-
Tack för maten : råvarornas mästare
Inbunden bok. Märks Förlag. 1 uppl. 2011. 322 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny med skyddsomslag i två lager i perfekt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
Märks Förlag 1 9789197728218 -
Tack för maten : råvarornas mästare
Inbunden bok. Märks Förlag. 1 uppl. 2011. 322 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
Märks Förlag 1 9789197728218 -
Tack för maten : råvarornas mästare
Inbunden bok. Märks Förlag. 2011. 322 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
Märks Förlag 9789197728218 -
Tack för maten. Råvarornas mästare.
Inbunden bok. Märks Förlag. 1 uppl. 2011. 322 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Illustrationer. Skyddsomslagets rygg aningen blekt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
Märks Förlag 1 9789197728218 -
TACK FÖR MATEN – Råvarornas mästare
Inbunden bok. Märks Förlag. 2011. 322 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– NYSKICK, verkar oläst! – (Obet. märken på skyddsomslaget.) – Se fler bilder! ––
Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
Märks Förlag 9789197728218 -
Tack för maten : råvarornas mästare
Inbunden bok. Märks Förlag. 1 uppl. 2011. 322 sidor.
Nära nyskick. Välaktat ex i nära nyskick - dedikation från Rikard Lind
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
Märks Förlag 1 9789197728218 -
Tack för maten : råvarornas mästare
Inbunden bok. Märks Förlag. 1 uppl. 2011. 322 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
Märks Förlag 1 9789197728218 -
Tack för maten råvarornas mästare
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Märk. 2011. 322 s. 17,5 x 23,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
9789197728218 -
Tack för maten råvarornas mästare
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Märk. 2011. 322 s. 17,5 x 23,5cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
9789197728218 -
Tack för maten : råvarornas mästare
Inbunden bok. Märks Förlag. 1 uppl. 2011. 322 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. 18x23.5 cm. 940 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
Märks Förlag 1 9789197728218 -
Tack för maten råvarornas mästare
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Märk. 2011. 322 s. 17,5 x 23,5cm. Signerad av fotografen Erik Olsson.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
9789197728218 -
Tack för maten. Råvarornas mästare
Inbunden bok. Märks Förlag. 2011. 322 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
Märks Förlag 9789197728218 -
Tack för maten : råvarornas mästare
Inbunden bok. Märks.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Boken signerad av de som gav ut den. ÖÖÖÖ
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
Märks 9789197728218 -
Tack för maten : råvarornas mästare
Inbunden bok. Märks Förlag. 1 uppl. 2011. 322 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
Märks Förlag 1 9789197728218 -
TACK FÖR MATEN - RÅVARORNAS MÄSTARE
Mäeks 2011. Inbunden med skyddsomslag. 318 sidor. Nära nyskick/Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197728218
- Titel
- Tack för maten : råvarornas mästare
- Författare
- Mathias Dahlgren - Rikard Lind
- Förlag
- Märks Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 235 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tack för maten; Råvarornas mästare porträtterar platserna, personligheterna och hantverket bakom Sveriges bästa råvaror, i urval av landets mest framstående kock Mathias Dahlgren som också har lagat maten i boken.
Det är en fantastisk resa genom det småskaliga mathantverkets Sverige, från syrlig sörmländsk rabarber till burfångade bohuslänska havskräftor, in i dofterna av nygräddade kardemummabullar mitt i Stockholm och ut bland lyckligt spatserande skånska kycklingar. Du möter oregerlig passion för getter och ost på Österlen, en halländsk grönsaksvirtuos vars tänkande gärna är knäppare än andras och fårfarmaren som går under epitetet Mälardalens Crocodile Dundee. Bland mycket annat.
Själva boken Tack för maten; Råvarornas mästare har fått växa fram i sin egen takt med stor omsorg i alla delar för att på bästa sätt spegla det hantverk som den handlar om.
Boken är tryckt av Rolf i Skövde på papper från Lessebo Bruk i Småland.
14 gårdar/producenter, 245 fotografier, 37 recept av Mathias Dahlgren.
9789197728218 -
Tack för maten - råvarornas mästare
ISBN 9197728218
Märks, 2011. Inbunden med skyddsomslag, nära nyskick. Möjligen signerad av Mathias Dahlgren. Stor tillskrift på smutsbladet: "Skåne 2011-05-26. Lycka till i köket! [Oläslig signatur och teckning.] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9197728218
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn