-
LAGA VILT FRÅN SKOG & SJÖ
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Bokförlaget Semic. 2011. 144 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Du måste varken vara jägare eller macho för att laga vilt. Det som skogen och sjöarna bjuder kan alla äta - och det är läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155255817
- Titel
- Laga vilt : från skog och sjö
- Författare
- Brydling, Carina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 221 x 287 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 874 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Du måste varken vara jägare eller macho för att laga vilt. Det som skogen och sjöarna bjuder kan alla äta – och det är både enkelt och gott att laga till. Dessutom är det både ekologiskt hållbart och hälsosamt!Oavsett om du ger dig ut i naturen eller i stormarknaden kommer du att hitta massor med läckerheter. Och med systrarna Carina och Ulrika Brydlings hjälp blir du en mästare på att laga till riktigt bra och ekologisk mat både till vardags och till fest. Det fina i kråksången är att du även kan hitta nästan alla tillbehör du behöver i skogen, den dignar ju av svamp och bär och kryddor, bara du vet var du ska hitta dem!Boken är indelad efter djurslag och innehåller både vackra natur- och matfoton och instruktiva bilder och styckningsscheman.
–– FÖRLAGSNY! –– Bokförlaget Semic 9789155255817 -
MATBRÖD – 50 nyttiga alternativ till köttbull...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Titel Förlagsbyrå AB. 2005. 175 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Recepten är vardagsenkla och tar inte längre tid än vad som behövs för att fixa en måltid på köttbullar och makaronen. M läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188524294
- Titel
- Matbröd : 50 nyttiga alternativ till köttbullar och makaroner
- Författare
- Löndahl Bechmann, Charlotte - Nordstrand, Lena Maria - Sterner, Åsa - Adell, Johan
- Förlag
- Höganäs] : Titel Förlagsbyrå AB
- Utgivningsår
- 2005
- Språk
- Svenska
–– FÖRLAGSNY! –– Titel Förlagsbyrå AB 9789188524294 -
GÅRDARNAS MAT – Laga mat med omsorg om dig sj...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Prisma. 2008. 152 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Intresset för att handla och laga närproducerat och miljömedvetet är större än någonsin. Ekologiskt och biodynamiskt stå läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849225
- Titel
- Gårdarnas mat : laga mat med omsorg om dig själv och naturen
- Författare
- Maximillian Lundin
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 257 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 743 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för att handla och laga närproducerat och miljömedvetet är större än någonsin. Ekologiskt och biodynamiskt står för bättre näringsinnehåll, godare smak, längre hållbarhet och ett mer hållbart jordbruk.
Konsumenter blir allt mer medvetna och vill inte längre ha färdigrätter med hälsofarliga ingredienser som rest tre varv runt jorden. Den hemlige kocken och Tyst hav är böcker som ligger på topplistorna. Ekologisk och närproducerad mat är inte längre något som serveras på alternativa vegokrogar utan även på trendiga gourmetrestauranger. Den är inte bara bättre för miljön och hälsan. Den SMAKAR bättre också. Mat som är odlad och tillagad med omsorg. Mat som får ta tid.
Som kock har Maximillian Lundin jobbat med närproducerade och ekologiska produkter i många år, bland annat som kökschef på Street Restaurang. Han följer säsongernas utbud med ett näst intill religiöst driv och vill med denna bok visa vägen från en allt-finns-alltid-mentalitet till en mer medveten matlagning full av möjligheter bortom stuvade kålrötter.
Boken speglar de olika årstidernas skiftande förutsättningar i ett kök. Inför varje säsongsbyte åker Max ut till producenterna och samlar på sig varor, pratar lite om säsongen och förutsättningar för produktionen. Sedan följer förrätter, varmrätter och efterrätter uppdelade efter vinter, vår, sommar och höst – totalt ett sextiotal recept.
–– FÖRLAGSNY! –– Prisma 9789151849225 -
SÄLTA SÖTMA SYRA & HETTA
–– FÖRLAGSNY! –– Academic Work. 2013. 158 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Academic Works medarbetare bjuder på sina favoritrecept.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samm läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK–– FÖRLAGSNY! –– Academic Work -
GOTT OM MAT
Inbunden bok. Nordiska museets förlag. 2001. 247 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Museimän, forskare, författare, kockar och matintresserade skriver om vardagsmat och ovanligt ätand läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171084770
- Titel
- Gott om mat
- Författare
- Westergren, Christina
- Förlag
- Stockholm : Nordiska museets förl
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Nordiska museets förlag 9171084770 -
PÅ KROGEN MED LINNÉ – Sjökrogar och svensk 17...
Häftad bok. –– FÖRLAGSNY! –– Grenadine. 2008. 187 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Koffsan var en av hundratals sjökrogar som fanns vid Sveriges kuster under mitten av 1700-talet. Här, på väg in mot läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329700
- Titel
- På krogen med Linné : sjökrogar och svensk 1700-talsgastronomi
- Författare
- Söderlind, Ulrica
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 187 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 110 x 180 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 120 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Koffsan var en av hundratals sjökrogar som fanns vid Sveriges kuster under mitten av 1700-talet. Här, på väg in mot Stockholm, kom resande på Mälaren, från slott och kojor, och sökte tak och mat. Bevis finns för en exklusiv publik såväl som en för tiden oväntat välkryddad meny. I en bok grundad på en intressant forskningsuppsats redogör Ulrica Söderlind för hur denna unika arkeologiska undersökning gett oss fakta om hur en restaurang på 1700-talet serverade, lagade och kryddade sin mat. Detta är inte minst intressant eftersom en av gästerna var ingen mindre än Carl von Linné! Boken På krogen med Linné började som forskning om de mycket vanliga, men nästan outforskade svenska sjökrogarna. Drottning Kristina utfärdade dekret om att en sjökrog skulle finnas var tionde sjömil längs våra farbara kuster. De var vad vägkrogarna är för dagens långtursturister fast kulinariskt långt intressantare. På sjökrogen Koffsan väster om Stockholm har författaren Ulrica Söderlind dels genom utgrävningar och dels genom omfattande annan forskning kartlagt både besökare och matvanor på 1700-talets svenska sjökrogar. En av gästerna som enligt dokumenterade källor besökt Koffsan var själve Carl von Linné. Genom ett intrikat detektivarbete och studier både i London av Linnés botaniska kartläggningar, den lokala floran och många historiska recept har Ulrica Söderlind knutit ihop detta till en fascinerande läsning om både mat och kroghistoria. I boken finns en mängd intressanta illustrationer gjorda av marinarkeologen Björn Wallbom liksom fint matfoto på de historiskt kartlagda och oväntat kryddiga rätterna. Fotografierna togs av matfotografen Knut E. Svensson. Ulrica Söderlind har sedan 10-årsåldern varit mat- och dryckesintresserad. Sin praktiska utbildning fick hon på olika restaurangskolor innan ett yrkesliv tog vid ombord fartyg i den svenska handelsflottan och på restauranger på land. Den sista anställningen var i Nobelköket, Stockholms Stadshus, innan högre grundutbildning tog vid. Utbildningen har mynnat ut i filosofie magister-examina i marinarkeologi och i ekonomisk-historia. Filosofie doktors examen avlades 2006 i ekonomisk-historia med den tvärvetenskapliga avhandlingen Skrovmål som handlar om mat och dryck i den svenska flottan åren 1500 1800.
–– FÖRLAGSNY! –– Grenadine 9789185329700 -
BASICKOKBOKEN för dig som flyttar hemifrån
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2009. 144 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – (Obet. ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
KOKBOKEN FÖR DET FÖRSTA EGNA HUSHÅLLET!
• Med en smygande känsla av osäkerhet står du där och försöker komma ihåg hur mamma och pappa gjorde. Utlämnad och övergiv läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153429609
- Titel
- Basickokboken för dig som flyttar hemifrån
- Författare
- Örjan Klein - Jesper Aspengren - Jan Bengtsson - Mai-Lis Hellénius
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 246 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 683 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- KOKBOKEN FÖR DET FÖRSTA EGNA HUSHÅLLET!
Alla hamnar där förr eller senare.
Med en smygande känsla av osäkerhet står du där och försöker komma ihåg hur mamma och pappa gjorde. Utlämnad och övergiven till ett eget hushåll och ett eget kök.
Det är därför den här boken kommit till. Recepten i den här boken kommer att hjälpa, inspirera, engagera och entusiasmera dig och helt klart göra dig gladare och nöjdare.
Förutom att recepten som är framtagna av en våra mest kända kockar; Örjan Klein, är goda, enkla att tillaga, läckra , är de nyttiga. Professor Mai-Lis Hellenius har haft ett finger med i framtagandet av boken.
Ica Bokförlag 9789153429609 -
ÄNTLIGEN HELG – Lite vassare, mycket godare
Inbunden bok. Norstedts. 2012. 163 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
För Tom Sjöstedt finns det alltid tillfälle att fira. Och det gör man bäst med riktigt god mat. På helgen har de flesta av oss mer tid att laga, äta och njuta av mat. Men det behöver ju inte betyda att d läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113038216
- Titel
- Äntligen helg : lite vassare, mycket godare
- Författare
- Sjöstedt, Tom
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 163 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 225 x 275 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 913 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Tom Sjöstedt finns det alltid tillfälle att fira. Och det gör man bäst med riktigt god mat. På helgen har de flesta av oss mer tid att laga, äta och njuta av mat. Men det behöver ju inte betyda att det ska vara svårt eller krångligt. Bara godare.
I sin nya bok Äntligen helg radar han upp femton fantastiska menyer som skulle förgylla vilken dag som helst, vardag som fest. Här hittar du bland annat baconlindade dadlar med getostdip, toast med mascarpone och rimmade pilgrimsmusslor, majskyckling med gulbetor och rotsellericrème samt chokladfondant med gräddfilsglass.
Tom Sjöstedt är också kocken som tycker att korv med bröd eller pizza kan vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Att det enklaste kan vara det godaste. På meny nummer sju står bara (om än inte så bara) en grym pizza, och som nummer femton går han all in med fredagschili till folket. Hors d´oeuvres får vänta till en annan dag.
Tom är generös med tips och genvägar och bjuder även på sina bästa grundrecept, från majonnäs till surdegskrutonger och chokladsås, och han talar direkt från hjärtat. Här får vi bland annat reda på vilka ingredienser och moment man lika gärna kan hoppa över i recept (bind upp fisken med bindgarn, men bara om du orkar), varför han skyr lightprodukter och vilken rätt i boken som ger störst utdelning med minsta möjliga ansträngning. Så följ med Tom Sjöstedt in i köket, känn att det äntligen är helg och låt honom sätta stämningen: strunta i disken och somna lycklig!
Norstedts 9789113038216 -
FEST PÅ GÅNG – Menyer längs fjällturismens an...
Inbunden bok. Färgspelet. 2000. 237 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. kantskav på skyddsomslaget. – Stort format, ca 25x30 cm! – Se fler bilder! ––
Välkommen till en kulinarisk vandring med historisk klangbotten genom den norrländska fjällvärlden. Här ekar rallarnas röster me läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197359429
- Titel
- Fest på gång : menyer längs fjällturismens anrika vandringsleder
- Författare
- Nilsson, Ingrid - Granqvist, Carl-Jan
- Förlag
- Örebro : Färgspelet
- Utgivningsår
- 2000
- Språk
- Svenska
Färgspelet 9789197359429 -
SÅ RÖKER DU KÖTT OCH FISK
Inbunden bok. Bokförlaget Settern. 2000. 96 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan! – Obet. märken på pärmarna. – Se fler bilder! ––
Så röker du kött och fisk är en faktabok som passar alla från nybörjare till kunniga rökare.
• Författaren Alf Andersson tar upp allt från rökningens kemi och tekni läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175865133
- Titel
- Så röker du kött och fisk
- Författare
- Alf Andersson
- Förlag
- Bokförlaget Settern
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 245 x 175 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 377 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Så röker du kött och fisk är en faktabok som passar alla från nybörjare till kunniga rökare.
Författaren Alf Andersson tar upp allt från rökningens kemi och teknik, bakteriologi, förberedelser av kött och fisk till själva rökningsprocessen och olika rökmetoder. Författare lämnar inget åt slumpen. Med den här boken i hand får du den bästa vägledning du kan önska.
Bygg din egen rök
För den som vill bygga sin egen rök finns ett par kapitel med utförlig text och konstruktiva illustrationer, vilka beskriver hur man själv enkelt kan bygga olika sorters rökar. Som alltid i sina handböcker är Alf Andersson noggrann, pedagogisk och lätt att förstå.
Många recept, samt hur man gör och röker korv!
Ytterligare författare: Andersson, Alf
Bokförlaget Settern 9789175865133 -
SMÖRGÅSTÅRTA – Svenska folkets nationalrätt
Inbunden bok. B Wahlströms. 2005. 128 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Att smörgåstårta är Sveriges nationalrätt är de båda författarna till den här boken helt ense om. Från norr till söder har man i decennier ätit denna folkhemsklassiker.
• Journalisten Ulf Elfvi läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132332241
- Titel
- Smörgåstårta : svenska folkets nationalrätt
- Författare
- Ulf Elfving - Stefan Bjur
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 288 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 894 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att smörgåstårta är Sveriges nationalrätt är de båda författarna till den här boken helt ense om. Från norr till söder har man i decennier ätit denna folkhemsklassiker.
Journalisten Ulf Elfving fick smak för smörgåstårta då han reste runt i landet på en radioturné. Hos de familjer han besökte blev han allt som oftast bjuden på denna rätt och i ett helt år levde han nästan på smörgåstårtor. Men i stället för att få nog kom han att fullkomligt älska dem.
Kocken Stefan Bjur har i den här boken antagit den roliga utmaningen att förädla och vidareutveckla den svenska nationalrätten till en rad fantasifulla skapelser. Här visar han hur smörgåstårtan kan varieras oerhört mycket, både till innehåll och form.
Bland mycket annat får vi recept på sillsmörgåstårta till midsommarfesten, hamburgertårta som barnen älskar, mager smörgåstårta för hälsomedvetna och snabbsmörgåstårta för stressade. Andra recept är influerade av det asiatiska köket, den gotländska sommaren, den stockholmska skärgården, danska smörrebröd och norrländska specialiteter. Alltsammans ackompanjeras av Ulf Elfvings roande anekdoter kring de olika smörgåstårtornas bakgrund.
Utöver smörgåstårtorna får vi också recept på härliga smörgåsar och kanapéer av de mest skiftande slag.
Foto: Pepe Nilsson
Form: Nicke Ericson
Stylist: Inger Nilsson
"Boken visar på ett nytänkande på ett varierat, modernt och nyttigt sätt med norrländska, italienska och thailändska smaktendenser." skriver Bibliotekstjänst.
B Wahlströms 9789132332241 -
The Art of PERUVIAN CUISINE
Inbunden bok. Quebecor World Perú. 2003. 270 sidor.
ISBN 9789972920301
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. kantmärke på skyddsomslaget. – Stort format, ca 24x30x3 cm! – Se fler bilder! ––
"Outstanding Peruvian Cookbook! – The recipes are from great cooks and restaurants in Peru, and the photos make it clear why Pe läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKQuebecor World Perú 9789972920301 -
RECEPT FRÅN SENA KVÄLLAR I NEW YORK
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Norstedts. 2014. 160 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Recept från sena kvällar i New York är en kokbok när du vill bjuda på något speciellt. Allt från en festlig fredagsmiddag för två till ett lyckat cocktailparty för många.
• Den New York-baserad festfixaren Linnea läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113027821
- Titel
- Recept från sena kvällar i New York
- Författare
- Johansson, Linnea
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 265 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 812 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Recept från sena kvällar i New York är en kokbok när du vill bjuda på något speciellt. Allt från en festlig fredagsmiddag för två till ett lyckat cocktailparty för många. Den New York-baserad festfixaren Linnea Johansson har i många år ordnat middagar och fester för den amerikanska nöjesindustrins elit - med kända namn som Kardashians, Jennifer Lopez, Richard Gere, Sarah Jessica Parker på gästlistan. Här delar hon med sig av sina bästa recept, smarta tips och personliga historier från ett händelserikt liv i New Yorks nöjesvärld.
Recept från sena kvällar i New York bjuder på recept, drinkar och menyer - allt från en festlig fredagsmiddag för två till ett lyckat cocktailparty för många.
–– FÖRLAGSNY! –– Norstedts 9789113027821 -
DELIA'S WINTER COLLECTION : 150 recipes for w...
ISBN 9780563521822
ABSOLUT NYSKICK/FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Slut på förlaget! BBC Books, 2004. Antal sidor: 256 Bandtyp: Danskt band, ca 19x27 cm.
Språk: Engelska.
--- Delia's Winter Collection takes up where her bestselling Summer Collection left off, completing läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9780563521822 -
FÖRFÖRISKT GOTT : 14 menyer för två
NYSKICK/FÖRLAGSNY, se fler bilder! --- Albert Bonniers Förlag, 2007.
Omfång: 120 sidor.
Illustrerad: Ja.
Bandtyp: Kartonnage.
Mått: 204 x 232 mm. --- Kristina Eriksson och Anna Clarén utkom våren 2006 med den läckra dessertboken Syndigt gott. Nu är d läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100112257
- Titel
- Förföriskt gott
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 204 x 232 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 584 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kristina Eriksson och Anna Clarén utkom våren 2006 med den läckra dessertboken Syndigt gott. Nu är de tillbaka med Förföriskt gott, en överdådigt vacker kokbok som innehåller fjorton trerättersmenyer att laga till eller tillsammans med sin käraste. Samtliga menyer har ett tema, som till exempel franskt, italienskt, vegetariskt och asiatiskt, men här finns också mer oväntade förslag, som till exempel norrländskt och bondromantiskt. Temamenyn Gränslös kärlek innehåller nya kombinationer av italienska och svenska ingredienser, medan I havsbandet bjuder på ostron, björnbär och fisk. I den norrländska menyn hittar vi hjortron och renkött, medan Kärlek het som chili föreslår kryddstarka karibiska rätter. En grundtanke i boken är att traditionella svenska smaker som vinbär, hjortron, lingon, dill och enbär varvas med mer exotiska ingredienser som kokosmjölk, mango, passionsfrukt, mynta och fikon. Resultatet är överraskande läckert och fräscht. Här finns nyskapande rätter som wasabiparfait, men även klassiker som kalvfilé i marsalasås och limemarinerad lax. Förföriskt gott innehåller mat för alla smaker och tillfällen, med romantiken som gemensam nämnare. Anna Claréns vackra bilder är lika sensuella och inbjudande som recepten och ger en känsla av fest och romantik. Fira kärleken med en oförglömlig måltid!Ur innehållet:Kärlek het som chili, Norrländskt guld, Charmanta vegetarianer, Oriental evening, Asiatisk mystik, Le menu français, Parliamo italiano, I havsbandet, Sommar och sol, Det första kärleken, Bondromantiskt, Gränslös kärlek, Nyhetens behag, I juletid
9789100112257 -
COOK IT RAW
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! – Phaidon. 2013. 302 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY, med skyddsplast! – Se fler bilder! – Stort format, 25x29 cm. ––
Cook it Raw tells the story of an exciting collection of avant garde chefs who come together to create unique dining experiences that explore social, cultural and environmen läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780714865492
- Titel
- Cook it raw
- Författare
- Porcelli, Alessandro
- Förlag
- London ; New York : Phaidon
- Utgivningsår
- 2013
- Språk
- English
- Baksidestext
- Cook it Raw tells the story of an exciting collection of avant garde chefs who come together to create unique dining experiences that explore and question social, cultural and environmental issues. Held initially in Copenhagen to mark the 2009 climate change summit the first 'Raw' dinner challenged the chefs to examine the issue of sustainability. As the events have developed so too have the issues, themes and general philosophy of the group. Winter and the question of creativity (Collio-Italy), the Wilderness and culinary comradeship (Lapland) and tradition and the artisan (Iskikawa-Japan) have all been explored on the plate by the likes of Rene Redzepi, Albert Adria, Alex Atala, Daniel Patterson, Magnus Nilsson, Inaki Aizparte, Massimo Bottura and Claude Bosi. Normally reserved for a select number of diners this book reveals for the very first time the 'Raw' collective's philosophy and creative endeavors. With contributions from leading food writers and 'Raw' supporters such as Antony Bourdain, Jeffrey Steingarten and Andrea Petrini; plus, over 400 behind-the-scenes images of the events and an inspiring collection of the chefs' own 'Raw' recipes, notes and anecdotes - Cook it Raw is an exclusive window into the world's most progressive culinary collective--Provided by publisher.
–– FÖRLAGSNY! – Phaidon 9780714865492 -
STORA KÖKSSKOLAN ur Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 2006. 239 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK/FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! ––
Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola! "Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favori läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846354
- Titel
- Stora kökskolan : ur Allt om Mat
- Författare
- Charlotte Jenkinson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 290 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1386 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med en bra bas och en stadig grund att stå på kan du börja brodera ut dina matlagningskonster och våga variera rätterna efter egna idéer. Du kan inte få en bättre start än med Allt om Mats stora köksskola!
"Köksskolan" är rubriken på ett stående inslag i Sveriges största mattidning, Allt om Mat. Genom åren har det blivit mångas favorit, som med sina tydliga och instruktiva steg-för-stegbilder lär ut såväl matlagningens grunder som hur du tillreder de läckraste rätter.
I Stora Kökskolan har vi samlat ett urval av de senaste årens bästa köksskolor. Här finns traditionella recept liksom nyare – allt dock lagat på ett modernt sätt.
Så här skriver redaktören Lotta Jenkinson i sitt förord:
"Jag förstår att många tycker att matlagning är lite svårt... Själv vågar jag inte borra ett hål i väggen för att sätta upp en enda liten krok...
När jag gör Köksskolan tänker jag alltid på min egen oförmåga att vara hemmahändig och försöker ta med de små detaljerna som visar att man är på rätt väg. I början är det också viktigt är att läsa igenom receptet och instruktionerna innan man sätter igång, så att det inte oförberett dyker upp något extra svårt moment när man redan är halvvägs: kanske behövs en termometer, steksnören, en tillräckligt stor kastrull eller finmaskig sil."
Prisma 9789151846354 -
HERR WILKINSONS FAVORITGRÖNSAKER – En kokbok...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Norstedts. 2013. 287 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! ––
De flesta av oss väljer grönsaker som tillbehör till köttet eller fisken på tallriken. För kocken Matt Wilkinson är det tvärtom först grönsakerna, sedan proteinet!
• Matt planerar middagen runt grönsakerna beroende läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113048741
- Titel
- Herr Wilkinsons favoritgrönsaker : en kokbok som hyllar säsongerna
- Författare
- Wilkinson, Matt
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 287 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 190 x 250 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1237 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av oss väljer grönsaker som tillbehör till köttet eller fisken på tallriken. För kocken Matt Wilkinson är det tvärtom först grönsakerna, sedan proteinet! Matt planerar middagen runt grönsakerna beroende på säsong, när de smakar som bäst, har bästa pris och lättast går att få tag på.
Likt en australisk Jamie Oliver delar Matt Wilkinson med sig av odlingstips, grönsakernas historia, vilka sorter som lämpar sig för olika rätter och fantastiska gröna recept. Inspirerad av all världens kök använder han exempelvis egyptisk dukka-röra eller italiensk bagna càuda-sås som tillbehör till grönsakerna. Matt blandar nya smakkombinationer, som exempelvis sallad med blomkål, rökt lax och jordgubbar med klassiker som hans mormors recept på helstekt biff med pepparrotskräm och yorkshirepudding.
Varje älskad grönsak får ett eget kapitel. Med snygg design och vackra bilder väcker boken lust att odla och anrätta egna grönsaker med kött eller fisk som tillbehör.
–– FÖRLAGSNY! –– Norstedts 9789113048741 -
FRÅN MITT KÖK TILL DITT – Läckra matpresenter...
Inbunden bok. Kakao Förlag. 2006. 108 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! –– Den här boken är full av läckra tips på presenter från köket. Att överräcka en glasburk med inlagda svampar eller en påse med hemlagade kakor signalerar omtanke starkare än någon köpt present. Det är de läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197572460
- Titel
- Från mitt kök till ditt : läckra matpresenter fyllda med omtanke
- Författare
- Henrik Francke
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 108 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 181 x 247 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 534 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken är full av läckra tips på presenter från köket. Att överräcka en glasburk med inlagda svampar eller en påse med hemlagade kakor signalerar omtanke starkare än någon köpt present. Det är dessutom en uråldrig symbolhandling för att indikera vänskap. Du får möta en rad unika personer som med stort hjärta delar med sig av sina egentillverkade favoriter. Det är godsaker som knapriga lavendelskorpor, kaneltryffel, syltgrottor och rabarbersaft men också inlagd sill, gravad lax och hemlagad pasta. En underbar bok både för såväl matglada amatörer som ambitiösa matälskare.
Kakao Förlag 9789197572460 -
VINTERKALAS
Inbunden bok. Norstedts. 3 uppl. 2010. 318 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – En liten plastficka för visitkort sitter monterad på smutssidan. – Se fler bilder! ––
Vinterkalas utspelar sig under den mörkaste, men också den mest ljusglittrande tiden från allhelgonahelgen till tjugondedag Knut. "Under läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113034751
- Titel
- Vinterkalas
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 318 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1044 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinterkalas utspelar sig under den mörkaste, men också den mest ljusglittrande tiden från allhelgonahelgen till tjugondedag Knut. "Underbart! Det är kväll redan klockan tre på eftermiddagen och då kan man börja laga mat", säger Hannu entusiastiskt.
"Min bok ska väcka en längtan till det lilla torpet i skogen - till snö, månsken och stjärnhimlar - långt bortom stadens svärtade saltslask. Alltså en bok med mat och atmosfär där läsaren inspireras och känner igen sin lust, utan att baxna när tomten kommer!"
Hannu älskar vintern, den sällsamt lugna atmosfären när matglada middagsgäster samlas i hans kök eller kring det generöst dukade julbordet på torpet hos Barbro och Kåre Hellström. "Barbro är den enda som jag känner som har gått på anrika Benninge lanthushållsskola."
Med hjälp av vännerna på torpet är Vinterkalas fylld av genomarbetade familjerecept, med matminnen och smaker som genomlagats i årtionden och överlevt oräkneliga söndagar och generationsmiddagar.
Recept för många eller för en eller två: Röd novemberfest med värmande soppor, fisk och goda grytor. Advent med jullängtan och glöggfest. Kaksöndag med fler än sju sorter: Mandelmusslor, Mammas mandelstjärnor, Tant Gottys smörkransar… Lucia och saffransdofter, pepparkaksbak, klenäter, och julgodis.
Julmat med tradition och enkel Hannuinspiration. Allt från köttkorv, grynkorv och vildsvin till saffransmarinerade revbensspjäll, för att inte tala om alla sillsorter. Nyårsafton med blinier, lamm och gammaldags ingefärsparfait på festklädda bord. Trettondagsmat vid brasan och till sist Knutkalas på isen med furufacklor och spännande dofter från grillen.
Vinterkalas gavs ut i original 2008.
Ur recensioner:
"En sensuell, inspirerande kokbok med sagolikt vackra bilder och mängder av klassiska, läckra recept som han satt sin egen prägel på. Kan få vilken matlagningstrött som helst att piggna till."
Aftonbladet
"Om någon har tappat bort julstämningen eller talangen att toppa en vanlig tråkig hösthelg då är Hannus bok den absolut rätta."
Helsingborgs Dagblad
"En måste-ha-bok för alla som gillar vintriga helgsammankomster."
Lantliv
Norstedts 3 9789113034751 -
MONIKAS VARDAGSMAT – Grundkokbok för alla
Inbunden bok. Lind & Co. 2012. 319 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, oläst! – (Obet. små yt- och kantmärken på pärmarna.) – Stort format, ca 24x31x3 cm! – Se fler bilder! ––
Monikas vardagsmat innehåller över 200 recept och mängder av praktiska tips som underlättar i vardagsköket.
• läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174611038
- Titel
- Monikas vardagsmat
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 240 x 308 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1770 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg beskriver sin nya bok Monikas vardagsmat som en blandning mellan Vogue och Hennes & Mauritz. Hon förklarar det så här:
"Vi har alla gjort ruskigt snygga fynd på H&M, med plagg som vi sedan upptäckt skulle platsa i Vogue. Och detta oftast helt utan ansträngning eller större hål i plånboken. Jag vägrar att se vardagsmaten som tråkig, trist och tidskrävande. För mig är den snarare rolig, vacker och snabb. Jag vill att maten ska smaka lördag fastän det är måndag och att den ska kunna lagas helt utan större ansträngning."
Monikas vardagsmat innehåller över 200 recept och mängder av praktiska tips som underlättar i vardagsköket. Nästan ingen av rätterna tar mer än en halvtimme att göra, med några få undantag som helstekt kyckling, lammstek och rostbiff som behöver sin timme i ugnen. Och som man sedan också kan skapa fantastiska restmiddagar av.
I boken ryms allt från den klassiska falukorven och de välbekanta köttbullarna till de lenaste fiskfärsbollarna. Här finns också spännande fågelrätter, nya förslag till pastamåltider och mycket, mycket mer. Gemensamt för alla rätter är att de på Monikas eget vis är lätt- och snabblagade samtidigt som de blir till en fröjd för både öga och gom.
Ta med Monikas praktiska och festliga kokbok hem så blir det lätt lördag hela veckan!
MONIKA AHLBERG startade i början 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av Sveriges stora matprofiler. Monikas vardagsmat är hennes sextonde kokbok och ett nytt, efterlängtat praktverk i genren. Förutom att Monika syns och hörs regelbundet i media, håller hon föredrag och kurser, är ambassadör för Sveriges mathantverkare, anlitas i matjuryer, skapar recept för hemkörda matkassar och driver en blogg med över 500 000 besökare i månaden. Monika har dessutom vunnit utmärkelser från både Måltidsakademien och Gourmand World Cookbook Awards.
Lind & Co 9789174611038 -
DEN SVENSKA KORVRESAN – Berättelser om ett ma...
Inbunden bok. Norstedts. 2020. 200 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Obet. ytmärken på pärmarna. – Se fler bilder! ––
Korv är mat med uråldriga anor. Den har överlevt alla trender och blivit tradition, kultur, mångfald, social samvaro och njutning. Dessutom har den rört sig från fatti läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113103341
- Titel
- Den svenska korvresan : berättelser om ett mathantverk som förenar
- Författare
- Scherman, Jan
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 748 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En korvbok med extra allt!
Korv är mat med uråldriga anor. Den har överlevt alla trender och blivit tradition, kultur, mångfald, social samvaro och njutning. Dessutom har den rört sig från fattigmanskost via snabbmat i kiosken till gourmetkorv på finkrogen.
Korvälskaren och debattören Jan Scherman har också gjort en resa. Han har farit genom hela landet, från norr till söder, för att hitta historierna och människorna bakom våra bästa korvar. Här skildras de ur en mängd perspektiv; produkter, platser och personer som säger något om vårt land och vår tid. Det blir till en berättelse om det Sverige som sällan får höras.
Författaren, som också fotograferat, besöker bland annat Jokkmokk, där korven utlöste bitter strid, de kungliga hovleverantörerna i Löttorp, och Gustafs i Dalarna där det som började som uttjänta arbetshästar slutade med en delikatess. Han gör stopp vid klassiska kiosker, innekrogar och moderna fabriker och träffar mathantverkare som kämpar mot utanförskap och sjuder av kraft.
Dessutom bjuder denna korvbok på allsköns fakta och riktigt bra korvrecept.
Norstedts 9789113103341 -
SINNENAS MAT
Inbunden bok. Graformat. 2002. 88 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Sinnenas Mat är en bok som fokuserar på våra fem sinnen med hopp om att finna den totala matuppl läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163124921
- Titel
- Sinnenas mat
- Författare
- Bengtsson, Mia
- Förlag
- Ängelholm : Graformat
- Utgivningsår
- 2002
- Språk
- Svenska
Graformat 9789163124921 -
VÄRLDENS BÄSTA MAT – Vinnare av Sveriges mäst...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2014. 107 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
"Vad kan vara bättre än räkor frästa i kopiösa mängder vitlök och olivolja? Eller en sötsyrlig och het glasnudelsallad? Eller sötklibbiga colamarinerade revbensspjäll som bara faller av benet?
• läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243949
- Titel
- Världens bästa mat : vinnare av Sveriges mästerkock 2014
- Författare
- Kheirmand, Amir
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 107 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 584 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Vad kan vara bättre än räkor frästa i kopiösa mängder vitlök och olivolja? Eller en sötsyrlig och het glasnudelsallad? Eller sötklibbiga colamarinerade revbensspjäll som bara faller av benet? Jag har uppnått en dröm, en milstolpe och ett mål. Jag har vunnit Sveriges mästerkock och får möjligheten att inspirera dig med världens bästa mat."Följ med Amir Kheirmand, vinnaren av Sveriges mästerkock, på en resa jorden runt. Ta del av de möten och kök som har inspirerat honom och hans matlagning. Låt dig förföras av det spanska köket som trollar fram fantastiska smaker på få ingredienser, det spännande thailändska köket med fräscha och heta asiatiska smaker och det amerikanska köket med mycket fett, sött och salt – extra allt av sådant som är så lätt att älska! Dessutom hans bästa såser och tillbehör samt mammas persiska kycklinglår. Det hela avslutas med den vinnande trerättersmenyn som tog Amir till seger. Förutom spännande recept och Amirs matfilosofi finns dryckestips till alla recept.
Bonnier Fakta 9789174243949 -
MEAT – The Art of Cooking Meat
Inbunden bok. Ullmann Publishing . 2015. 144 sidor.
ISBN 9783848007561
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. märken på pärmarna. – Se fler bilder! ––
The Art of Cooking Meat is a dream book for carnivores, with more than 60 meat recipes from hearty (a good old pepper steak, anyone?) to sophisticated (confit of läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKUllmann Publishing 9783848007561 -
KOKKONST FÖR LIVSNJUTARE
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Norstedts. 2015. 215 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
"Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som m läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113061498
- Titel
- Kokkonst för livsnjutare
- Författare
- Blom, Edward
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 224 x 286 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1264 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag älskar stora, rejäla träslevar. Aldrig är jag så avslappnad och lycklig som när jag rör runt, runt i en brunsås eller långkokande gryta."
Kokkonst för livsnjutare är både en kokbok och en livsstilsbok, som man läser, inspireras, får idéer av och blir underhållen av. Här får vi följa med Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn Blom hem till deras eget matuniversum.
Edward och Gunilla delar med sig av sin syn på mat och matlagning, till exempel att man inte behöver ha dyra och komplicerade köksredskap - men däremot bra råvaror och ett fullständigt kompromisslöst förhållande till hur man lagar och smaksätter maten.
Några längre och mer kulturhistoriskt inriktade texter (exempelvis om vissa livsmedels och maträtters historia) får vi oss också till livs. Vi får etikettråd, som är ett av Edwards favoritområden. Det blir fortsatt fokus på såväl mathistoriska ikoner (som till exempel Auguste Escoffier och Tore Wretman) som nutid (till exempel aktuella styckningsdetaljer på kött), likväl texter om olika matrelaterade fenomen ("fattiggourmeter" eller "delikatessernas rättigheter"). Boken innehålla också texter om Edward, av anhöriga skribenter - t ex hans syster, författaren Anna Dunér. Ett matkulturellt historieberättande i kokboksform!
Edward Blom och Gunilla Kinn Blom tilldelades tredje pris (brons) för texterna i Kokkonst för livsnjutare på Gourmand World Cookbook Awards 2016 i kategorin "Food Writing".
–– FÖRLAGSNY! –– Norstedts 9789113061498 -
SKOLMATSSAFARI – från Malmö till Kiruna
Inbunden bok. Mat & Media Kommunikation. 2011. 156 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Det klagas mycket på den svenska skolmaten, men är den så dålig som det sägs? Efter att ha läst boken h läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163384875
- Titel
- Skolmatssafari : från Malmö till Kiruna
- Författare
- Unt Widell, Annika - Ottosson, Malin - Karlsson, Gabriella - Degerman, Patrick - Mat & media kommunikation
- Förlag
- Södra Sandby : Mat & media kommunikation
- Utgivningsår
- 2011
- Språk
- Svenska
Mat & Media Kommunikation 9789163384875 -
The BACON BOOK – Irresistible, Mouthwatering...
Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Harpercollins Publishers. 2017. 192 sidor.
ISBN 9780008263522
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– If bacon had existed in mythical Greece, a thousand ships would have been launched. If it had been around in medieval times, King Arthur would have tucked into it on the round table.
Fast forward… and now, while you c läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK– FÖRLAGSNY! – Harpercollins Publishers 9780008263522 -
EVA-LOTTS KÖK – Kärleken till mammas mat
Inbunden bok. Eva-Lott Långberg AB. 2014. 160 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Min barndoms minnen har nästan alla något sätt att göra med mat. Mustiga och kryddiga, varma trygga dofter strömmar ut ur min mammas kök från såväl mat som bak.
• Hennes kokkonst gjorde mer än att mät läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163768736
- Titel
- Eva-Lotts kök : kärleken till mammas mat
- Författare
- Långberg, Eva-Lott
- Förlag
- Eva-Lott Långberg AB
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 600 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min barndoms minnen har nästan alla något sätt att göra med mat. Mustiga och kryddiga, varma trygga dofter strömmar ut ur min mammas kök från såväl mat som bak. Hennes kokkonst gjorde mer än att mätta den Långbergska famoljen, den väckte en stark kärlek till mat och speciellt för vardagsmaten. Den kärleken vill jag förmedla genom denna bok.
Eva-Lott Långberg AB 9789163768736 -
SOMMARFESTER ur Allt om Mat
Inbunden bok. Allt om mat. 2009. 191 sidor.
ISBN 9789186187132
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Stort format, ca 22x28 cm! – Se fler bilder! ––
Sommarfester ger massor av inspiration till säsongens alla partyn, festliga luncher och middagar med vännerna och familjen.
• Här hittar du de ystra studentfesterna, midso läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om mat 9789186187132
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn