-
Servering och dryckeskunskap : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2006. 269 sidor.
Nära nyskick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144038483
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Bokstad, Larry
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1027 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten …
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
Studentlitteratur AB 2 9789144038483 -
Servering och dryckeskunskap : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur. 2 uppl. 2007. 269 sidor.
Mycket gott skick. Förlagets illustrerade laminatband, trådbunden. Pärmarnas hörn något nötta. Inga anteckningar eller markeringar i texten.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144038483
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Bokstad, Larry
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1027 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten …
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
Studentlitteratur 2 9789144038483 -
Servering och dryckeskunskap : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2009.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144038483
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Bokstad, Larry
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1027 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten …
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
Studentlitteratur AB 2 9789144038483 -
Servering och dryckeskunskap : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 [omarb.] uppl. 2006. 269 sidor.
Nyskick. Stort format 28x20 cm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144038483
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Bokstad, Larry
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1027 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten …
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
Studentlitteratur AB 2 [omarb.] 9789144038483 -
Servering och dryckeskunskap : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2009.
Nära nyskick. Dekorerat originalband i rakt och rent skick, utan namn eller slitage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144038488
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Bokstad, Larry
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1027 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten …
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
Studentlitteratur AB 2 9144038488 -
Servering och dryckeskunskap : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2007. 269 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144038483
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Bokstad, Larry
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1027 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten …
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
Studentlitteratur AB 2 9789144038483 -
Servering och dryckeskunskap : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2006.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144038483
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Bokstad, Larry
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1027 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten …
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
Studentlitteratur AB 2 9789144038483 -
SERVERING OCH DRYCKESKUNSKAP - En handbok;...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Studentlitteratur, 2006, 269 s., inb. dek. förlagsband; överstruken f.d. ägarstmpl.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144038488
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Bokstad, Larry
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1027 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten …
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
9144038488 -
Servering och dryckeskunskap : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2006. 269 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144038483
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Bokstad, Larry
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1027 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten …
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
Studentlitteratur AB 2 9789144038483 -
Servering och dryckeskunskap : en handbok
Inbunden bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2006.
Mycket gott skick. /nära nyskick............// Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang - kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten ...
Här lär eleverna steg för steg serveringe läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144038483
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Bokstad, Larry
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1027 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten …
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
Studentlitteratur AB 2 9789144038483 -
Servering och dryckeskunskap - En handbok
Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten … Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på d läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144038488
- Titel
- Servering och dryckeskunskap : en handbok
- Författare
- Bokstad, Larry
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2006
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1027 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Servering och dryckeskunskap förmedlar den kunskap som krävs för en perfekt genomförd måltid i rätt miljö på en restaurang – kunskap om kundens önskemål, om detaljerna, om helheten …
Här lär eleverna steg för steg serveringens konst, hur de ska lägga på dukar, bryta servetter till festmåltider, duka och servera specialrätter, flambera biffar och tranchera fågel, blanda drinkar och dekantera vin, och på ett trevligt och effektivt sätt ta betalt.
I denna mycket omarbetade upplaga finns nyskrivna avsnitt om bl.a. tematiska uppdukningar, brunch, tapas, sushi, catering, den nya kaffekulturen och nya vin- och öltrender samt en ordlista över de vanligaste restaurangorden på fem språk.
Servering och dryckeskunskap vänder sig till hotell- och restaurangprogrammet och motsvarande utbildningsformer. Den är även en utmärkt handbok för alla restauranger.
9144038488
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn