-
FISK OCH SKALDJUR – Från kummel och scampi ti...
Inbunden bok. Feierabend. 2004. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– ABSOLUT NYSKICK, se fler bilder! – Obet. kantveck på skyddsomslaget. -––
Allt om fisk och skaldjur, från rensning och styckning till grytor och pannor.
läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3899852400
- Titel
- Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor
- Författare
- Jaros, Patrik - Beer, Günter - Samuelsson-Brown, Lena
- Förlag
- Berlin : Feierabend
- Språk
- Svenska
Feierabend 3899852400 -
Fisk och skaldjur: från kummel och scampi til...
Inbunden bok. Berlin : Feierabend. 2004. 189 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Varsamt läst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3899852400
- Titel
- Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor
- Författare
- Jaros, Patrik - Beer, Günter - Samuelsson-Brown, Lena
- Förlag
- Berlin : Feierabend
- Språk
- Svenska
Berlin : Feierabend 3899852400 -
Allt om matlagning från nybörjare till mäster...
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Love Food. uppl.1. 2013. 768 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
9789187161582 -
En värld av pasta
Inbunden bok. Feierabent. 2004. 189 sidor.
ISBN 389985232x
Nära nyskick. Boken är något böjd på grund av dålig förvaring.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFeierabent 389985232x -
En värld av Pasta
Inbunden bok. Feierabend. 1 uppl. 2004. 189 sidor.
ISBN 389985232X
Nyskick. illustrerat förlagskartonnage, rikt illustrerad inlaga
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFeierabend 1 389985232X -
Fisk och skaldjur: från kummel och scampi til...
Inbunden bok. Berlin : Feierabend. 2004. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3899852400
- Titel
- Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor
- Författare
- Jaros, Patrik - Beer, Günter - Samuelsson-Brown, Lena
- Förlag
- Berlin : Feierabend
- Språk
- Svenska
Berlin : Feierabend 3899852400 -
Fisk och skaldjur: från kummel och scampi til...
Inbunden bok. Berlin : Feierabend. 1 uppl. 2004.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783899852400
- Titel
- Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor
- Författare
- Jaros, Patrik - Beer, Günter - Samuelsson-Brown, Lena
- Förlag
- Berlin : Feierabend
- Språk
- Svenska
Berlin : Feierabend 1 9783899852400 -
Fisk och skaldjur: från kummel och scampi til...
Inbunden bok. Berlin : Feierabend. 2004. 192 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783899852400
- Titel
- Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor
- Författare
- Jaros, Patrik - Beer, Günter - Samuelsson-Brown, Lena
- Förlag
- Berlin : Feierabend
- Språk
- Svenska
Berlin : Feierabend 9783899852400 -
Allt om matlagning : från nybörjare till mäst...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Love Food, [2013]. Förlagets tryckta/dekorerade och laminerade pappband i mycket gott skick. Skyddsomslaget med ett nagg/liten reva vid rygghuvudet, i hörnet mot framsidans överkant, i övrigt mycket gott antikvariskt skick. 768 s. Rikligt illustrerad i fä läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
9789187161582 -
En värld av pasta
Inbunden bok. Feierabend. 2004. 189 sidor.
ISBN 9783899852325
Nära nyskick. Såväl Kina som Italien hävdar att de uppfunnit pastan, och den har onekligen präglats av båda länders kök. Men pastan har inte bara spridits i Asien och Europa: den har rest jorden runt. I den här boken presenteras pasta i alla dess kulinariska former - f läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFeierabend 9783899852325 -
Fisk och skaldjur: från kummel och scampi til...
Inbunden bok. Berlin : Feierabend. 1:a uppl. 2004. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Fina recept på fisk ock skaldjur
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3899852400
- Titel
- Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor
- Författare
- Jaros, Patrik - Beer, Günter - Samuelsson-Brown, Lena
- Förlag
- Berlin : Feierabend
- Språk
- Svenska
Berlin : Feierabend 1:a 3899852400 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFeierabend
-
Allt om matlagning : från nybörjare till mäst...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 768 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161582
- Titel
- Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock
- Författare
- Beer, Günter
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 768 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 248 mm Ryggbredd 49 mm
- Vikt
- 2556 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat.
Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla!
Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept.
Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker.
Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker.
Format: 200x768mm
Tukan Förlag 1 9789187161582 -
En värld av PASTA
Inbunden bok. Feierabend. 2003. 189 sidor.
ISBN 3899852303
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Stort Format med stora bilder i .
Väldigt spännande pastabok som tar ut svängarna rejält.
från vardagsmeny till avancerade udda pastarätter .
Från köpeasta till hemmagjord … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFeierabend 3899852303 -
Fisk och skaldjur: från kummel och scampi til...
Inbunden bok. Berlin : Feierabend.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Mkt. fin bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3899852400
- Titel
- Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor
- Författare
- Jaros, Patrik - Beer, Günter - Samuelsson-Brown, Lena
- Förlag
- Berlin : Feierabend
- Språk
- Svenska
Berlin : Feierabend 3899852400 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFeierabend 389985232X
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Fisk och skaldjur - Från kummel och scampi ti...
Inbunden bok. Feierabend. 2004. 189 s. Inbunden. Kartonnage. 28,5x24cm.
Gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Ett hundöra i inlagan, annars i mycket gott skick (Frakt tillkommer).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3899852400
- Titel
- Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor
- Författare
- Jaros, Patrik - Beer, Günter - Samuelsson-Brown, Lena
- Förlag
- Berlin : Feierabend
- Språk
- Svenska
3899852400 -
Fisk och skaldjur - Från kummel och scampi ti...
Från rensning och styckning till grytor och pannor.
Feierabend, 2004.Inbunden. 188[4]sidor.Skyddsomslag.Laminatb and.Rikt fotoillustrerad i färg.Format 28,8 x 24 cm.Vikt 1470 g.Språk:Svenska.Absolut nybok.Paket via Schenker 65 kronor.(Sverige).(PP) … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3899852400
- Titel
- Fisk och skaldjur: från kummel och scampi till svärdfisk och kaviar : från rensning och styckning till grytor och pannor
- Författare
- Jaros, Patrik - Beer, Günter - Samuelsson-Brown, Lena
- Förlag
- Berlin : Feierabend
- Språk
- Svenska
3899852400 -
En värld av Pasta
Inbunden bok. Feierabend Verlag. 2004. 189 s. Inbunden. 25x20cm. 845 gram.
ISBN 389985232X
Nyskick. Vad är tortellini al brodo, won ton, scheiziska pizzoccheri? Svaret är: pasta! // Såväl Kina som Italien hävdar att de uppfunnit pastan, och den har onekligen präglats av båda länders kök. Men pastan har inte bara spridits i Asien och Europa: den har res läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK389985232X -
En värld av pasta
Feierabend 2004. Inbunden, 189 sidor, 25x20cm. 842 gram.
ISBN 389985232X
Nyskick. Såväl Kina som Italien hävdar att de uppfunnit pastan, och den har onekligen präglats av båda länders kök. Men pastan har inte bara spridits i Asien och Europa: den har rest jorden runt. I den här boken presenteras pasta i alla dess kulinariska former - läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK389985232X -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9783899852325
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn