-
Doktorns guide till gluten
Inbunden bok. Karolinska Institutet University Press. 1 uppl. 2016. 169 sidor.
Nära nyskick. Titta gärna på mina andra annonser, samma frakt oavsett antalet böcker ni köper.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185565795
- Titel
- Doktorns guide till gluten
- Författare
- Ludvigsson, Jonas
- Förlag
- Karolinska Institutet Universi
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 144 x 205 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 280 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta glutenfritt har blivit otroligt populärt. Och det är kanske inte så märkligt, för Sverige är ett av de länder som har högst förekomst av celiaki (ofta kallat glutenintolerans) i världen. Men trots att 1-2 procent av svenskarna har celiaki så lever många omedvetna om sin sjukdom.
Frågorna kring gluten är många: Hur ser symptomen vid sjukdom ut? Är det alltid celiaki om man inte tål gluten? Vad kan man äta? Hur förändras ens liv? Och stämmer det att en glutenfri kost också är hälsosam?
I Doktorn guide till gluten ger Jonas Ludvigsson, läkare och professor, en pedagogisk introduktion till celiaki, glutenfri kost och andra glutenrelaterade sjukdomar. Boken vänder sig både till dig som redan har en diagnos och vill veta mer samt till dig som funderar kring ditt eget glutenintag.
"Den här boken kan ge dig kunskap som gör att du kan förstå din medmänniska, kollega, partner, familjemedlem eller dig själv Jag kan bara gratulera dig till att ha fått denna populärvetenskapliga bok i din hand."
-Christina Ralsgård, Generalsekreterare Svenska Celiakiförbundet
*
Jonas F Ludvigsson är professor i klinisk epidemiologi vid Karolinska Institutet och barnläkare vid Örebro Universitetssjukhus. Under åren 2014-2016 var han ordförande i Svenska Barnläkarföreningen.
Karolinska Institutet University Press 1 9789185565795 -
Doktorns guide till gluten
Inbunden bok. Karolinska Institutet Universi. 1 uppl. 2016. 169 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185565795
- Titel
- Doktorns guide till gluten
- Författare
- Ludvigsson, Jonas
- Förlag
- Karolinska Institutet Universi
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 144 x 205 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 280 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta glutenfritt har blivit otroligt populärt. Och det är kanske inte så märkligt, för Sverige är ett av de länder som har högst förekomst av celiaki (ofta kallat glutenintolerans) i världen. Men trots att 1-2 procent av svenskarna har celiaki så lever många omedvetna om sin sjukdom.
Frågorna kring gluten är många: Hur ser symptomen vid sjukdom ut? Är det alltid celiaki om man inte tål gluten? Vad kan man äta? Hur förändras ens liv? Och stämmer det att en glutenfri kost också är hälsosam?
I Doktorn guide till gluten ger Jonas Ludvigsson, läkare och professor, en pedagogisk introduktion till celiaki, glutenfri kost och andra glutenrelaterade sjukdomar. Boken vänder sig både till dig som redan har en diagnos och vill veta mer samt till dig som funderar kring ditt eget glutenintag.
"Den här boken kan ge dig kunskap som gör att du kan förstå din medmänniska, kollega, partner, familjemedlem eller dig själv Jag kan bara gratulera dig till att ha fått denna populärvetenskapliga bok i din hand."
-Christina Ralsgård, Generalsekreterare Svenska Celiakiförbundet
*
Jonas F Ludvigsson är professor i klinisk epidemiologi vid Karolinska Institutet och barnläkare vid Örebro Universitetssjukhus. Under åren 2014-2016 var han ordförande i Svenska Barnläkarföreningen.
Karolinska Institutet Universi 1 9789185565795 -
Doktorns guide till gluten
Inbunden bok. Karolinska Institutet Universi. 1 uppl. 2016. 169 sidor.
Nyskick. Förlagsny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185565795
- Titel
- Doktorns guide till gluten
- Författare
- Ludvigsson, Jonas
- Förlag
- Karolinska Institutet Universi
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 144 x 205 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 280 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att äta glutenfritt har blivit otroligt populärt. Och det är kanske inte så märkligt, för Sverige är ett av de länder som har högst förekomst av celiaki (ofta kallat glutenintolerans) i världen. Men trots att 1-2 procent av svenskarna har celiaki så lever många omedvetna om sin sjukdom.
Frågorna kring gluten är många: Hur ser symptomen vid sjukdom ut? Är det alltid celiaki om man inte tål gluten? Vad kan man äta? Hur förändras ens liv? Och stämmer det att en glutenfri kost också är hälsosam?
I Doktorn guide till gluten ger Jonas Ludvigsson, läkare och professor, en pedagogisk introduktion till celiaki, glutenfri kost och andra glutenrelaterade sjukdomar. Boken vänder sig både till dig som redan har en diagnos och vill veta mer samt till dig som funderar kring ditt eget glutenintag.
"Den här boken kan ge dig kunskap som gör att du kan förstå din medmänniska, kollega, partner, familjemedlem eller dig själv Jag kan bara gratulera dig till att ha fått denna populärvetenskapliga bok i din hand."
-Christina Ralsgård, Generalsekreterare Svenska Celiakiförbundet
*
Jonas F Ludvigsson är professor i klinisk epidemiologi vid Karolinska Institutet och barnläkare vid Örebro Universitetssjukhus. Under åren 2014-2016 var han ordförande i Svenska Barnläkarföreningen.
Karolinska Institutet Universi 1 9789185565795
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn