-
Det svenska måltidsundret : från gastronomisk...
Inbunden bok. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB. 1:a uppl. 2016. 269 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198343212
- Titel
- Det svenska måltidsundret : från gastronomiskt u-land till världstopp
- Författare
- Granqvist, Carl Jan
- Förlag
- Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från gastronomiskt u-land till världstoppSvensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomiskt underutvecklat. När vår franske importkung Karl XIV Johan anlände i början av 1800-talet mötte han ett bondfolk som åt en obeskrivligt hopkok ur kökets enda gryta. Hundra år senare hade vi fått järnspisar, hotell och restauranger, men efter ett skakigt halvsekel av restriktioner, ransoneringar och två världskrig låg matkulturen åter i träda. Under 1960-talets högkonjunktur började intresset sakta växa, och måltiden utvecklades från ett intagande av födoämnen till en allt mer spännande upplevelse. Idag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde det gå så fort?Idén med denna bok är att mer detaljerat beskriva set svenska måltidsundret framväxt, dels ur ett historiskt perspektiv, men framför allt med fokus på de nutida skeenden som bidragit till vår nyvunna internationella anseende.
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB 1:a 9789198343212 -
Det svenska måltidsundret : från gastronomisk...
Inbunden bok. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB. 1:a uppl. 2016. 269 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rester av prislapp baktill på skyddsomslaget.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198343212
- Titel
- Det svenska måltidsundret : från gastronomiskt u-land till världstopp
- Författare
- Granqvist, Carl Jan
- Förlag
- Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från gastronomiskt u-land till världstoppSvensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomiskt underutvecklat. När vår franske importkung Karl XIV Johan anlände i början av 1800-talet mötte han ett bondfolk som åt en obeskrivligt hopkok ur kökets enda gryta. Hundra år senare hade vi fått järnspisar, hotell och restauranger, men efter ett skakigt halvsekel av restriktioner, ransoneringar och två världskrig låg matkulturen åter i träda. Under 1960-talets högkonjunktur började intresset sakta växa, och måltiden utvecklades från ett intagande av födoämnen till en allt mer spännande upplevelse. Idag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde det gå så fort?Idén med denna bok är att mer detaljerat beskriva set svenska måltidsundret framväxt, dels ur ett historiskt perspektiv, men framför allt med fokus på de nutida skeenden som bidragit till vår nyvunna internationella anseende.
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB 1:a 9789198343212 -
Det svenska måltidsundret : från gastronomisk...
Inbunden bok. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB. 2016. 269 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Helt oanvänd.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198343212
- Titel
- Det svenska måltidsundret : från gastronomiskt u-land till världstopp
- Författare
- Granqvist, Carl Jan
- Förlag
- Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från gastronomiskt u-land till världstoppSvensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomiskt underutvecklat. När vår franske importkung Karl XIV Johan anlände i början av 1800-talet mötte han ett bondfolk som åt en obeskrivligt hopkok ur kökets enda gryta. Hundra år senare hade vi fått järnspisar, hotell och restauranger, men efter ett skakigt halvsekel av restriktioner, ransoneringar och två världskrig låg matkulturen åter i träda. Under 1960-talets högkonjunktur började intresset sakta växa, och måltiden utvecklades från ett intagande av födoämnen till en allt mer spännande upplevelse. Idag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde det gå så fort?Idén med denna bok är att mer detaljerat beskriva set svenska måltidsundret framväxt, dels ur ett historiskt perspektiv, men framför allt med fokus på de nutida skeenden som bidragit till vår nyvunna internationella anseende.
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB 9789198343212 -
Det svenska måltidsundret : från gastronomisk...
Inbunden bok. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB. 2016. 269 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Från gastronomiskt u-land till världstoppSvensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomis läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198343212
- Titel
- Det svenska måltidsundret : från gastronomiskt u-land till världstopp
- Författare
- Granqvist, Carl Jan
- Förlag
- Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från gastronomiskt u-land till världstoppSvensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomiskt underutvecklat. När vår franske importkung Karl XIV Johan anlände i början av 1800-talet mötte han ett bondfolk som åt en obeskrivligt hopkok ur kökets enda gryta. Hundra år senare hade vi fått järnspisar, hotell och restauranger, men efter ett skakigt halvsekel av restriktioner, ransoneringar och två världskrig låg matkulturen åter i träda. Under 1960-talets högkonjunktur började intresset sakta växa, och måltiden utvecklades från ett intagande av födoämnen till en allt mer spännande upplevelse. Idag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde det gå så fort?Idén med denna bok är att mer detaljerat beskriva set svenska måltidsundret framväxt, dels ur ett historiskt perspektiv, men framför allt med fokus på de nutida skeenden som bidragit till vår nyvunna internationella anseende.
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB 9789198343212 -
Det svenska måltidsundret : från gastronomisk...
Inbunden bok. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB. 2016. 269 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198343212
- Titel
- Det svenska måltidsundret : från gastronomiskt u-land till världstopp
- Författare
- Granqvist, Carl Jan
- Förlag
- Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från gastronomiskt u-land till världstoppSvensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomiskt underutvecklat. När vår franske importkung Karl XIV Johan anlände i början av 1800-talet mötte han ett bondfolk som åt en obeskrivligt hopkok ur kökets enda gryta. Hundra år senare hade vi fått järnspisar, hotell och restauranger, men efter ett skakigt halvsekel av restriktioner, ransoneringar och två världskrig låg matkulturen åter i träda. Under 1960-talets högkonjunktur började intresset sakta växa, och måltiden utvecklades från ett intagande av födoämnen till en allt mer spännande upplevelse. Idag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde det gå så fort?Idén med denna bok är att mer detaljerat beskriva set svenska måltidsundret framväxt, dels ur ett historiskt perspektiv, men framför allt med fokus på de nutida skeenden som bidragit till vår nyvunna internationella anseende.
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB 9789198343212 -
Det svenska måltidsundret : från gastronomisk...
Inbunden bok. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB. 2016. 269 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket trevlig läsning för den gastronomiska finsmakaren.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198343212
- Titel
- Det svenska måltidsundret : från gastronomiskt u-land till världstopp
- Författare
- Granqvist, Carl Jan
- Förlag
- Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från gastronomiskt u-land till världstoppSvensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomiskt underutvecklat. När vår franske importkung Karl XIV Johan anlände i början av 1800-talet mötte han ett bondfolk som åt en obeskrivligt hopkok ur kökets enda gryta. Hundra år senare hade vi fått järnspisar, hotell och restauranger, men efter ett skakigt halvsekel av restriktioner, ransoneringar och två världskrig låg matkulturen åter i träda. Under 1960-talets högkonjunktur började intresset sakta växa, och måltiden utvecklades från ett intagande av födoämnen till en allt mer spännande upplevelse. Idag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde det gå så fort?Idén med denna bok är att mer detaljerat beskriva set svenska måltidsundret framväxt, dels ur ett historiskt perspektiv, men framför allt med fokus på de nutida skeenden som bidragit till vår nyvunna internationella anseende.
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB 9789198343212 -
Det svenska måltidsundret från gastronomiskt...
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Måltidsakademiens förlag i Grythyttan. 2016. 269 s. 22 x 28,5cm. Omslaget har mycket lätt kantslitage i ovankant. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198343212
- Titel
- Det svenska måltidsundret : från gastronomiskt u-land till världstopp
- Författare
- Granqvist, Carl Jan
- Förlag
- Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från gastronomiskt u-land till världstoppSvensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomiskt underutvecklat. När vår franske importkung Karl XIV Johan anlände i början av 1800-talet mötte han ett bondfolk som åt en obeskrivligt hopkok ur kökets enda gryta. Hundra år senare hade vi fått järnspisar, hotell och restauranger, men efter ett skakigt halvsekel av restriktioner, ransoneringar och två världskrig låg matkulturen åter i träda. Under 1960-talets högkonjunktur började intresset sakta växa, och måltiden utvecklades från ett intagande av födoämnen till en allt mer spännande upplevelse. Idag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde det gå så fort?Idén med denna bok är att mer detaljerat beskriva set svenska måltidsundret framväxt, dels ur ett historiskt perspektiv, men framför allt med fokus på de nutida skeenden som bidragit till vår nyvunna internationella anseende.
9789198343212 -
Det svenska MÅLTIDSUNDRET – Från gastronomisk...
Inbunden bok. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB. 2016. 269 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Tillskrift från Carl Jan Granqvist på smutssidan. – Obet. märken på skyddsomslaget. – Stort format, ca 22x29x3 cm! – Se fler bilder! ––
Svensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198343212
- Titel
- Det svenska måltidsundret : från gastronomiskt u-land till världstopp
- Författare
- Granqvist, Carl Jan
- Förlag
- Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från gastronomiskt u-land till världstoppSvensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomiskt underutvecklat. När vår franske importkung Karl XIV Johan anlände i början av 1800-talet mötte han ett bondfolk som åt en obeskrivligt hopkok ur kökets enda gryta. Hundra år senare hade vi fått järnspisar, hotell och restauranger, men efter ett skakigt halvsekel av restriktioner, ransoneringar och två världskrig låg matkulturen åter i träda. Under 1960-talets högkonjunktur började intresset sakta växa, och måltiden utvecklades från ett intagande av födoämnen till en allt mer spännande upplevelse. Idag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde det gå så fort?Idén med denna bok är att mer detaljerat beskriva set svenska måltidsundret framväxt, dels ur ett historiskt perspektiv, men framför allt med fokus på de nutida skeenden som bidragit till vår nyvunna internationella anseende.
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB 9789198343212 -
Det svenska måltidsundret – Från gastronomisk...
Inbunden bok. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB. 2016. 269 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Med prydlig gammal gåvotillskrift. I övrigt ser boken ut som ny, med mycket lätta spår av hantering.
"Svensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men fö läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198343212
- Titel
- Det svenska måltidsundret : från gastronomiskt u-land till världstopp
- Författare
- Granqvist, Carl Jan
- Förlag
- Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från gastronomiskt u-land till världstoppSvensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomiskt underutvecklat. När vår franske importkung Karl XIV Johan anlände i början av 1800-talet mötte han ett bondfolk som åt en obeskrivligt hopkok ur kökets enda gryta. Hundra år senare hade vi fått järnspisar, hotell och restauranger, men efter ett skakigt halvsekel av restriktioner, ransoneringar och två världskrig låg matkulturen åter i träda. Under 1960-talets högkonjunktur började intresset sakta växa, och måltiden utvecklades från ett intagande av födoämnen till en allt mer spännande upplevelse. Idag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde det gå så fort?Idén med denna bok är att mer detaljerat beskriva set svenska måltidsundret framväxt, dels ur ett historiskt perspektiv, men framför allt med fokus på de nutida skeenden som bidragit till vår nyvunna internationella anseende.
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB 9789198343212 -
Det svenska måltidsundret : från gastronomisk...
Inbunden bok. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB. 2016. 269 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mycket rikt illustrerad. Två svagt stötta hörn. 22x29 cm. Bilden något beskuren.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198343212
- Titel
- Det svenska måltidsundret : från gastronomiskt u-land till världstopp
- Författare
- Granqvist, Carl Jan
- Förlag
- Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från gastronomiskt u-land till världstoppSvensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomiskt underutvecklat. När vår franske importkung Karl XIV Johan anlände i början av 1800-talet mötte han ett bondfolk som åt en obeskrivligt hopkok ur kökets enda gryta. Hundra år senare hade vi fått järnspisar, hotell och restauranger, men efter ett skakigt halvsekel av restriktioner, ransoneringar och två världskrig låg matkulturen åter i träda. Under 1960-talets högkonjunktur började intresset sakta växa, och måltiden utvecklades från ett intagande av födoämnen till en allt mer spännande upplevelse. Idag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde det gå så fort?Idén med denna bok är att mer detaljerat beskriva set svenska måltidsundret framväxt, dels ur ett historiskt perspektiv, men framför allt med fokus på de nutida skeenden som bidragit till vår nyvunna internationella anseende.
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB 9789198343212 -
Det svenska måltidsundret : från gastronomisk...
Inbunden bok. Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB. 2016. 269 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198343212
- Titel
- Det svenska måltidsundret : från gastronomiskt u-land till världstopp
- Författare
- Granqvist, Carl Jan
- Förlag
- Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 287 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1449 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från gastronomiskt u-land till världstoppSvensk mat och gastronomi har de senaste decennierna utvecklas på ett sätt som gjort Sverige till ett av världens absolut främsta måltidsländer. Men för inte så länge sedan kunde vårt land beskrivas som gastronomiskt underutvecklat. När vår franske importkung Karl XIV Johan anlände i början av 1800-talet mötte han ett bondfolk som åt en obeskrivligt hopkok ur kökets enda gryta. Hundra år senare hade vi fått järnspisar, hotell och restauranger, men efter ett skakigt halvsekel av restriktioner, ransoneringar och två världskrig låg matkulturen åter i träda. Under 1960-talets högkonjunktur började intresset sakta växa, och måltiden utvecklades från ett intagande av födoämnen till en allt mer spännande upplevelse. Idag anländer läckergommar från världens alla hörn för att uppleva vårt kök. Hur kunde det gå så fort?Idén med denna bok är att mer detaljerat beskriva set svenska måltidsundret framväxt, dels ur ett historiskt perspektiv, men framför allt med fokus på de nutida skeenden som bidragit till vår nyvunna internationella anseende.
Måltidsakademiens Förlag i Grythyttan AB 9789198343212
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn