-
Japanska bakverk
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2019. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket fint skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127161191
- Titel
- Japanska bakverk
- Författare
- Ventura, Ai
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 193 x 241 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”I japanska konditorn Ai Venturas oemotståndliga godsaker möts det bästa av asiatisk, europeisk och amerikansk bakkonst.” Svenska Dagbladet
"Skapar inspiration och baklust" BTJ
De japanska bakverken förenar det bästa av asiatisk, europeisk och amerikansk bakkonst. Här finns otroliga konsistenser – lätt och fluffigt, krämigt och segt – och sofistikerade smaksättningar från matcha och körsbärsblom till vanilj och choklad, och inte minst en arsenal av tekniker och tricks som öppnar upp en ny värld för den nyfikna hemmakonditorn.
I boken delas bakverken in i tre huvudgrupper. Wagashi är traditionella japanska bakverk som till exempel de färgglada mochi-riskakorna, yogashi är bakverk inspirerade av väst, som matcharulltårta, jordgubbsshortcake och cheese soufflé, och kashipan är delikata japanska vetebröd, med eller utan fyllning.
Den erfarna japanska konditorn Ai Ventura, som sedan några år bor i Stockholm, ger läsaren ett helt nytt sätt att tänka på så grundläggande moment som att vispa grädde eller göra en tårtbotten. Förutom ett 40-tal recept och ett antal teknikgenomgångar får vi bekanta oss med japanska bakingredienser, som bönpastor av olika slag, rismjöl, pumpor och sötpotatis, och bjuds dessutom på en inblick i den japanska tecermonin chado.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127161191 -
Japanska bakverk
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2019. 159 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. Mindre märke efter borttagen prislapp. 19x24 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127161191
- Titel
- Japanska bakverk
- Författare
- Ventura, Ai
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 193 x 241 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”I japanska konditorn Ai Venturas oemotståndliga godsaker möts det bästa av asiatisk, europeisk och amerikansk bakkonst.” Svenska Dagbladet
"Skapar inspiration och baklust" BTJ
De japanska bakverken förenar det bästa av asiatisk, europeisk och amerikansk bakkonst. Här finns otroliga konsistenser – lätt och fluffigt, krämigt och segt – och sofistikerade smaksättningar från matcha och körsbärsblom till vanilj och choklad, och inte minst en arsenal av tekniker och tricks som öppnar upp en ny värld för den nyfikna hemmakonditorn.
I boken delas bakverken in i tre huvudgrupper. Wagashi är traditionella japanska bakverk som till exempel de färgglada mochi-riskakorna, yogashi är bakverk inspirerade av väst, som matcharulltårta, jordgubbsshortcake och cheese soufflé, och kashipan är delikata japanska vetebröd, med eller utan fyllning.
Den erfarna japanska konditorn Ai Ventura, som sedan några år bor i Stockholm, ger läsaren ett helt nytt sätt att tänka på så grundläggande moment som att vispa grädde eller göra en tårtbotten. Förutom ett 40-tal recept och ett antal teknikgenomgångar får vi bekanta oss med japanska bakingredienser, som bönpastor av olika slag, rismjöl, pumpor och sötpotatis, och bjuds dessutom på en inblick i den japanska tecermonin chado.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127161191
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn