-
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap...
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2 uppl. 2008. 526 sidor.
Nära nyskick. Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en fullmatad handbok, steg för steg med tydliga illustrationer. Rece pt från hela världen med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, med över 2500 fotografier. Från Anne Willan en av världens mest e läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605538
- Titel
- Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
- Författare
- Anne Willan
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 526 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.
Bonnier Impact 2 9789185605538 -
Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap...
Inbunden bok. Bonnier Impact. 2007. 526 sidor.
Nära nyskick. Smärre hanteringsspår på pärmen. Boken verkar oläst. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185605538
- Titel
- Kokkonsten : tekniker, ingredienser, redskap för det internationella, klassiska köket
- Författare
- Anne Willan
- Förlag
- Bonnier Impact
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 526 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är den klassiska uppslagsboken om matlagning, en modern handbok som genom tydliga steg-för-steg-illustrationer visar allt du behöver veta för att både lyckas och briljera i köket.Recept från hela världen blandas med tekniker, metoder, redskap och ingredienser, allt presenterat med över 2 500 fotografier i färg.
Bonnier Impact 9789185605538


