Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9781603582865

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world

The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world

Böcker. White River Junction, Vt. : Chelsea Green Pub.

Includes bibliographical refererences (p. 443-479) and index
Contents: Fermentation as a Coevolutionary Force -- Practical Benefits of Fermentation -- Basic Concepts and Equipment -- Fermenting Sugars into Alcohol: Meads, Wines, and Ciders -- Fermenting Vegetables (and Some Fruits Too) -- Fermenting Sour Tonic Beverages -- Fermenting Milk -- Fermenting Grains and Starchy Tubers -- Fermenting Beers and Other Grain-Based Alcoholic Beverages -- Growing Mold Cultures -- Fermenting Beans, Seeds, and Nuts -- Fermenting Meat, Fish, and Eggs -- Considerations for Commercial Enterprises -- Non-Food Applications of Fermentation -- Epilogue: A Cultural Revivalist Manifesto.

Förlagsfakta

ISBN
9781603582865
Titel
The art of fermentation : an in-depth exploration of essential concepts and processes from around the world
Författare
Katz, Sandor Ellix
Förlag
White River Junction, Vt. : Chelsea Green Pub