-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173314312
- Titel
- Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
- Författare
- Arnstberg, Karl-Olov
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 207 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är korvens kulturhistoria. Här avhandlas sådant som korven i skämt och visa, korv som barnmat, korv som finare mat och utrikisk korv. Författarna går tillbaka i historien och skriver om romarrikets sedvänjor, Napoleons preferenser liksom Tyskland som korvens rike. Här kan man läsa om slakt och korv, pölsepinnar, korven som klassfråga, hemgjord och modern korv. Här finns färsk, torkad, surad, rökt och saltad korv, recept på kuriös korv och alla upptänkliga blodkorvar. Ett kapitel ägnas åt den förkättrade korven, ett annat åt sprickande korv. Hela boken är en färd i korvens landskap. Rikt illustrerad med bilder i färg och svartvitt. Boken utges här i en tredje omarbetad och aktualiserad upplaga. En klassiker i ny klädnad.
Karl-Olov Arnstberg är professor i etnologi, författare till en lång rad böcker om bl.a svenskhet. Bosatt i Stockholm. Anders Björklund är etnolog och chef för Etnografiska museet i Stockholm.
Carlsson 3 9789173314312 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173314312
- Titel
- Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
- Författare
- Arnstberg, Karl-Olov
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 207 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är korvens kulturhistoria. Här avhandlas sådant som korven i skämt och visa, korv som barnmat, korv som finare mat och utrikisk korv. Författarna går tillbaka i historien och skriver om romarrikets sedvänjor, Napoleons preferenser liksom Tyskland som korvens rike. Här kan man läsa om slakt och korv, pölsepinnar, korven som klassfråga, hemgjord och modern korv. Här finns färsk, torkad, surad, rökt och saltad korv, recept på kuriös korv och alla upptänkliga blodkorvar. Ett kapitel ägnas åt den förkättrade korven, ett annat åt sprickande korv. Hela boken är en färd i korvens landskap. Rikt illustrerad med bilder i färg och svartvitt. Boken utges här i en tredje omarbetad och aktualiserad upplaga. En klassiker i ny klädnad.
Karl-Olov Arnstberg är professor i etnologi, författare till en lång rad böcker om bl.a svenskhet. Bosatt i Stockholm. Anders Björklund är etnolog och chef för Etnografiska museet i Stockholm.
Carlsson 3 9789173314312 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173314312
- Titel
- Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
- Författare
- Arnstberg, Karl-Olov
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 207 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är korvens kulturhistoria. Här avhandlas sådant som korven i skämt och visa, korv som barnmat, korv som finare mat och utrikisk korv. Författarna går tillbaka i historien och skriver om romarrikets sedvänjor, Napoleons preferenser liksom Tyskland som korvens rike. Här kan man läsa om slakt och korv, pölsepinnar, korven som klassfråga, hemgjord och modern korv. Här finns färsk, torkad, surad, rökt och saltad korv, recept på kuriös korv och alla upptänkliga blodkorvar. Ett kapitel ägnas åt den förkättrade korven, ett annat åt sprickande korv. Hela boken är en färd i korvens landskap. Rikt illustrerad med bilder i färg och svartvitt. Boken utges här i en tredje omarbetad och aktualiserad upplaga. En klassiker i ny klädnad.
Karl-Olov Arnstberg är professor i etnologi, författare till en lång rad böcker om bl.a svenskhet. Bosatt i Stockholm. Anders Björklund är etnolog och chef för Etnografiska museet i Stockholm.
Carlsson 3 9789173314312 -
Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
Inbunden bok. Carlsson. 3 uppl. 2011. 182 sidor.
Nära nyskick. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173314312
- Titel
- Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
- Författare
- Arnstberg, Karl-Olov
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 207 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är korvens kulturhistoria. Här avhandlas sådant som korven i skämt och visa, korv som barnmat, korv som finare mat och utrikisk korv. Författarna går tillbaka i historien och skriver om romarrikets sedvänjor, Napoleons preferenser liksom Tyskland som korvens rike. Här kan man läsa om slakt och korv, pölsepinnar, korven som klassfråga, hemgjord och modern korv. Här finns färsk, torkad, surad, rökt och saltad korv, recept på kuriös korv och alla upptänkliga blodkorvar. Ett kapitel ägnas åt den förkättrade korven, ett annat åt sprickande korv. Hela boken är en färd i korvens landskap. Rikt illustrerad med bilder i färg och svartvitt. Boken utges här i en tredje omarbetad och aktualiserad upplaga. En klassiker i ny klädnad.
Karl-Olov Arnstberg är professor i etnologi, författare till en lång rad böcker om bl.a svenskhet. Bosatt i Stockholm. Anders Björklund är etnolog och chef för Etnografiska museet i Stockholm.
Carlsson 3 9789173314312 -
Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
Inbunden bok. Carlsson. 3 uppl. 2011. 182 sidor.
Mycket gott skick. Nu pratar vi julklappstidps för korvhandlare!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173314312
- Titel
- Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
- Författare
- Arnstberg, Karl-Olov
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 207 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är korvens kulturhistoria. Här avhandlas sådant som korven i skämt och visa, korv som barnmat, korv som finare mat och utrikisk korv. Författarna går tillbaka i historien och skriver om romarrikets sedvänjor, Napoleons preferenser liksom Tyskland som korvens rike. Här kan man läsa om slakt och korv, pölsepinnar, korven som klassfråga, hemgjord och modern korv. Här finns färsk, torkad, surad, rökt och saltad korv, recept på kuriös korv och alla upptänkliga blodkorvar. Ett kapitel ägnas åt den förkättrade korven, ett annat åt sprickande korv. Hela boken är en färd i korvens landskap. Rikt illustrerad med bilder i färg och svartvitt. Boken utges här i en tredje omarbetad och aktualiserad upplaga. En klassiker i ny klädnad.
Karl-Olov Arnstberg är professor i etnologi, författare till en lång rad böcker om bl.a svenskhet. Bosatt i Stockholm. Anders Björklund är etnolog och chef för Etnografiska museet i Stockholm.
Carlsson 3 9789173314312 -
KORVBOKEN Hjälpreda och kulturhistoria
Carlsson Bokförlag 2011. Illustrerat, laminerat klotryggband. 182 sidor. NYSKICK.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173314312
- Titel
- Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
- Författare
- Arnstberg, Karl-Olov
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 207 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är korvens kulturhistoria. Här avhandlas sådant som korven i skämt och visa, korv som barnmat, korv som finare mat och utrikisk korv. Författarna går tillbaka i historien och skriver om romarrikets sedvänjor, Napoleons preferenser liksom Tyskland som korvens rike. Här kan man läsa om slakt och korv, pölsepinnar, korven som klassfråga, hemgjord och modern korv. Här finns färsk, torkad, surad, rökt och saltad korv, recept på kuriös korv och alla upptänkliga blodkorvar. Ett kapitel ägnas åt den förkättrade korven, ett annat åt sprickande korv. Hela boken är en färd i korvens landskap. Rikt illustrerad med bilder i färg och svartvitt. Boken utges här i en tredje omarbetad och aktualiserad upplaga. En klassiker i ny klädnad.
Karl-Olov Arnstberg är professor i etnologi, författare till en lång rad böcker om bl.a svenskhet. Bosatt i Stockholm. Anders Björklund är etnolog och chef för Etnografiska museet i Stockholm.
9789173314312 -
Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
Carlsson, 1983 Inbunden. 182 sid. I nyskick, oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173314312
- Titel
- Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
- Författare
- Arnstberg, Karl-Olov
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 207 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är korvens kulturhistoria. Här avhandlas sådant som korven i skämt och visa, korv som barnmat, korv som finare mat och utrikisk korv. Författarna går tillbaka i historien och skriver om romarrikets sedvänjor, Napoleons preferenser liksom Tyskland som korvens rike. Här kan man läsa om slakt och korv, pölsepinnar, korven som klassfråga, hemgjord och modern korv. Här finns färsk, torkad, surad, rökt och saltad korv, recept på kuriös korv och alla upptänkliga blodkorvar. Ett kapitel ägnas åt den förkättrade korven, ett annat åt sprickande korv. Hela boken är en färd i korvens landskap. Rikt illustrerad med bilder i färg och svartvitt. Boken utges här i en tredje omarbetad och aktualiserad upplaga. En klassiker i ny klädnad.
Karl-Olov Arnstberg är professor i etnologi, författare till en lång rad böcker om bl.a svenskhet. Bosatt i Stockholm. Anders Björklund är etnolog och chef för Etnografiska museet i Stockholm.
9789173314312 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789173314312
- Titel
- Korvboken : hjälpreda och kulturhistoria
- Författare
- Arnstberg, Karl-Olov
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 207 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är korvens kulturhistoria. Här avhandlas sådant som korven i skämt och visa, korv som barnmat, korv som finare mat och utrikisk korv. Författarna går tillbaka i historien och skriver om romarrikets sedvänjor, Napoleons preferenser liksom Tyskland som korvens rike. Här kan man läsa om slakt och korv, pölsepinnar, korven som klassfråga, hemgjord och modern korv. Här finns färsk, torkad, surad, rökt och saltad korv, recept på kuriös korv och alla upptänkliga blodkorvar. Ett kapitel ägnas åt den förkättrade korven, ett annat åt sprickande korv. Hela boken är en färd i korvens landskap. Rikt illustrerad med bilder i färg och svartvitt. Boken utges här i en tredje omarbetad och aktualiserad upplaga. En klassiker i ny klädnad.
Karl-Olov Arnstberg är professor i etnologi, författare till en lång rad böcker om bl.a svenskhet. Bosatt i Stockholm. Anders Björklund är etnolog och chef för Etnografiska museet i Stockholm.
9789173314312
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn