-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
Bokförlaget Forum 9789137129679 -
Matlexikonet
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2007.
Nära nyskick. Dekorerat klotryggband.
Vet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik "Bullen" Berglund? Letar du efter recept på bli läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
Bokförlaget Forum 9789137129679 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
Bokförlaget Forum 9789137129679 -
Matlexikonet
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1 uppl. 2007. 264 sidor.
Nära nyskick. 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
Bokförlaget Forum 1 9789137129679 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
Bokförlaget Forum 9789137129679 -
Matlexikonet
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Forum. 2007. 264 s. Förlagsband. 19 x 25cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
9789137129679 -
Matlexikonet
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2007. 264 sidor.
Nyskick. (50) Förlagsny Oläst 4800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst till
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
Bokförlaget Forum 9789137129679 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
Bokförlaget Forum 9789137129679 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
Bokförlaget Forum 9789137129679 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789137129679
- Titel
- Matlexikonet
- Författare
- Hemberg, Birgit
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 253 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 4 800 uppslagsord över allt som hör mat och kokkonst tillVet du vad amuse bouche, quinoa, breiflabb, chipotle, barista och halva är? Var ordet barbecue har sitt ursprung? Känner du till Charles Emil Hagdahl? Paul Bocuse? Cajsa Warg? Erik Bullen Berglund? Letar du efter recept på blinier? Kalmarlåda? Lemon curd? Biff Greta? Gazpacho? Vad består egentligen garnityren à la florentine, à la bordelaise och à la grecque av? Vad betyder blondera, blanchera och lardera?Svaren på dessa frågor och många fler finns i Matlexikonet -- en praktisk, innehållsrik och rolig bok om matkunskap och matbordets fröjder.Boken är illustrerad med teckningar av Eva-Jo Hancock.Birgit Hemberg var under många år redaktionschef på tidningen Allt om Mat och dessförinnan matjournalist på Dagens Nyheter. Hon har fått flera fina utmärkelser inom det gastronomiska området och lovord för utomordentliga insatser i främjandet av svensk matkultur. Hon har också medverkat i en rad kokböcker.
Bokförlaget Forum 9789137129679
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn