yrkesknep som gör att bagarna och konditorerna alltid lyckas med det vi andra går bet på." Gefle DagbladFörra utgåvan såld i 25 000 ex!
9789100110987 -
Bröd från Brunkebergs bageri
Inbunden bok.
Gott skick. Bonnier fakta. 2009. 135 s. Förlagsband. 19,5 x 25cm. Fin inlaga men något vågig. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240665
- Titel
- Bröd från Brunkebergs Bageri
- Författare
- Johansson, Heléne
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 253 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nästan lika viktigt som att brödet är gott och vackert är att man äter det i rätt sammanhang. Bröd och mat hör ihop och förhöjer varandra på samma sätt som mat och en passande dryck gör. Därför utgår Heléne Johansson från situationen och måltiden när hon presenterar sina allra godaste matbröd. Som frukt- och nötbrödet, ett optimalt bröd till dessertost, särskilt stark grönmögelost, och svartbrödet som passar till alla rätter där nubben har en självklar plats samt sesam- och linfröbrödet som passar extra bra till asiatisk mat.Recepten är indelade i avsnitten Frukost, Middag, Fest och På väg. Dessutom finns många användbara praktiska tips och knep från fullblodsproffset Heléne till alla entusiastiska hemmabagare. Allt från hur man knådar, jäser, kryddar och gräddar degen till hur man förvarar, serverar och njuter av den egna skapelsen: det färdiga brödet.”Jag har bakat mina recept tusen gånger och vet att de fungerar. Jag vet också vad folk frågar efter och vad de vill veta om bröd. Men det här är inte bara en receptbok, det är även en bok om mina ambitioner och tankar kring kombinationen bröd och mat, råvaror, kvalitet och så vidare. Förhoppningsvis kan den också inspirera läsaren till att baka egna spännande bröd utifrån mina grundrecept.”Heléne Johansson
9789174240665
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn