-
Provence : en kulinarisk resa : genuina recep...
Inbunden bok. Bra Böcker. 1997. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171333612
- Titel
- Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
- Författare
- Olney, Richard - Gantié, Jacques - Baker, Janice - Janson, Tove - Reiss-Koncar, Diana
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 261 x 363 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Provence är Frankrikes gyllene hörn, en överdådig studie i mångfald som sträcker sig från alperna till Medelhavet och från Rhône till den italienska gränsen.I forna tider ockuperades Provence av både greker och romare, hit förlades påvemakten under två århundraden och här levde sådana betydelsefulla konstnärer och författare som Van Gogh, Matisse, Cézanne, Picasso, Camus och Pagnol. Varje historisk spekt har på ett mycket påtagligt sätt präglat provinsen.
Det här är ett distrikt med blommande timjan och väldoftande lavendel, med karmosinröda tomater och soldränkta olivlundar. I Provence dukar man bordet med mångskiftande och utsökta rätter som är gjorda på bästa tänkbara grönsaker, fisk- och skaldjur och kött, som återspeglar ärevördiga traditioner.
Ingen gastronom känner bättre till den här regionen än Richard Olney som ställt samman 220 genuina recept vilka fångar arvet och enkelheten i den provensalska kokkonsten. Här finns rätter som under århundraden kärleksfullt tillretts i de lokala köken; bouillabaisse från Marseilles, Nice-inspirerad gryta, fisksoppa från Bouches-du Rhône, potatisgratäng med vitlök från Vaucluse och päron kokta i rödvin från Var, för att nämna några.
Bra Böcker 9789171333612 -
Provence : en kulinarisk resa : genuina recep...
Inbunden bok. Bra Böcker. 1997. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Provence, en kulinarisk resa av Richard Olney.
Boken i mycket bra skick.
Skyddsomslaget är lite nött.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333614
- Titel
- Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
- Författare
- Olney, Richard - Gantié, Jacques - Baker, Janice - Janson, Tove - Reiss-Koncar, Diana
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 261 x 363 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Provence är Frankrikes gyllene hörn, en överdådig studie i mångfald som sträcker sig från alperna till Medelhavet och från Rhône till den italienska gränsen.I forna tider ockuperades Provence av både greker och romare, hit förlades påvemakten under två århundraden och här levde sådana betydelsefulla konstnärer och författare som Van Gogh, Matisse, Cézanne, Picasso, Camus och Pagnol. Varje historisk spekt har på ett mycket påtagligt sätt präglat provinsen.
Det här är ett distrikt med blommande timjan och väldoftande lavendel, med karmosinröda tomater och soldränkta olivlundar. I Provence dukar man bordet med mångskiftande och utsökta rätter som är gjorda på bästa tänkbara grönsaker, fisk- och skaldjur och kött, som återspeglar ärevördiga traditioner.
Ingen gastronom känner bättre till den här regionen än Richard Olney som ställt samman 220 genuina recept vilka fångar arvet och enkelheten i den provensalska kokkonsten. Här finns rätter som under århundraden kärleksfullt tillretts i de lokala köken; bouillabaisse från Marseilles, Nice-inspirerad gryta, fisksoppa från Bouches-du Rhône, potatisgratäng med vitlök från Vaucluse och päron kokta i rödvin från Var, för att nämna några.
Bra Böcker 9171333614 -
Provence : en kulinarisk resa : genuina recep...
Inbunden bok. Bra Böcker. 1997. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Mycket fint skick, trevlig presentbok!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171333612
- Titel
- Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
- Författare
- Olney, Richard - Gantié, Jacques - Baker, Janice - Janson, Tove - Reiss-Koncar, Diana
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 261 x 363 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Provence är Frankrikes gyllene hörn, en överdådig studie i mångfald som sträcker sig från alperna till Medelhavet och från Rhône till den italienska gränsen.I forna tider ockuperades Provence av både greker och romare, hit förlades påvemakten under två århundraden och här levde sådana betydelsefulla konstnärer och författare som Van Gogh, Matisse, Cézanne, Picasso, Camus och Pagnol. Varje historisk spekt har på ett mycket påtagligt sätt präglat provinsen.
Det här är ett distrikt med blommande timjan och väldoftande lavendel, med karmosinröda tomater och soldränkta olivlundar. I Provence dukar man bordet med mångskiftande och utsökta rätter som är gjorda på bästa tänkbara grönsaker, fisk- och skaldjur och kött, som återspeglar ärevördiga traditioner.
Ingen gastronom känner bättre till den här regionen än Richard Olney som ställt samman 220 genuina recept vilka fångar arvet och enkelheten i den provensalska kokkonsten. Här finns rätter som under århundraden kärleksfullt tillretts i de lokala köken; bouillabaisse från Marseilles, Nice-inspirerad gryta, fisksoppa från Bouches-du Rhône, potatisgratäng med vitlök från Vaucluse och päron kokta i rödvin från Var, för att nämna några.
Bra Böcker 9789171333612 -
Provence : en kulinarisk resa : genuina recep...
Inbunden bok. Bra Böcker. 1997. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Förlagsband, folio (26x36 cm), med helt skyddsomslag. Lite bruksspår men ett fint ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171333612
- Titel
- Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
- Författare
- Olney, Richard - Gantié, Jacques - Baker, Janice - Janson, Tove - Reiss-Koncar, Diana
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 261 x 363 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Provence är Frankrikes gyllene hörn, en överdådig studie i mångfald som sträcker sig från alperna till Medelhavet och från Rhône till den italienska gränsen.I forna tider ockuperades Provence av både greker och romare, hit förlades påvemakten under två århundraden och här levde sådana betydelsefulla konstnärer och författare som Van Gogh, Matisse, Cézanne, Picasso, Camus och Pagnol. Varje historisk spekt har på ett mycket påtagligt sätt präglat provinsen.
Det här är ett distrikt med blommande timjan och väldoftande lavendel, med karmosinröda tomater och soldränkta olivlundar. I Provence dukar man bordet med mångskiftande och utsökta rätter som är gjorda på bästa tänkbara grönsaker, fisk- och skaldjur och kött, som återspeglar ärevördiga traditioner.
Ingen gastronom känner bättre till den här regionen än Richard Olney som ställt samman 220 genuina recept vilka fångar arvet och enkelheten i den provensalska kokkonsten. Här finns rätter som under århundraden kärleksfullt tillretts i de lokala köken; bouillabaisse från Marseilles, Nice-inspirerad gryta, fisksoppa från Bouches-du Rhône, potatisgratäng med vitlök från Vaucluse och päron kokta i rödvin från Var, för att nämna några.
Bra Böcker 9789171333612 -
Provence : en kulinarisk resa : genuina recep...
Inbunden bok. Bra Böcker. 1997. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333614
- Titel
- Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
- Författare
- Olney, Richard - Gantié, Jacques - Baker, Janice - Janson, Tove - Reiss-Koncar, Diana
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 261 x 363 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Provence är Frankrikes gyllene hörn, en överdådig studie i mångfald som sträcker sig från alperna till Medelhavet och från Rhône till den italienska gränsen.I forna tider ockuperades Provence av både greker och romare, hit förlades påvemakten under två århundraden och här levde sådana betydelsefulla konstnärer och författare som Van Gogh, Matisse, Cézanne, Picasso, Camus och Pagnol. Varje historisk spekt har på ett mycket påtagligt sätt präglat provinsen.
Det här är ett distrikt med blommande timjan och väldoftande lavendel, med karmosinröda tomater och soldränkta olivlundar. I Provence dukar man bordet med mångskiftande och utsökta rätter som är gjorda på bästa tänkbara grönsaker, fisk- och skaldjur och kött, som återspeglar ärevördiga traditioner.
Ingen gastronom känner bättre till den här regionen än Richard Olney som ställt samman 220 genuina recept vilka fångar arvet och enkelheten i den provensalska kokkonsten. Här finns rätter som under århundraden kärleksfullt tillretts i de lokala köken; bouillabaisse från Marseilles, Nice-inspirerad gryta, fisksoppa från Bouches-du Rhône, potatisgratäng med vitlök från Vaucluse och päron kokta i rödvin från Var, för att nämna några.
Bra Böcker 9171333614 -
Provence : en kulinarisk resa : genuina recep...
Inbunden bok. Bra Böcker. 1997. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. En ca 2 cm reva i omslagets bakre sida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333614
- Titel
- Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
- Författare
- Olney, Richard - Gantié, Jacques - Baker, Janice - Janson, Tove - Reiss-Koncar, Diana
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 261 x 363 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Provence är Frankrikes gyllene hörn, en överdådig studie i mångfald som sträcker sig från alperna till Medelhavet och från Rhône till den italienska gränsen.I forna tider ockuperades Provence av både greker och romare, hit förlades påvemakten under två århundraden och här levde sådana betydelsefulla konstnärer och författare som Van Gogh, Matisse, Cézanne, Picasso, Camus och Pagnol. Varje historisk spekt har på ett mycket påtagligt sätt präglat provinsen.
Det här är ett distrikt med blommande timjan och väldoftande lavendel, med karmosinröda tomater och soldränkta olivlundar. I Provence dukar man bordet med mångskiftande och utsökta rätter som är gjorda på bästa tänkbara grönsaker, fisk- och skaldjur och kött, som återspeglar ärevördiga traditioner.
Ingen gastronom känner bättre till den här regionen än Richard Olney som ställt samman 220 genuina recept vilka fångar arvet och enkelheten i den provensalska kokkonsten. Här finns rätter som under århundraden kärleksfullt tillretts i de lokala köken; bouillabaisse från Marseilles, Nice-inspirerad gryta, fisksoppa från Bouches-du Rhône, potatisgratäng med vitlök från Vaucluse och päron kokta i rödvin från Var, för att nämna några.
Bra Böcker 9171333614 -
Provence : En kulinarisk resa : Genuina rece...
Inbunden bok. Bra Böcker. 1997. 256 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Det här är ett distrikt med blommande timjan och väldoftande lavendel, med karmosinröda tomater och soldränkta olivlundar. I Provence dukar man bordet med mångskiftande och utsökta rätter som är gjorda på bästa tänkbara grönsaker, fisk- och skaldjur och k läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171333612
- Titel
- Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
- Författare
- Olney, Richard - Gantié, Jacques - Baker, Janice - Janson, Tove - Reiss-Koncar, Diana
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 261 x 363 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Provence är Frankrikes gyllene hörn, en överdådig studie i mångfald som sträcker sig från alperna till Medelhavet och från Rhône till den italienska gränsen.I forna tider ockuperades Provence av både greker och romare, hit förlades påvemakten under två århundraden och här levde sådana betydelsefulla konstnärer och författare som Van Gogh, Matisse, Cézanne, Picasso, Camus och Pagnol. Varje historisk spekt har på ett mycket påtagligt sätt präglat provinsen.
Det här är ett distrikt med blommande timjan och väldoftande lavendel, med karmosinröda tomater och soldränkta olivlundar. I Provence dukar man bordet med mångskiftande och utsökta rätter som är gjorda på bästa tänkbara grönsaker, fisk- och skaldjur och kött, som återspeglar ärevördiga traditioner.
Ingen gastronom känner bättre till den här regionen än Richard Olney som ställt samman 220 genuina recept vilka fångar arvet och enkelheten i den provensalska kokkonsten. Här finns rätter som under århundraden kärleksfullt tillretts i de lokala köken; bouillabaisse från Marseilles, Nice-inspirerad gryta, fisksoppa från Bouches-du Rhône, potatisgratäng med vitlök från Vaucluse och päron kokta i rödvin från Var, för att nämna några.
Bra Böcker 9789171333612 -
Provence : en kulinarisk resa : genuina recep...
Inbunden bok. Bra Böcker. 1997. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. klotband m skyddsomslag, stort format 37*27 cm, lckra recept och fantastiska bilder och miljöer, fin inspirationsbok!! Omslag med ngt lagat riss baktill. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333614
- Titel
- Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
- Författare
- Olney, Richard - Gantié, Jacques - Baker, Janice - Janson, Tove - Reiss-Koncar, Diana
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 261 x 363 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Provence är Frankrikes gyllene hörn, en överdådig studie i mångfald som sträcker sig från alperna till Medelhavet och från Rhône till den italienska gränsen.I forna tider ockuperades Provence av både greker och romare, hit förlades påvemakten under två århundraden och här levde sådana betydelsefulla konstnärer och författare som Van Gogh, Matisse, Cézanne, Picasso, Camus och Pagnol. Varje historisk spekt har på ett mycket påtagligt sätt präglat provinsen.
Det här är ett distrikt med blommande timjan och väldoftande lavendel, med karmosinröda tomater och soldränkta olivlundar. I Provence dukar man bordet med mångskiftande och utsökta rätter som är gjorda på bästa tänkbara grönsaker, fisk- och skaldjur och kött, som återspeglar ärevördiga traditioner.
Ingen gastronom känner bättre till den här regionen än Richard Olney som ställt samman 220 genuina recept vilka fångar arvet och enkelheten i den provensalska kokkonsten. Här finns rätter som under århundraden kärleksfullt tillretts i de lokala köken; bouillabaisse från Marseilles, Nice-inspirerad gryta, fisksoppa från Bouches-du Rhône, potatisgratäng med vitlök från Vaucluse och päron kokta i rödvin från Var, för att nämna några.
Bra Böcker 9171333614 -
Provence : en kulinarisk resa : genuina recep...
Inbunden bok. Bra Böcker. 1997. 256 sidor.
Hyggligt skick. Stor bok med fina bilder och recept. Omslagspärmen är lite sliten.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333614
- Titel
- Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
- Författare
- Olney, Richard - Gantié, Jacques - Baker, Janice - Janson, Tove - Reiss-Koncar, Diana
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 261 x 363 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Provence är Frankrikes gyllene hörn, en överdådig studie i mångfald som sträcker sig från alperna till Medelhavet och från Rhône till den italienska gränsen.I forna tider ockuperades Provence av både greker och romare, hit förlades påvemakten under två århundraden och här levde sådana betydelsefulla konstnärer och författare som Van Gogh, Matisse, Cézanne, Picasso, Camus och Pagnol. Varje historisk spekt har på ett mycket påtagligt sätt präglat provinsen.
Det här är ett distrikt med blommande timjan och väldoftande lavendel, med karmosinröda tomater och soldränkta olivlundar. I Provence dukar man bordet med mångskiftande och utsökta rätter som är gjorda på bästa tänkbara grönsaker, fisk- och skaldjur och kött, som återspeglar ärevördiga traditioner.
Ingen gastronom känner bättre till den här regionen än Richard Olney som ställt samman 220 genuina recept vilka fångar arvet och enkelheten i den provensalska kokkonsten. Här finns rätter som under århundraden kärleksfullt tillretts i de lokala köken; bouillabaisse från Marseilles, Nice-inspirerad gryta, fisksoppa från Bouches-du Rhône, potatisgratäng med vitlök från Vaucluse och päron kokta i rödvin från Var, för att nämna några.
Bra Böcker 9171333614 -
Provence : en kulinarisk resa : genuina recep...
Inbunden bok. Bra Böcker. 1997. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333614
- Titel
- Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
- Författare
- Olney, Richard - Gantié, Jacques - Baker, Janice - Janson, Tove - Reiss-Koncar, Diana
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 261 x 363 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Provence är Frankrikes gyllene hörn, en överdådig studie i mångfald som sträcker sig från alperna till Medelhavet och från Rhône till den italienska gränsen.I forna tider ockuperades Provence av både greker och romare, hit förlades påvemakten under två århundraden och här levde sådana betydelsefulla konstnärer och författare som Van Gogh, Matisse, Cézanne, Picasso, Camus och Pagnol. Varje historisk spekt har på ett mycket påtagligt sätt präglat provinsen.
Det här är ett distrikt med blommande timjan och väldoftande lavendel, med karmosinröda tomater och soldränkta olivlundar. I Provence dukar man bordet med mångskiftande och utsökta rätter som är gjorda på bästa tänkbara grönsaker, fisk- och skaldjur och kött, som återspeglar ärevördiga traditioner.
Ingen gastronom känner bättre till den här regionen än Richard Olney som ställt samman 220 genuina recept vilka fångar arvet och enkelheten i den provensalska kokkonsten. Här finns rätter som under århundraden kärleksfullt tillretts i de lokala köken; bouillabaisse från Marseilles, Nice-inspirerad gryta, fisksoppa från Bouches-du Rhône, potatisgratäng med vitlök från Vaucluse och päron kokta i rödvin från Var, för att nämna några.
Bra Böcker 9171333614 -
Richard Olney´s PROVENCE. En kulinarisk resa
Inbunden bok. Bra Böcker. 1999. 256 s. Inbunden. Förlagets trådlimmade och dekorerade klotband med skyddsomslag. 36x26,5cm.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171333614
- Titel
- Provence : en kulinarisk resa : genuina recept från den franska regionen Provence
- Författare
- Olney, Richard - Gantié, Jacques - Baker, Janice - Janson, Tove - Reiss-Koncar, Diana
- Förlag
- Bra Böcker
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 261 x 363 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 2100 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Provence är Frankrikes gyllene hörn, en överdådig studie i mångfald som sträcker sig från alperna till Medelhavet och från Rhône till den italienska gränsen.I forna tider ockuperades Provence av både greker och romare, hit förlades påvemakten under två århundraden och här levde sådana betydelsefulla konstnärer och författare som Van Gogh, Matisse, Cézanne, Picasso, Camus och Pagnol. Varje historisk spekt har på ett mycket påtagligt sätt präglat provinsen.
Det här är ett distrikt med blommande timjan och väldoftande lavendel, med karmosinröda tomater och soldränkta olivlundar. I Provence dukar man bordet med mångskiftande och utsökta rätter som är gjorda på bästa tänkbara grönsaker, fisk- och skaldjur och kött, som återspeglar ärevördiga traditioner.
Ingen gastronom känner bättre till den här regionen än Richard Olney som ställt samman 220 genuina recept vilka fångar arvet och enkelheten i den provensalska kokkonsten. Här finns rätter som under århundraden kärleksfullt tillretts i de lokala köken; bouillabaisse från Marseilles, Nice-inspirerad gryta, fisksoppa från Bouches-du Rhône, potatisgratäng med vitlök från Vaucluse och päron kokta i rödvin från Var, för att nämna några.
9171333614
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn