-
Vildsvinskokbok
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 128 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132332211
- Titel
- Vildsvinskokbok
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Antalet vildsvin ökar explosionsartat i Sverige. Förmodligen kommer stammen som idag uppgår till cirka 30 000 individer att dubbleras under de närmaste åren.
Vildsvin kan tillagas på en mängd olika sätt och här ger Ander Levén förslag på både oväntade kombinationer och spännande kryddningar. Sotad vildsvinsrygg i sesamknyte, tandoorikryddade färsrullar och grillade revben med apelsin och dragon är bara några exempel på rätter som med fördel lagas med vildsvinskött.
Anders Levén går även igenom grunderna för styckning, nedkylning och förvaring, och berättar om hygien och metoder att använda sig av vid hantering av vilt.
B Wahlströms 1 9132332211 -
Vildsvinskokbok
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 128 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Viktig bok om att Stillahavskusten vildsvinsjakt med recept
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132332211
- Titel
- Vildsvinskokbok
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Antalet vildsvin ökar explosionsartat i Sverige. Förmodligen kommer stammen som idag uppgår till cirka 30 000 individer att dubbleras under de närmaste åren.
Vildsvin kan tillagas på en mängd olika sätt och här ger Ander Levén förslag på både oväntade kombinationer och spännande kryddningar. Sotad vildsvinsrygg i sesamknyte, tandoorikryddade färsrullar och grillade revben med apelsin och dragon är bara några exempel på rätter som med fördel lagas med vildsvinskött.
Anders Levén går även igenom grunderna för styckning, nedkylning och förvaring, och berättar om hygien och metoder att använda sig av vid hantering av vilt.
B Wahlströms 1 9132332211 -
Vildsvinskokbok
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 128 sidor.
Mycket gott skick. Tillskrift på första bladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132332211
- Titel
- Vildsvinskokbok
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Antalet vildsvin ökar explosionsartat i Sverige. Förmodligen kommer stammen som idag uppgår till cirka 30 000 individer att dubbleras under de närmaste åren.
Vildsvin kan tillagas på en mängd olika sätt och här ger Ander Levén förslag på både oväntade kombinationer och spännande kryddningar. Sotad vildsvinsrygg i sesamknyte, tandoorikryddade färsrullar och grillade revben med apelsin och dragon är bara några exempel på rätter som med fördel lagas med vildsvinskött.
Anders Levén går även igenom grunderna för styckning, nedkylning och förvaring, och berättar om hygien och metoder att använda sig av vid hantering av vilt.
B Wahlströms 1 9132332211 -
Vildsvinskokbok
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132332211
- Titel
- Vildsvinskokbok
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Antalet vildsvin ökar explosionsartat i Sverige. Förmodligen kommer stammen som idag uppgår till cirka 30 000 individer att dubbleras under de närmaste åren.
Vildsvin kan tillagas på en mängd olika sätt och här ger Ander Levén förslag på både oväntade kombinationer och spännande kryddningar. Sotad vildsvinsrygg i sesamknyte, tandoorikryddade färsrullar och grillade revben med apelsin och dragon är bara några exempel på rätter som med fördel lagas med vildsvinskött.
Anders Levén går även igenom grunderna för styckning, nedkylning och förvaring, och berättar om hygien och metoder att använda sig av vid hantering av vilt.
B Wahlströms 1 9132332211 -
Vildsvinskokbok
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. ///Förlagets beskrivning: Antalet vildsvin ökar explosionsartat i Sverige. Förmodligen kommer stammen som idag uppgår till cirka 30 000 individer att dubbleras under de
närmaste åren. Vildsvin kan tillagas på en mängd olika sätt och här ger Anders Leven läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132332210
- Titel
- Vildsvinskokbok
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Antalet vildsvin ökar explosionsartat i Sverige. Förmodligen kommer stammen som idag uppgår till cirka 30 000 individer att dubbleras under de närmaste åren.
Vildsvin kan tillagas på en mängd olika sätt och här ger Ander Levén förslag på både oväntade kombinationer och spännande kryddningar. Sotad vildsvinsrygg i sesamknyte, tandoorikryddade färsrullar och grillade revben med apelsin och dragon är bara några exempel på rätter som med fördel lagas med vildsvinskött.
Anders Levén går även igenom grunderna för styckning, nedkylning och förvaring, och berättar om hygien och metoder att använda sig av vid hantering av vilt.
B Wahlströms 1 9789132332210 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9132332211
- Titel
- Vildsvinskokbok
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Antalet vildsvin ökar explosionsartat i Sverige. Förmodligen kommer stammen som idag uppgår till cirka 30 000 individer att dubbleras under de närmaste åren.
Vildsvin kan tillagas på en mängd olika sätt och här ger Ander Levén förslag på både oväntade kombinationer och spännande kryddningar. Sotad vildsvinsrygg i sesamknyte, tandoorikryddade färsrullar och grillade revben med apelsin och dragon är bara några exempel på rätter som med fördel lagas med vildsvinskött.
Anders Levén går även igenom grunderna för styckning, nedkylning och förvaring, och berättar om hygien och metoder att använda sig av vid hantering av vilt.
B Wahlströms 1 9132332211 -
Vildsvinskokbok
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2005. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Dedikerad: God Jul, Bengt, 2011. i.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132332211
- Titel
- Vildsvinskokbok
- Författare
- Anders Levén
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 235 x 235 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 720 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Antalet vildsvin ökar explosionsartat i Sverige. Förmodligen kommer stammen som idag uppgår till cirka 30 000 individer att dubbleras under de närmaste åren.
Vildsvin kan tillagas på en mängd olika sätt och här ger Ander Levén förslag på både oväntade kombinationer och spännande kryddningar. Sotad vildsvinsrygg i sesamknyte, tandoorikryddade färsrullar och grillade revben med apelsin och dragon är bara några exempel på rätter som med fördel lagas med vildsvinskött.
Anders Levén går även igenom grunderna för styckning, nedkylning och förvaring, och berättar om hygien och metoder att använda sig av vid hantering av vilt.
B Wahlströms 1 9132332211
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn