-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Årstidernas kokbok
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Norstedt. uppl.1. 2012. 408 s. mindre bruksslitage, skav på skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
9789113026855 -
Årstidernas kokbok
Inbunden bok. Norstedts förlag. 2012. 409 sidor.
ISBN 9113026855
Mycket gott skick. Lite nött i 2 hörn kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNorstedts förlag 9113026855 -
Årstidernas kokbok
Inbunden bok. Norstedts. 2012. 409 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk o läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Årstidernas kokbok
Inbunden bok. Norstedts. 2012. 409 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Illustrerat pappband med skyddsomslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Årstidernas kokbok
Inbunden bok. Norstedts. 2012. 409 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. 20x28 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Årstidernas kokbok
Inbunden bok. Norstedts. 2012. 409 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. 20x28 cm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Årstidernas kokbok
Inbunden bok. Norstedts. 2012. 409 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Årstidernas kokbok
Inbunden bok. Norstedts. 2012. 409 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
9789113026855 -
Årstidernas kokbok
Inbunden bok. Norstedts. 2012. 409 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
Norstedts 9789113026855 -
Årstidernas Kokbok
ISBN 9113026855!
Inbunden. 2012. 409s. 28x20,5c. 2kg. Mkt Fint Skick. Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider, ekologiskt läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9113026855! -
Årstidernas kokbok
Inbunden bok.
Nyskick. Norstedts. 1 uppl. 2012. 409 s. Inbunden. 1864 gram. Skyddsomslag finns i nyskick. Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026855
- Titel
- Årstidernas kokbok
- Författare
- Lundin, Maximillian
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 409 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 279 mm Ryggbredd 40 mm
- Vikt
- 1864 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga mat efter säsong är ett lätt sätt att ta tillvara det bästa med årstiderna, oavsett om du får grönsakerna levererade till dörren eller köper dem i affären. God mat för alla årstider - ekologiskt och praktiskt med recept på grönsaker, kött, fisk och fågel.
Fler och fler svenskar väljer att få färska grönsaker levererade i en låda till dörren. Allt är fräscht och helt rätt för årstiden.
Men vad ska jag laga av alla dessa godsaker? Här är kokboken för årstidernas bästa mat.
Boken är framtagen av företaget Årstiderna som är det ledande företaget i Danmark för abonnemang av grönsakslådor. Nu expanderar man snabbt i Sverige.
"I Årstiderna drivs vi av säsongernas skiften. De inspirerar och sätter dagordningen för vad måltiden ska bjuda på. Vi är nära naturen i vardagen, och det präglar vårt sätt att laga mat. Att uppleva naturen i sin närhet vill vi gärna förmedla vidare till dig, läsare och matlagare, med enkla recept som ökar lusten att laga mat."
Ur kokbokens innehåll:
Soppor, grönsaksrätter, fiskrätter, kötträtter, rätter med fågel, äggrätter, ris och pasta, sallader, röror och kompotter, dressing och såser, desserter, bröd och bakverk, syltat och inlagt.
Boken är en grundkokbok, med material bearbetat och kompletterat av Maximillian Lundin.
9789113026855
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn