-
Skogens mat : en resa i litteraturens landska...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 199 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118907
- Titel
- Skogens mat : en resa i litteraturens landskap
- Författare
- Klötzke, Gert
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Även om dagens livsmedelsbutiker erbjuder all tänkbar mat så älskar vi fortfarande att hämta vår föda i skogen. Svampens, bärens, fiskens och viltets olika säsonger förorsakar ett antal myllrande folkrörelser ut i våra marker. Inte minst älgjakten är en årlig passion som går tvärs genom samhällslagren, och många är historierna som berättas därom. Man kan tvista om det är naturupplevelsen eller den föda man finner som är viktigast, men alla är nog överens om att det man hittar i skog och sjö smakar sällsynt gott. Det tycker förstås vår främste viltkock Gert Klötzke, som samlat många av sina bästa recept på allt som skogen ger, samtidigt som han frikostigt delar med sig av sina erfarenheter. För att ackompanjera rätterna har Karsten Thurfjell sammanställt smakprov från den svenska litteraturens jaktlag, fiskafängen, svamputflykter och bärplockningar, från Vilhelm Moberg till Linda Olsson.
Albert Bonniers Förlag 9789100118907 -
Skogens mat : en resa i litteraturens landska...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 199 sidor.
Nyskick. j
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118907
- Titel
- Skogens mat : en resa i litteraturens landskap
- Författare
- Klötzke, Gert
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Även om dagens livsmedelsbutiker erbjuder all tänkbar mat så älskar vi fortfarande att hämta vår föda i skogen. Svampens, bärens, fiskens och viltets olika säsonger förorsakar ett antal myllrande folkrörelser ut i våra marker. Inte minst älgjakten är en årlig passion som går tvärs genom samhällslagren, och många är historierna som berättas därom. Man kan tvista om det är naturupplevelsen eller den föda man finner som är viktigast, men alla är nog överens om att det man hittar i skog och sjö smakar sällsynt gott. Det tycker förstås vår främste viltkock Gert Klötzke, som samlat många av sina bästa recept på allt som skogen ger, samtidigt som han frikostigt delar med sig av sina erfarenheter. För att ackompanjera rätterna har Karsten Thurfjell sammanställt smakprov från den svenska litteraturens jaktlag, fiskafängen, svamputflykter och bärplockningar, från Vilhelm Moberg till Linda Olsson.
Albert Bonniers Förlag 9789100118907 -
Skogens mat : en resa i litteraturens landska...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 199 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Leverans kan inom Stockholmsområdet göras av säljaren personligen till köparens adress. I detta fall betalar köparen ingen fraktkostnad. (62 kr.) Köp gärna fler böcker till samma
fraktkostnad. Jag har mer än 1000 böcker till salu under mitt
alias tomas6 läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118907
- Titel
- Skogens mat : en resa i litteraturens landskap
- Författare
- Klötzke, Gert
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Även om dagens livsmedelsbutiker erbjuder all tänkbar mat så älskar vi fortfarande att hämta vår föda i skogen. Svampens, bärens, fiskens och viltets olika säsonger förorsakar ett antal myllrande folkrörelser ut i våra marker. Inte minst älgjakten är en årlig passion som går tvärs genom samhällslagren, och många är historierna som berättas därom. Man kan tvista om det är naturupplevelsen eller den föda man finner som är viktigast, men alla är nog överens om att det man hittar i skog och sjö smakar sällsynt gott. Det tycker förstås vår främste viltkock Gert Klötzke, som samlat många av sina bästa recept på allt som skogen ger, samtidigt som han frikostigt delar med sig av sina erfarenheter. För att ackompanjera rätterna har Karsten Thurfjell sammanställt smakprov från den svenska litteraturens jaktlag, fiskafängen, svamputflykter och bärplockningar, från Vilhelm Moberg till Linda Olsson.
Albert Bonniers Förlag 9789100118907 -
Skogens mat : en resa i litteraturens landska...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 199 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118907
- Titel
- Skogens mat : en resa i litteraturens landskap
- Författare
- Klötzke, Gert
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Även om dagens livsmedelsbutiker erbjuder all tänkbar mat så älskar vi fortfarande att hämta vår föda i skogen. Svampens, bärens, fiskens och viltets olika säsonger förorsakar ett antal myllrande folkrörelser ut i våra marker. Inte minst älgjakten är en årlig passion som går tvärs genom samhällslagren, och många är historierna som berättas därom. Man kan tvista om det är naturupplevelsen eller den föda man finner som är viktigast, men alla är nog överens om att det man hittar i skog och sjö smakar sällsynt gott. Det tycker förstås vår främste viltkock Gert Klötzke, som samlat många av sina bästa recept på allt som skogen ger, samtidigt som han frikostigt delar med sig av sina erfarenheter. För att ackompanjera rätterna har Karsten Thurfjell sammanställt smakprov från den svenska litteraturens jaktlag, fiskafängen, svamputflykter och bärplockningar, från Vilhelm Moberg till Linda Olsson.
Albert Bonniers Förlag 9789100118907 -
Skogens mat : en resa i litteraturens landska...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Albert Bonniers, 2008. Förlagets klotryggband med tryckta/dekorerade pappärmar. 26x23,5 cm. Mycket gott antikvariskt skick. 199, [1] s. Rikligt illustrerad i färg. 978-91-0-011890-7. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118907
- Titel
- Skogens mat : en resa i litteraturens landskap
- Författare
- Klötzke, Gert
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Även om dagens livsmedelsbutiker erbjuder all tänkbar mat så älskar vi fortfarande att hämta vår föda i skogen. Svampens, bärens, fiskens och viltets olika säsonger förorsakar ett antal myllrande folkrörelser ut i våra marker. Inte minst älgjakten är en årlig passion som går tvärs genom samhällslagren, och många är historierna som berättas därom. Man kan tvista om det är naturupplevelsen eller den föda man finner som är viktigast, men alla är nog överens om att det man hittar i skog och sjö smakar sällsynt gott. Det tycker förstås vår främste viltkock Gert Klötzke, som samlat många av sina bästa recept på allt som skogen ger, samtidigt som han frikostigt delar med sig av sina erfarenheter. För att ackompanjera rätterna har Karsten Thurfjell sammanställt smakprov från den svenska litteraturens jaktlag, fiskafängen, svamputflykter och bärplockningar, från Vilhelm Moberg till Linda Olsson.
9789100118907 -
Skogens mat : en resa i litteraturens landska...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 199 sidor.
Nära nyskick. Till synes oläst exemplar///Förlagets beskrivning: Även om dagens livsmedelsbutiker erbjuder all tänkbar mat så älskar vi fortfarande att hämta vår föda i skogen. Svampens, bärens, fiskens och viltets olika säsonger förorsakar ett antal myllrande folkröre läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118907
- Titel
- Skogens mat : en resa i litteraturens landskap
- Författare
- Klötzke, Gert
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Även om dagens livsmedelsbutiker erbjuder all tänkbar mat så älskar vi fortfarande att hämta vår föda i skogen. Svampens, bärens, fiskens och viltets olika säsonger förorsakar ett antal myllrande folkrörelser ut i våra marker. Inte minst älgjakten är en årlig passion som går tvärs genom samhällslagren, och många är historierna som berättas därom. Man kan tvista om det är naturupplevelsen eller den föda man finner som är viktigast, men alla är nog överens om att det man hittar i skog och sjö smakar sällsynt gott. Det tycker förstås vår främste viltkock Gert Klötzke, som samlat många av sina bästa recept på allt som skogen ger, samtidigt som han frikostigt delar med sig av sina erfarenheter. För att ackompanjera rätterna har Karsten Thurfjell sammanställt smakprov från den svenska litteraturens jaktlag, fiskafängen, svamputflykter och bärplockningar, från Vilhelm Moberg till Linda Olsson.
Albert Bonniers Förlag 9789100118907 -
Skogens mat: en resa i litteraturens landskap
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 199 sidor.
Nyskick. Matbilder: Lars Paulsson. Skogsbilder: Carl Johan Eriksson.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118907
- Titel
- Skogens mat : en resa i litteraturens landskap
- Författare
- Klötzke, Gert
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Även om dagens livsmedelsbutiker erbjuder all tänkbar mat så älskar vi fortfarande att hämta vår föda i skogen. Svampens, bärens, fiskens och viltets olika säsonger förorsakar ett antal myllrande folkrörelser ut i våra marker. Inte minst älgjakten är en årlig passion som går tvärs genom samhällslagren, och många är historierna som berättas därom. Man kan tvista om det är naturupplevelsen eller den föda man finner som är viktigast, men alla är nog överens om att det man hittar i skog och sjö smakar sällsynt gott. Det tycker förstås vår främste viltkock Gert Klötzke, som samlat många av sina bästa recept på allt som skogen ger, samtidigt som han frikostigt delar med sig av sina erfarenheter. För att ackompanjera rätterna har Karsten Thurfjell sammanställt smakprov från den svenska litteraturens jaktlag, fiskafängen, svamputflykter och bärplockningar, från Vilhelm Moberg till Linda Olsson.
Albert Bonniers Förlag 9789100118907 -
Skogens mat : en resa i litteraturens landska...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008. 199 sidor.
Nära nyskick. SIsta sidan(tom slutsida) har en flik borta i övre hörnet. Övrigt nyskick..........................// Boken innehåller 75 recept med ingredienser som kan hämtas från skog och vatten - bär, svamp, vilt och fisk. Dessutom finns utdrag ur litteraturen som sk läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118907
- Titel
- Skogens mat : en resa i litteraturens landskap
- Författare
- Klötzke, Gert
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Även om dagens livsmedelsbutiker erbjuder all tänkbar mat så älskar vi fortfarande att hämta vår föda i skogen. Svampens, bärens, fiskens och viltets olika säsonger förorsakar ett antal myllrande folkrörelser ut i våra marker. Inte minst älgjakten är en årlig passion som går tvärs genom samhällslagren, och många är historierna som berättas därom. Man kan tvista om det är naturupplevelsen eller den föda man finner som är viktigast, men alla är nog överens om att det man hittar i skog och sjö smakar sällsynt gott. Det tycker förstås vår främste viltkock Gert Klötzke, som samlat många av sina bästa recept på allt som skogen ger, samtidigt som han frikostigt delar med sig av sina erfarenheter. För att ackompanjera rätterna har Karsten Thurfjell sammanställt smakprov från den svenska litteraturens jaktlag, fiskafängen, svamputflykter och bärplockningar, från Vilhelm Moberg till Linda Olsson.
Albert Bonniers Förlag 9789100118907 -
Skogens mat : en resa i litteraturens landska...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1:a uppl. 2008. 199 sidor.
Nära nyskick. Fint förlagsex
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100118907
- Titel
- Skogens mat : en resa i litteraturens landskap
- Författare
- Klötzke, Gert
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Även om dagens livsmedelsbutiker erbjuder all tänkbar mat så älskar vi fortfarande att hämta vår föda i skogen. Svampens, bärens, fiskens och viltets olika säsonger förorsakar ett antal myllrande folkrörelser ut i våra marker. Inte minst älgjakten är en årlig passion som går tvärs genom samhällslagren, och många är historierna som berättas därom. Man kan tvista om det är naturupplevelsen eller den föda man finner som är viktigast, men alla är nog överens om att det man hittar i skog och sjö smakar sällsynt gott. Det tycker förstås vår främste viltkock Gert Klötzke, som samlat många av sina bästa recept på allt som skogen ger, samtidigt som han frikostigt delar med sig av sina erfarenheter. För att ackompanjera rätterna har Karsten Thurfjell sammanställt smakprov från den svenska litteraturens jaktlag, fiskafängen, svamputflykter och bärplockningar, från Vilhelm Moberg till Linda Olsson.
Albert Bonniers Förlag 1:a 9789100118907
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn