-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186425654
- Titel
- Choklad, praliner, marsipan & karameller
- Författare
- Birger Lundgren
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Mått
- 223 x 302 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1098 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den legendariske konditorn Birger Lundgren har lagt ner stor möda för att göra framställningen så lättöverskådlig som möjligt, till exempel genom tydliga instruktioner för genomförandet och med recept i tabellform. Dessutom ingår avsnitt med nyttig information om grundläggande tekniker och redskap.
Recepten varierar i svårighetsgrad allt från recept som envar bör kunna behärska, som t. ex. kola och ischoklad till professionellt tillverkade praliner som likörpraliner och montelimar. Du får dessutom noggranna instruktioner med foton och teckningar hur man gör buteljgris i marsipan och tittägg.
Tydliga markeringar anger vad som är grundrecept. Boken utgör en gedigen grund för arbete med choklad, praliner, marsipan och karameller.
Boken ingår i Konditorserien en guldgruva för yrkeskonditorer och elever under utbildning.
För bearbetning och faktagranskning svarar konditor Lars Pautke, Berzelii Choklad & Konfekt i Göteborg samt tekn.dr. Reidar Lyng.
"Birger Lundgrens nya bok är ett måste i varje skola, branschföretag och bagar-konditorhem. Men även den intresserade privatpersonen har stor nytta av den genom dess lättillgängliga pedagogiska uppläggning."
(Magnus Magnusson, Tidningen Bröd nr 8 2005)
Warne Förlag 9789186425654 -
Choklad, praliner, marsipan & karameller
Inbunden bok. Warne Förlag. 2005. 184 sidor.
Nyskick. Inga skador. Spiralbunden inuti.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 918642565x
- Titel
- Choklad, praliner, marsipan & karameller
- Författare
- Birger Lundgren
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Mått
- 223 x 302 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1098 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den legendariske konditorn Birger Lundgren har lagt ner stor möda för att göra framställningen så lättöverskådlig som möjligt, till exempel genom tydliga instruktioner för genomförandet och med recept i tabellform. Dessutom ingår avsnitt med nyttig information om grundläggande tekniker och redskap.
Recepten varierar i svårighetsgrad allt från recept som envar bör kunna behärska, som t. ex. kola och ischoklad till professionellt tillverkade praliner som likörpraliner och montelimar. Du får dessutom noggranna instruktioner med foton och teckningar hur man gör buteljgris i marsipan och tittägg.
Tydliga markeringar anger vad som är grundrecept. Boken utgör en gedigen grund för arbete med choklad, praliner, marsipan och karameller.
Boken ingår i Konditorserien en guldgruva för yrkeskonditorer och elever under utbildning.
För bearbetning och faktagranskning svarar konditor Lars Pautke, Berzelii Choklad & Konfekt i Göteborg samt tekn.dr. Reidar Lyng.
"Birger Lundgrens nya bok är ett måste i varje skola, branschföretag och bagar-konditorhem. Men även den intresserade privatpersonen har stor nytta av den genom dess lättillgängliga pedagogiska uppläggning."
(Magnus Magnusson, Tidningen Bröd nr 8 2005)
Warne Förlag 918642565x -
Choklad, praliner, marsipan & karameller
Inbunden bok. Warne Förlag. 2005. 184 sidor.
Nära nyskick. "Ingår i konditorserien med alla de klassiska konditorrecepten samlade"
Spiralbunden - välaktat ex i nyskick / nära nyskickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186425654
- Titel
- Choklad, praliner, marsipan & karameller
- Författare
- Birger Lundgren
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Mått
- 223 x 302 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1098 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den legendariske konditorn Birger Lundgren har lagt ner stor möda för att göra framställningen så lättöverskådlig som möjligt, till exempel genom tydliga instruktioner för genomförandet och med recept i tabellform. Dessutom ingår avsnitt med nyttig information om grundläggande tekniker och redskap.
Recepten varierar i svårighetsgrad allt från recept som envar bör kunna behärska, som t. ex. kola och ischoklad till professionellt tillverkade praliner som likörpraliner och montelimar. Du får dessutom noggranna instruktioner med foton och teckningar hur man gör buteljgris i marsipan och tittägg.
Tydliga markeringar anger vad som är grundrecept. Boken utgör en gedigen grund för arbete med choklad, praliner, marsipan och karameller.
Boken ingår i Konditorserien en guldgruva för yrkeskonditorer och elever under utbildning.
För bearbetning och faktagranskning svarar konditor Lars Pautke, Berzelii Choklad & Konfekt i Göteborg samt tekn.dr. Reidar Lyng.
"Birger Lundgrens nya bok är ett måste i varje skola, branschföretag och bagar-konditorhem. Men även den intresserade privatpersonen har stor nytta av den genom dess lättillgängliga pedagogiska uppläggning."
(Magnus Magnusson, Tidningen Bröd nr 8 2005)
Warne Förlag 9789186425654 -
Choklad, praliner, marsipan & karameller
Inbunden bok. Warne Förlag. 2005. 184 sidor.
Nära nyskick. Förlagsband. Alla bladen sitter på ringspiral.
Boken utgör en gedigen grund för arbete med choklad, praliner, marsipan och karameller.
Recepten varierar i svårighetsgrad allt från recept som envar bör kunna behärska, som t. ex. kola och ischoklad till läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 918642565x
- Titel
- Choklad, praliner, marsipan & karameller
- Författare
- Birger Lundgren
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Mått
- 223 x 302 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1098 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den legendariske konditorn Birger Lundgren har lagt ner stor möda för att göra framställningen så lättöverskådlig som möjligt, till exempel genom tydliga instruktioner för genomförandet och med recept i tabellform. Dessutom ingår avsnitt med nyttig information om grundläggande tekniker och redskap.
Recepten varierar i svårighetsgrad allt från recept som envar bör kunna behärska, som t. ex. kola och ischoklad till professionellt tillverkade praliner som likörpraliner och montelimar. Du får dessutom noggranna instruktioner med foton och teckningar hur man gör buteljgris i marsipan och tittägg.
Tydliga markeringar anger vad som är grundrecept. Boken utgör en gedigen grund för arbete med choklad, praliner, marsipan och karameller.
Boken ingår i Konditorserien en guldgruva för yrkeskonditorer och elever under utbildning.
För bearbetning och faktagranskning svarar konditor Lars Pautke, Berzelii Choklad & Konfekt i Göteborg samt tekn.dr. Reidar Lyng.
"Birger Lundgrens nya bok är ett måste i varje skola, branschföretag och bagar-konditorhem. Men även den intresserade privatpersonen har stor nytta av den genom dess lättillgängliga pedagogiska uppläggning."
(Magnus Magnusson, Tidningen Bröd nr 8 2005)
Warne Förlag 918642565x
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn