-
Bröd : från när & fjärran
Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 1 uppl. 2012. 288 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287344
- Titel
- Bröd : från när & fjärran
- Författare
- Magnusson, Magnus
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 243 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sverige har det bredaste brödutbudet i världen - över 400 sorter, de flesta med mycket gamla anor. Våra bröd berättar en flertusenårig historia. Varför äter vi till exempel tunnbröd i Norrland och kavring i Skåne? Käckebröd, är det typiskt svenskt? Är det skillnad på mjöl och mjöl?
Bröd från när & fjärran bjuder på såväl traditonella svenska bröd, i alla dess former och smaker, som bröd som under senare år berikat det svenska brödutbudet. De flesta börd är enkla att baka, några kräver mer tid. En del gräddas på spisen, andra kokas, de allra flesta bakas i ugn. till många av recepten ges tips om olika utbakningar, smaksättningar och vad som är extra gott tillsammans med just det brödet. Vissa bröd behöver mogna i några dagar, andra ska ätas nygräddade och ljumma.
Att knåda, forma och grädda deg till ljuvligt doftande bröd är sinnligt, lustfyllt och rogivande. Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt ändoften av nybakat bröd? Denna bok vill förmedla glädjen i att bjuda på bröd med historia.
Grenadine Bokförlag 1 9789186287344 -
Bröd : från när & fjärran
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Stevali. 1 uppl. 2012. 288 sidor. Oläst. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287344
- Titel
- Bröd : från när & fjärran
- Författare
- Magnusson, Magnus
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 243 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sverige har det bredaste brödutbudet i världen - över 400 sorter, de flesta med mycket gamla anor. Våra bröd berättar en flertusenårig historia. Varför äter vi till exempel tunnbröd i Norrland och kavring i Skåne? Käckebröd, är det typiskt svenskt? Är det skillnad på mjöl och mjöl?
Bröd från när & fjärran bjuder på såväl traditonella svenska bröd, i alla dess former och smaker, som bröd som under senare år berikat det svenska brödutbudet. De flesta börd är enkla att baka, några kräver mer tid. En del gräddas på spisen, andra kokas, de allra flesta bakas i ugn. till många av recepten ges tips om olika utbakningar, smaksättningar och vad som är extra gott tillsammans med just det brödet. Vissa bröd behöver mogna i några dagar, andra ska ätas nygräddade och ljumma.
Att knåda, forma och grädda deg till ljuvligt doftande bröd är sinnligt, lustfyllt och rogivande. Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt ändoften av nybakat bröd? Denna bok vill förmedla glädjen i att bjuda på bröd med historia.
9789186287344 -
Bröd : från när & fjärran
Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 1 uppl. 2012. 288 sidor.
Mycket gott skick. /nära nyskick............// Bröd från när & fjärran bjuder på såväl traditonella svenska bröd, i alla dess former och smaker, som bröd som under senare år berikat det svenska brödutbudet. De flesta börd är enkla att baka, några kräver mer tid. En del gräd läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287344
- Titel
- Bröd : från när & fjärran
- Författare
- Magnusson, Magnus
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 243 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sverige har det bredaste brödutbudet i världen - över 400 sorter, de flesta med mycket gamla anor. Våra bröd berättar en flertusenårig historia. Varför äter vi till exempel tunnbröd i Norrland och kavring i Skåne? Käckebröd, är det typiskt svenskt? Är det skillnad på mjöl och mjöl?
Bröd från när & fjärran bjuder på såväl traditonella svenska bröd, i alla dess former och smaker, som bröd som under senare år berikat det svenska brödutbudet. De flesta börd är enkla att baka, några kräver mer tid. En del gräddas på spisen, andra kokas, de allra flesta bakas i ugn. till många av recepten ges tips om olika utbakningar, smaksättningar och vad som är extra gott tillsammans med just det brödet. Vissa bröd behöver mogna i några dagar, andra ska ätas nygräddade och ljumma.
Att knåda, forma och grädda deg till ljuvligt doftande bröd är sinnligt, lustfyllt och rogivande. Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt ändoften av nybakat bröd? Denna bok vill förmedla glädjen i att bjuda på bröd med historia.
Grenadine Bokförlag 1 9789186287344 -
Bröd : från när & fjärran
Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 1 uppl. 2012. 288 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Till-skrift inuti. Portot gäller oavsett antal böcker. - Sverige har det bredaste brödutbudet i världen - över 400 sorter, de flesta med mycket gamla anor. Våra bröd berättar en flertusenårig historia. Varför äter vi till exempel tunnbröd i Norrland och k läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287344
- Titel
- Bröd : från när & fjärran
- Författare
- Magnusson, Magnus
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 243 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sverige har det bredaste brödutbudet i världen - över 400 sorter, de flesta med mycket gamla anor. Våra bröd berättar en flertusenårig historia. Varför äter vi till exempel tunnbröd i Norrland och kavring i Skåne? Käckebröd, är det typiskt svenskt? Är det skillnad på mjöl och mjöl?
Bröd från när & fjärran bjuder på såväl traditonella svenska bröd, i alla dess former och smaker, som bröd som under senare år berikat det svenska brödutbudet. De flesta börd är enkla att baka, några kräver mer tid. En del gräddas på spisen, andra kokas, de allra flesta bakas i ugn. till många av recepten ges tips om olika utbakningar, smaksättningar och vad som är extra gott tillsammans med just det brödet. Vissa bröd behöver mogna i några dagar, andra ska ätas nygräddade och ljumma.
Att knåda, forma och grädda deg till ljuvligt doftande bröd är sinnligt, lustfyllt och rogivande. Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt ändoften av nybakat bröd? Denna bok vill förmedla glädjen i att bjuda på bröd med historia.
Grenadine Bokförlag 1 9789186287344 -
Bröd : från när & fjärran
Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 1 uppl. 2012. 288 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287344
- Titel
- Bröd : från när & fjärran
- Författare
- Magnusson, Magnus
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 243 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sverige har det bredaste brödutbudet i världen - över 400 sorter, de flesta med mycket gamla anor. Våra bröd berättar en flertusenårig historia. Varför äter vi till exempel tunnbröd i Norrland och kavring i Skåne? Käckebröd, är det typiskt svenskt? Är det skillnad på mjöl och mjöl?
Bröd från när & fjärran bjuder på såväl traditonella svenska bröd, i alla dess former och smaker, som bröd som under senare år berikat det svenska brödutbudet. De flesta börd är enkla att baka, några kräver mer tid. En del gräddas på spisen, andra kokas, de allra flesta bakas i ugn. till många av recepten ges tips om olika utbakningar, smaksättningar och vad som är extra gott tillsammans med just det brödet. Vissa bröd behöver mogna i några dagar, andra ska ätas nygräddade och ljumma.
Att knåda, forma och grädda deg till ljuvligt doftande bröd är sinnligt, lustfyllt och rogivande. Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt ändoften av nybakat bröd? Denna bok vill förmedla glädjen i att bjuda på bröd med historia.
Grenadine Bokförlag 1 9789186287344 -
Bröd : från när & fjärran
Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 2012. 288 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287344
- Titel
- Bröd : från när & fjärran
- Författare
- Magnusson, Magnus
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 243 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sverige har det bredaste brödutbudet i världen - över 400 sorter, de flesta med mycket gamla anor. Våra bröd berättar en flertusenårig historia. Varför äter vi till exempel tunnbröd i Norrland och kavring i Skåne? Käckebröd, är det typiskt svenskt? Är det skillnad på mjöl och mjöl?
Bröd från när & fjärran bjuder på såväl traditonella svenska bröd, i alla dess former och smaker, som bröd som under senare år berikat det svenska brödutbudet. De flesta börd är enkla att baka, några kräver mer tid. En del gräddas på spisen, andra kokas, de allra flesta bakas i ugn. till många av recepten ges tips om olika utbakningar, smaksättningar och vad som är extra gott tillsammans med just det brödet. Vissa bröd behöver mogna i några dagar, andra ska ätas nygräddade och ljumma.
Att knåda, forma och grädda deg till ljuvligt doftande bröd är sinnligt, lustfyllt och rogivande. Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt ändoften av nybakat bröd? Denna bok vill förmedla glädjen i att bjuda på bröd med historia.
Grenadine Bokförlag 9789186287344 -
Bröd : från när & fjärran
Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 1 uppl. 2012. 288 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287344
- Titel
- Bröd : från när & fjärran
- Författare
- Magnusson, Magnus
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 243 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sverige har det bredaste brödutbudet i världen - över 400 sorter, de flesta med mycket gamla anor. Våra bröd berättar en flertusenårig historia. Varför äter vi till exempel tunnbröd i Norrland och kavring i Skåne? Käckebröd, är det typiskt svenskt? Är det skillnad på mjöl och mjöl?
Bröd från när & fjärran bjuder på såväl traditonella svenska bröd, i alla dess former och smaker, som bröd som under senare år berikat det svenska brödutbudet. De flesta börd är enkla att baka, några kräver mer tid. En del gräddas på spisen, andra kokas, de allra flesta bakas i ugn. till många av recepten ges tips om olika utbakningar, smaksättningar och vad som är extra gott tillsammans med just det brödet. Vissa bröd behöver mogna i några dagar, andra ska ätas nygräddade och ljumma.
Att knåda, forma och grädda deg till ljuvligt doftande bröd är sinnligt, lustfyllt och rogivande. Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt ändoften av nybakat bröd? Denna bok vill förmedla glädjen i att bjuda på bröd med historia.
Grenadine Bokförlag 1 9789186287344 -
Bröd från när & fjärran. Över 100 traditionel...
Grenadine 2012
Inb. 288s. Sk.omslag, mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287344
- Titel
- Bröd : från när & fjärran
- Författare
- Magnusson, Magnus
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 243 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sverige har det bredaste brödutbudet i världen - över 400 sorter, de flesta med mycket gamla anor. Våra bröd berättar en flertusenårig historia. Varför äter vi till exempel tunnbröd i Norrland och kavring i Skåne? Käckebröd, är det typiskt svenskt? Är det skillnad på mjöl och mjöl?
Bröd från när & fjärran bjuder på såväl traditonella svenska bröd, i alla dess former och smaker, som bröd som under senare år berikat det svenska brödutbudet. De flesta börd är enkla att baka, några kräver mer tid. En del gräddas på spisen, andra kokas, de allra flesta bakas i ugn. till många av recepten ges tips om olika utbakningar, smaksättningar och vad som är extra gott tillsammans med just det brödet. Vissa bröd behöver mogna i några dagar, andra ska ätas nygräddade och ljumma.
Att knåda, forma och grädda deg till ljuvligt doftande bröd är sinnligt, lustfyllt och rogivande. Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt ändoften av nybakat bröd? Denna bok vill förmedla glädjen i att bjuda på bröd med historia.
9789186287344
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn