-
Det lilla köket - mat för en till två
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2003. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Skyddsomslaget med mycket små hanteringsspår. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst. 52 lättlagade middagar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175884721
- Titel
- Det lilla köket : mat för en till två
- Författare
- Lyregård, Berit
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 206 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens Nyheters matskribent Berit Lyregård delar med sig av sina bästa recept för det lilla hushållet. God och lättlagad mat som passar både till vardag och fest. Middagsmat för en eller två personer. Är man fler går det lätt att dubbla recepten. Pasta, kyckling, fisk, soppa och gröna middagar har fått varsitt kapitel. Bland tillbehören finns många goda röror, bröd och kalla såser, till exempel rucolapesto, tapenade, harissasås, indisk yoghurtsås, hummus, focaccia, ciabatta och mycket mer.Fler smakprov ur innehållet: Pastasås från Sicilien med tomat och mandelLax och kapris till tagliatelleKantarellfyllda cannelloniKycklinglår med lime och ingefära Kalkonwraps Röd och vit fisk i saffranssås Kräftstjärtar i kokosmölkOrientalisk fisksoppa Rödbetssoppa med fetaostkrämVid varje recept står angivet hur lång tid som beräknas gå åt vid tillagningen. För det mesta räcker det med 2530 minuter. Albert Håkanssons fina matbilder lockar till nytändning i köket.Berit Lyregård skriver om mat i Dagens Nyheter varje vecka. Hon är journalist och hämtar inspiration till recepten på resor i världen. Det lilla köket är hennes andra kokbok. Den förra, Smaker, utkom 2001.
Bokförlaget DN 9789175884721 -
Det lilla köket : mat för en till två
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2003. 128 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Säljare VPP-"Bok-Piraten" (företag)
Betalning med Swish - 072-2723347
- Ange även ditt Namn och Tel. Nr.FRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9175884720
- Titel
- Det lilla köket : mat för en till två
- Författare
- Lyregård, Berit
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 206 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens Nyheters matskribent Berit Lyregård delar med sig av sina bästa recept för det lilla hushållet. God och lättlagad mat som passar både till vardag och fest. Middagsmat för en eller två personer. Är man fler går det lätt att dubbla recepten. Pasta, kyckling, fisk, soppa och gröna middagar har fått varsitt kapitel. Bland tillbehören finns många goda röror, bröd och kalla såser, till exempel rucolapesto, tapenade, harissasås, indisk yoghurtsås, hummus, focaccia, ciabatta och mycket mer.Fler smakprov ur innehållet: Pastasås från Sicilien med tomat och mandelLax och kapris till tagliatelleKantarellfyllda cannelloniKycklinglår med lime och ingefära Kalkonwraps Röd och vit fisk i saffranssås Kräftstjärtar i kokosmölkOrientalisk fisksoppa Rödbetssoppa med fetaostkrämVid varje recept står angivet hur lång tid som beräknas gå åt vid tillagningen. För det mesta räcker det med 2530 minuter. Albert Håkanssons fina matbilder lockar till nytändning i köket.Berit Lyregård skriver om mat i Dagens Nyheter varje vecka. Hon är journalist och hämtar inspiration till recepten på resor i världen. Det lilla köket är hennes andra kokbok. Den förra, Smaker, utkom 2001.
Bokförlaget DN 9175884720 -
Det lilla köket. Mat för en till två
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2003. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175884721
- Titel
- Det lilla köket : mat för en till två
- Författare
- Lyregård, Berit
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 206 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens Nyheters matskribent Berit Lyregård delar med sig av sina bästa recept för det lilla hushållet. God och lättlagad mat som passar både till vardag och fest. Middagsmat för en eller två personer. Är man fler går det lätt att dubbla recepten. Pasta, kyckling, fisk, soppa och gröna middagar har fått varsitt kapitel. Bland tillbehören finns många goda röror, bröd och kalla såser, till exempel rucolapesto, tapenade, harissasås, indisk yoghurtsås, hummus, focaccia, ciabatta och mycket mer.Fler smakprov ur innehållet: Pastasås från Sicilien med tomat och mandelLax och kapris till tagliatelleKantarellfyllda cannelloniKycklinglår med lime och ingefära Kalkonwraps Röd och vit fisk i saffranssås Kräftstjärtar i kokosmölkOrientalisk fisksoppa Rödbetssoppa med fetaostkrämVid varje recept står angivet hur lång tid som beräknas gå åt vid tillagningen. För det mesta räcker det med 2530 minuter. Albert Håkanssons fina matbilder lockar till nytändning i köket.Berit Lyregård skriver om mat i Dagens Nyheter varje vecka. Hon är journalist och hämtar inspiration till recepten på resor i världen. Det lilla köket är hennes andra kokbok. Den förra, Smaker, utkom 2001.
Bokförlaget DN 9789175884721 -
Det lilla köket : mat för en till två
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2003. 128 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884720
- Titel
- Det lilla köket : mat för en till två
- Författare
- Lyregård, Berit
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 206 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens Nyheters matskribent Berit Lyregård delar med sig av sina bästa recept för det lilla hushållet. God och lättlagad mat som passar både till vardag och fest. Middagsmat för en eller två personer. Är man fler går det lätt att dubbla recepten. Pasta, kyckling, fisk, soppa och gröna middagar har fått varsitt kapitel. Bland tillbehören finns många goda röror, bröd och kalla såser, till exempel rucolapesto, tapenade, harissasås, indisk yoghurtsås, hummus, focaccia, ciabatta och mycket mer.Fler smakprov ur innehållet: Pastasås från Sicilien med tomat och mandelLax och kapris till tagliatelleKantarellfyllda cannelloniKycklinglår med lime och ingefära Kalkonwraps Röd och vit fisk i saffranssås Kräftstjärtar i kokosmölkOrientalisk fisksoppa Rödbetssoppa med fetaostkrämVid varje recept står angivet hur lång tid som beräknas gå åt vid tillagningen. För det mesta räcker det med 2530 minuter. Albert Håkanssons fina matbilder lockar till nytändning i köket.Berit Lyregård skriver om mat i Dagens Nyheter varje vecka. Hon är journalist och hämtar inspiration till recepten på resor i världen. Det lilla köket är hennes andra kokbok. Den förra, Smaker, utkom 2001.
Bokförlaget DN 9175884720 -
Det lilla köket : mat för en till två
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2003. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Begagnad men oanvänd.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884720
- Titel
- Det lilla köket : mat för en till två
- Författare
- Lyregård, Berit
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 206 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens Nyheters matskribent Berit Lyregård delar med sig av sina bästa recept för det lilla hushållet. God och lättlagad mat som passar både till vardag och fest. Middagsmat för en eller två personer. Är man fler går det lätt att dubbla recepten. Pasta, kyckling, fisk, soppa och gröna middagar har fått varsitt kapitel. Bland tillbehören finns många goda röror, bröd och kalla såser, till exempel rucolapesto, tapenade, harissasås, indisk yoghurtsås, hummus, focaccia, ciabatta och mycket mer.Fler smakprov ur innehållet: Pastasås från Sicilien med tomat och mandelLax och kapris till tagliatelleKantarellfyllda cannelloniKycklinglår med lime och ingefära Kalkonwraps Röd och vit fisk i saffranssås Kräftstjärtar i kokosmölkOrientalisk fisksoppa Rödbetssoppa med fetaostkrämVid varje recept står angivet hur lång tid som beräknas gå åt vid tillagningen. För det mesta räcker det med 2530 minuter. Albert Håkanssons fina matbilder lockar till nytändning i köket.Berit Lyregård skriver om mat i Dagens Nyheter varje vecka. Hon är journalist och hämtar inspiration till recepten på resor i världen. Det lilla köket är hennes andra kokbok. Den förra, Smaker, utkom 2001.
Bokförlaget DN 9175884720 -
Det lilla köket - mat för en till två
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2003. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Färgfotoillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175884721
- Titel
- Det lilla köket : mat för en till två
- Författare
- Lyregård, Berit
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 206 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens Nyheters matskribent Berit Lyregård delar med sig av sina bästa recept för det lilla hushållet. God och lättlagad mat som passar både till vardag och fest. Middagsmat för en eller två personer. Är man fler går det lätt att dubbla recepten. Pasta, kyckling, fisk, soppa och gröna middagar har fått varsitt kapitel. Bland tillbehören finns många goda röror, bröd och kalla såser, till exempel rucolapesto, tapenade, harissasås, indisk yoghurtsås, hummus, focaccia, ciabatta och mycket mer.Fler smakprov ur innehållet: Pastasås från Sicilien med tomat och mandelLax och kapris till tagliatelleKantarellfyllda cannelloniKycklinglår med lime och ingefära Kalkonwraps Röd och vit fisk i saffranssås Kräftstjärtar i kokosmölkOrientalisk fisksoppa Rödbetssoppa med fetaostkrämVid varje recept står angivet hur lång tid som beräknas gå åt vid tillagningen. För det mesta räcker det med 2530 minuter. Albert Håkanssons fina matbilder lockar till nytändning i köket.Berit Lyregård skriver om mat i Dagens Nyheter varje vecka. Hon är journalist och hämtar inspiration till recepten på resor i världen. Det lilla köket är hennes andra kokbok. Den förra, Smaker, utkom 2001.
Bokförlaget DN 9789175884721 -
Det lilla köket : mat för en till två
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2003. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884720
- Titel
- Det lilla köket : mat för en till två
- Författare
- Lyregård, Berit
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 206 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens Nyheters matskribent Berit Lyregård delar med sig av sina bästa recept för det lilla hushållet. God och lättlagad mat som passar både till vardag och fest. Middagsmat för en eller två personer. Är man fler går det lätt att dubbla recepten. Pasta, kyckling, fisk, soppa och gröna middagar har fått varsitt kapitel. Bland tillbehören finns många goda röror, bröd och kalla såser, till exempel rucolapesto, tapenade, harissasås, indisk yoghurtsås, hummus, focaccia, ciabatta och mycket mer.Fler smakprov ur innehållet: Pastasås från Sicilien med tomat och mandelLax och kapris till tagliatelleKantarellfyllda cannelloniKycklinglår med lime och ingefära Kalkonwraps Röd och vit fisk i saffranssås Kräftstjärtar i kokosmölkOrientalisk fisksoppa Rödbetssoppa med fetaostkrämVid varje recept står angivet hur lång tid som beräknas gå åt vid tillagningen. För det mesta räcker det med 2530 minuter. Albert Håkanssons fina matbilder lockar till nytändning i köket.Berit Lyregård skriver om mat i Dagens Nyheter varje vecka. Hon är journalist och hämtar inspiration till recepten på resor i världen. Det lilla köket är hennes andra kokbok. Den förra, Smaker, utkom 2001.
Bokförlaget DN 9175884720 -
Det lilla köket : mat för en till två
Inbunden bok. Bokförlaget DN. 2003. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175884721
- Titel
- Det lilla köket : mat för en till två
- Författare
- Lyregård, Berit
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 206 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens Nyheters matskribent Berit Lyregård delar med sig av sina bästa recept för det lilla hushållet. God och lättlagad mat som passar både till vardag och fest. Middagsmat för en eller två personer. Är man fler går det lätt att dubbla recepten. Pasta, kyckling, fisk, soppa och gröna middagar har fått varsitt kapitel. Bland tillbehören finns många goda röror, bröd och kalla såser, till exempel rucolapesto, tapenade, harissasås, indisk yoghurtsås, hummus, focaccia, ciabatta och mycket mer.Fler smakprov ur innehållet: Pastasås från Sicilien med tomat och mandelLax och kapris till tagliatelleKantarellfyllda cannelloniKycklinglår med lime och ingefära Kalkonwraps Röd och vit fisk i saffranssås Kräftstjärtar i kokosmölkOrientalisk fisksoppa Rödbetssoppa med fetaostkrämVid varje recept står angivet hur lång tid som beräknas gå åt vid tillagningen. För det mesta räcker det med 2530 minuter. Albert Håkanssons fina matbilder lockar till nytändning i köket.Berit Lyregård skriver om mat i Dagens Nyheter varje vecka. Hon är journalist och hämtar inspiration till recepten på resor i världen. Det lilla köket är hennes andra kokbok. Den förra, Smaker, utkom 2001.
Bokförlaget DN 9789175884721 -
Det lilla köket. Mat för en till två
Bokförlaget DN. 2003. Ill. 128 s. Dek. pbd. Skyddsomsl.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175884720
- Titel
- Det lilla köket : mat för en till två
- Författare
- Lyregård, Berit
- Förlag
- Bokförlaget DN
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 206 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 603 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens Nyheters matskribent Berit Lyregård delar med sig av sina bästa recept för det lilla hushållet. God och lättlagad mat som passar både till vardag och fest. Middagsmat för en eller två personer. Är man fler går det lätt att dubbla recepten. Pasta, kyckling, fisk, soppa och gröna middagar har fått varsitt kapitel. Bland tillbehören finns många goda röror, bröd och kalla såser, till exempel rucolapesto, tapenade, harissasås, indisk yoghurtsås, hummus, focaccia, ciabatta och mycket mer.Fler smakprov ur innehållet: Pastasås från Sicilien med tomat och mandelLax och kapris till tagliatelleKantarellfyllda cannelloniKycklinglår med lime och ingefära Kalkonwraps Röd och vit fisk i saffranssås Kräftstjärtar i kokosmölkOrientalisk fisksoppa Rödbetssoppa med fetaostkrämVid varje recept står angivet hur lång tid som beräknas gå åt vid tillagningen. För det mesta räcker det med 2530 minuter. Albert Håkanssons fina matbilder lockar till nytändning i köket.Berit Lyregård skriver om mat i Dagens Nyheter varje vecka. Hon är journalist och hämtar inspiration till recepten på resor i världen. Det lilla köket är hennes andra kokbok. Den förra, Smaker, utkom 2001.
9175884720
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn