-
THE COOKIE BOOK – More than 200 great cookie,...
Häftad bok. The Book People. 2007. 256 sidor.
ISBN 9781843097211
Nyskick. –– NYSKICK! – Format ca 23x30 cm. Skyddsomslag av kraftig plast. – Se fler bilder! ––
Catherine Atkinson is an award-winning writer. A professional food stylist and home economist for over 30 years, she started her publishing career working on var läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKThe Book People 9781843097211 -
BAGARNAS BÄSTA BRÖD OCH BAKVERK
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Ordalaget Bokförlag. 2013. 175 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Hêlain, äppelflarn, tryffel - låt bagarna få fresta med sådant du själv kan baka! Över 100 recept från några av Sverige främsta bagare och konditorer!
• Besök några av Sveriges bästa bagerier och konditorier och f läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690552
- Titel
- Bagarnas bästa bröd och bakverk
- Författare
- Swanberg, Åsa
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 255 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 822 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hêlain, äppelflarn, tryffel - låt bagarna få fresta med sådant du själv kan baka! Över 100 recept från några av Sverige främsta bagare och konditorer!
Besök några av Sveriges bästa bagerier och konditorier och få recepten på godsakerna. Bakom varje väldoftande bröd finns en bagare, ofta prisbelönt för sin kreativitet och kunskap.
Möt legendaren Jan Hedh, som startat och driver Olof Viktors på en åker på Österlen, och bagaren bakom Riddarbageriet. Få recept på Fabian Flinks Enköpingslimpa och Heléne Johanssons Hêlain. Roy Fares, känd från Go'kväll, delar med sig av fem favoriter och den franske bagarn Sebastien Boudets ger dig recept på tartellete au citron och andra franska läckerheter.
Recepten är i varierad svårighetsgrad. Här finns såväl fantastiska sötsaksskapelser som klassiska matbröd. Här finns också vetebullar, knäckebröd, praliner och wienerbröd. Och mycket mer. Recept för alla smaker och i alla nivåer.
Boken är smakfullt formgiven och illustrerad med en mängd smaklökskittlande foton.
Åsa Swanberg är matskribent och har tillsammans med formgivaren Malou Holm gett ut en rad uppmärksammade kok- och bakböcker: Smaker från Saltå Kvarn, Sweet dreams, Tjejmiddag m m. De gör också tidningen Baka tillsammans.
–– FÖRLAGSNY! –– Ordalaget Bokförlag 9789174690552 -
CAKENHAGEN
Inbunden bok. Tivoli Gardens. 2018. 148 sidor.
ISBN 9788797059302
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Smuk bagebog med de bedste kageopskrifter fra Tivolis chefkonditor.
Chefkonditor og forfatter Torben Bang har netop udgivet sin anden bog ’Cakenhagen’ med fantastiske kageopskrifter for både erfarne bagere og n läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTivoli Gardens 9788797059302 -
SÅ BAKAR DU BRÖD – Steg för steg till lyckade...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2012. 175 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
En stämningsfull och vacker brödbok som visar hur du lyckas med brödbaket.
• Sammanlagt finns här recept till 60 olika bröd och olika varianter på samma slags bröd. Boken tar upp såväl vanliga jäsbröd läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174014358
- Titel
- Så bakar du bröd : steg för steg till lyckade bröd och bakverk
- Författare
- Emmanuel Hadjiandreou
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 261 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1061 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En stämningsfull och vacker brödbok som visar hur du lyckas med brödbaket.
Sammanlagt finns här recept till 60 olika bröd och olika varianter på samma slags börd. Boken tar upp såväl vanliga jäsbröd som surdegsbröd och bröd med bikarbonat och bakpulver - allt kompletterat med vackra fotografier.
Så bakar du bröd tar avstamp i ett enkelt vitt matbröd och visar hur man med enkla medel kan göra två varianter på detsamma. Därefter tar vi oss vidare genom grundläggande mat- och frukostbröd med vete och råg, pizzadeg, bagels, ciabatta och söta bröd.
Om du inte innan lyckats med ditt surdeg så får du nu god vägledning till att lyckas.
Mått:225x261
Tukan Förlag 9789174014358 -
BAKA BRÖD – Enkla recept för stora och små
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2019. 108 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, oläst! – Obetydliga små märken på pärmarna. – Stort format, ca 23x30 cm! – Se fler bilder! ––
Från scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249620
- Titel
- Baka bröd : enkla recept för stora och små
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 108 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 300 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla kan baka! Boken vänder sig till dig som kanske inte tidigare bakat dina egna bröd – antingen för att du tänkt att det är krångligt och stökigt, eller för att du helt enkelt är ett barn och inte haft tillåtelse att sätta på ugnen tidigare. Eller så har du kanske känt att tiden inte räcker till för recepten i klassiska bakböcker?Förutom de enkla recepten får du massor av tips på hur du kan variera bröden så att de passar just din smak. Dessutom berättar Martin vilken skillnad det blir med olika typer av mjöl och hur du hanterar en kladdig deg utan att kladda ner dig själv.
Bonnier Fakta 9789174249620 -
The Great BRITISH BOOK of BAKING – 120 best-l...
Inbunden bok. Michael Joseph Ltd. 2018. 352 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. kantmärken på skyddsomslaget. – Se fler bilder! ––
Inspired by The Great British Bake Off.
• Learn how to bake over 120 delicious recipes in this ultimate baking book and official tie-in to the first BBC s läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780718157111
- Titel
- Great british book of baking - 120 best-loved recipes from teatime treats t
- Författare
- Collister, Linda
- Utgivningsår
- 2018
- Språk
- English
Michael Joseph Ltd 9780718157111 -
SIMPLE and STUNNING CAKES
Inbunden bok. Ebury Press. 1996. 128 sidor.
ISBN 9780091814335
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! – Format ca 22x26 cm.– Se fler bilder! –– A collection of ideas for those who are not dedicated cake decorators and yet would like to produce truly original cakes for special occasions. Each recipe derives from a relatively simple läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEbury Press 9780091814335 -
BULLAR
Inbunden bok. Natur & Kultur. 2017. 168 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! –– Se fler bilder! ––
Det är dags att börja baka riktiga bullar igen. Stora, kladdiga bullar, med massor av fyllning!
• Bullälskaren och toppkonditorn Daniel Lindeberg lär ut sina bästa knep för att lyckas med bullbakandet, oc läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127151758
- Titel
- Bullar av Lindeberg
- Författare
- Lindeberg, Daniel
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitt.
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 248 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Bästa bullboken."
Allers
"Ta saffransbaket till nya smakhöjder med bagaren Daniel Lindebergsfantastiska recept."
Lantliv
Det är dags att börja baka riktiga bullar igen. Stora, kladdiga bullar, med massor av fyllning! Bullälskaren och toppkonditorn Daniel Lindeberg lär ut sina bästaknep för att lyckas med bullbakandet, och bokens drygt 45 recept bevisar att bullar är så mycket mer än bara kanelbullar. Lär dig hur du smartast planerar ditt bullbakande och hur du på ett enkelt sätt kan baka olika sorters bullar av samma deg.
Boken är pedagogiskt uppdelad efter fem grunddegar: vetedeg, wallondeg,briochedeg, croissantdeg och saffransdeg. Självklart hittar du även massor av tips, tricks och en och annan anekdot.
Daniel Lindeberg startade Frantzén/Lindeberg 2009. Sedan hösten 2014 driver han Lindeberg Bageri & Konditori i Orminge, Nacka utanför Stockholm. Han har ägnat de senaste 19 åren åt att laga desserter påstjärnkrogar och baka tårtor, bullar och bröd på de bästa bagerierna och konditorierna.
”Sin vana trogen så ger Natur & Kultur ut kvalitetsböcker ur alla aspekter, bild, form, layout och inte minst text. Författarens kunskaper och kärlek till sitt bakande kan ingen ta miste på.”
Tranås-Posten
"40 sorters bullar att mumsa på hela hösten."
Allt om Mat
"Bullen har länge varit en favorit till fikat. Det är förmodligen också det bakverk vi gör mest hemma. Men det finns mer än kanel- och kardemummabullar. I kokboken Bullar belyses bullens mångsidighet med flera olika recept."
TT Nyhetsbyrån
”Bullälskaren och toppkonditorn Daniel Lindeberg lär ut sina bästa knep för att lyckas med bullbakandet, och bokens drygt 45 recept bevisar att bullar är så mycket mer än bara kanelbullar. Lär dig hur du smartast planerar ditt bullbakande och hur du på ett enkelt sätt kan baka olika sorters bullar av samma deg.”
Mariefreds Tidning
”Det här är en bok som jag definitivt kommer att plocka fram många gånger, inte minst för att det nästan känns lite förbjudet att bläddra i den. Nästan som att man har kommit över hans hemliga receptsamling och försöker snappa upp så mycket som möjligt innan man måste lämna tillbaka den utan att bli upptäckt.”
Mitt Skåne
Bästa bullboken.
Allers
Natur & Kultur 9789127151758 -
277 SORTERS KAKOR
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 240 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Onet. märken på pärmarna. – Stort format, ca 22x28 cm! – Se fler bilder! ––
Jan Hedhs kakbok är en receptskatt, en kulturgärning och ett unikt referensverk för konditorer och kakälskare - en nostalgitripp läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035826
- Titel
- 277 sorters kakor
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 225 x 286 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1369 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedhs kakbok är en receptskatt, en kulturgärning och ett unikt referensverk för konditorer och kakälskare - en nostalgitripp där alla som minns sin barndoms konditoribesök kan hitta sin egen madeleinekaka.
I 45 år har Jan Hedh bakat kakor. Alltsedan sin lärlingstid hos den tidens legendariska mästare har han själv förädlat kakbakandets konst och är numera själv den mästare som för hantverk och tradition vidare. Här har han samlat 277 sorters kakor som alla har det gemensamt att de tillhör vår svenska kaktradition.
I och med en nyväckt känsla för kvalitet på det vi äter och som en motreaktion på usla fuskbakverk fyllda av transfetter och syntetiska smakämnen vill fler och fler baka själva. Det här är bibeln!
Ur innehållet:
- Mandelbakverk (till exempel mazariner, toscabakverk, polynéer, äppelbakverk och josefiner)
- Smördegsbakverk (till exempel dansbanor, kanapéer, pariservåfflor, kongresser, katalaner, kejsarkronor och vol au vent)
- Bakverk med nötter och kokos (till exempel kokosberg, kokossnitt, nötkakor och efemärkransar)
- Hippenbakverk (till exempel caprirullar, noisettestrutar och hyvelspån)
- Maränger (till exempel japaner, franska maränger, ristori, progresser och fragilitéer)
- Petit-chouxbakverk (till exempel mariakransar och berlinerkransar)
- Mjuka kakor (till exempel muffins, rulltårtor, sandkaka och mjuka pepparkakor)
- Julkakor (till exempel klenäter, struvor, mandelmusslor och pepparkakor)
- Småbröd (till exempel drömmar, finska pinnar, konjakskransar, spritskransar, schackrutor och brysselkex)
- Biskvier och makroner
- Flarn
- Petit-fours och tebröd
Norstedts 9789113035826 -
DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT … –– Stephanie J...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Bonnier Fakta. 2021. 86 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Så varför inte dra ner på jästen, sätta en surdeg eller förbereda en paj? Smakerna sitter i tiden och omsorgen vi lägger ner.
• Att planera sin bakning ger int läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178873531
- Titel
- Den som väntar på något gott ...
- Författare
- Johansson, Stephanie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 86 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 233 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 457 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Så varför inte dra ner på jästen, sätta en surdeg eller förbereda en paj?Smakerna sitter i tiden och omsorgen vi lägger ner. Att planera sin bakning ger inte fler timmar i köket, men ro i själen. Så ta ett djupt andetag och koppla av medan degen jäser, så blir njutningen desto större när bullar, bröd, tårtor och andra bakverk dukas fram.
–– FÖRLAGSNY! –– Bonnier Fakta 9789178873531 -
SIMONAS SÖTA – Sagolika bakverk för fest och...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Mondial. 2020. 159 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
"När min dotter fyllde 18 bestämde jag mig för att hon skulle få sina drömmars tårta. Det blev många sena kvällar, men till slut fick min vackra dotter sin drömtårta, med pärlor, fjärilar och rosor, 101 rosor för at läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189061187
- Titel
- Simonas söta : Sagolika bakverk för fest och fika
- Författare
- Muntean, Simona
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 205 x 232 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 733 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "När min dotter fyllde 18 bestämde jag mig för att hon skulle få sina drömmars tårta. Det blev många sena kvällar, men till slut fick min vackra dotter sin drömtårta, med pärlor, fjärilar och rosor, 101 rosor för att vara mer exakt, allt i sockerpasta i olika nyanser av rosa och beige. Sedan dess har jag fortsatt att baka och göra människorna i min närhet glada. Den glädje jag ser i någon annans ögon när jag bjuder på något gott och vackert, den känslan är obeskrivlig. I Simonas söta visar Simona Muntean hur du med enkla knep kan göra enkla bakverk som ser ut som konstverk. Här behöver du ingen förkunskap eller speciella bakredskap det räcker med en rejäl dos bakglädje och lite fantasi. Med recept på allt från pajer och cheesecake till rulltårta och pannacotta hittar du garanterat bakverk som kan förgylla alla tillfällen. Här finns bakverk som passar alla smaker, från superenkla kladdkakor till lite mer utmanande tårtor och såklart serverade med enkla garneringstips som får din tårta att se ut som en konditor har lagt timmar på den.Simona Muntean driver instagramkontot och bloggen Cookies and Sweets by Simona.
–– FÖRLAGSNY! –– Mondial 9789189061187 -
Pierre Herme – MACARON – The Ultimate Recipes...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! – Stewart, Tabori & Chang. 2015. 264 sidor.
ISBN 9781617691713
Nyskick. –– FÖRLAGSNY, men har obet. ytmärken på omslaget! – Stort format, ca 24x29 cm! – Se fler bilder! –– Including more than 60 elegantly illustrated recipes, Pierre Herme Macarons is the definitive guide to macarons. • The uncontested leader of French past läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK–– FÖRLAGSNY! – Stewart, Tabori & Chang 9781617691713 -
SÖTA FRESTELSER från Primrose Bakery
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2013. 238 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Primrose Bakery i London levererar bakverk till de svårflörtade kunderna på Selfridges, Fortnum & Mason och Liberty, m.fl.
• Bageriet startades 2004 av Mar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174016239
- Titel
- Söta frestelser från Primrose Bakery
- Författare
- Martha Swift - Lisa Thomas
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 238 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 255 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1106 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En oemotståndlig bakbibel!
Lyxiga cupcakes, överdådiga tårtor, frasiga croissanter
och knapriga småkakor - Söta frestelser är en riktig
skattkista, oavsett vad du vill baka!
Primrose Bakery i London levererar bakverk till de
svårflörtade kunderna på Selfridges, Fortnum & Mason och
Liberty, m.fl. Bageriet startades 2004 av Martha Swift och
Lisa Thomas och förutom att de levererar direkt till de
fashionabla varuhusen så har de idag också två egna affärer
ett på Primrose Hill och ett i Covent Garden.
Primrose Bakery är en av Londons charmigaste och mest populära
tårt- och cupcaketillverkare känt för sin höga kvalitet och
trevliga atmosfär.
Söta frestelser är indelad i sju kapitel: cupcakes, till frukost,
tårtor och festkakor, skivor och rutor, småkakor, till bröllop
samt tekniker och tips. Författarna delar också med sig av
sina bästa tips, t.ex. hur man gör dekorationer, en perfekt
glasyr eller viker (inte rullar) en perfekt sprits av
smörpapper. Flera moment i boken förtydligas med stegför-
steg-bilder.
Åttio fantastiska recept och många praktiska tips på hur du lyckas med bakverken
gör Söta frestelser till en oumbärlig bakbibel.
Tukan Förlag 9789174016239 -
BAKA MED BANDELL
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! – Massolit Förlag. 2015. 139 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Alisa Bandell har älskat att baka och laga mat hemma i familjens kök ända sedan hon var liten. Nu har hon gjort en egen personlig och färgstark bakbok av sin hobby. Projektet startade som ett gymnasiearbete inför stu läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785382
- Titel
- Baka med Bandell
- Författare
- Alisa Bandell
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 139 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 764 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alisa Bandell har älskat att baka och laga mat hemma i familjens kök ända sedan hon var liten. Nu har hon gjort en egen personlig och färgstark bakbok av sin hobby. Projektet startade som ett gymnasiearbete inför studentexamen och Alisa har gjort allting själv: skapat recepten, skrivit texterna, illustrerat, fotograferat och formgivit. Här delar hon med sig av ett femtiotal recept, alltifrån syrlig Key Lime Pie till krämig chokladfondant. Inspirationen till recepten har Alisa bland annat hämtat från resor och vistelser i olika länder med familjen. Förutom att experimentera i köket, är just resor och teater ett stort intresse. Mellan recepten tipsar hon även om musik, filmer, pjäser och böcker.
–– FÖRLAGSNY! – Massolit Förlag 9789187785382 -
BAKA NYTT – Ännu godare bröd utan gluten
Inbunden bok. Massolit Förlag. 2015. 127 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. hörnmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Aldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd!
• I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikern läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785207
- Titel
- Baka nytt : ännu godare bröd utan gluten
- Författare
- Blohm, Maria
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Uppföljaren till storsäljande Nytt brödAldrig förr har det varit så enkelt och så gott att äta glutenfritt bröd! I Baka nytt delar Maria Blohm och Jessica Frej med sig av de allra senaste teknikerna och ingredienserna som gör det glutenfria brödet så saftigt och luftigt att det är omöjligt att skilja från ett traditionellt bakat bröd. Och precis som i tidigare böcker använder de sig enbart av rena råvaror som t ex potatismjöl, rismjöl och majsmjöl.Det främsta skälet att följa deras recept behöver dock inte vara att man har celiaki. Bröden smakar helt enkelt som riktigt gott bröd ska smaka!"Författarna har tidigare utkommit med Nytt bröd (2013), Nytt fikabröd (2014) och Laga nytt (2015).Sagt om Nytt fikabröd:Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok enbart innehållandes glutenfria recept.() Resultatet är helt lysande! Tasteline.se
Massolit Förlag 9789187785207 -
SWEET SPOTS OF NEW YORK – Bakverk och sötsake...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016. 191 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Mästerkonditorn Roy Fares är tillbaka i USA. Och denna gång är det östkusten, eller rättare sagt New York, som finkammas i jakten på de allra bästa bakverken och sötsakerna. ”The Big Apple” blir i läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245370
- Titel
- Sweet spots of New York : bakverk och sötsaker från New York
- Författare
- Fares, Roy
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 260 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 900 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mästerkonditorn Roy Fares är tillbaka i USA. Och denna gång är det östkusten, eller rättare sagt New York, som finkammas i jakten på de allra bästa bakverken och sötsakerna. ”The Big Apple” blir i Roys sällskap ett enda stort, sött kanderat äpple – fullt av häpnadsväckande godsaker.Det här är uppföljaren till den prisade LA-baserade bakboken United states of cakes. Följ med Roy till New Yorks söta värld. Klassiskt amerikanska pajer och doughnuts samsas med det senaste nya inom konditorvärlden, såsom den franska, nygamla delikatessen kouign-amann – ett karamelliserat och frasigt underverk. Och som en extra ”treat” – som bara de många kulturernas stad kan bjuda på – churros, gelato, egg tarts och andra spännande godsaker från världen över.Roy tar med oss till både kända och okända konditorier där han bjuds på ett överflöd av cookies, pajer, glass, cheesecakes och sundaes och annat absolut livsnödvändigt. Och känner du dig sugen på ett riktigt sött äventyr kan du dessutom hänga med honom på ett sockrat ”Food truck Rally” i Brooklyn.Ett litet urval av recepten han fick med sig:Coconut cookies • Dulce de leche cheesecake • Tiramisu cake • Mango sorbet • Sticky buns • Matcha cheesecake • Cornflakes ice cream • Pear and lavender pie • Cronuts • Black and white cookies
Bonnier Fakta 9789174245370 -
BAKING WITH LESS SUGAR – Recipes for Desserts...
Inbunden bok. Chronicle Books. 2015. 224 sidor.
ISBN 9781452133003
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Trust Joanne Chang-author of the bestselling Flour and a Harvard maths major to boot-to come up with this winning formula: Minus the sugar equals plus the flavour.
• The 60-plus recipes here are an eye-o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKChronicle Books 9781452133003 -
KAKER & dekorering
Inbunden bok. Cappelen Damm. 2012. 208 sidor.
ISBN 9788202372552
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! – Obet. kantmärken på omslaget. – Se fler bilder! –– Baking er i vinden og kaker og dekorering er blitt superpopulært. "Alle" skal lage de lekreste kakene til bursdager, selskaper, konfirmasjonen og dåpen. Og heldigvis behøver ikke läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKCappelen Damm 9788202372552 -
KONDITORNS BAKVERK – Bästa tips till ett lyck...
Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Stevali. 2015. 155 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Bakar man med kärlek märks det direkt, och det behöver inte vara komplicerat. Visst, när det är fest vill man ju anstränga sig och göra något extra smarrigt som imponerar på gästerna. Men det enkla kan också göra intr läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287801
- Titel
- Konditorns bakverk : bästa tips till ett lyckat bak
- Författare
- Bäckström, Per
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 242 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 700 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Konditorns bakverk är vinnare i tävlingen "Årets svenska måltidslitteratur 2015" i kategorin: Söta bakverk Konditorns bakverk-bästa tips till ett lyckat bak. Bakar man med kärlek märks det direkt, och det behöver inte vara komplicerat. Visst, när det är fest vill man ju anstränga sig och göra något extra smarrigt som imponerar på gästerna. Men det enkla kan också göra intryck. Efter en kraftig middag vill man kanske bara ha något lätt, då räcker det med en skopa glass, en pralin, en bit morotskaka till kaffet eller, varför inte, en stor skål nygjorda chokladbollar. Följ med in i den söta världen och låt dig inspireras av en konditors bakverk och desserter. Recepten är lätta att följa och illustrerade med vackra och informativa fotografier. Självklart ingår också en mängd knep, tips och råd för ett lyckat och smakrikt resultat. Hoppas att ni genom mina recept får uppleva samma glädje och smakrikedom som jag gör varje dag. Bon appétit! / Per Bäckström Per Bäckström är chefskonditor och kreativ chef på anrika Wienercaféet i Stockholm, och därtill dessert och leveransansvarig på flera välkända Stockholmskrogar och caféer, däribland Prinsen, Villa Godthem, Le Rouge, Trattorian, Zink Grill, Le Bar, Orangeriet, Bar Burger Café och Café Milano. Han tog brons i Årets konditor 2014 och vann tredjepriset i TV-programmet Dessertmästarna 2013. På hans CV finns bland annat Bakker de la Haye i Amsterdam, samt NK-bageriet, Hasselbacken, Melody hotel och Villa Källhagen i Stockholm.
– FÖRLAGSNY! – Stevali 9789186287801 -
BAGARENS BÄSTA – Från surdeg till muffins
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2011. 365 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Bagarens bästa är en grundlig genomgång av allt som har med bakning att göra.
• Mästerbagarna på australiensiska Bourke Street Bakery delar med sig av sina erfarenheter och bjuder på såväl yrkeshemligh läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174012187
- Titel
- Bagarens bästa : från surdeg till muffins
- Författare
- Paul Allam - David Mcguinness
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 365 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 258 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1372 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bagarens bästa är en grundlig genomgång av allt som har med bakning att göra. Mästerbagarna på australiensiska Bourke Street Bakery delar med sig av sina erfarenheter och bjuder på såväl yrkeshemligheter som favoritrecept.
Från fullkornssurdeg och smaskiga pajer till delikata bakelser och muffins med den här boken kan du baka det berömda bageriets specialiteter hemma i ditt eget kök.
Mått: 195 x 259
Omslag: Matt med UV-lack, skyddsomslag
Hela 368 sidor
Tukan Förlag 9789174012187 -
SWEDISH CAKES AND COOKIES
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Massolit Förlag. 2015. 215 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785962
- Titel
- Swedish Cakes and Cookies
- Författare
- Öhrn, Maria - Pousette, Ulrika - Shenoi, Anita
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 215 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 496 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Swedish Cakes and Cookies är den engelska utgåvan av Sju sorters kakor. Det svenska fikat är unikt och intresset för denna populära kakboksklassiker sträcker sig långt utanför Sveriges gränser. Alla förändringar och förbättringar som gjorts i originalet återkommer förstås i den- na nya översättning. Swedish Cakes and Cookies har hittills sålt i över 30 000 exemplar.
–– FÖRLAGSNY! –– Massolit Förlag 9789187785962 -
SÖTA BAKVERK från Manuela's Diner
Inbunden bok. Tukan förlag. 2014. 223 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
En bok inspirerad av en amerikansk diner och alla de typiska bakverk som bjuds där milkshakes, cheesecakes, brownies, marshmallows, pajer m.m.
• Hela boken förmedlar en stark retrokänsla à la 50-tal oc läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174019568
- Titel
- Söta bakverk från Manuela's Diner
- Författare
- Manuela Kjeilen
- Förlag
- Tukan förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 221 x 249 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1009 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Manuela Kjeilens första bok på svenska, Just Sweet (2013), blev omedelbart en succé.
Nu kommer denna blogg- och bakdrottning med en helt ny bok inspirerad av en amerikansk diner och alla de typiska bakverk som bjuds där milkshakes, cheesecakes, brownies, marshmallows, pajer m.m. Hela boken förmedlar en stark retrokänsla à la 50-tal och som alltid är Manuelas bakverk små konstverk i sig.
Liksom i Just Sweet finns en mängd pedagogiska steg för steg-bilder och instruktioner där Manuela tydligt visar hur man lyckas som hemmakonditor. Manuelas blogg passion4baking är den fjärde största privata bloggen om mat och dryck i Sverige.
Format: 222x246 mm
Tukan förlag 9789174019568 -
KNALLGODE BRØD
Inbunden bok. Vigmostad Bjørke. 2010. 176 sidor.
ISBN 9788241906398
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – OBS, har en tillskrift från författaren på den vita smutssidan, går att skära bort! – Text på norska. – Se fler bilder! ––
Å bake er inspirerende, det utfordrer kreativiteten og gir glede. Hjemmebakt brød er mer enn mat. De läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKVigmostad Bjørke 9788241906398 -
BRÖD HEMMA – Bakrecept som fungerar i ditt kö...
Inbunden bok. Kakao Förlag. 2011. 125 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
En slev, en bunke och en ugn – fler redskap behöver du inte för att baka ditt eget supergoda bröd! Trenden inom brödbak går mot det enkla och här går Mette tillbaka till grunderna och visar det urs läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185861392
- Titel
- Bröd hemma : bakrecept som fungerar i ditt kök
- Författare
- Mette Ankarloo
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 258 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 612 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En slev, en bunke och en ugn fler redskap behöver du inte för att baka ditt eget supergoda bröd!
Trenden inom brödbak går mot det enkla och här går Mette tillbaka till grunderna och visar det ursprungliga, avskalade sättet att baka bröd. Tricket för lyckade matbröd är lite jäst och lång jäsningstid en utmärkt möjlighet att till exempel få nybakt bröd till frukost! Du får också lära dig hur enkelt det är att lyckas med surdegsbrödet och dessutom bjuder Mette på goda tillbehör till ditt nybakade bröd marmelad, färskost, röror...
Mette sprider här sin entusiasm för brödbak med full kraft det är roligt att baka och med den här boken också enkelt att lyckas!
Måltidsakademin tilldelar boken Bröd hemma pris, Årets svenska måltidslitteratur - Matbröd.
Motiveringen lyder: "Mette Ankarloo vill att brödbak ska vara enkelt och lustfyllt även vid bak med rågsur- och vetesurdegar. Det ska gå snabbt och enkelt att blanda degarna och ta lång tid att jäsa. Boken sprider kreativitet i hemmets bakstuga."
Gourmand World coobook awards tilldelar Bröd Hemma pris som bästa brödbok på svenska. (2011-12-12)
Kakao Förlag 9789185861392 -
MATBRÖD – Från tekakor och långpannebröd till...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2019. 124 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Inget slår hembakat - och det behöver dessutom inte vara krångligt eller svårt. Tvärtom! I Matbröd har Fredrik Nylén samlat sina godaste matbröd för alla tillfällen. Olika goda frallor, scones, knä läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155267476
- Titel
- Matbröd : från tekakor och långpannebröd till fröknäcke och lingonlimpa
- Författare
- Nylén, Fredrik
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 250 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 522 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Inget slår hembakat – och det behöver dessutom inte vara krångligt eller svårt. Tvärtom! I Matbröd har Fredrik Nylén samlat sina godaste matbröd för alla tillfällen. Olika goda frallor, scones, knäckebröd, tekakor, gifflar, hönökakor, formbröd, rödbetsbröd, sirapslimpor, långpannebröd, baguetter, nattjästa bröd och mycket mer. Utöver de femtio recepten blir det även en enkel surdegsskola och många bra, roliga tips. Som vanligt när Fredrik Nylén är i farten i köket är devisen att det ska vara bakat med glädje och kärlek!
Bokförlaget Semic 9789155267476 -
SÖTT!
Inbunden bok. Norstedts. 2012. 399 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Boxen har mindre yt- och kantmärken. – Se fler bilder! ––
Av alla smaker frestar den söta allra mest: ljuvligast och samtidigt mest förbjuden. I kokboken SÖTT! hittar du alla recepten oavsett vilket kaffebord de ska hamna p läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113046303
- Titel
- Sött!
- Författare
- Lundin, Cecilia - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 399 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 251 x 251 mm Ryggbredd 62 mm
- Vikt
- 2487 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Av alla smaker frestar den söta allra mest: ljuvligast och samtidigt mest förbjuden. I kokboken Sött! hittar du alla recepten oavsett vilket kaffebord de ska hamna på: hallongrottor eller hjortronbaklava, crème brûlée eller citruspaj, mazariner eller mandelbiscotti.
Allt om Mat bjuder här på 200 av sina allra bästa söta recept, allt från småkakor och bullar till tårtor, choklad, glass och godis. Snabba, enkla recept samsas med mer avancerade och alla är de illustrerade med vackra och inspirerande fotografier tagna av landets allra bästa matfotografer.
200 recept på det allra godaste förpackat i en lyxbox.
Norstedts 9789113046303 -
JAN HEDHS SOMMARFRESTELSER
Inbunden bok. Norstedts. 2013. 152 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Tänk sköna, lediga sommardagar. Tänk ett himmelskt gott hembakat bröd till frukosten. Nybakade kanelbullar till lata dagar på stranden, sju sorters kakor och en smaskig tårta till fikat i trädgården. Ell läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113048789
- Titel
- Jan Hedhs sommarfrestelser
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 193 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 718 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tänk sköna, lediga sommardagar. Tänk ett himmelskt gott hembakat bröd till frukosten. Nybakade kanelbullar till lata dagar på stranden, sju sorters kakor och en smaskig tårta till fikat i trädgården. Eller kanske egengjord glass till barnkalaset i bersån - ingenting är godare! Och glöm inte ta hand om sommarens frukter och bär. Här hittar du urgoda sylter, marmelader och safter att göra själv. Jan Hedhs sommarfrestelser är oemotståndliga!
Norstedts 9789113048789 -
JAN HEDHS BÄSTA – Från surdegar till sockerka...
Inbunden bok. Norstedts. 2011. 109 sidor.
Nyskick. –– NYSKICK på inlagan! – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Det skulle inte falla Jan Hedh in att köpa en fabriksgjord mazarin. Här är det äkta vara som gäller, helst från grunden och med en konstnärlig finess som är få förunnade. Jan H läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035376
- Titel
- Jan Hedhs bästa : från surdegar till sockerkakor
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 109 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det skulle inte falla Jan Hedh in att köpa en fabriksgjord mazarin. Här är det äkta vara som gäller, helst från grunden och med en konstnärlig finess som är få förunnade. Jan Hedh vill få oss att sätta en surdeg i stället för att köpa bake off på 7Eleven.
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Jan Hedh är en av våra främsta konditormästare och bagarmästare, verksam som utbildare och konsult åt restauranger och livsmedelsföretag runt om i världen. Han har under sin nästan fyrtioåriga karriär fått en lång rad gastronomiska utmärkelser.
För Jan Hedh handlar det om kvalitet hela vägen. Allt görs från grunden med bra råvaror och skapas med kunskap och konstnärlig touch. Med sina böcker ger han oss chansen att lära mer om bakningens ädla konst. Och vad känns lyxigare än ett doftande hembakat levainbröd eller egenhändigt gjorda biskvier?
Recepten är tagna från Bröd, Bröd och kaffebröd och 277 sorters kakor.
Norstedts 9789113035376 -
KÄRLEKSMUMS – 101 söta favoriter
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Bokförlaget Semic. 2010. 113 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Den här boken handlar om att unna och gotta sig, att bjuda sig själv på livets totalt onödiga, men underbaraste goda! Ve läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155256531
- Titel
- Kärleksmums : 101 söta favoriter
- Författare
- Hamberg, Emma
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 113 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 647 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken handlar om att unna och gotta sig, att bjuda sig själv på livets totalt onödiga, men underbaraste goda! Vem blir inte glad av en fantastiskt god jordgubbssallad med balsamico, en himmelsk chokladmoussetårta eller en klassisk kärleksmums?Emma Hamberg och Anette Rosvall har skrivit en passionerad och rolig kärlekshistoria till det söta och sköna i livet. Här blandas recept på ljuvliga småkakor, delikata biskvier och underbart julgodis med klassiska tårtor, härliga pajer och mycket mer! Utöver de fantastiska recepten och fotografierna innehåller boken roliga texter inför varje nytt kapitel.
–– FÖRLAGSNY! –– Bokförlaget Semic 9789155256531 -
BRÖD & KAFFEBRÖD – Baka på riktigt med Jan He...
Inbunden bok. Norstedts. 2010. 240 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Jan Hedh samlat recept på klassiker och mer okända brödtyper, svenska och utländska, i ett praktverk som doftar nybakat; ett 80-tal bröd och knäckebröd, och nästan lika många kaffebröd.
• Här förmedlar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113029122
- Titel
- Bröd & kaffebröd : baka på riktigt med Jan Hedh
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 225 x 288 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1379 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Nybakat bröd till frukost, lunch och middag borde vara en rättighet i den mänskliga tillvaron!
Bevare oss för bröd i plastpåsar med konserveringsmedel och tillsatser, bröd ska vara färskt och nybakat, det är då det är som bäst och smakar som det ska!"
I dag finns det inte ett bageri i varje hörn som det gjorde förr, och i takt med att vi mer och mer börjar ifrågasätta vad stormarknadsbrödet och andra matvaror innehåller har brödbakandet hemma fått en renässans. Jan Hedhs Bröd & kaffebröd gjorde succé när den kom förra året. Nu ges den ut i kartonnageupplaga.
Återigen har Jan Hedh samlat recept på klassiker och mer okända brödtyper, svenska och utländska, i ett praktverk som doftar nybakat; ett åttiotal bröd och knäckebröd, och nästan lika många sorters kaffebröd.
Här förmedlar han sin kärlek till konsistenser, dofter och texturer; lika sinnligt som han beskriver hur härligt ett wienerbröd smälter i munnen, lika fördömande är han mot allt som inte är äkta vara. Han skräder inte orden i sina omdömen om det industritillverkade och konstgjorda: "… den smörja som kallas för vaniljkräm på många ställen och är kallrörd med modifierad stärkelse och vanillin och en massa andra hokus pokus-ingredienser som inte har ett dugg att göra med riktigt kokt vaniljkräm."
Inspirerad av sin barndoms bakverk, resor och möten med berömda bagare strör han anekdoter omkring sig om bakverk han njutit genom livet. Här möter vi en Jan Hedh på gott humör och med härlig humor: "Italienskt bigabröd passar till all mat utom till surströmming, där jag vill ha norrländskt tunnbröd och snaps och kall öl."
Norstedts 9789113029122
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn