-
Glöggboken : recept, tillbehör och historia
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2013. 112 sidor.
Mycket gott skick. Inlaga i nära nyskick
Fler böcker finns tillgängliga att beställa med samfrakt. Bland annat finnes både nyare och äldre böcker, skönlitteratur, thrillers, barn- och ungdomsböcker, faktaböcker om djur, gör-det-själv-böcker, hobbyböcker och självbiografi läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690651
- Titel
- Glöggboken : recept, tillbehör och historia
- Författare
- Mogensen, Annika
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 195 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 370 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En mysig liten bok... härlig för alla som gillar svensk jultradition!" Bibliotekstjänst
"Bra hjälpreda för den som vill bort från den söta köpeglöggen... En särdeles lämplig present i adventstid." LitteraturMagazinet
Glögg är festligt, gott, vackert och stämningsfullt. Glögg är en lika självklar del av det svenska julfi-randet som adventsljus, pepparkakor och sill. Men glögg omfattar mycket mer än själva drycken. Att bjuda in till glögg är en tradition som står för enkel samvaro, värme och julstämning.
Många gör sin egen glögg - provar sig fram eller följer ett väl beprövat familjerecept. Andra botaniserar med nöje bland de många glöggproducenternas rika utbud, läser recensioner och följer med i trender och nyheter.
Oavsett vilket ditt förhållande till glögg är - denna bok ger såväl kunskap som stämning och inspiration.
I Glöggboken - den enda i sitt slag - får du läsa om glögg, du får flera olika recept på glögg och dessutom recept på något att äta till glöggen. Receptbredden är stor, från julgodis och pepparkakor till honungsgratinerade fikon och dadlar fyllda med fetaost, för att både barn och vuxna med olika smak ska hitta någonting som frestar.
Även Mats-Eric Nilsson (Den hemlige kocken) och Karoline Jönsson (Det gröna skafferiet) medverkar med texter.
Boken är rikt illustrerad med stämningsfulla foton i färg.
ANKi MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera böcker om mat, bl a Kockarnas bröd och Kockarnas vin. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf med flera utställningar och böcker i bagaget.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690651 -
Glöggboken : recept, tillbehör och historia
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2013. 112 sidor.
Nyskick. Förlagets dekorerade kartonnage, 170 x 195 mm. ---- Glögg är festligt, gott, vackert och stämningsfullt. Glögg är en lika självklar del av det svenska julfirandet som adventsljus, pepparkakor och sill. Men glögg omfattar mycket mer än själva dr läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690651
- Titel
- Glöggboken : recept, tillbehör och historia
- Författare
- Mogensen, Annika
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 195 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 370 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En mysig liten bok... härlig för alla som gillar svensk jultradition!" Bibliotekstjänst
"Bra hjälpreda för den som vill bort från den söta köpeglöggen... En särdeles lämplig present i adventstid." LitteraturMagazinet
Glögg är festligt, gott, vackert och stämningsfullt. Glögg är en lika självklar del av det svenska julfi-randet som adventsljus, pepparkakor och sill. Men glögg omfattar mycket mer än själva drycken. Att bjuda in till glögg är en tradition som står för enkel samvaro, värme och julstämning.
Många gör sin egen glögg - provar sig fram eller följer ett väl beprövat familjerecept. Andra botaniserar med nöje bland de många glöggproducenternas rika utbud, läser recensioner och följer med i trender och nyheter.
Oavsett vilket ditt förhållande till glögg är - denna bok ger såväl kunskap som stämning och inspiration.
I Glöggboken - den enda i sitt slag - får du läsa om glögg, du får flera olika recept på glögg och dessutom recept på något att äta till glöggen. Receptbredden är stor, från julgodis och pepparkakor till honungsgratinerade fikon och dadlar fyllda med fetaost, för att både barn och vuxna med olika smak ska hitta någonting som frestar.
Även Mats-Eric Nilsson (Den hemlige kocken) och Karoline Jönsson (Det gröna skafferiet) medverkar med texter.
Boken är rikt illustrerad med stämningsfulla foton i färg.
ANKi MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera böcker om mat, bl a Kockarnas bröd och Kockarnas vin. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf med flera utställningar och böcker i bagaget.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690651 -
GLÖGGBOKEN – Recept, tillbehör och historia
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 2013. 112 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Obet. märken på pärmarna. – Se fler bilder! ––
Glögg är festligt, gott, vackert och stämningsfullt. Glögg är en lika självklar del av det svenska julfirandet som adventsljus, pepparkakor och sill. Men gl läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690651
- Titel
- Glöggboken : recept, tillbehör och historia
- Författare
- Mogensen, Annika
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 195 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 370 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En mysig liten bok... härlig för alla som gillar svensk jultradition!" Bibliotekstjänst
"Bra hjälpreda för den som vill bort från den söta köpeglöggen... En särdeles lämplig present i adventstid." LitteraturMagazinet
Glögg är festligt, gott, vackert och stämningsfullt. Glögg är en lika självklar del av det svenska julfi-randet som adventsljus, pepparkakor och sill. Men glögg omfattar mycket mer än själva drycken. Att bjuda in till glögg är en tradition som står för enkel samvaro, värme och julstämning.
Många gör sin egen glögg - provar sig fram eller följer ett väl beprövat familjerecept. Andra botaniserar med nöje bland de många glöggproducenternas rika utbud, läser recensioner och följer med i trender och nyheter.
Oavsett vilket ditt förhållande till glögg är - denna bok ger såväl kunskap som stämning och inspiration.
I Glöggboken - den enda i sitt slag - får du läsa om glögg, du får flera olika recept på glögg och dessutom recept på något att äta till glöggen. Receptbredden är stor, från julgodis och pepparkakor till honungsgratinerade fikon och dadlar fyllda med fetaost, för att både barn och vuxna med olika smak ska hitta någonting som frestar.
Även Mats-Eric Nilsson (Den hemlige kocken) och Karoline Jönsson (Det gröna skafferiet) medverkar med texter.
Boken är rikt illustrerad med stämningsfulla foton i färg.
ANKi MOGENSEN är matskribent och har skrivit flera böcker om mat, bl a Kockarnas bröd och Kockarnas vin. ANN-SOFI ROSENKVIST är fotograf med flera utställningar och böcker i bagaget.
Ordalaget Bokförlag 9789174690651
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn