-
SWEET THINGS – Chocolate, candies, caramels &...
Inbunden bok. Kyle Books. 2013. 176 sidor.
ISBN 9780857831804
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. ytmärken på omslaget.) – Se fler bilder! –– From traditional toffee, fluffy clouds of marshmallow and creamy maple and pecan fudge to sherbet with lolly dippers, the recipes in Sweet Things are the stuff of läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKKyle Books 9780857831804 -
LYCKAS MED CHOKLAD
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 152 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst, men har en lite vit etikett på smutssidan! – Se fler bilder! –– Magnus Johanssons chokladbok är som ett slags Jan Hedh light. Fast inte räknat i kalorier. Enkelheten är det genomgående temat i boken. I varje recept är det an läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023991
- Titel
- Lyckas med choklad
- Författare
- Johansson, Magnus
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 268 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 822 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Magnus Johanssons chokladbok är som ett slags Jan Hedh light. Fast inte räknat i kalorier. Enkelheten är det genomgående temat i boken. I varje recept är det angivet hur lång tid det tar, ingredienslistorna är lagom långa och alla som sätter igång att baka eller laga garanteras ett lyckat resultat!
"Välkommen till min värld av choklad!
Det bästa jag vet är att jobba med händerna och jag är stolt att vara konditor och bagarmästare; en riktig hantverkare.
Det är mina händer som har fixat desserter till åtta Nobelmiddagar och kung Carl Gustafs sextioårsfest. De har vunnit olympiskt guld och segrat i världscupen tillsammans med andra flinka fingrar i det svenska kocklandslaget. Händerna har visat miljoner tv-tittare hur man åstadkommer olika bakverk, de har skapat sockerskulpturer, tonvis med chokladpraliner, hundratusentals semlor och mycket mer. Lyckas med choklad är en bok för alla som vill lära sig av mitt hantverkskunnande. Med pålitliga recept och bilder som förklarar vissa knepiga moment vill jag bjuda in er till min värld."
Magnus Johansson kallas omväxlande för chokladkungen och till och med choklad-Jesus av landets matskribenter. I Lyckas med choklad lär han ut hur du säkert lyckas med ...
Småkakor
Mjuka kakor
Kaffebröd
Praliner
Tarter och pajer
Desserter
Boken utsågs till vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2011 i kategorin Choklad med motiveringen: Efter många år som mästare i chokladens värld vill bokens skicklige konditor sprida sina kunskaper i ord och bild till ett vackert och läckert slutresultat. Extra känsliga moment i chokladarbetet är väl bildsatta.
Norstedts 9789113023991 -
CHOCOLATE TREATS – Nyttigt och gott
Inbunden bok. Zebeda Chocolate. 2014. 193 sidor.
Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! –– Deserter & Choklad har varit ett stort intresse för Kersti sedan barnsben. Genom studier och egna tester, tester och tester igen har många egna recept blivit till. "Tänk vad mycket goda och dessutom nytti läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163756979
- Titel
- Chocolate treats : nyttigt och gott
- Författare
- Liljeqvist Zebeda, Kersti
- Förlag
- Zebeda Chocolate
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 193 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 209 x 271 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 812 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kersti är utbildad Sjuksköterska, har en Bachelor i Akupunktur är utbildad Kinesiolog, massör och idrottsskadeterapeut; och på det har hon flera vidareutbildningar inom idrott, massage, kost & näring och annat inom kropp och hälsa. Hon har arbetat 17 år inom detta samt haft kost & träningsutbildningar.
Matens påverkan på kroppen har alltid varit ett stort intresse för Kersti. Vid 12 års ålder gjorde hon en egen specialreceptbok med recept på gósaker för diabetiker. Denna bok användes under en längre tid av flera dietister som arbetade med diabetiker.
Under en tid studerade Kersti "Hur man bör äta för att prestera optimalt." Olika grupper fick äta på olika sätt vilket sedan drogs slutsatser ifrån.
"För att du skall må bra måste du titta på helheten: Motion, Kost, Vänner, Kroppen, Hur du mår mentalt, Bostad, Var du bor, Luften, Stress, Gener, Hållning, vilja och en massa annat. Det går oftast inte så bra att bara ändra en sak om du vill ändra dina resultat eller din hälsa. Något som påverkar vår hälsa väldigt mycket är om vi har ett bra socialt nätverk och bra vänner/familj omkring oss. Så var rädda om varandra och ta hand om varandra.
Att träna på elitnivå är inte det allra bästa för kroppen, men daglig motion/träning på något sätt gör att vi fungerar bättre. Hitta en kost som fungerar för just Dig, alla behöver inte riktigt samma sak.
Vad har Du för mål i livet just nu?
För att komma någonstans måste du börja med att ta ett steg framåt. Står Du med båda fötterna på jorden står Du stadigt och bekvämt. Att lyfta en fot kan vara osäkert och ge dig obalans under en stund, men du kommer ett steg närmare Ditt mål när Du väl tagit steget. Eller hur?!"
Deserter & Choklad har varit ett stort intresse för Kersti sedan barnsben. Genom studier och egna tester, tester och tester igen har många egna recept blivit till.
"Tänk vad mycket goda och dessutom nyttiga saker vi kan göra med Choklad. Något viktigt att tänka på när Du väljer choklad är: Hur tillverkades den? Dåligt Barnarbete/slavarbete? Ekologiskt? Biodynamisk? Rått? Kvalitet? Böntyp? Var kommer kakaobönorna ifrån? Tillsatser i chokladen? Smak? Vad skall Du göra med chokladen? Alla dessa frågor låter kanske krångligt, men vi hjälper Dig. Varför skall vi processa en produkt i onödan när den är både nyttigare och godare om vi inte gör det, och dessutom sparar vi på naturens resurser." I Boken hittar du massor av Nyttiga & Goda recept!
Zebeda Chocolate 9789163756979 -
SWEET THINGS – Choklad, karameller & marshmal...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Massolit Förlag. 2015. 175 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Är du en sådan som älskar chocolaterians skyltfönster? Som inte tvekar att styra stegen över livligt trafikerade gator för att få komma lite närmare uppvisningen av pastellfärgade karameller, snövita marshmallows oc läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785375
- Titel
- Sweet things : choklad, karameller & marshmallows
- Författare
- Rigg, Annie
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 242 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt en sweet tooth behöver
Är du en sådan som älskar chocolaterians skyltfönster? Som inte tvekar att styra stegen över livligt trafikerade gator för att få komma lite närmare uppvisningen av pastellfärgade karameller, snövita marshmallows och praliner i allsköns former? Då kan du skriva upp Sweet things på önskelistan.
Sweet things bjuder på allt en sweet tooth behöver för att klara dagen. Boken är indelad i olika kapitel där choklad, marshmallows, marmelad, kola, fudge och karameller i tur och ordning har huvudrollen. Här finns något för alla, oavsett om du gillar nougatpraliner med havssalt, kokosrostade marshmallows, persikopastiller eller pekannötsfudge
Annie Rigg är en erfaren matstylist och -skribent. Förutom att arbeta för flera stjärnkockar har hon dessutom lagat mat till turnerande världsartister som Tom Jones, Paul McCartney, Pink Floyd och The Rolling Stones.
Det är den sortens sötsaker man tror är förbehållna lyxiga chocolaterier och butiker, men det geniala är att de är fullt möjliga att göra hemma utan mer avancerad utrustning än en sockertermometer och en chokladtermometer Daily Mail
–– FÖRLAGSNY! –– Massolit Förlag 9789187785375 -
THE ART AND CRAFT OF CHOCOLATE – An Enthusias...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Quarry Books. 2018. 160 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Inbunden med mjuka pärmar, ca 22x26 cm. – 200 färgbilder! –– Se fler bilder! ––
In The Art and Craft of Chocolate, world-renowned chocolate maker Nathan Hodge takes you on a grand tour of chocolate-from its processing, history, and tra läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781631594663
- Titel
- Art and craft of chocolate - an enthusiasts guide to selecting, preparing a
- Författare
- Hodge, Nathan
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Språk
- English
–– FÖRLAGSNY! –– Quarry Books 9781631594663 -
CHOKLAD – De 100 bästa recepten
Inbunden bok. Läsförlaget. 2004. 176 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY, ryggen obet. blekt. ––
Inspirerande kokbok innehållande recept på chokladrätter.
• Chokladens historia behandlas liksom olika chokladsort läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781405433426
- Titel
- Choklad : de 100 bästa recepten
- Författare
- Linda Doeser
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 278 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 942 g
- Språk
- Svenska
Läsförlaget 9781405433426 -
CRAVE – A passion for Chocolate
Inbunden bok. Murdoch Books. 2007. 240 sidor.
ISBN 9781740458047
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Stort format, ca 25x25x3 cm. – Se fler bilder! ––
A celebration of chocolate, "Crave" presents 148 recipes for luscious desserts, cakes, biscuits, confectionery and puddings, for all occasions and all levels of coo läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKMurdoch Books 9781740458047 -
Maida Heatter's Book of Great Chocolate Desse...
Inbunden bok. Andrews McMeel Publishing. 2006. 298 sidor.
ISBN 9780740758164
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Obet. hörnstöt på omslaget nere vid ryggen. – Se fler bilder! Ca 19x24 cm. Slut på förlaget! –– Maida Heatter is a genius--and an absolute delight . . . Her style is friendly and funny, thorough and exacting. Maida tells you what size e läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAndrews McMeel Publishing 9780740758164 -
GREEN & BLACK'S CHOCOLATE RECIPES – From the...
Häftad bok. Kyle Cathie. 2006. 192 sidor.
ISBN 9781856267007
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
This original chocolate cookbook by Green & Black's is packed with recipes to tempt, tease and torment lovers of thi läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKKyle Cathie 9781856267007 -
HEIBERGS CHOKOLADE
Inbunden bok. 2000. 188 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
I Heibergs chokolade er det fascinationen af chokoladens historie og fremstilling og forklarer, hvordan chokoladen skal behandles. Ambitionen er det sublime läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9788779010994
- Titel
- Heibergs chokolade
- Författare
- Heiberg, Morten
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 188 sidor
- Språk
- Danish
9788779010994 -
JAG VILL HA CHOKLAD!
Häftad bok. B Wahlströms. 2006. 160 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Obet. märken på de mjuka pärmarna med invikta flikar. – Se fler bilder! ––
Receptsamling på temat choklad. Bl.a. recept på mjölkchokladmousse, choklad- och mandelkaka, chokladtiramisù och sacherbakelse. Kapitel om c läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132333366
- Titel
- Jag vill ha choklad!
- Författare
- Trish Deseine
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 177 x 284 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 692 g
- Språk
- Svenska
B Wahlströms 9132333366 -
CHOKLADFABRIKEN – Riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 144 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125091
- Titel
- Chokladfabriken : riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Ullstrand, Helena
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 759 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Ur inledningen till Chokladfabriken.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 9789137125091 -
CHOKLAD, KOLA OCH KARAMELLER : 140 recept på...
NYSKICK! Klicka på rubriken ovan för fler bilder! Obet. kantmärken på omslaget. --- Bokförlaget Forum, 1995. 159 sidor.
Bandtyp: Häftad.
Mått: 194 x 264 mm. --- Chokladmarsipantryffel, Marshmallow, kanderad frukt, Neapolitansk marsipan, Fransk nougat, läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137107660
- Titel
- Choklad, kola och karam
- Författare
- Walden, Hilary - Forrester, Paul - Wachtmeister, Kerstin
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1995
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 194 x 264 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 564 g
- Språk
- Svenska
9789137107660 -
CHOKLADFABRIKENS DESSERTER – Rena underverk o...
Inbunden bok. Tree Publishing. 2012. 143 sidor.
Nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Yt- märken på det "känsliga" omslaget. – Se fler bilder! –– Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, s läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197754224
- Titel
- Chokladfabrikens desserter : rena underverk och små goda till kaffet
- Författare
- Annika Edestrand
- Förlag
- Tree Publishing
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 257 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 732 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla recept i den här boken innehåller choklad. Vi som har gjort den tycker nämligen att choklad är det bästa som finns. Om den är lite varm, smakar den tryggt och härligt. Om den är lite sval, blir den elegant och förförisk. Om den är rumstempererad blommar den ut och får hela desserten att jobba för sig. Andra ingredienser som träffar choklad får finna sig i att om inte spela birollen, så åtminstone ge plats för ännu en huvudrollsinnehavare.
Choklad tar plats. Det ska den göra.
Chokladfabriken i Stockholm tillverkar ovanligt god choklad i alla former med mycket kärlek. Företaget drivs av Martin och Ellinor Isaksson, som även startade det 1997. I skrivande stund finns det fyra butiker, strategiskt utplacerade där chokladen behövs bäst.
Annika Edestrand är skribent med ett överdrivet engagemang i mat, dryck och chokladkräm.
Helena Ullstrand är formgivare och dras till sådant som gör livet vackrare, som plommonpaj.
Helén Pe är fotograf och får såväl mousse som pudding att visa sig från sin bästa sida.
Njut ordentligt nu.
Tree Publishing 9789197754224 -
MASSOR AV CHOKLAD
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2010. 192 sidor.
Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! –– Oemotståndlig formgivning och massor av frestande recept.
• I Massor av choklad lär du dig att använda choklad på ett nytt sätt. Förutom de klassiska bakverken finns recept på sötsaker, desserter, drycke läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174011357
- Titel
- Massor av choklad
- Författare
- Caroline Barty
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 238 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 771 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Oemotståndlig formgivning och massor av frestande recept.
I Massor av choklad lär du dig att använda choklad på ett nytt sätt. Förutom de klassiska bakverken finns recept på sötsaker, desserter, drycker, glass och maträtter som alla innehåller choklad.
Över 120 recept illustrerade med läckra färgbilder.
Detaljerad inledning ger dig alla tips du behöver för att lyckas.
Fantastisk blandning av chokladklassiker och andra chokladfavoriter.
Mängder av innovativa recept för chokladfantasten.
Att arbeta med choklad är enklare än du tror.
I samma serie finns även:
Massor av kakor
Massor av juicer & smoothies
Massor av muffins
Tukan Förlag 9789174011357 -
CHOKLAD för alla tillfällen
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2011. 192 sidor.
Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! –– Det är ett sant nöje att baka med choklad och ännu trevligare är det att äta det man har bakat. De chokladstinna kakorna, tårtorna, pajerna, desserterna, godbitarna och dryckerna i den här boken är en fröjd läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174013153
- Titel
- Choklad för alla tillfällen
- Författare
- Pettersson, Sofia
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 167 x 207 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 546 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är ett sant nöje att baka med choklad och ännu trevligare är det att äta det man har bakat.
De chokladstinna kakorna, tårtorna, pajerna, desserterna, godbitarna och dryckerna i den här boken är en fröjd för både ögat och gommen.
Boken innehåller över 60 frestande recept med tillhörande vackra och stämningsfulla miljöbilder som inspirerar.
Format: 166 x 207, vadderade pärmar
Fler titlar i samma serie: Tapas för alla tillfällen
Tukan Förlag 9789174013153 -
CHOKLAD - De 100 bästa recepten
Nyskick. FÖRLAGSNY! Klicka på rubriken ovan för fler bilder! --- Förlag: Paragon. Utgivningsdatum: 2004. Omfång: 176 sidor. Illustrerad: Ja. Bandtyp: Inbunden. Mått: 222 x 278 mm. --- Inspirerande kokbok innehållande recept på chokladrätter. Chokladens historia läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781405433426
- Titel
- Choklad : de 100 bästa recepten
- Författare
- Linda Doeser
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 278 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 942 g
- Språk
- Svenska
9781405433426
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn