-
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok.
Nyskick. Bokförlaget Norstedts 2017 (sv.originaluppl.), 155s. B/H=19,5x26,5. Vikt = 786g. Förlagets dekorerade laminatband (kartonnage). Illustrerad i färg. Nyskick.
ISBN : 9789113075112 … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 155 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 1 9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 155 sidor.
Nära nyskick. Hylla inne
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 1 9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 155 sidor.
Nära nyskick. Namnad
Hylla inneInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 1 9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 155 sidor.
Nyskick. Presentskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 1 9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 155 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 1 9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 155 sidor.
Nära nyskick. Inlaga i nyskick
Endast små små bruksspår på omslagetInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 1 9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 155 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 1 9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 2017. 155 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 155 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 1 9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 155 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Oläst & välbevarad. Små märken på omslag, se bild.
I boken berättar Björn & Sara Frantzén om tiden då deras dotter diagnostiserades med diabetes Typ 1 & hur de har gått tillväga för att hitta vägen till en fungerande vardag med matglädje! … läs merFRI FRAKT inrikes- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 1 9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 155 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 1 9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 155 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 1 9789113075112 -
Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2017. 120 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113075112
- Titel
- Björn Frantzén lagar mat för sugna diabetiker och annat folk
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 267 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 786 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min dotter fick diabetes när hon var tre år, 2013. Hela vårt familjeliv kastades omkull. Vi fick omvärdera allt. Inte minst maten. Nu har det gått några år. Det tar tid att vänja sig, om man gör det någonsin? Barndiabetes är en allvarlig sjukdom som obehandlad leder till döden.
Idag finns hjälpmedel, men inget botemedel. Forskning pågår. Sjukdomen kan balanseras med rätt mat. Vår situation hemma har gjort mig kostmedveten. Plötsligt har jag insett vad det är som vi äter av gammal vana, av tradition eller bara för att vi är sugna, mat som fördärvar och bryter ner. Det är ett chockerande uppvaknande. Jag har aldrig tidigare tänk om mat som hälsa, eller som nytta. Jag har tänkt att mat ska vara gott, eller som jag brukar säga; mat ska smälla i käften av smaker. Hemma har vi anpassat kosten efter vår diabetessjuka dotter. Upptäckte att den maten, den nyttiga maten, var god och att vi alla mår bättre av den. Visst, jag är en kock som äger en rad framgångsrika restauranger och jag har blivit belönad med stjärnor i Guide Michelin för mat som är svingod och som smäller i käften. Man kan ju tycka att det här med att laga anpassad vardagsmat skulle vara enkelt för mig. Ändå kände jag mig handfallen när min dotter blev sjuk.
Norstedts 1 9789113075112
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn