-
Karin Franssons sju årstider : Kärleken till...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 192 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Liten reva på skyddsomslagets övre vänstra hörn
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847443
- Titel
- Karin Franssons sju årstider : Kärleken till de goda råvarorna
- Författare
- Karin Fransson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1242 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med den öländska naturen som främsta inspirationskälla skapar kocken och köksmästaren Karin Fransson nya maträtter. Hon samlar in dofterna av solvarm kalksten och vildväxande örter och översätter dem till ett språk som vi kan uppfatta och förstå med vårt smaksinne. I den nya kokboken får vi följa henne från den första späda sparrisen på våren till vinterns rödvinsdoftande köttgryta.
I restaurangköket på Hotell Borgholm lever Karin Fransson med sju årstider: vår, försommar, högsommar, sensommar, höst, december och vinter. Varje årstid har sitt kapitel i boken som innehåller recept på både vardagsmat, festmenyer, smårätter, bufféförslag samt bröd, kakor och desserter.
Karin Fransson lagar mat med stor omsorg om råvarorna och vurmar för användningen av färska örter i matlagningen.
”När jag kom till Öland för drygt trettio år sedan hjälpte jag till i köket på Hotell Borgholm. Smörgåsarna blev både snyggare och godare när jag lade på timjankvistar som jag plockat på alvaret istället för persilja. Jag planterade oregano och backtimjan i trädgården för det fanns inga färska örter att köpa. Efterhand har jag byggt upp min örtagård. Nu har jag drygt sjuttio sorter runt villan mitt i Borgholm.”
Karin Franssons 7 årstider innehåller förutom de härliga recepten en mängd tips. Längst bak finns också de mest efterfrågade recepten på bröd, kakor, röror, såser och oljor. Karin Fransson är en kock som gärna pratar med sina gäster och hon har valt ut de mest populära rätterna till den nya boken.
Prisma 1 9789151847443 -
Karin Franssons sju årstider : Kärleken till...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847443
- Titel
- Karin Franssons sju årstider : Kärleken till de goda råvarorna
- Författare
- Karin Fransson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1242 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med den öländska naturen som främsta inspirationskälla skapar kocken och köksmästaren Karin Fransson nya maträtter. Hon samlar in dofterna av solvarm kalksten och vildväxande örter och översätter dem till ett språk som vi kan uppfatta och förstå med vårt smaksinne. I den nya kokboken får vi följa henne från den första späda sparrisen på våren till vinterns rödvinsdoftande köttgryta.
I restaurangköket på Hotell Borgholm lever Karin Fransson med sju årstider: vår, försommar, högsommar, sensommar, höst, december och vinter. Varje årstid har sitt kapitel i boken som innehåller recept på både vardagsmat, festmenyer, smårätter, bufféförslag samt bröd, kakor och desserter.
Karin Fransson lagar mat med stor omsorg om råvarorna och vurmar för användningen av färska örter i matlagningen.
”När jag kom till Öland för drygt trettio år sedan hjälpte jag till i köket på Hotell Borgholm. Smörgåsarna blev både snyggare och godare när jag lade på timjankvistar som jag plockat på alvaret istället för persilja. Jag planterade oregano och backtimjan i trädgården för det fanns inga färska örter att köpa. Efterhand har jag byggt upp min örtagård. Nu har jag drygt sjuttio sorter runt villan mitt i Borgholm.”
Karin Franssons 7 årstider innehåller förutom de härliga recepten en mängd tips. Längst bak finns också de mest efterfrågade recepten på bröd, kakor, röror, såser och oljor. Karin Fransson är en kock som gärna pratar med sina gäster och hon har valt ut de mest populära rätterna till den nya boken.
Prisma 1 9789151847443 -
Karin Franssons sju årstider : Kärleken till...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. "Karin Franssons matlagning handlar först och främst om varsamhet och kärlek till råvarorna."
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847443
- Titel
- Karin Franssons sju årstider : Kärleken till de goda råvarorna
- Författare
- Karin Fransson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1242 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med den öländska naturen som främsta inspirationskälla skapar kocken och köksmästaren Karin Fransson nya maträtter. Hon samlar in dofterna av solvarm kalksten och vildväxande örter och översätter dem till ett språk som vi kan uppfatta och förstå med vårt smaksinne. I den nya kokboken får vi följa henne från den första späda sparrisen på våren till vinterns rödvinsdoftande köttgryta.
I restaurangköket på Hotell Borgholm lever Karin Fransson med sju årstider: vår, försommar, högsommar, sensommar, höst, december och vinter. Varje årstid har sitt kapitel i boken som innehåller recept på både vardagsmat, festmenyer, smårätter, bufféförslag samt bröd, kakor och desserter.
Karin Fransson lagar mat med stor omsorg om råvarorna och vurmar för användningen av färska örter i matlagningen.
”När jag kom till Öland för drygt trettio år sedan hjälpte jag till i köket på Hotell Borgholm. Smörgåsarna blev både snyggare och godare när jag lade på timjankvistar som jag plockat på alvaret istället för persilja. Jag planterade oregano och backtimjan i trädgården för det fanns inga färska örter att köpa. Efterhand har jag byggt upp min örtagård. Nu har jag drygt sjuttio sorter runt villan mitt i Borgholm.”
Karin Franssons 7 årstider innehåller förutom de härliga recepten en mängd tips. Längst bak finns också de mest efterfrågade recepten på bröd, kakor, röror, såser och oljor. Karin Fransson är en kock som gärna pratar med sina gäster och hon har valt ut de mest populära rätterna till den nya boken.
Prisma 1 9789151847443 -
Karin Franssons sju årstider : Kärleken till...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847443
- Titel
- Karin Franssons sju årstider : Kärleken till de goda råvarorna
- Författare
- Karin Fransson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1242 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med den öländska naturen som främsta inspirationskälla skapar kocken och köksmästaren Karin Fransson nya maträtter. Hon samlar in dofterna av solvarm kalksten och vildväxande örter och översätter dem till ett språk som vi kan uppfatta och förstå med vårt smaksinne. I den nya kokboken får vi följa henne från den första späda sparrisen på våren till vinterns rödvinsdoftande köttgryta.
I restaurangköket på Hotell Borgholm lever Karin Fransson med sju årstider: vår, försommar, högsommar, sensommar, höst, december och vinter. Varje årstid har sitt kapitel i boken som innehåller recept på både vardagsmat, festmenyer, smårätter, bufféförslag samt bröd, kakor och desserter.
Karin Fransson lagar mat med stor omsorg om råvarorna och vurmar för användningen av färska örter i matlagningen.
”När jag kom till Öland för drygt trettio år sedan hjälpte jag till i köket på Hotell Borgholm. Smörgåsarna blev både snyggare och godare när jag lade på timjankvistar som jag plockat på alvaret istället för persilja. Jag planterade oregano och backtimjan i trädgården för det fanns inga färska örter att köpa. Efterhand har jag byggt upp min örtagård. Nu har jag drygt sjuttio sorter runt villan mitt i Borgholm.”
Karin Franssons 7 årstider innehåller förutom de härliga recepten en mängd tips. Längst bak finns också de mest efterfrågade recepten på bröd, kakor, röror, såser och oljor. Karin Fransson är en kock som gärna pratar med sina gäster och hon har valt ut de mest populära rätterna till den nya boken.
Prisma 1 9789151847443 -
Karin Franssons sju årstider : Kärleken till...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847443
- Titel
- Karin Franssons sju årstider : Kärleken till de goda råvarorna
- Författare
- Karin Fransson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1242 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med den öländska naturen som främsta inspirationskälla skapar kocken och köksmästaren Karin Fransson nya maträtter. Hon samlar in dofterna av solvarm kalksten och vildväxande örter och översätter dem till ett språk som vi kan uppfatta och förstå med vårt smaksinne. I den nya kokboken får vi följa henne från den första späda sparrisen på våren till vinterns rödvinsdoftande köttgryta.
I restaurangköket på Hotell Borgholm lever Karin Fransson med sju årstider: vår, försommar, högsommar, sensommar, höst, december och vinter. Varje årstid har sitt kapitel i boken som innehåller recept på både vardagsmat, festmenyer, smårätter, bufféförslag samt bröd, kakor och desserter.
Karin Fransson lagar mat med stor omsorg om råvarorna och vurmar för användningen av färska örter i matlagningen.
”När jag kom till Öland för drygt trettio år sedan hjälpte jag till i köket på Hotell Borgholm. Smörgåsarna blev både snyggare och godare när jag lade på timjankvistar som jag plockat på alvaret istället för persilja. Jag planterade oregano och backtimjan i trädgården för det fanns inga färska örter att köpa. Efterhand har jag byggt upp min örtagård. Nu har jag drygt sjuttio sorter runt villan mitt i Borgholm.”
Karin Franssons 7 årstider innehåller förutom de härliga recepten en mängd tips. Längst bak finns också de mest efterfrågade recepten på bröd, kakor, röror, såser och oljor. Karin Fransson är en kock som gärna pratar med sina gäster och hon har valt ut de mest populära rätterna till den nya boken.
Prisma 1 9789151847443
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn