-
Husmanskost 2.0 kan någon ta bort grädden frå...
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. B. Wahlströms. uppl.1. 2004. 127 s. bruksslitage, skav på skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132330773
- Titel
- Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?
- Författare
- Petter Stahre
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 238 x 236 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla underbara smaker.
Mindre och bra fett, nyttiga kolhydrater och mycket frukt och grönt är huvudingredienserna när mormors mat här presenteras i ny, lättlagad och sund version. Alla recept åtföljs av förslag på måltidsdryck och är näringsberäknade och granskade av en dietist.
Husmanskost 2.0 innehåller både klassiska rätter och nya favoriter. Gamla kändisar som Wallenbergare, biff Rydberg, slottsstek och kåldolmar trängs med nya bekantskaper som älgburgare, hälleflundrawraps med sötsyrlig dippsås, pizza med renskav och chokladtryfflar med hasselnötter. Lyxiga rätter varvas med vardagsmat. Att det dessutom råkar vara sunt har läsaren glömt efter första tuggan.
Petter Stahre är tusenkonstnären som i Husmanskost 2.0 är både kock, fotograf och formgivare. Han har ett förflutet som art director och är idag verksam som matskribent och matfotograf. Han har också hållit i vinprovningar och haft kockuppdrag.
Läs mer om boken på www.husmanskost2.se
9789132330773 -
Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden f...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 127 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst
Säljare VPP-"Bok-Piraten" (företag)
Betalning med Swish - 072-2723347
- Ange även ditt Namn och Tel. Nr.
FRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9132330774
- Titel
- Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?
- Författare
- Petter Stahre
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 238 x 236 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla underbara smaker.
Mindre och bra fett, nyttiga kolhydrater och mycket frukt och grönt är huvudingredienserna när mormors mat här presenteras i ny, lättlagad och sund version. Alla recept åtföljs av förslag på måltidsdryck och är näringsberäknade och granskade av en dietist.
Husmanskost 2.0 innehåller både klassiska rätter och nya favoriter. Gamla kändisar som Wallenbergare, biff Rydberg, slottsstek och kåldolmar trängs med nya bekantskaper som älgburgare, hälleflundrawraps med sötsyrlig dippsås, pizza med renskav och chokladtryfflar med hasselnötter. Lyxiga rätter varvas med vardagsmat. Att det dessutom råkar vara sunt har läsaren glömt efter första tuggan.
Petter Stahre är tusenkonstnären som i Husmanskost 2.0 är både kock, fotograf och formgivare. Han har ett förflutet som art director och är idag verksam som matskribent och matfotograf. Han har också hållit i vinprovningar och haft kockuppdrag.
Läs mer om boken på www.husmanskost2.se
B Wahlströms 1 9132330774 -
Husmanskost 2.0 : Kan någon ta bort grädden...
Inbunden bok. B Wahlströms. 2004. 127 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller all läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132330773
- Titel
- Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?
- Författare
- Petter Stahre
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 238 x 236 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla underbara smaker.
Mindre och bra fett, nyttiga kolhydrater och mycket frukt och grönt är huvudingredienserna när mormors mat här presenteras i ny, lättlagad och sund version. Alla recept åtföljs av förslag på måltidsdryck och är näringsberäknade och granskade av en dietist.
Husmanskost 2.0 innehåller både klassiska rätter och nya favoriter. Gamla kändisar som Wallenbergare, biff Rydberg, slottsstek och kåldolmar trängs med nya bekantskaper som älgburgare, hälleflundrawraps med sötsyrlig dippsås, pizza med renskav och chokladtryfflar med hasselnötter. Lyxiga rätter varvas med vardagsmat. Att det dessutom råkar vara sunt har läsaren glömt efter första tuggan.
Petter Stahre är tusenkonstnären som i Husmanskost 2.0 är både kock, fotograf och formgivare. Han har ett förflutet som art director och är idag verksam som matskribent och matfotograf. Han har också hållit i vinprovningar och haft kockuppdrag.
Läs mer om boken på www.husmanskost2.se
B Wahlströms 9789132330773 -
Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden f...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 127 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Tillskrift
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330774
- Titel
- Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?
- Författare
- Petter Stahre
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 238 x 236 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla underbara smaker.
Mindre och bra fett, nyttiga kolhydrater och mycket frukt och grönt är huvudingredienserna när mormors mat här presenteras i ny, lättlagad och sund version. Alla recept åtföljs av förslag på måltidsdryck och är näringsberäknade och granskade av en dietist.
Husmanskost 2.0 innehåller både klassiska rätter och nya favoriter. Gamla kändisar som Wallenbergare, biff Rydberg, slottsstek och kåldolmar trängs med nya bekantskaper som älgburgare, hälleflundrawraps med sötsyrlig dippsås, pizza med renskav och chokladtryfflar med hasselnötter. Lyxiga rätter varvas med vardagsmat. Att det dessutom råkar vara sunt har läsaren glömt efter första tuggan.
Petter Stahre är tusenkonstnären som i Husmanskost 2.0 är både kock, fotograf och formgivare. Han har ett förflutet som art director och är idag verksam som matskribent och matfotograf. Han har också hållit i vinprovningar och haft kockuppdrag.
Läs mer om boken på www.husmanskost2.se
B Wahlströms 1 9132330774 -
Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden f...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 127 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330774
- Titel
- Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?
- Författare
- Petter Stahre
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 238 x 236 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla underbara smaker.
Mindre och bra fett, nyttiga kolhydrater och mycket frukt och grönt är huvudingredienserna när mormors mat här presenteras i ny, lättlagad och sund version. Alla recept åtföljs av förslag på måltidsdryck och är näringsberäknade och granskade av en dietist.
Husmanskost 2.0 innehåller både klassiska rätter och nya favoriter. Gamla kändisar som Wallenbergare, biff Rydberg, slottsstek och kåldolmar trängs med nya bekantskaper som älgburgare, hälleflundrawraps med sötsyrlig dippsås, pizza med renskav och chokladtryfflar med hasselnötter. Lyxiga rätter varvas med vardagsmat. Att det dessutom råkar vara sunt har läsaren glömt efter första tuggan.
Petter Stahre är tusenkonstnären som i Husmanskost 2.0 är både kock, fotograf och formgivare. Han har ett förflutet som art director och är idag verksam som matskribent och matfotograf. Han har också hållit i vinprovningar och haft kockuppdrag.
Läs mer om boken på www.husmanskost2.se
B Wahlströms 1 9132330774 -
Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden f...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 127 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330774
- Titel
- Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?
- Författare
- Petter Stahre
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 238 x 236 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla underbara smaker.
Mindre och bra fett, nyttiga kolhydrater och mycket frukt och grönt är huvudingredienserna när mormors mat här presenteras i ny, lättlagad och sund version. Alla recept åtföljs av förslag på måltidsdryck och är näringsberäknade och granskade av en dietist.
Husmanskost 2.0 innehåller både klassiska rätter och nya favoriter. Gamla kändisar som Wallenbergare, biff Rydberg, slottsstek och kåldolmar trängs med nya bekantskaper som älgburgare, hälleflundrawraps med sötsyrlig dippsås, pizza med renskav och chokladtryfflar med hasselnötter. Lyxiga rätter varvas med vardagsmat. Att det dessutom råkar vara sunt har läsaren glömt efter första tuggan.
Petter Stahre är tusenkonstnären som i Husmanskost 2.0 är både kock, fotograf och formgivare. Han har ett förflutet som art director och är idag verksam som matskribent och matfotograf. Han har också hållit i vinprovningar och haft kockuppdrag.
Läs mer om boken på www.husmanskost2.se
B Wahlströms 1 9132330774 -
Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden f...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 127 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330774
- Titel
- Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?
- Författare
- Petter Stahre
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 238 x 236 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla underbara smaker.
Mindre och bra fett, nyttiga kolhydrater och mycket frukt och grönt är huvudingredienserna när mormors mat här presenteras i ny, lättlagad och sund version. Alla recept åtföljs av förslag på måltidsdryck och är näringsberäknade och granskade av en dietist.
Husmanskost 2.0 innehåller både klassiska rätter och nya favoriter. Gamla kändisar som Wallenbergare, biff Rydberg, slottsstek och kåldolmar trängs med nya bekantskaper som älgburgare, hälleflundrawraps med sötsyrlig dippsås, pizza med renskav och chokladtryfflar med hasselnötter. Lyxiga rätter varvas med vardagsmat. Att det dessutom råkar vara sunt har läsaren glömt efter första tuggan.
Petter Stahre är tusenkonstnären som i Husmanskost 2.0 är både kock, fotograf och formgivare. Han har ett förflutet som art director och är idag verksam som matskribent och matfotograf. Han har också hållit i vinprovningar och haft kockuppdrag.
Läs mer om boken på www.husmanskost2.se
B Wahlströms 1 9132330774 -
Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden f...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 127 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132330773
- Titel
- Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?
- Författare
- Petter Stahre
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 238 x 236 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla underbara smaker.
Mindre och bra fett, nyttiga kolhydrater och mycket frukt och grönt är huvudingredienserna när mormors mat här presenteras i ny, lättlagad och sund version. Alla recept åtföljs av förslag på måltidsdryck och är näringsberäknade och granskade av en dietist.
Husmanskost 2.0 innehåller både klassiska rätter och nya favoriter. Gamla kändisar som Wallenbergare, biff Rydberg, slottsstek och kåldolmar trängs med nya bekantskaper som älgburgare, hälleflundrawraps med sötsyrlig dippsås, pizza med renskav och chokladtryfflar med hasselnötter. Lyxiga rätter varvas med vardagsmat. Att det dessutom råkar vara sunt har läsaren glömt efter första tuggan.
Petter Stahre är tusenkonstnären som i Husmanskost 2.0 är både kock, fotograf och formgivare. Han har ett förflutet som art director och är idag verksam som matskribent och matfotograf. Han har också hållit i vinprovningar och haft kockuppdrag.
Läs mer om boken på www.husmanskost2.se
B Wahlströms 1 9789132330773 -
Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden f...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 127 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Dekorerat pappband med skyddsomslag. Tvär 4:o.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330774
- Titel
- Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?
- Författare
- Petter Stahre
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 238 x 236 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla underbara smaker.
Mindre och bra fett, nyttiga kolhydrater och mycket frukt och grönt är huvudingredienserna när mormors mat här presenteras i ny, lättlagad och sund version. Alla recept åtföljs av förslag på måltidsdryck och är näringsberäknade och granskade av en dietist.
Husmanskost 2.0 innehåller både klassiska rätter och nya favoriter. Gamla kändisar som Wallenbergare, biff Rydberg, slottsstek och kåldolmar trängs med nya bekantskaper som älgburgare, hälleflundrawraps med sötsyrlig dippsås, pizza med renskav och chokladtryfflar med hasselnötter. Lyxiga rätter varvas med vardagsmat. Att det dessutom råkar vara sunt har läsaren glömt efter första tuggan.
Petter Stahre är tusenkonstnären som i Husmanskost 2.0 är både kock, fotograf och formgivare. Han har ett förflutet som art director och är idag verksam som matskribent och matfotograf. Han har också hållit i vinprovningar och haft kockuppdrag.
Läs mer om boken på www.husmanskost2.se
B Wahlströms 1 9132330774 -
Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden f...
Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2004. 127 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330774
- Titel
- Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?
- Författare
- Petter Stahre
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 238 x 236 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla underbara smaker.
Mindre och bra fett, nyttiga kolhydrater och mycket frukt och grönt är huvudingredienserna när mormors mat här presenteras i ny, lättlagad och sund version. Alla recept åtföljs av förslag på måltidsdryck och är näringsberäknade och granskade av en dietist.
Husmanskost 2.0 innehåller både klassiska rätter och nya favoriter. Gamla kändisar som Wallenbergare, biff Rydberg, slottsstek och kåldolmar trängs med nya bekantskaper som älgburgare, hälleflundrawraps med sötsyrlig dippsås, pizza med renskav och chokladtryfflar med hasselnötter. Lyxiga rätter varvas med vardagsmat. Att det dessutom råkar vara sunt har läsaren glömt efter första tuggan.
Petter Stahre är tusenkonstnären som i Husmanskost 2.0 är både kock, fotograf och formgivare. Han har ett förflutet som art director och är idag verksam som matskribent och matfotograf. Han har också hållit i vinprovningar och haft kockuppdrag.
Läs mer om boken på www.husmanskost2.se
B Wahlströms 1 9132330774 -
Husmanskost 2.0 - kan någon ta bort grädden f...
B.Wahlströms 2004
Inb. 127s. Sk.omslag, mkt. gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132330774
- Titel
- Husmanskost 2.0 : kan någon ta bort grädden från mormor?
- Författare
- Petter Stahre
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 238 x 236 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 716 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Efter de senare årens kulinariska utflykter till Asien och Mellanöstern har plötsligt vårt eget matarv kommit att bli exotiskt och lockande. Det här är boken som gör om husmanskosten så att den bättre passar vår nutida livsstil och samtidigt behåller alla underbara smaker.
Mindre och bra fett, nyttiga kolhydrater och mycket frukt och grönt är huvudingredienserna när mormors mat här presenteras i ny, lättlagad och sund version. Alla recept åtföljs av förslag på måltidsdryck och är näringsberäknade och granskade av en dietist.
Husmanskost 2.0 innehåller både klassiska rätter och nya favoriter. Gamla kändisar som Wallenbergare, biff Rydberg, slottsstek och kåldolmar trängs med nya bekantskaper som älgburgare, hälleflundrawraps med sötsyrlig dippsås, pizza med renskav och chokladtryfflar med hasselnötter. Lyxiga rätter varvas med vardagsmat. Att det dessutom råkar vara sunt har läsaren glömt efter första tuggan.
Petter Stahre är tusenkonstnären som i Husmanskost 2.0 är både kock, fotograf och formgivare. Han har ett förflutet som art director och är idag verksam som matskribent och matfotograf. Han har också hållit i vinprovningar och haft kockuppdrag.
Läs mer om boken på www.husmanskost2.se
9132330774
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn