-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848471
- Titel
- Choklad : mer av det goda
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1226 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor. Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.
Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Choklad utkom i original 2005.
Prisma förlag 2 9789151848471 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848471
- Titel
- Choklad : mer av det goda
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1226 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor. Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.
Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Choklad utkom i original 2005.
Prisma 2 9789151848471 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848471
- Titel
- Choklad : mer av det goda
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1226 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor. Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.
Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Choklad utkom i original 2005.
Prisma 2 9789151848471 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848471
- Titel
- Choklad : mer av det goda
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 226 x 290 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1226 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor. Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.
Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Choklad utkom i original 2005.
Prisma 2 9789151848471
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn