-
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Bonniers / Gastronomiska Akademiens Bibliotek. 1979. 1006 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Faksimilupplaga av verkets andra, omarbetade upplaga, från 1896.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers / Gastronomiska Akademiens Bibliotek -
Svenska smaker : från Edsbacka krog till rest...
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2000. 165 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Illustrerad. 4:o.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127352595
- Titel
- Svenska smaker : från Edsbacka krog till resten av världen
- Författare
- Lingström, Christer
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 165 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1374 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här har vår enda tvåstjärniga krögare samlat ihop ett 80-tal av sina läckraste recept – alltifrån enklare rätter med prägel av husmanskost till mer avancerade och exklusiva. Naturligtvis inkluderande dryckestips. Maten varvas med reportage bl a från Edsbacka krog, Lingströms matfilosofi, samarbetet med Tore Wretman och arbetet som "Sveriges matambassadör".
Christer Lingström är en flitigt anlitad kock när det officiella Sverige ska synas utomlands, t ex i städer som Versailles, Tokyo och Moskva. Han är också en kock som vårdar våra svenska mattraditioner, men som ändå ständigt är beredd att pröva något nytt, variera, blanda, göra upptäckter. Bordet ska spegla säsongerna.
I boken presenteras många av de rätter som serveras eller har serverats på Edsbacka krog, men här finns även recept från t ex nobelmiddagen och invigningen av kulturhuvudstadsåret. Personliga glimtar ges också från några odlare och uppfödare.
Christer Lingström driver Edsbacka krog i Sollentuna, den enda svenska krogen som har två stjärnor i Guide Rouge (som Guide Michelin heter numera). Han har dessutom tilldelats en rad andra utmärkelser, bl a Årets kock 1985, Gastronomiska Akademiens Guldmedalj 1992 och Gastronomiska Akademiens och Tore Wretmans hederspris "Honesta Voluptate". Han är nybliven medlem i den exklusiva restaurangsammanslutningen "Traditions & Qualité" och är sedan 1997 ordförande i föreningen Årets kock. Christer Lingström har gett ut och varit medförfattare i ett flertal matböcker.
Ingemar Unge är välkänd författare och kåsör, bl a i tidningen Vi.
Natur & Kultur 1 9127352595 -
The Food and Cooking of Spain, Africa and the...
Inbunden bok. Lorenz Books. 2008. 512 sidor.
ISBN 9780754816232
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLorenz Books 9780754816232 -
Whisky & mat
Inbunden bok. Grenadine. 2009. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKGrenadine -
Vandheste fra Römö. En kogebog fra Danmark
Häftad bok. Bröndum. 1999. 205 sidor.
Gott skick. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBröndum -
Matnytta och Ögonfägnad. Året på Stora Benham...
Inbunden bok. Atlantis. 1997. 155 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Illustrerad. 4:o.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAtlantis -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma Andra
-
Toskansk kokbok. Recept och berättelser från...
Inbunden bok. Könemann. 2005. Ill. 4:o. 222 s. Inbunden. Skyddsomslag.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783833112041
- Titel
- Toskansk kokbok - recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana
- Författare
- Alexander, Stephanie
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 222 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
9783833112041 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9136016918
- Titel
- Fågel och vilt
- Författare
- Schönherr, Christine - Atterbom, Per-Axel
- Förlag
- Stockholm : LT
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
9136016918 -
Brödälskare. En inspirationsbok för hemmabaga...
B. Wahlströms. 2006. Ill. 160 s. Mjukband.
Gott skick. Recept på filmjölksbrök stär skrivet med bläck på främre försättsblad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132331992
- Titel
- Brödälskare : En inspirationsbok för hemmabagare
- Författare
- Henrik Francke
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 175 x 210 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 490 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka är både avkopplande och lustfyllt, ett oslagsbart sätt att varva ner i en för övrigt hektisk tillvaro. Här möter du några av Sveriges riktiga eldsjälar inom området. Människor som berättar hur de har gjort bakningen till en viktig del av livet. De delar också generöst med sig av sina personliga favoritrecept och inspirerar alla hemmabagare att sätta händerna i en deg. Baka nyttiga bröd med fullkorn, råg, dinkel och surdeg, eller varför inte prova på fruktbröd, skållade filbröd eller knapriga porterkex.
9789132331992 -
Kokkonst på Krogen Amerika
Krogen Amerika Grafikcentrum i Östergötland. 2009. Ill. 191 s. Dek. pbd.
ISBN 9789163359187
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789163359187 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113033259
- Titel
- Lax : från vardag till lyx
- Författare
- Ahlsén Söder, Paula
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 842 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lax är fisken som gjort kometkarriär i våra svenska hem - de flesta äter lax minst en gång i veckan. Den är nyttig, full av omega-3, lätt att tillaga och mycket prisvärd. Men många är osäkra vad gäller att tillreda fisk och att komma på nya spännande laxrecept.
Lax - från vardag till lyx presenterar ett sjuttiotal lättlagade recept på förrätter, tilltugg, sallader, pajer och varmrätter med färsk, rökt eller gravad lax som huvudråvara. Det är både en baskokbok i tillredning av lax och en inspirationsbok för hemmakockar som söker förnyelse. Boken är fylld med härliga recept, från enkla, traditionella som laxpudding och inkokt lax med hollandaisesås, till mer fantasifulla och exotiska, till exempel laxceviche, laxgryta med curry och laxrullar med philadelphiaost och wasabi. Boken lär också ut grunderna i hur lax kan tillredas: gravad, rimmad, rökt och inkokt.
Tanken med formgivningen är att förstärka laxens naturliga koppling till norden och havet och bilderna förstärker det rustika, vackra och lugna som gör att detta är en kokbok att njuta av, inte bara i köket.
Innehåll:Lax - Salmo Salar - en makalös fisk i många skepnader. Vad är skillnaden mellan odlad och viltfångad lax? Ekologisk lax - vad är det?Grunderna i råvaruhantering, alltifrån att rimma till att pocheraFörrätter, smårätter och tilltugg Sallader och lunchrätter Huvudrätter
9789113033259 -
Min mat. Från Rosendals Trädgård till Villa M...
Prisma. 2003. Ill. 4:o. 239 s. Dek. pbd. Skyddsomslag.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151840390
- Titel
- Min mat : Från Rosendals Trädgård till Villa Motowi
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 303 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här återkommer Monika Ahlberg med sin efterlängtade stora kokbok Min mat - sprängfylld av recept med inspiration från Medelhavsländerna, från vårt svenska kök och med några asiatiska inslag. Recepten ackompanjeras av ett rikt bildflöde av mat, människor och natur. Ewa-Marie Rundquist står för fotot och Nikko Amandonico för formen.
Boken vill inspirera till glädje i köket! Förutom recept på kött, fisk, soppor, pasta och desserter finns här mängder av smårätter som kan sättas ihop till rika bufféer. Alla rätter är tillagade och upplagda på det konstnärliga sätt som är så typiskt för Monika.
"Jag älskar att äta! Ja, jag älskar även allt som går att äta och som hör måltiden till. Goda grönsaker och frukter med fin färg och fräsch doft, möra köttbitar, färska fiskar, vällagrade ostar i sällskap av 'riktiga' bröd och fruktiga viner, söta avslutningar och gärna en chokladbit till kaffet. Låt Er här inspireras av cirka tvåhundra recept. Alla är väl beprövade både som de är och med tillägg av personliga favoritingredienser.
Välkomna hem till mig och mitt kök. Följ med till Västerhavet, träffa min familj och mina vänner. Laga maten eller njut bara av bilderna och den trevliga samvaron." Monika Ahlberg
9789151840390 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9146148930
- Titel
- Stekboken
- Författare
- Patten, Marguerite - Edström, Holger - Lefèvre, Christian - Sandberg, Marianne - Söderqvist, Ulf
- Förlag
- Stockholm : Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
9146148930 -
Celiaki - att inte tåla gluten. Må bra och ät...
Inbunden bok. Prisma. 2006. 136 sidor.
Mycket gott skick. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846200
- Titel
- Celiaki : att inte tåla gluten : må bra och ät gott
- Författare
- Brinck, Lotta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 529 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ungefär 1 av 100 svenskar har celiaki, det vill säga de tål inte gluten. Det är ett livslångt handikapp och diagnosen drabbar de flesta som ett dråpslag. Men med rätt mat kan man snabbt bli bättre. Den här boken ger inspirerande och god hjälp på vägen.Celiaki är en livslång sjukdom men när diagnosen väl är ställd vänder det. Med rätt mat tillfrisknar tarmen och allmäntillståndet blir de närmaste månaderna bättre. Diffusa krämpor från mage och tarm försvinner, kanske även huvudvärk, värk i skelettet och nedstämdhet.Den här boken förklarar vad celiaki är och visar hur man kommer till rätta med sin sjukdom. Maten är mycket viktig ? både som friskfaktor och som glädjekälla. Här finns exempel på spännande alternativ till pastan, mjölet och andra livsmedel som innehåller gluten. Men även recept på glutenfria varianter av pizza, pannkaka, paj, grovt och mättande bröd, läckra kakor och luftiga efterrätter.Lars Stenhammar, docent och överläkare vid barnklinikerna i Östergötland har forskat och skrivit om celiaki i 30 år. Här beskriver han sjukdomens historia, orsaker, symptom och behandling.För recept, goda livsmedelsval och praktiska matråd står Lotta Brinck ? matjournalist och dietist med ett antal kokböcker bakom sig, de flesta utgivna av Prisma.
Prisma 9789151846200 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789134512931
- Titel
- Champagne
- Författare
- Jefford, Andrew - Sjöberg, Lars
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Alba
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
9789134512931 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113064048
- Titel
- Leifs utvalda
- Författare
- Mannerström, Leif - Yeh, Tomas
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 2014
- Språk
- Svenska
9789113064048 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789163083105
- Titel
- Förälskad i olivolja : [en bok av Fernando di Luca om vägen till den goda olivoljan]
- Författare
- Di Luca, Fernando - Falk, Lars - Bylund, Lilian - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Stockholm : Di Luca & Di Luca
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
9789163083105 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127118683
- Titel
- Hela årets kokbok
- Författare
- Fredrik Eriksson
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 255 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 829 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hela årets kokbok är stjärnkocken Fredrik Erikssons samlade kunskaper och en hyllning till det svenska matarvet. Recepten följer årets växlingar och maten är enkel, lättlagad och med säsongens råvaror i centrum.
Vi inleder med påskmaten, med rätter som värmande lammfärsgryta med bönor, västerbottenstoast och kryddpepparsill. Efter det kommer ett avsnitt om vårens primörer. Det innehåller bland annat vitkålssallad med lime, matiga färskpotatissallader och sparris med örtsabayonne. Sommarens grillfester bjuder på helgrillad kyckling, mixed grill, lättstuvade grönsaker och blåbärspaj som avslutning. Hösten följer med skaldjursfest och skördehelg där betor, rotfrukter och svamp står på menyn.
Matåret kröns slutligen av den goda julmaten. Det bjuds på traditionell julmat så som sill, skinka och köttbullar, men även lite mer nyskapande rätter i form av stjärnanisinlagda gulbetor och sockerärtssallad med inkokt lutfisk.
9789127118683 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153407083
- Titel
- Romersk mat : recept och kulturhistoria
- Författare
- Cavallini, Birgitta
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1982
- Språk
- Svenska
9153407083 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789197910118
- Titel
- Njuta bubbel
- Författare
- Welin, Emy - Durehed, Lennart - Zetterberg, Ragnar - Paulsson, Berit - City Marketing Group
- Förlag
- Täby : City Marketing Group i Täby AB
- Språk
- Svenska
9789197910118 -
Galen i grönsaker. Enkla och inspirerande rec...
Forum. 2000. Ill. 176 s. Dek. pbd.
Gott skick. Tejprester på främre försättsblad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116396
- Titel
- Galen i grönsaker
- Författare
- Gayler, Paul
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 263 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 970 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är du också galen i grönsaker? Och behöver nya fräscha idéer för att tillaga grönsaker och rotfrukter av alla de sorter? Då har du hamnat i gott sällskap, för Paul Gayler hyser en stor passion för allt det gröna. Han älskar god mat och är mycket inspirerad av Medelhavsköket och av det sydostasiatiska köket. I många av recepten - som inte är rent vegetariska - har han kombinerat ingredienser på ett spännande och lite oväntat sätt. Paul Gayler har arbetat på några av Londons bästa restauranger. Han är numera kökschef på Lanesborough Hotel, som är Storbritanniens bästa femstjärniga hotell med mat av högsta klass. Gus Filgate är en erkänt duktig fotograf som vunnit pris för bästa matfoto.
9789137116396 -
Coctails & Rock Tales. 200 drinks to shake, r...
Hardie Grant Books. 2008. Ill. 198 s. Dek. pbd. Skyddsomslag.
ISBN 9781740666497
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9781740666497 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9174869175
- Titel
- Vin genom tiderna
- Författare
- Johnson, Hugh - Hansson, Lars
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Språk
- Svenska
9174869175 -
Kokkonst för den självläkande människan. Häls...
Forum. 2000. Ill. 191 s. Dek. pbd. Skyddsomslag.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116471
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9789137116471 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153425939
- Titel
- Orientens mat & kultur
- Författare
- Barbara Lutterbeck - Jürgen Christ
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 238 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 277 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1288 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här vackra boken som inte bara är en kokbok tar oss med på en spännande färd till Marocko, Tunisien och Algeriet och vidare genom Syrien, Egypten, Israel, Gulfstaterna, Jemen, Irak och Iran till Turkiet. Längs resan möter vi de olika ländernas kulturella traditioner: det hektiska stadslivet på marknader och i basarer, i snabbköp och vid falafelstånd, i hyddor, hus och tält i öknens stillhet. Stämningsfyllda färgbilder och intressanta reportage om traditioner, fester och typiska produkter ger en fascinerande inblick i en uråldrig kultur.
Bokens över 180 klassiska och moderna recept på både vardagsrätter och festliga specialiteter är lättlagade och lika variationsrika som de orientaliska länderna själva. Det finns dock många gemensamma drag och därför är boken inte indelad i kapitel efter respektive land utan följer i stället den röda tråd som förenar de olika kulturerna.
Författarna har medvetet uteslutit rätter som lagas i stora satser och kräver specialutrustning. En viss anpassning till europeiska förhållanden har varit nödvändig, men rätterna har inte förvanskats.
9789153425939 -
God Mat i Grevens Tid. Historiska & Kulinaris...
Inbunden bok. Arena Förlag AB. 1995. 127 sidor.
Gott skick. Illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178431007
- Titel
- God mat i grevens tid : historiska & kulinariska äventyr från Trolleholms slott
- Författare
- Pernfors, Bengt - Magnusson, Gunnar - Görmangruppen
- Förlag
- Stockholm : Arena ; Malmö : Görmangruppen
- Språk
- Svenska
Arena Förlag AB 9789178431007 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9174820176
- Titel
- Lenas och Göstas bok : om konsten att njuta livet
- Författare
- Linderholm, Lena - Linderholm, Gösta
- Förlag
- Helsingborg : Nordjem
- Utgivningsår
- 1990
- Språk
- Svenska
9174820176 -
Kyckling. 110 recept med smak av världen
Prisma. 2006. Ill. 156 s. Dek. pbd. Skyddsomslag.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846217
- Titel
- Kyckling : 110 recept med smak av världen
- Författare
- Ebba Wachtmeister
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 746 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla tycker om kyckling – barn, ungdomar och äldre. Kyckling finns i alla matkulturer och kan tillredas på tusen sätt. Kyckling passar både till fest och till vardag, och kan tillredas hel eller i delar.
Kyckling är vår nya husmanskost. Billigt, lättlagat, nyttigt och smalt!
Det är enkelt att tillaga en god kycklingrätt – och det är lätt att laga nyttiga rätter av kyckling.
Den här kycklingkokboken tar fasta på det enkla, och innehåller recept för alla smaker.
Inledningsvis redogör boken för fakta kring svensk kyckling. Status hos uppfödaren av idag, förvaring, att tänka på vid tillredning, styckning osv.
I boken finns ett kapitel för varje styckningsdel av kycklingen, råd om tillagningsmetoder och en mängd säkra, snabba och läckra rätter samt lite ovanligare anrättningar. Här finns också tips på annorlunda tillbehör som passar speciellt bra till kyckling.
Ur Innehållet:
Fingerbitar
Mackor
Soppor
Festkyckling; för några få eller för buffén
Kycklingfilé; kryddade, fyllda, marinerade mm
Kycklingklubbor
Kycklinglever
Kokt kyckling
Grillad kyckling
Rätter på hel kyckling
Kyckling på utrikiska; italiensk, fransk, indisk, asiatisk, etiopisk osv
Annorlunda tillbehör; såser, ris, nudlar, grönsaker, bön- och linsrätter.
9789151846217 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789189394155
- Titel
- Våra älskade kräftor : från bur till bord
- Författare
- Fürst, Magnus - Törngren, Kerstin
- Förlag
- Stockholm : Bäckström
- Utgivningsår
- 2003
- Språk
- Svenska
9789189394155
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn