-
Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2014. 125 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439950
- Titel
- Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 260 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det blir godare när Maria Blohm och Jessica Frej bakar utan gluten. I alla fall enligt de översvallande positiva reaktioner som vällde in från press, bloggare och hemmabagare förra året i samband med att deras första gemensamma bok, Nytt bröd, kom ut. Saftigt! Smakrikt! Håller länge! Godast! var reaktioner som ofta återkom. Aldrig tidigare har en bakbok om glutenfritt klättrat så högt på bestsellerlistorna!
Nu är de aktuella igen med en lika minutiöst genomarbetad och innovativ bakbok om det som sätter guldkant på tillvaron: fikabrödet. Även denna gång med helt nypåhittade recept utan mjölmixer. Istället använder de till exempel majsmjöl, bovete, potatismjöl, havre och mandelmjöl. Som man hittar i helt vanliga matbutiker.
Det är lättare att bjuda på kalas när allt på fikabordet är glutenfritt! Som saffransbröd, prinsessbakelser, hallongrottor, krämbullar, banoffee pies, havrekakor, sockerkakor, schackrutor och munkar...
"Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok"
Tasteline
Ica Bokförlag 1 9789153439950 -
Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2014. 125 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439950
- Titel
- Nytt fikabröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 260 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det blir godare när Maria Blohm och Jessica Frej bakar utan gluten. I alla fall enligt de översvallande positiva reaktioner som vällde in från press, bloggare och hemmabagare förra året i samband med att deras första gemensamma bok, Nytt bröd, kom ut. Saftigt! Smakrikt! Håller länge! Godast! var reaktioner som ofta återkom. Aldrig tidigare har en bakbok om glutenfritt klättrat så högt på bestsellerlistorna!
Nu är de aktuella igen med en lika minutiöst genomarbetad och innovativ bakbok om det som sätter guldkant på tillvaron: fikabrödet. Även denna gång med helt nypåhittade recept utan mjölmixer. Istället använder de till exempel majsmjöl, bovete, potatismjöl, havre och mandelmjöl. Som man hittar i helt vanliga matbutiker.
Det är lättare att bjuda på kalas när allt på fikabordet är glutenfritt! Som saffransbröd, prinsessbakelser, hallongrottor, krämbullar, banoffee pies, havrekakor, sockerkakor, schackrutor och munkar...
"Jessica Frej och Maria Blom har gjort det igen! Provlagat sig fram till en ny fantastisk kokbok"
Tasteline
Ica Bokförlag 1 9789153439950
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn