-
ITALIENSKA FÖR NYBÖRJARE
Inbunden bok. 2013.
Nära nyskick. Förlagets pappband, 8o. 124 sidor. 22.5 x 19 cm. 555 gr. Fint ex.
I Italienska för nybörjare presenterar Marco Manieri de grundtekniker som gjort att det italienska köket älskas världen över. När du väl har lärt dig ett fåtal metoder och grundkoncept k läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439080
- Titel
- Italienska för nybörjare
- Författare
- Manieri, Marco
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Italienska för nybörjare presenterar Marco Manieri de grundtekniker som gjort att det italienska köket älskas världen över. När du väl har lärt dig ett fåtal metoder och grundkoncept kan du enkelt laga klassiska rätter och komponera dina egna med genuint italienska smaker. Marco själv började entusiastiskt sin bana som passionerad matlagare med övertygelsen att ju fler kryddor desto godare mat. Korta recept med få ingredienser gick bort, för sådana rätter lät alldeles för tråkiga. Efter att ha irrat omkring i det indiska, thailändska och mexikanska köket med avancerade cross cooking-övningar insåg Marco att han längtade efter de rena smaker av vällagade råvaror han fått som barn. Han letade sig därför tillbaka till sin farmors italienska kök, och insåg att det är i enkelheten som de stora smakupplevelserna bor. Under våren 2012 tog Marco en paus från sina medicinstudier för att delta i programmet Sveriges Mästerkock. I tävlingen kom han fyra. För många tittare var han tveklöst etta.
9789153439080 -
Italienska för nybörjare
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2013. 124 sidor.
Nyskick. Helt oanvänd bok.
Text från Bokus:
I Italienska för nybörjare presenterar Marco Manieri de grundtekniker som gjort att det italienska köket älskas världen över. När du väl har lärt dig ett fåtal metoder och grundkoncept kan du enkelt laga klassiska rätt läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439080
- Titel
- Italienska för nybörjare
- Författare
- Manieri, Marco
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Italienska för nybörjare presenterar Marco Manieri de grundtekniker som gjort att det italienska köket älskas världen över. När du väl har lärt dig ett fåtal metoder och grundkoncept kan du enkelt laga klassiska rätter och komponera dina egna med genuint italienska smaker. Marco själv började entusiastiskt sin bana som passionerad matlagare med övertygelsen att ju fler kryddor desto godare mat. Korta recept med få ingredienser gick bort, för sådana rätter lät alldeles för tråkiga. Efter att ha irrat omkring i det indiska, thailändska och mexikanska köket med avancerade cross cooking-övningar insåg Marco att han längtade efter de rena smaker av vällagade råvaror han fått som barn. Han letade sig därför tillbaka till sin farmors italienska kök, och insåg att det är i enkelheten som de stora smakupplevelserna bor. Under våren 2012 tog Marco en paus från sina medicinstudier för att delta i programmet Sveriges Mästerkock. I tävlingen kom han fyra. För många tittare var han tveklöst etta.
Ica Bokförlag 1 9789153439080 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153439080
- Titel
- Italienska för nybörjare
- Författare
- Manieri, Marco
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Italienska för nybörjare presenterar Marco Manieri de grundtekniker som gjort att det italienska köket älskas världen över. När du väl har lärt dig ett fåtal metoder och grundkoncept kan du enkelt laga klassiska rätter och komponera dina egna med genuint italienska smaker. Marco själv började entusiastiskt sin bana som passionerad matlagare med övertygelsen att ju fler kryddor desto godare mat. Korta recept med få ingredienser gick bort, för sådana rätter lät alldeles för tråkiga. Efter att ha irrat omkring i det indiska, thailändska och mexikanska köket med avancerade cross cooking-övningar insåg Marco att han längtade efter de rena smaker av vällagade råvaror han fått som barn. Han letade sig därför tillbaka till sin farmors italienska kök, och insåg att det är i enkelheten som de stora smakupplevelserna bor. Under våren 2012 tog Marco en paus från sina medicinstudier för att delta i programmet Sveriges Mästerkock. I tävlingen kom han fyra. För många tittare var han tveklöst etta.
Ica Bokförlag 1 9789153439080
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn