-
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2004. 186 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100581664
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
Albert Bonniers Förlag 9789100581664 -
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 2004. 186 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Oläst exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100581664
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
Albert Bonniers Förlag 1 9789100581664 -
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2004. 186 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100581664
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
Albert Bonniers Förlag 9789100581664 -
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2004. 186 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100581666
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
Albert Bonniers Förlag 9100581666 -
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2004. 186 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100581664
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
Albert Bonniers Förlag 9789100581664 -
Vintillverkningens ABC.
Förlagsband med skyddsomslag. Boken är i mycket gott skick. 2004
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100581666
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
9100581666 -
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. Första svenska upplagan uppl. 2004. 186 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagets dekorerade pappband med skyddsomslag. 25 x 17,2 cm. 809 g
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100581666
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
Albert Bonniers Förlag Första svenska upplagan 9100581666 -
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2004. 186 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Inget skrivet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100581666
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
Albert Bonniers Förlag 9100581666 -
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2004. 186 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. 4.o. Rikt färgfotoill.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100581666
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
Albert Bonniers Förlag 9100581666 -
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2004. 186 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100581666
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
Albert Bonniers Förlag 9100581666 -
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Albert Bonniers förlag. uppl.1. 2004. 86 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100581664
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
9789100581664 -
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2004. 186 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100581666
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
Albert Bonniers Förlag 9100581666 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9100581666
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
9100581666 -
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1:a uppl. 2004. 183 s. Inbunden. 25x18cm. 810 gram.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. (Rum 2).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100581666
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
9100581666 -
Vintillverkningens ABC
Inbunden bok.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Stockholm : Bonnier, 2004, (Danmark) 186 s. Färgill. 25 x 18 cm. 800 g. Foton: Lars Boesgaard. Originaltitel: Vinfremstilling fra drue til flaske (danska). ISBN: 91-0-058166-6 ; Inb. förlagsband med skyddsomslag. I mycket fint skick, som ny. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100581666
- Titel
- Vintillverkningens ABC
- Författare
- Torstenson, Lars
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 252 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 803 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinkännare blir man bäst genom att dricka och njuta av vin, men allra helst bör man odla det själv, eller åtminstone läsa Vintillverkningens ABC av Lars Torstenson, internationellt ryktbar och prisbelönad vinmakare på Vin & Sprits vingård Domaine Rabiega i Provence.Egentligen är det ganska lätt att göra vin. I princip kan man tala om att det finns fem huvudparametrar som en vinmakare kan arbeta med: odlingen, skörden, jäsningen, lagringen och blandningen (assemblage). Torstenson går igenom hela processen från början till slut, lättsamt, humoristiskt och lärorikt. Han kombinerar på ett lyckosamt sätt saklighet med lust kanske en livsnödvändig egenskap hos en vinmakare. Med fackmannens praktiska erfarenheter berättar Torstenson om vinodlingens grunder. Det är framför allt i vingården som kvalitetsvinerna görs. Rätt odlade druvor ger bra viner. Jäsningen går till på olika sätt beroende på vilken sorts vin man vill göra, detsamma gäller lagringen. Torstenson förklarar hur och varför. Även vinkällarens utrustning beskrivs och vi får följa arbetet i vingården under året. Torstenson går igenom de viktigaste druvsorterna och deras egenskaper och kvaliteter, samt beskriver tillverkningsprocessen för andra viner än vita, röda och rosé till exempel portvin, madeira, sherry, vermouth och champagne.Boken avslutas med en omfattande ordlista och ett register. Boken är rikt illustrerad med fotografier av Lars Boesgaard. Författaren har tidigare skrivit Vinprovningens ABC (Albert Bonniers Förlag 2001) och Att tillverka vin (Strömbergs 1997) en bok riktad till fackmannen inom restaurangvärlden.
9100581666
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn