-
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel - Thulin, Louise
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig.
Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok:
* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier
* ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål
* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja
* undvik sötade drycker
* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid
* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt
* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet
Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428 -
Jag äter - och förblir smal. Montignac-metode...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Dedikation tillskriven. Det finns några understrykningar och noteringar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel - Thulin, Louise
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig.
Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok:
* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier
* ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål
* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja
* undvik sötade drycker
* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid
* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt
* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet
Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428 -
Jag äter, alltså blir jag smal
Häftad bok. Bokförlaget Forum. 1997. 286 sidor.
Nära nyskick. Till synes oläst. Något nött i omslaget. Hylla M.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137108261
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel - Thulin, Louise
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 135 x 213 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 415 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu finns den i Sverige den världsberömda Montignac-metoden! Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder samt USA. Jag äter, alltså blir jag smal innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. I stället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man mest äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i ett nytänkande och nya vanor. Recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka med mera. Slank på gourmetmat alltså metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9789137108261 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel - Thulin, Louise
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137115278 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Nyskick. Gå ner i vikt genom att äta mycket men rätt och balanserat. Lär dig att behålla vikten genom att behålla de goda vanorna . Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel - Thulin, Louise
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig.
Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok:
* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier
* ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål
* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja
* undvik sötade drycker
* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid
* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt
* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet
Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137108263
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel - Thulin, Louise
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 135 x 213 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 415 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu finns den i Sverige den världsberömda Montignac-metoden! Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder samt USA. Jag äter, alltså blir jag smal innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. I stället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man mest äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i ett nytänkande och nya vanor. Recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka med mera. Slank på gourmetmat alltså metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137108263 -
Jag äter - och förblir smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2002. 254 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel - Thulin, Louise
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig.
Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok:
* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier
* ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål
* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja
* undvik sötade drycker
* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid
* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt
* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet
Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
Bokförlaget Forum 9137116428 -
Jag äter, alltså blir jag smal
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 286 sidor.
Gott skick. Inlaga något gulnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137115278
- Titel
- Jag äter, alltså blir jag smal
- Författare
- Montignac, Michel - Thulin, Louise
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 142 x 220 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Michel Montignac har blivit både berömd och plattmagad på sin vid det här laget välbeprövade viktminskningsmetod. Miljontals exemplar av hans böcker har sålts i hans hemland Frankrike och andra europeiska länder, samt USA. ''Jag äter, alltså blir jag smal'' innebär framför allt en uppgörelse med de gamla lågkalorimetoderna. Energiinnehållet i maten är oväsentligt, menar Montignac, det är inte kalorierna man blir tjock av. Istället ska man vara noga med vad för slags mat man äter och hur man kombinerar födoämnen som är rika på proteiner, fetter respektive kolhydrater. När man går upp i vikt beror det på felaktiga matvanor. Montignac-metoden visar på de rätta matvanorna - de som gör att man inte bara går ner i vikt utan också behåller sin nya vikt, oberoende av hur mycket man äter och om man äter hemma eller ute. Många förslag på matsedlar och läckra recept gör det lätt att komma in i nytänkande och nya vanor. recept ges på bland annat chokladmousse, chokladtårta, fyllda tomater, moussaka, med mera. Slank på gourmetmat alltså - metoden för alla som älskar det goda livet!
Bokförlaget Forum 9137115278 -
MONTIGNACMETODEN. JAG ÄTER - OCH FÖRBLIR SMAL
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Forum. 4 tryckningen, 1 uppl. 2002. 252 s. Inbunden. Förlagets röda kartongband med ryggtitel i silver. 22x14cm. 495 gra m. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Ur baksidestexten: Här är några av de punkter som Montignac tar upp i den läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116428
- Titel
- Jag äter - och förblir smal
- Författare
- Montignac, Michel - Thulin, Louise
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den världsberömda Montignac-metoden har med framgång använts av miljoner kvinnor och män. Den lär ut ett nytt sätt att äta och leder till inte bara ett smalare utan också ett bättre och friskare liv. Här handlar det om att veta vilket glykemiskt index som gäller, det vill säga hur maten påverkar blodsockerhalten. Balansen mellan kolhydrater, fetter, proteiner och kostfibrer är också viktig.
Här är några av de punkter som Montignac tar upp i denna vidareutveckling av sin mycket uppskattade bok:
* ät dig mätt utan begränsning vad gäller kvantitet och utan att räkna kalorier
* ät tre planerade och varierade måltider om dagen på bestämda tider och hoppa aldrig över ett mål
* ät mindre mättat fett (kött, feta charkuterier, smör, fet mjölk) till förmån för fett från fisk, olivolja, solrosolja
* undvik sötade drycker
* drick inte mer än ett glas vin (10 cl) eller öl (20 cl) till varje måltid
* undvik starkt kaffe, ta hellre koffeinfritt
* ät långsamt, tugga ordentligt och se till att det råder en trevlig stämning vid matbordet
Som avslutning bjuder Montignac på recept på allt från auberginegratäng, ugnsbakad tonfisk med purjolökssås, tomatkaka, fikonkompott i rödvin till chokladmousse och mörk chokladkaka.
9137116428


