-
Mat i blomstertid : 70 recept för vårens och...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2007. 127 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130460
- Titel
- Mat i blomstertid : 70 recept för vårens och sommarens fester
- Författare
- Jisland, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 684 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Påsk, pingst, valborgsmässoafton, skolavslutning, midsommar Våren och försommaren bjuder på många högtider och tillfällen att fira. Löven spricker ut och blommorna lyser upp trädgårdar och marker. Det är dags att duka upp den första picknicken och ta fram grillen. Våren är också den tid då allt ska bli färdigt. Mycket ska hinnas med och avslutas på jobbet och i skolan. Det är lätt att missa de första vitsipporna och gullvivornas korta blomning. Men stanna upp en stund och ta vara på årets finaste månader. Med snabba recept som passar i blomstertid bygger systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen vidare på sin lika enkla som tilltalande matfilosofi. Att äta tillsammans är ett av livets självklara nöjen, och uppfinningsrika rätter och en vacker inramning gör varje måltid till en fest.Ur innehållet:Vitlökssparris med pinjenötter och rosmarinLättkokta primörer med fluffig vitlöksaïoliKall gurk- och gräslökssoppaFisksoppa med vårkänslaMidsommarens sillsalladFrittata med grönmögelost och schalottenlökPotatis- och räksallad med haricots vertsKycklingspett med grillade grönsakerGrillad tonfisk med grapefruktsallad och citrondressingTorskrygg med papaya- och mangosalsaLax med krabb- och avokadosalladPasta med fläskfilé, parmaskinka och krämig pestoParmesan- och örtmuffinsAnnas pannkakstårtaFärska bär med vit chokladsåsJordgubbscheesecake på mandelskorpsbottenBBokens inspirerande bilder är tagna av Martin Skredsvik.Ulrika Jisland bor med man och tre barn i Göteborg, där hon arbetar som journalist på TV4. Anna Jonassen är lärare och bosatt i Stockholm med man, två barn och golden retrievern Melker. De har tidigare givit ut den mycket uppskattade kokboken Med smak av salt och sommar, som innehåller recept inspirerade av deras många somrar på västkusten. Hösten 2006 utkom uppföljaren Mat som värmer, med de godaste rätterna för årets kallare månader.
Bokförlaget Forum 1 9789137130460 -
Mat i blomstertid 70 recept för vårens och so...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Forum. 2007. 127 s. 19,5 x 25cm. Dedikation på första uppslaget. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130460
- Titel
- Mat i blomstertid : 70 recept för vårens och sommarens fester
- Författare
- Jisland, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 684 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Påsk, pingst, valborgsmässoafton, skolavslutning, midsommar Våren och försommaren bjuder på många högtider och tillfällen att fira. Löven spricker ut och blommorna lyser upp trädgårdar och marker. Det är dags att duka upp den första picknicken och ta fram grillen. Våren är också den tid då allt ska bli färdigt. Mycket ska hinnas med och avslutas på jobbet och i skolan. Det är lätt att missa de första vitsipporna och gullvivornas korta blomning. Men stanna upp en stund och ta vara på årets finaste månader. Med snabba recept som passar i blomstertid bygger systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen vidare på sin lika enkla som tilltalande matfilosofi. Att äta tillsammans är ett av livets självklara nöjen, och uppfinningsrika rätter och en vacker inramning gör varje måltid till en fest.Ur innehållet:Vitlökssparris med pinjenötter och rosmarinLättkokta primörer med fluffig vitlöksaïoliKall gurk- och gräslökssoppaFisksoppa med vårkänslaMidsommarens sillsalladFrittata med grönmögelost och schalottenlökPotatis- och räksallad med haricots vertsKycklingspett med grillade grönsakerGrillad tonfisk med grapefruktsallad och citrondressingTorskrygg med papaya- och mangosalsaLax med krabb- och avokadosalladPasta med fläskfilé, parmaskinka och krämig pestoParmesan- och örtmuffinsAnnas pannkakstårtaFärska bär med vit chokladsåsJordgubbscheesecake på mandelskorpsbottenBBokens inspirerande bilder är tagna av Martin Skredsvik.Ulrika Jisland bor med man och tre barn i Göteborg, där hon arbetar som journalist på TV4. Anna Jonassen är lärare och bosatt i Stockholm med man, två barn och golden retrievern Melker. De har tidigare givit ut den mycket uppskattade kokboken Med smak av salt och sommar, som innehåller recept inspirerade av deras många somrar på västkusten. Hösten 2006 utkom uppföljaren Mat som värmer, med de godaste rätterna för årets kallare månader.
9789137130460 -
Mat i blomstertid : 70 recept för vårens och...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2007. 127 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hel och fin.
Slitage av låg grad.
Läst ex.
Skrymmande.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130460
- Titel
- Mat i blomstertid : 70 recept för vårens och sommarens fester
- Författare
- Jisland, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 684 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Påsk, pingst, valborgsmässoafton, skolavslutning, midsommar Våren och försommaren bjuder på många högtider och tillfällen att fira. Löven spricker ut och blommorna lyser upp trädgårdar och marker. Det är dags att duka upp den första picknicken och ta fram grillen. Våren är också den tid då allt ska bli färdigt. Mycket ska hinnas med och avslutas på jobbet och i skolan. Det är lätt att missa de första vitsipporna och gullvivornas korta blomning. Men stanna upp en stund och ta vara på årets finaste månader. Med snabba recept som passar i blomstertid bygger systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen vidare på sin lika enkla som tilltalande matfilosofi. Att äta tillsammans är ett av livets självklara nöjen, och uppfinningsrika rätter och en vacker inramning gör varje måltid till en fest.Ur innehållet:Vitlökssparris med pinjenötter och rosmarinLättkokta primörer med fluffig vitlöksaïoliKall gurk- och gräslökssoppaFisksoppa med vårkänslaMidsommarens sillsalladFrittata med grönmögelost och schalottenlökPotatis- och räksallad med haricots vertsKycklingspett med grillade grönsakerGrillad tonfisk med grapefruktsallad och citrondressingTorskrygg med papaya- och mangosalsaLax med krabb- och avokadosalladPasta med fläskfilé, parmaskinka och krämig pestoParmesan- och örtmuffinsAnnas pannkakstårtaFärska bär med vit chokladsåsJordgubbscheesecake på mandelskorpsbottenBBokens inspirerande bilder är tagna av Martin Skredsvik.Ulrika Jisland bor med man och tre barn i Göteborg, där hon arbetar som journalist på TV4. Anna Jonassen är lärare och bosatt i Stockholm med man, två barn och golden retrievern Melker. De har tidigare givit ut den mycket uppskattade kokboken Med smak av salt och sommar, som innehåller recept inspirerade av deras många somrar på västkusten. Hösten 2006 utkom uppföljaren Mat som värmer, med de godaste rätterna för årets kallare månader.
Bokförlaget Forum 1 9789137130460 -
Mat i blomstertid : 70 recept för vårens och...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2007. 127 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130460
- Titel
- Mat i blomstertid : 70 recept för vårens och sommarens fester
- Författare
- Jisland, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 684 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Påsk, pingst, valborgsmässoafton, skolavslutning, midsommar Våren och försommaren bjuder på många högtider och tillfällen att fira. Löven spricker ut och blommorna lyser upp trädgårdar och marker. Det är dags att duka upp den första picknicken och ta fram grillen. Våren är också den tid då allt ska bli färdigt. Mycket ska hinnas med och avslutas på jobbet och i skolan. Det är lätt att missa de första vitsipporna och gullvivornas korta blomning. Men stanna upp en stund och ta vara på årets finaste månader. Med snabba recept som passar i blomstertid bygger systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen vidare på sin lika enkla som tilltalande matfilosofi. Att äta tillsammans är ett av livets självklara nöjen, och uppfinningsrika rätter och en vacker inramning gör varje måltid till en fest.Ur innehållet:Vitlökssparris med pinjenötter och rosmarinLättkokta primörer med fluffig vitlöksaïoliKall gurk- och gräslökssoppaFisksoppa med vårkänslaMidsommarens sillsalladFrittata med grönmögelost och schalottenlökPotatis- och räksallad med haricots vertsKycklingspett med grillade grönsakerGrillad tonfisk med grapefruktsallad och citrondressingTorskrygg med papaya- och mangosalsaLax med krabb- och avokadosalladPasta med fläskfilé, parmaskinka och krämig pestoParmesan- och örtmuffinsAnnas pannkakstårtaFärska bär med vit chokladsåsJordgubbscheesecake på mandelskorpsbottenBBokens inspirerande bilder är tagna av Martin Skredsvik.Ulrika Jisland bor med man och tre barn i Göteborg, där hon arbetar som journalist på TV4. Anna Jonassen är lärare och bosatt i Stockholm med man, två barn och golden retrievern Melker. De har tidigare givit ut den mycket uppskattade kokboken Med smak av salt och sommar, som innehåller recept inspirerade av deras många somrar på västkusten. Hösten 2006 utkom uppföljaren Mat som värmer, med de godaste rätterna för årets kallare månader.
Bokförlaget Forum 1 9789137130460
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn