-
Calvados : Världens finaste äppelbrandy
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 94 sidor.
Mycket gott skick. Prisbelönad bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426769
- Titel
- Calvados : Världens finaste äppelbrandy
- Författare
- Henrik Mattsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 238 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en spännande resa till de vidsträckta fruktodlingarna i Normandie i norra Frankrike till de områden där calvados tillverkas. Denna traditionsmättade dryck som framställs med fingertoppskänsla av kvalitetsmedvetna producenter och som bara ökar i popularitet världen över.
Boken berättar calvadosens historia, hur den tillverkas i olika områden och vad som utmärker denna speciella dryck. Särskilda avsnitt beskriver provsmakning och bedömning av lagrad calvados, läsaren får tips om matrecept och drinkar samt en användbar gastronomisk guide till Normandie. Ett praktiskt adressregister till både små och stora producenter med uppgifter om tillverkning och sortiment, visar vägen till egna reseupplevelser.
Henrik Mattsson som skriver om mat, vin och sprit har i denna bok rest runt i calvados hemtrakter. Han har fotograferat och antecknat, besökt destillerier och pratat med producenter. Henrik har en fil kand i måltidsvetenskap från restauranghögskolan i Grythyttan samt Advanced Certificate Wine and Spirits.
Ica Bokförlag 1 9789153426769 -
Calvados : Världens finaste äppelbrandy
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 94 sidor.
Mycket gott skick. Något bubbliga sidor, men verkar oläst.
Boken berättar calvadosens historia, hur den tillverkas i olika områden och vad som utmärker denna speciella dryck. Särskilda avsnitt beskriver provsmakning och bedömning av lagrad calvados, läsaren får tips om m läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426769
- Titel
- Calvados : Världens finaste äppelbrandy
- Författare
- Henrik Mattsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 238 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en spännande resa till de vidsträckta fruktodlingarna i Normandie i norra Frankrike till de områden där calvados tillverkas. Denna traditionsmättade dryck som framställs med fingertoppskänsla av kvalitetsmedvetna producenter och som bara ökar i popularitet världen över.
Boken berättar calvadosens historia, hur den tillverkas i olika områden och vad som utmärker denna speciella dryck. Särskilda avsnitt beskriver provsmakning och bedömning av lagrad calvados, läsaren får tips om matrecept och drinkar samt en användbar gastronomisk guide till Normandie. Ett praktiskt adressregister till både små och stora producenter med uppgifter om tillverkning och sortiment, visar vägen till egna reseupplevelser.
Henrik Mattsson som skriver om mat, vin och sprit har i denna bok rest runt i calvados hemtrakter. Han har fotograferat och antecknat, besökt destillerier och pratat med producenter. Henrik har en fil kand i måltidsvetenskap från restauranghögskolan i Grythyttan samt Advanced Certificate Wine and Spirits.
Ica Bokförlag 1 9789153426769
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn