-
Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om m...
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat. 1997. 111 sidor.
Mycket gott skick. Märke efter gem på försättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197306256
- Titel
- Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om mat : soppor, smårätter, fisk, kött, fågel, bröd, dessert
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Hemberg, Birgit - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat 9789197306256 -
Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842080
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 899 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den smala maten är en trend idag. Inte bara för att vi är mer fokuserade på våra kroppar utan också för att det har utvecklats fettsnåla tillagningsmetoder som har inneburit lite av en revolution i köket.
I traditionell matlagning kunde allt göras smakligt med ett halvt paket smör eller 3 dl vispgrädde. När det nya franska köket kom fokuserade man mer på råvarorna, buljonger och fettsnåla mousser, bland annat för att fett visserligen ger rondör och smak men ibland också dämpar vissa smaker. Det har alltmer visat sig att man kan få fram en bred och god smakpalett utan fett, så varför inte slippa det extra kaloriintaget?
Smal mat är rolig att laga och god att äta. De väldigt feta rätter som tidigare kändes som riktig festmat kan idag te sig omoderna och tunga, men det betyder inte att man aldrig någonsin ska använda smör och grädde mer, det finns tillfällen då de är oersättliga. Samtliga smala recept i boken är gjorda med lite fett. Här hittar du smala recept på kött, fisk, fågel och grönt. Vad sägs om en sydafrikansk pastasås på finstrimlad biff kryddad med vitlök, curry, ingefära, kanel och mango chutney? Eller en kycklingchili med kidneybönor? Låt det smala smaka!
Prisma 1 9789151842080 -
Sommarfester : ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 191 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Bok och skyddsomslag: Skickgrad 8 (av 10) - Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852430
- Titel
- Sommarfester : ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1182 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Drömmen om sommaren. Ljusa kvällar och ljumma nätter. Solbränd hud mot tunn bomull. Mat och dryck utomhus i goda vänners lag!
Sommarfester ger massor av inspiration till säsongens alla partyn, festliga luncher och middagar med vännerna och familjen. Här hittar du de ystra studentfesterna, midsommaraftonens sillbord och naturligtvis grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester för stora och små sällskap. Vi har inte heller glömt sommarbröllopet med en elegant middag, eller dopet i trädgården med en enkel och förberedd buffé. Och självklart är kräftfesten i augusti med, både på svenskt och amerikanskt vis.
Sommarfester består av recept ur tidningen Allt om Mat och samtliga recept är provlagade i redaktionens eget provkök. Köket är stort, modernt och välutrustat men inrett som ett vanligt "hemmakök" för att stämma med läsarnas möjligheter. Bilden, ingredienslistan och steg för steg-anvisningarna ska stämma exakt, så att läsarna kan få samma resultat. Allt om Mat:s redaktion försöker tänka och handla ekologiskt och närproducerat. Vi följer också näringsdebatten om mat och hälsa men är försiktiga när det gäller modedieter.
Redaktör för Sommarfester är matkreatören och skribenten Catarina Bennetoft.
Prisma 1 9789151852430 -
Sommarfester ur Allt om Mat
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 191 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK – I ABSOLUT NYSKICK
Drömmen om sommaren. Ljusa kvällar och ljumma nätter. Solbränd hud mot tunn bomull. Mat och dryck utomhus i goda vänners lag!
SOMMARFESTER ger massor av inspiration till säsongens alla partyn, festliga luncher och middag läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043395
- Titel
- Sommarfester ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 181 x 236 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Drömmen om sommaren. Ljusa kvällar och ljumma nätter. Solbränd hud mot tunn bomull. Mat och dryck utomhus i goda vänners lag!
Sommarfester ger massor av inspiration till säsongens alla partyn, festliga luncher och middagar med vännerna och familjen. Här hittar du de ystra studentfesterna, midsommaraftonens sillbord och naturligtvis grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester för stora och små sällskap.
Vi har inte heller glömt sommarbröllopet med en elegant middag, eller dopet i trädgården med en enkel och förberedd buffé. Och självklart är kräftfesten i augusti med, både på svenskt och amerikanskt vis.
Sommarfester består av recept ur tidningen Allt om Mat och samtliga recept är provlagade i redaktionens eget provkök. Köket är stort, modernt och välutrustat men inrett som ett vanligt "hemmakök" för att stämma med läsarnas möjligheter. Bilden, ingredienslistan och steg för steg-anvisningarna ska stämma exakt, så att läsarna kan få samma resultat. Allt om Mat:s redaktion försöker tänka och handla ekologiskt och närproducerat. Vi följer också näringsdebatten om mat och hälsa men är försiktiga när det gäller modedieter.
Redaktör för Sommarfester är matkreatören och skribenten Catarina Bennetoft. Boken är ett förminskat kartonnage av originalet som utkom första gången 2009.
Norstedts 1 9789113043395 -
Sommarfester : ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 191 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852430
- Titel
- Sommarfester : ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1182 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Drömmen om sommaren. Ljusa kvällar och ljumma nätter. Solbränd hud mot tunn bomull. Mat och dryck utomhus i goda vänners lag!
Sommarfester ger massor av inspiration till säsongens alla partyn, festliga luncher och middagar med vännerna och familjen. Här hittar du de ystra studentfesterna, midsommaraftonens sillbord och naturligtvis grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester för stora och små sällskap. Vi har inte heller glömt sommarbröllopet med en elegant middag, eller dopet i trädgården med en enkel och förberedd buffé. Och självklart är kräftfesten i augusti med, både på svenskt och amerikanskt vis.
Sommarfester består av recept ur tidningen Allt om Mat och samtliga recept är provlagade i redaktionens eget provkök. Köket är stort, modernt och välutrustat men inrett som ett vanligt "hemmakök" för att stämma med läsarnas möjligheter. Bilden, ingredienslistan och steg för steg-anvisningarna ska stämma exakt, så att läsarna kan få samma resultat. Allt om Mat:s redaktion försöker tänka och handla ekologiskt och närproducerat. Vi följer också näringsdebatten om mat och hälsa men är försiktiga när det gäller modedieter.
Redaktör för Sommarfester är matkreatören och skribenten Catarina Bennetoft.
Prisma 1 9789151852430 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 159 sidor.
Nära nyskick. Till synes ny och möjligtvis bläddrade i ett par gånger.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043388
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 181 x 236 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tänd grillen och njut av sommarens härliga dofter och smaker! Här får du mängder av välbeprövade grillrecept och nya favoriträtter av kött, fisk och fågel. Rätter som kommer att göra sommarens grillkvällar njutbara.
Tillbehören finns naturligtvis också med, liksom såserna och marinaderna. Boken kommer att inspirera dig till nya kombinationer efter din egen smak - såser och tillbehör passar ju ofta till fler grillade rätter än just den som finns med i receptet.
Dryckerna hör också till en lyckad grillfest. Därför finns här en dryckesguide som tipsar om vad som passar bäst till de grillade smakerna.
Boken är ett förminskat kartonnage av originalet som utkom 2007.
Norstedts 1 9789113043388 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151842084
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 899 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den smala maten är en trend idag. Inte bara för att vi är mer fokuserade på våra kroppar utan också för att det har utvecklats fettsnåla tillagningsmetoder som har inneburit lite av en revolution i köket.
I traditionell matlagning kunde allt göras smakligt med ett halvt paket smör eller 3 dl vispgrädde. När det nya franska köket kom fokuserade man mer på råvarorna, buljonger och fettsnåla mousser, bland annat för att fett visserligen ger rondör och smak men ibland också dämpar vissa smaker. Det har alltmer visat sig att man kan få fram en bred och god smakpalett utan fett, så varför inte slippa det extra kaloriintaget?
Smal mat är rolig att laga och god att äta. De väldigt feta rätter som tidigare kändes som riktig festmat kan idag te sig omoderna och tunga, men det betyder inte att man aldrig någonsin ska använda smör och grädde mer, det finns tillfällen då de är oersättliga. Samtliga smala recept i boken är gjorda med lite fett. Här hittar du smala recept på kött, fisk, fågel och grönt. Vad sägs om en sydafrikansk pastasås på finstrimlad biff kryddad med vitlök, curry, ingefära, kanel och mango chutney? Eller en kycklingchili med kidneybönor? Låt det smala smaka!
Prisma 1 9151842084 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151850641
- Titel
- Snabba & lätta favoriter : 83 recept
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Lundin, Cecilia - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 210 x 242 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 768 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En önskebok från Allt om Mat:s provkök. Recepten har alla det gemensamt att de är pålitliga, går fort att laga och resulterar i läckra, välsmakande rätter med få kalorier.
I den här boken har provköket samlat recept som är snabba, lätta och framför allt goda. De tar inte mer än 30 minuter att laga, alla är näringsberäknade och testade i Allt om Mat:s provkök. Det är framför allt en bok som ska ge dig hjälp och inspiration i vardagen, men många av recepten är precis lika goda att servera en lördag eller söndag!
Öppna kylskåpet och se vad som finns hemma: en bit korv, rotfrukter och en klick senap blir snabbt en god korvgryta. Musslor på burk, pasta och pesto blir en festlig musselpasta.
De näringsberäknade recepten innehåller max 600 kcal och 17 gram fett. Boken följer Livsmedelsverkets rekommendationer för att inte få för fet mat – utan att ge avkall på den goda smaken
Prisma 1 9789151850641 -
100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat. 1999.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197345075
- Titel
- 100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Förster, Anna - Abrahamsson, Astrid - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat 9197345075 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151852430
- Titel
- Sommarfester : ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1182 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Drömmen om sommaren. Ljusa kvällar och ljumma nätter. Solbränd hud mot tunn bomull. Mat och dryck utomhus i goda vänners lag!
Sommarfester ger massor av inspiration till säsongens alla partyn, festliga luncher och middagar med vännerna och familjen. Här hittar du de ystra studentfesterna, midsommaraftonens sillbord och naturligtvis grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester för stora och små sällskap. Vi har inte heller glömt sommarbröllopet med en elegant middag, eller dopet i trädgården med en enkel och förberedd buffé. Och självklart är kräftfesten i augusti med, både på svenskt och amerikanskt vis.
Sommarfester består av recept ur tidningen Allt om Mat och samtliga recept är provlagade i redaktionens eget provkök. Köket är stort, modernt och välutrustat men inrett som ett vanligt "hemmakök" för att stämma med läsarnas möjligheter. Bilden, ingredienslistan och steg för steg-anvisningarna ska stämma exakt, så att läsarna kan få samma resultat. Allt om Mat:s redaktion försöker tänka och handla ekologiskt och närproducerat. Vi följer också näringsdebatten om mat och hälsa men är försiktiga när det gäller modedieter.
Redaktör för Sommarfester är matkreatören och skribenten Catarina Bennetoft.
Prisma 1 9789151852430 -
Snabba & lätta favoriter : 83 recept
Häftad bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 192 sidor.
Gott skick. Spiralhäftad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850641
- Titel
- Snabba & lätta favoriter : 83 recept
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Lundin, Cecilia - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 210 x 242 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 768 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En önskebok från Allt om Mat:s provkök. Recepten har alla det gemensamt att de är pålitliga, går fort att laga och resulterar i läckra, välsmakande rätter med få kalorier.
I den här boken har provköket samlat recept som är snabba, lätta och framför allt goda. De tar inte mer än 30 minuter att laga, alla är näringsberäknade och testade i Allt om Mat:s provkök. Det är framför allt en bok som ska ge dig hjälp och inspiration i vardagen, men många av recepten är precis lika goda att servera en lördag eller söndag!
Öppna kylskåpet och se vad som finns hemma: en bit korv, rotfrukter och en klick senap blir snabbt en god korvgryta. Musslor på burk, pasta och pesto blir en festlig musselpasta.
De näringsberäknade recepten innehåller max 600 kcal och 17 gram fett. Boken följer Livsmedelsverkets rekommendationer för att inte få för fet mat – utan att ge avkall på den goda smaken
Prisma 1 9789151850641 -
Sommarfester : ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2009. 191 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Lätta hanteringsspår på omslag. Rikt illustrerad med vackra och inbjudande bilder. Se mitt stora urval av kok-och bakböcker för samfrakt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151852430
- Titel
- Sommarfester : ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 288 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1182 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Drömmen om sommaren. Ljusa kvällar och ljumma nätter. Solbränd hud mot tunn bomull. Mat och dryck utomhus i goda vänners lag!
Sommarfester ger massor av inspiration till säsongens alla partyn, festliga luncher och middagar med vännerna och familjen. Här hittar du de ystra studentfesterna, midsommaraftonens sillbord och naturligtvis grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester för stora och små sällskap. Vi har inte heller glömt sommarbröllopet med en elegant middag, eller dopet i trädgården med en enkel och förberedd buffé. Och självklart är kräftfesten i augusti med, både på svenskt och amerikanskt vis.
Sommarfester består av recept ur tidningen Allt om Mat och samtliga recept är provlagade i redaktionens eget provkök. Köket är stort, modernt och välutrustat men inrett som ett vanligt "hemmakök" för att stämma med läsarnas möjligheter. Bilden, ingredienslistan och steg för steg-anvisningarna ska stämma exakt, så att läsarna kan få samma resultat. Allt om Mat:s redaktion försöker tänka och handla ekologiskt och närproducerat. Vi följer också näringsdebatten om mat och hälsa men är försiktiga när det gäller modedieter.
Redaktör för Sommarfester är matkreatören och skribenten Catarina Bennetoft.
Prisma 1 9789151852430 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848549
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 179 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 665 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande
Prisma 2 9789151848549 -
Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om m...
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat. 111 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197306258
- Titel
- Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om mat : soppor, smårätter, fisk, kött, fågel, bröd, dessert
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Hemberg, Birgit - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat 9197306258 -
Sommarfester ur Allt om Mat
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 191 sidor.
Nära nyskick. laminatband, rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043395
- Titel
- Sommarfester ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 181 x 236 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Drömmen om sommaren. Ljusa kvällar och ljumma nätter. Solbränd hud mot tunn bomull. Mat och dryck utomhus i goda vänners lag!
Sommarfester ger massor av inspiration till säsongens alla partyn, festliga luncher och middagar med vännerna och familjen. Här hittar du de ystra studentfesterna, midsommaraftonens sillbord och naturligtvis grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester för stora och små sällskap.
Vi har inte heller glömt sommarbröllopet med en elegant middag, eller dopet i trädgården med en enkel och förberedd buffé. Och självklart är kräftfesten i augusti med, både på svenskt och amerikanskt vis.
Sommarfester består av recept ur tidningen Allt om Mat och samtliga recept är provlagade i redaktionens eget provkök. Köket är stort, modernt och välutrustat men inrett som ett vanligt "hemmakök" för att stämma med läsarnas möjligheter. Bilden, ingredienslistan och steg för steg-anvisningarna ska stämma exakt, så att läsarna kan få samma resultat. Allt om Mat:s redaktion försöker tänka och handla ekologiskt och närproducerat. Vi följer också näringsdebatten om mat och hälsa men är försiktiga när det gäller modedieter.
Redaktör för Sommarfester är matkreatören och skribenten Catarina Bennetoft. Boken är ett förminskat kartonnage av originalet som utkom första gången 2009.
Norstedts 1 9789113043395 -
Snabba & lätta favoriter : 83 recept
Häftad bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 192 sidor.
Nyskick. Presentskick!
En önskebok från Allt om Mat:s provkök. Recepten har alla det gemensamt att de är pålitliga, går fort att laga och resulterar i läckra, välsmakande rätter med få kalorier.
I den här boken har provköket samlat recept som är snabba, lät läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850641
- Titel
- Snabba & lätta favoriter : 83 recept
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Lundin, Cecilia - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 210 x 242 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 768 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En önskebok från Allt om Mat:s provkök. Recepten har alla det gemensamt att de är pålitliga, går fort att laga och resulterar i läckra, välsmakande rätter med få kalorier.
I den här boken har provköket samlat recept som är snabba, lätta och framför allt goda. De tar inte mer än 30 minuter att laga, alla är näringsberäknade och testade i Allt om Mat:s provkök. Det är framför allt en bok som ska ge dig hjälp och inspiration i vardagen, men många av recepten är precis lika goda att servera en lördag eller söndag!
Öppna kylskåpet och se vad som finns hemma: en bit korv, rotfrukter och en klick senap blir snabbt en god korvgryta. Musslor på burk, pasta och pesto blir en festlig musselpasta.
De näringsberäknade recepten innehåller max 600 kcal och 17 gram fett. Boken följer Livsmedelsverkets rekommendationer för att inte få för fet mat – utan att ge avkall på den goda smaken
Prisma 1 9789151850641 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 159 sidor.
Nära nyskick. Boken är i fint skick och saknar inskription.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043388
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 181 x 236 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tänd grillen och njut av sommarens härliga dofter och smaker! Här får du mängder av välbeprövade grillrecept och nya favoriträtter av kött, fisk och fågel. Rätter som kommer att göra sommarens grillkvällar njutbara.
Tillbehören finns naturligtvis också med, liksom såserna och marinaderna. Boken kommer att inspirera dig till nya kombinationer efter din egen smak - såser och tillbehör passar ju ofta till fler grillade rätter än just den som finns med i receptet.
Dryckerna hör också till en lyckad grillfest. Därför finns här en dryckesguide som tipsar om vad som passar bäst till de grillade smakerna.
Boken är ett förminskat kartonnage av originalet som utkom 2007.
Norstedts 1 9789113043388 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848679
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1032 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför.
Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar.
Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.
Prisma 1 9789151848679 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 159 sidor.
Nära nyskick. Ryggfot och rygghuvud lätt stötta. Inlagan i nyskick. Färgfotoillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043388
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 181 x 236 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tänd grillen och njut av sommarens härliga dofter och smaker! Här får du mängder av välbeprövade grillrecept och nya favoriträtter av kött, fisk och fågel. Rätter som kommer att göra sommarens grillkvällar njutbara.
Tillbehören finns naturligtvis också med, liksom såserna och marinaderna. Boken kommer att inspirera dig till nya kombinationer efter din egen smak - såser och tillbehör passar ju ofta till fler grillade rätter än just den som finns med i receptet.
Dryckerna hör också till en lyckad grillfest. Därför finns här en dryckesguide som tipsar om vad som passar bäst till de grillade smakerna.
Boken är ett förminskat kartonnage av originalet som utkom 2007.
Norstedts 1 9789113043388 -
100 bullar kakor tårtor ur Allt om mat
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier Tidskrifter : Allt om mat. 2000.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189346122
- Titel
- 100 bullar kakor tårtor ur Allt om mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Tidskrifter : Allt om mat
- Utgivningsår
- 2000
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier Tidskrifter : Allt om mat 9189346122 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Presentskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848679
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1032 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför.
Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar.
Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.
Prisma 1 9789151848679 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848679
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1032 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför.
Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar.
Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.
Prisma 1 9789151848679 -
Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
Häftad bok. Prisma. 2 uppl. 2007. 200 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848549
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 179 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 665 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande
Prisma 2 9789151848549 -
Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842084
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 899 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den smala maten är en trend idag. Inte bara för att vi är mer fokuserade på våra kroppar utan också för att det har utvecklats fettsnåla tillagningsmetoder som har inneburit lite av en revolution i köket.
I traditionell matlagning kunde allt göras smakligt med ett halvt paket smör eller 3 dl vispgrädde. När det nya franska köket kom fokuserade man mer på råvarorna, buljonger och fettsnåla mousser, bland annat för att fett visserligen ger rondör och smak men ibland också dämpar vissa smaker. Det har alltmer visat sig att man kan få fram en bred och god smakpalett utan fett, så varför inte slippa det extra kaloriintaget?
Smal mat är rolig att laga och god att äta. De väldigt feta rätter som tidigare kändes som riktig festmat kan idag te sig omoderna och tunga, men det betyder inte att man aldrig någonsin ska använda smör och grädde mer, det finns tillfällen då de är oersättliga. Samtliga smala recept i boken är gjorda med lite fett. Här hittar du smala recept på kött, fisk, fågel och grönt. Vad sägs om en sydafrikansk pastasås på finstrimlad biff kryddad med vitlök, curry, ingefära, kanel och mango chutney? Eller en kycklingchili med kidneybönor? Låt det smala smaka!
Prisma 1 9151842084 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151842084
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 899 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den smala maten är en trend idag. Inte bara för att vi är mer fokuserade på våra kroppar utan också för att det har utvecklats fettsnåla tillagningsmetoder som har inneburit lite av en revolution i köket.
I traditionell matlagning kunde allt göras smakligt med ett halvt paket smör eller 3 dl vispgrädde. När det nya franska köket kom fokuserade man mer på råvarorna, buljonger och fettsnåla mousser, bland annat för att fett visserligen ger rondör och smak men ibland också dämpar vissa smaker. Det har alltmer visat sig att man kan få fram en bred och god smakpalett utan fett, så varför inte slippa det extra kaloriintaget?
Smal mat är rolig att laga och god att äta. De väldigt feta rätter som tidigare kändes som riktig festmat kan idag te sig omoderna och tunga, men det betyder inte att man aldrig någonsin ska använda smör och grädde mer, det finns tillfällen då de är oersättliga. Samtliga smala recept i boken är gjorda med lite fett. Här hittar du smala recept på kött, fisk, fågel och grönt. Vad sägs om en sydafrikansk pastasås på finstrimlad biff kryddad med vitlök, curry, ingefära, kanel och mango chutney? Eller en kycklingchili med kidneybönor? Låt det smala smaka!
Prisma 1 9151842084 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. En hälsning från Antenn på försättsbladet. "Innanmätet" på boken ser orört ut.
Skyddsomslaget lite skavd i kanterna.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848679
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1032 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför.
Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar.
Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.
Prisma 1 9789151848679 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. 22x29 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848679
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1032 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför.
Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar.
Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.
Prisma 1 9789151848679 -
SOMMARFESTER ur Allt om Mat
Inbunden bok. Allt om mat. 2009. 191 sidor.
ISBN 9789186187132
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Stort format, ca 22x28 cm! – Se fler bilder! ––
Sommarfester ger massor av inspiration till säsongens alla partyn, festliga luncher och middagar med vännerna och familjen.
• Här hittar du de ystra studentfesterna, midso läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om mat 9789186187132 -
100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat. 1999. 112 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. 22 x 21,5 cm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197345075
- Titel
- 100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Förster, Anna - Abrahamsson, Astrid - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat 9197345075 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844826
- Titel
- Bakat : ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 174 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 598 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Bakat har vi samlat de bästa recepten på goda och läckra tårtor, kakor, vetebröd, matbröd med mera ur Sveriges bästa och populäraste mattidning, Allt om Mat. Det är meningen att både nybörjaren och den lite mer bakvane skall kunna hitta något som lockar bland de varierade recepten. Och om du tar det lugnt och följer de enkla anvisningarna slipper du med all sannolikhet obehagliga överraskningar; alla recept är naturligtvis provbakade i i Allt om Mats provkök minst en gång, ofta fler! Men trots det händer det ibland att baket på något sätt inte blir som man tänkt sig. Kakan sjunker ihop, spricker eller misslyckas på annat sätt. För att vi skall förstå vad som kan ha gått fel inleds därför varje kapitel med en felsökningshjälp. Alla ansträngningar har gjorts för att vi ska få njuta hembakat på bästa sätt.
Bakat är boken som kommer att ge dig många roliga stunder i köket och mycket njutning till kaffe eller te både morgon, middag och kväll!
Boken är indelad i 5 olika huvudavdelningar:
1. Småkakor
2. Mjuka kakor
3. Tårtor och bakelser
4. Kex och skorpor
5. Bröd
Bakat är pålitlig, användarvänlig, lätt att bläddra i och överskådlig. Pärmen och papperet tål kladd och avtorkning. Bakat innehåller drygt 120 recept med inspirerande bilder.
Prisma 1 9151844826
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn