-
COOKING IN PROVENCE
Inbunden bok. Ebury Press. 2008. 192 sidor.
ISBN 9780091924942
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. kantmärken på skyddsomslaget. – Se fler bilder! ––
Alex Mackay is the chef who runs Delia Smith's renowned cookery school in Norwich; a man she has described as having a 'rare and special gift' for cookery. läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEbury Press 9780091924942 -
SÉBASTIENS VINTER – Fransmansfasoner och nya...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Mondial. 2022. 199 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Sébastiens vinter är den enda bok du behöver för att njuta fullt ut av vinterns unika smaker. På ett sprudlande lustfyllt sätt inspirerar Sébastien till att tänka om kring vinterns högtider. Med såväl matiga recept läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180022118
- Titel
- Sébastiens vinter : fransmansfasoner och nya traditioner
- Författare
- Boudet, Sébastien
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 257 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 911 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sébastiens vinter är den enda bok du behöver för att njuta fullt ut av vinterns unika smaker. På ett sprudlande lustfyllt sätt inspirerar Sébastien till att tänka om kring vinterns högtider. Med såväl matiga recept som söta bakverk guidar han dig hela vägen från oktober till februari. Det bjuds på hållbara, festliga och personliga recept, så att du kan fira allhelgona, advent, jul, nyår och fettisdag med gott samvete, och ännu godare mat på bordet.*Sébastien Boudet är fransmannen som limpa för limpa tagit sig in i svenska folkets hjärtan. Med sina böcker, sina kurser, sitt bageri och sin filosofi kring bakning, småskalighet och ekologiska råvaror har han varit drivande i att revolutionera hur vi ser på bröd och bakning. Sébastiens vinter är hans fjärde bok.
–– FÖRLAGSNY! –– Mondial 9789180022118 -
LA PETITE TOUCHE QUI CHANGE TOUT! – Condiment...
Inbunden bok. Tana. 2015. 92 sidor.
ISBN 9782845679535
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! Format ca 21x26 cm.– Se fler bilder! ––
Comment sublimer les produits simples du quotidien, mettre un soupçon de fantaisie dans vos assiettes, assaisonner un poisson, une viande, un légume ? La réponse à toutes vos que läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTana 9782845679535 -
DANYEL COUETS PARIS – Från chèvre chaud till...
Inbunden bok. Natur & Kultur. 2007. 262 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Kocken Danyel Couet har sina rötter i den franska huvudstaden och presenterar här sina parisiska favoriträtter med smaker från hela världen klassisk bistromat som steak frites och chèvre chaud, arabisk lammcouscous, crêpes, rostade kastanjer, våfflor och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127088207
- Titel
- Danyel Couets Paris : från chèvre chaud till couscous merguez
- Författare
- Danyel Couet
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 262 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1114 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken Danyel Couet har sina rötter i den franska huvudstaden och presenterar här sina parisiska favoriträtter med smaker från hela världen klassisk bistromat som steak frites och chèvre chaud, arabisk lammcouscous, crêpes, rostade kastanjer, våfflor och annan fransk streetfood, grekiska gyros, enkel picknickmat samt kinesisk sötsur anka med ingefära.
I Paris blandas fransk matkultur med arabisk, afrikansk, judisk, grekisk och asiatisk mat och varje stadsdel arrondisemang har sin inriktning. De judiska kvarteren hittar man till exempel i Le marais, och det 13:e arrondisemanget är känt för sin asiatiska mat.
Boken är rikligt illustrerad med bilder av den brittiske fotografen David Loftus.
Natur & Kultur 9789127088207 -
FRENCH CHEESES
Inbunden bok. Dorling Kindersley. 1996. 240 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Inb. med mjuka pärmar. – Se fler bilder! ––
This guide gives an analytical profile of over 350 French cheeses.
• It describes each cheese's origins, constituents, shape, weight, fat content, best season, taste an läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780751303469
- Titel
- French cheeses
- Författare
- Masui, Kazuko
- Förlag
- London : Dorling Kindersley
- Utgivningsår
- 1996
- Språk
- English
Dorling Kindersley 9780751303469 -
MAKALÖS MAT – Min kärlek till det franska kök...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 2016. 240 sidor.
ISBN 9789186623692
Nyskick. Skyddsomslag saknas. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Stort format, ca 21x28 cm! – Se fler bilder! ––
Här finns 90 recept på franska klassiker lättlagat med en modern twist. Här presenteras 10 tre-rätters menyer och några menyer för större sällskap för den som planer läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNygren & Nygren 9789186623692 -
DET ÄKTA PROVENCE – Maten, landskapet & histo...
–– FÖRLAGSNY! –– Nilsson & Nilsson. 2002. 324 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
260 recept, men långt ifrån en vanlig kokbok - Det äkta Provence är snarare ett stycke levande kulturhistoria.
• Etnologen Marianne Zenius Kreutsmann, sedan ett tiotal år bosatt i Provence, har förenat sitt intre läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197221405
- Titel
- Det äkta Provence : maten, landskapet & historien
- Författare
- Kreutzmann, Marianne Zenius - Stentorp, Carin
- Förlag
- Malmö : Nilsson & Nilsson
- Utgivningsår
- 2002
- Språk
- Svenska
–– FÖRLAGSNY! –– Nilsson & Nilsson 9789197221405 -
Smakrika favoriter! – FRANSKA KLASSIKER
Inbunden bok. Expressen. 2017. 140 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Här är boken för dig som vill njuta av de allra läckraste franska klassikerna. Baka underbara baguetter och croissanter, laga bouillabaisse, coq au vin, goda smårätter och ljuvliga såser.
• Mäs läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188479167
- Titel
- Smakrika klassiker! Franska klassiker
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Expressen
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 274 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 610 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är boken för dig som vill njuta av de allra läckraste franska klassikerna. Baka underbara baguetter och croissanter, laga bouillabaisse, coq au vin, goda smårätter och ljuvliga såser. Mästerkocken och konditorn Elisabeth Johansson bjuder även på bakverk och desserter som petit choux, pain au chocolat, champagnesorbet och crêpes. Gör en matresa till Frankrike hemma i ditt kök. Välkommen till en värld full av härliga smaker och dofter. Bon appétit!
Expressen 9789188479167 -
Från BRASSERI till FRANSKT LANTKÖK
Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Nygren & Nygren. 2015. 224 sidor.
Nyskick. – HELT FÖRLAGSNY! –– Från brasserie till franskt lantkök är en bok som frossar i den franska maten. Oavsett om man vill bjuda på en lyxig romantisk middag med vita dukar och levande ljus eller en enkel middag med rustik känsla så finns recepten här. Boken läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623562
- Titel
- Från brasserie till franskt lantkök
- Författare
- Baudone, Marco
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 267 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från brasserie till franskt lantkök är en bok som frossar i den franska maten. Oavsett om man vill bjuda på en lyxig romantisk middag med vita dukar och levande ljus eller en enkel middag med rustik känsla så finns recepten här. Boken är vackert illustrerad och ger även lite bakgrundshistoria till den nu så populära brasseriekulturen. Kocken Marco Baudone har lång erfarenhet i restaurangköket från Gualtiero Marchesi i Milano, Guy Savoy i Paris till Operakällaren och Riche. Han öppnade den italienska restaurangen Locanda och har drivit Brasserie Le Rouge i Stockholm. I skrivande stund driver han Kornhamnstorg no 53.
– FÖRLAGSNY! – Nygren & Nygren 9789186623562
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn