-
Första kokboken
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2001. 184 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Pärmen är aningen solkad, men resten av boken är praktiskt
taget i nyskick. Leverans kan inom Stockholmsområdet göras
av säljaren personligen till överenskommen plats. Totalkostnaden blir då 70 kr. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188877611
- Titel
- Första kokboken
- Författare
- Westman, Johanna
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 210 mm
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!
Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.
Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!
Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.
Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...
Formgivning: Dallas
Rabén & Sjögren 1 9789188877611 -
Första kokboken
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2001. 184 sidor.
Nära nyskick. Mkt fin.
Bläddrad försiktigt i.
Inga fläckar eller anteckningar.
Härliga Johanna.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188877611
- Titel
- Första kokboken
- Författare
- Westman, Johanna
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 210 mm
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!
Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.
Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!
Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.
Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...
Formgivning: Dallas
Rabén & Sjögren 1 9789188877611 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789188877611
- Titel
- Första kokboken
- Författare
- Westman, Johanna
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 210 mm
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!
Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.
Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!
Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.
Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...
Formgivning: Dallas
Tiden 1 9789188877611 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9188877612
- Titel
- Första kokboken
- Författare
- Westman, Johanna
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 210 mm
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!
Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.
Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!
Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.
Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...
Formgivning: Dallas
Tiden 1 9188877612 -
Första kokboken
Inbunden bok. Tiden. 2002. 184 sidor.
Gott skick. Helt och rakt bruksskick utan namn men med bruksspår på omslaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188877611
- Titel
- Första kokboken
- Författare
- Westman, Johanna
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 210 mm
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!
Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.
Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!
Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.
Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...
Formgivning: Dallas
Tiden 9789188877611 -
Första kokboken
Inbunden bok. Tiden. 1 uppl. 2001. 184 sidor.
Gott skick. Något sned, särskilt i bakre pärmen. Inlagan mycket fin.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188877612
- Titel
- Första kokboken
- Författare
- Westman, Johanna
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 210 mm
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!
Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.
Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!
Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.
Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...
Formgivning: Dallas
Tiden 1 9188877612 -
Första kokboken
Inbunden bok. Tiden. 1 uppl. 2001. 184 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188877612
- Titel
- Första kokboken
- Författare
- Westman, Johanna
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 210 mm
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!
Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.
Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!
Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.
Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...
Formgivning: Dallas
Tiden 1 9188877612 -
Första kokboken
Inbunden bok. Tiden. 1 uppl. 2001. 184 sidor.
Mycket gott skick. Pärmarnas övre högra hörn lite tilltryckta
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188877612
- Titel
- Första kokboken
- Författare
- Westman, Johanna
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 210 mm
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!
Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.
Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!
Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.
Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...
Formgivning: Dallas
Tiden 1 9188877612 -
Första kokboken
Tiden 2003. Inbunden mycket bra skick, några små fläckar efter användning. ....... //// Garanterat smaskens! Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188877612
- Titel
- Första kokboken
- Författare
- Westman, Johanna
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 210 mm
- Vikt
- 617 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!
Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.
Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!
Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.
Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...
Formgivning: Dallas
9188877612
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn