-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Semic 9789155231217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Semic 9155231217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Semic 9789155231217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Semic 9155231217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Semic 9155231217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Semic förlag 9155231217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Semic 9789155231217 -
Köksalmanack 2004
Inbunden bok. Semic. 2003. 208 sidor.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Festrätter, vardagsmat, veckomatsedlar, tips & idéer.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Semic 9789155231217 -
Köksalmanack 2004
Inbunden bok. Semic. 2003. 208 sidor.
Nära nyskick. besök hos Helén & Jörgen Kalmar, Söta gröna kakor av Malin Söderström mm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Semic 9155231217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Semic 9789155231217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Semic 9789155231217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
9155231217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
9155231217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
9155231217 -
Köksalmanack 2004
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops – e läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
9155231217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9155231217
- Titel
- Köksalmanack 2004
- Förlag
- Semic
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
9155231217
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn