-
Hernösands stifts delning. En lifsfråga för N...
Häftad bok.
Gott skick. Uppsala 1902. Häftad. 21,5x14 cm. 74 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Gryningslandet - Nya och samlade dikter
Häftad bok. Eget förlag, Visby. 1 uppl. 1992. 72 sidor.
Gott skick. Prisetikett bakre pärm, svaga bruksspår, små fläckar bakre pärm. Finns i Lau
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEget förlag, Visby 1 -
Stenshuvud : nationalparken på Österlen
Inbunden bok. Solna : Statens naturvårdsverk. 1993.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9162011383
- Titel
- Stenshuvud : nationalparken på Österlen
- Författare
- Johansson, Klas-Rune - Gärdenfors, Ulf - Holmer, Martin - Sverige. Statens naturvårdsverk
- Förlag
- Solna : Statens naturvårdsverk
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Solna : Statens naturvårdsverk 9162011383 -
Surdegsbröd. Recept och tips från en hemmabag...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nära nyskick. s.12-13 med tryckmärke efter borttaget gem. I övrigt nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118874
- Titel
- Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118874 -
Enklare bröd - Surdegsbröd
Inbunden bok. Natur & Kultur.
Mycket gott skick. // Två av Martins böcker om att baka bröd......................// Att baka med surdeg är hur enkelt som helst - och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut beg läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNatur & Kultur -
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med oc...
Häftad bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2015. 111 sidor.
Mycket gott skick. Mmlitet fnas på pärmens bakre pärm.
I övrigt är boken i fin form.
Läst ex.
Skrymmande.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127143067
- Titel
- Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
- Författare
- Martin Johansson
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 183 x 200 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 327 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser.
Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009 och Bröd och pizza 2012. Enklare bröd utsågs till Årets bästa brödbok 2010, samma år som Martin Johansson tilldelades Allt om mats Stora Matpris.
Bokens utförande är mjukband.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127143067 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789163345876
- Titel
- Lean : turn deviations into success!
- Författare
- Per Petersson - Ola Johansson - Martin Broman - Dan Blücher - Henric Alsterman
- Förlag
- Part Media
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- English
- Baksidestext
- Lean – Turn deviations into success! provides a deeper understanding of Lean from a western perspective. The book explains the key elements of Lean with the goal of shifting focus from isolated method use to what Lean is really about - identifying and eliminating waste.
The book highlights why rather than how. It aims to help organizations understand the underlying reasoning which is the key to the long-term success of Lean. Understanding is necessary to consistently be able to choose the right improvement actions based on one’s own unique business requirements.
The book is aimed at Lean practitioners who seek deeper understanding to decision-makers intending to choose the Lean path. It is also suitable studying at universities, colleges, etc.
Reviews
"Whether you read this book to acquaint yourself with Lean or to immerse yourself in the subject, both options work well. The authors have simply and clearly described both the principles and the methodology of Lean where good examples from different industries and companies illustrate what to do and how to think. In addition, the book is readable, has good illustrations and creates the desire for improvement making it one of the best on the subject that I have read”
Ulf Johansson
Head of Production, Ericsson Borås Unit
"Finally, a readable book in Swedish on Lean! Many thanks! It was well stocked with facts, legible and in some areas even entertaining. The little amount of time it took to read the book was filled to the brim with value - a valuable activity with very little waste, just as we would like things to be!”
Maria Viidas
Quality Assurance Manager, Vara Municipality
"The best book on Lean that I have ever read, it explains the thoughts, principles and relationships in an exemplary simple way. The book also provides practical guidance in the art of getting started and achieves the first visible results."
Hans Jeppsson
Lean Consultant
"See deviations as having potential. The authors have, in a simple and pedagogical manner, succeeded in showing why you should see deviations as having potential and why you should use them in continuous improvement efforts and create success. The book addresses both practitioners as well as to students."
Ola Hultqrantz
Chalmers, Department of Logistics
"This is a well-balanced, very visual book with no waste. One can see that the authors fully understand Lean, and they explain it in a simple way. Unlike other Lean books, this book does not go unnecessarily deeply into Lean methodologies. The book describes the methods but focuses primarily on how the methods along with a number of principles are interrelated in a system. Fantastic!"
Fredrik Allard
Plant Manager, Scania CV AB, Cab Body Production Plant
"Lean is starting to be introduced in health care, but the dilemma is that Lean is often thought of as an improvement method. Worthy initiatives stagnate because one has not understood the importance of the systems way of thinking and the underlying principles. This book has been eagerly anticipated - it presents Lean in an extraordinary way, as a complete approach. It describes both the educational and practical structures which are so crucial to Lean, which have been overlooked by many other books on the subject. The book is also impressively efficient - while being easy to read, it has a depth of knowledge that makes you understand new aspects every time you go back to it (the features of a really good book). Read it with joy and think deeply!"
Magnus Lord
Strategy Manager, Lund University Hospital
Part Media 9789163345876 -
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med oc...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2010. 111 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127129504
- Titel
- Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa brödbok 2010 och en värdig uppföljare till bästsäljaren Surdegsbröd.
Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser. Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009, Enklare bröd 2010 och Bröd och pizza 2012. År 2010 belönades Martin Johansson med Allt om Mats Stora Matpris 2010.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127129504 -
Seklets dagsverken : 23 författare om arbete
Häftad bok. Solna : Arbetarskyddsstyr. 1999. 257 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174649981
- Titel
- Seklets dagsverken : 23 författare om arbete
- Författare
- Ahlin, Lars - Adolfsson, Gunnar - Ekman, Kerstin - Andersson, Mary - Johansson, Elsie - Alverfors, Ann-Charlotte - Nilsson, Peter - Nexø, Martin Andersen - Lo-Johansson, Ivar - Salomonson, Kurt - Sund, Lars - Martinson, Moa - Fridell, Folke
- Förlag
- Solna : Arbetarskyddsstyr
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tåbb med manifestet / Lars Ahlin -- Träskoland / Gunnar Adolfsson -- Häxringarna / Kerstin Ekman -- Maria från Borstahusen / Mary Andersson -- Mosippan / Elsie Johansson -- Snabelros / Ann-Charlotte Alverfors -- Stenarnas rike / Peter Nilsson -- Pelle Erövraren / Martin Andersson Nexö -- Fet-Mats / Ivar Lo-Johansson -- Grottorna / Kurt Salomonson -- Lanthandlerskans son / Lars Sund -- Lumpsorterare / Moa Martinson -- Greppet hårdnar / Folke Fridell -- Ombordarna / Ove Allansson -- Drakens år / Håkan Boström -- Engelska parken / Ola Larsmo -- Superfosfat / Sture Källberg -- Rapport från en skurhink / Maja Ekelöf -- Facklorna / Aino Trosell -- Körjournal / Jan Fogelbäck -- Tidningsbud / Bodil Malmsten -- Inneboende / Eva-Lena Neiman -- Jesús och hans bröder / Lars Åke Augustsson
Solna : Arbetarskyddsstyr 9174649981 -
Landen kring sjöarna : en historia om Kronobe...
Inbunden bok. Växjö : [Kronobergs läns hembygdsförb. i samarbete med Smålands museum. 1999. 542 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186870106
- Titel
- Landen kring sjöarna : en historia om Kronobergs län i mångtusenårigt perspektiv
- Författare
- Aronsson, Peter - Beijbom, Ulf - Hansson, Martin, 1965-, historiker - Holmér, Gunnel - Johansson, Lennart, 1961-, historiker - Larsson, Lars-Olof historiker - Nettervik, Ingrid - Nilsson, Roddy historiker - Nordmark, Håkan
- Förlag
- Växjö : [Kronobergs läns hembygdsförb. i samarbete med Smålands museum
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Växjö : [Kronobergs läns hembygdsförb. i samarbete med Smålands museum 9186870106 -
På tal om e-hälsa
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 2019. 224 sidor.
Nära nyskick. Små hanteringsspår kan skönjas på boken, inklusive att bakre värmen har veckats till lite, men boken ser nästan ut som ny.
Baksidestext:
Införandet av e-hälsotjänster beskrivs som ett paradigmskifte som ska öka patienters delaktighet, valfrihet och m läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144120768
- Titel
- På tal om e-hälsa
- Författare
- Erlingsdóttir, Gudbjörg
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 155 x 223 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 327 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Införandet av e-hälsotjänster beskrivs som ett paradigmskifte som ska öka patienters delaktighet, valfrihet och makt samt ge ökad transparens i vården. Budskapet är att framtida vårdbehov ska tillgodoses utan ökade resurser och att e-hälsa är en del av lösningen. I boken På tal om e-hälsa görs en nödvändig nyansering av denna bild genom ett brett och flervetenskapligt angreppssätt där tio författare från sex olika lärosäten ger sina perspektiv på e-hälsa.
E-hälsa är inte bara teknik. Syftet med boken är att öka förståelsen av e-hälsa som ett samtida samhällsfenomen. Här diskuteras bland annat frågor som: Hur kan e-hälsa begripliggöras, kritiskt analyseras, kontextualiseras och appliceras? Vad säger den om oss och vår samtid? Vilka är de juridiska och etiska implikationerna? Hur kan vi förstå e-hälsa som övervakningsteknologi, som medieinnehåll och som konsumenttrend? Den mångfacetterade bild som boken ger bidrar till en ökad förståelse av digitaliseringen av hälsa bland studenter, forskare, praktiker och beslutsfattare.
Studentlitteratur AB 1 9789144120768 -
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmaba...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Att baka med surdeg är hur enkelt som helst och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters deg läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118874
- Titel
- Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118874 -
Charlie och Tiger åker till Mallorca
Inbunden bok. Lumenos Förlag. 1 uppl. 2016. 32 sidor.
Nära nyskick. Bilderbok. Fyrfärg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187855085
- Titel
- Charlie och Tiger åker till Mallorca
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Lumenos Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 32 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 267 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 350 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ?Vet ni något kul man kan hitta på under sommaren?? undrade Charlie som gärna drog iväg på ett spännande äventyr.
?Förra året var vi på Mallorca?, sa Roffe och gjorde tummen upp med ena tassen. ?Härliga stränder och finfin fisk. Dit måste ni åka.?
Tiger och Charlie spetsade öronen. Mallorca, det lät kul.
På Mallorca väntar ett härligt äventyr för katterna Charlie och Tiger. Ännu roligare blir det när det visar sig att tvillingsystrarna Minja och Pinja också är där. Det är ju faktiskt så att bröderna alltid varit lite förtjusta i de tjusiga cirkuskatterna...
Tillsammans utforskar de Mallorca och är med om många, både dråpliga och härliga, äventyr! De solar och badar, äter på fiskrestauranger och njuter, men besöker även de otroliga droppstensgrottorna, där något riktigt läskigt händer...Charlie och Tiger åker till Mallorca, är något så speciellt som en feel-good roman för barn. Författarens önskan är att bokens läsare ska få följa med på Charlie och Tigers äventyr och få just den där känslan som man har när man är på semester och riktigt trivs med livet. Därmed inte sagt att inte Charlie och Tiger möter svårigheter längs vägen som de måste lösa, men de löser dem tillsammans, gärna med en stor dos humor. Den här boken är en bok som behövs, en bok att läsa när man bara vill må bra en liten stund och se att det finns ljus och roligheter för alla. En känsla som även barn behöver. Och Ted Johanssons underbara illustrationer lyfter boken till högre höjder.Författaren Martin Johansson har hämtat inspirationen till sin bok från sina egna resor tillsammans med sina tre (nu vuxna) barn. Charlie och Tiger åker till Mallorca är hans första bok, men det finns planer för flera böcker i serien. Han bor i Stockholm tillsammans med sin sambo och deras två katter, som förstås är förebilder för Charlie och Tiger.Illustratören Ted Johansson har tecknat för tidningen Bamse i tio år, förutom många andra typer av illustrationsuppdrag. Charlie och Tiger åker till Mallorca är den fjärde barnboken han illustrerar. Ted bor i Eslöv tillsammans med sin fru, son och en cairnterrier.
Lumenos Förlag 1 9789187855085 -
Mänskligt och meningsfullt : kristen tro idag
Inbunden bok. Älvsjö : Verbum. 1985. 75 sidor.
Nära nyskick. PRESENTSKICK.
För det mesta funderar vi inte mycket över livets mening. Vi följer våra inrutade mönster. Livet har sin gilla gång och det finns ingen an ledning att grubbla över det.
Ändå tar livsfrågorna plötsligt tag i oss. Vad är det egentligen för m läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9152612783
- Titel
- Mänskligt och meningsfullt : kristen tro idag
- Författare
- Lind, Hilda - Lind, Martin - Johansson, Inger
- Förlag
- Älvsjö : Verbum
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
Älvsjö : Verbum 9152612783 -
Gotska Sandön : nationalpark i Östersjön
Inbunden bok. Stockholm : Naturvårdsverket. 2008.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Förlagets pappband 4o. Begagnad bok, men helt och rent ex, utan vare sig namn eller andra tidigare ägares tillägg. Partiellt blekt skyddsomslag. Se också våra övriga böcker - samma fraktpris oavsett antal titlar du beställer av oss. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789162012670
- Titel
- Gotska Sandön : nationalpark i Östersjön
- Författare
- Johansson, Klas-Rune - Holmer, Martin - Sverige. Naturvårdsverket - Dokumentation av Sveriges nationalparker (projekt)
- Förlag
- Stockholm : Naturvårdsverket
- Utgivningsår
- 2008
- Språk
- Svenska
Stockholm : Naturvårdsverket 9789162012670 -
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmaba...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nära nyskick. Kort dedikation på försättsbladet.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118874
- Titel
- Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118874 -
Utvärdering av undervisning
Häftad bok. Lund : Studentlitteratur. 1976. 103 sidor.
Gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Namnad på inlagans första blad. Frekventa understrykningar i blyerts. [rum 1]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144129319
- Titel
- Utvärdering av undervisning
- Författare
- Franke-Wikberg, Sigbrit - Johansson, Martin
- Förlag
- Lund : Studentlitt
- Utgivningsår
- 1976
- Språk
- Svenska
Lund : Studentlitteratur 9144129319 -
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmaba...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118874
- Titel
- Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118874 -
Enklare bröd .Recept på knådfria bröd med oc...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 2010. 111 sidor.
Nyskick. Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några a läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127129504
- Titel
- Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa brödbok 2010 och en värdig uppföljare till bästsäljaren Surdegsbröd.
Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser. Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009, Enklare bröd 2010 och Bröd och pizza 2012. År 2010 belönades Martin Johansson med Allt om Mats Stora Matpris 2010.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 9789127129504 -
DE NYA EVANGELII-PERIKOPERNA. Till vägledning...
Inbunden bok. W. Schultz. 1 uppl.
Gott skick. 1869-77. 148+2212+412 sidor. Samtida slitet halvfranskt band.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKW. Schultz 1 -
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmaba...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118874
- Titel
- Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118874 -
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med oc...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2010. 111 sidor.
Nära nyskick. Ett fåtal blyertsanteckningar i recepten.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127129504
- Titel
- Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa brödbok 2010 och en värdig uppföljare till bästsäljaren Surdegsbröd.
Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser. Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009, Enklare bröd 2010 och Bröd och pizza 2012. År 2010 belönades Martin Johansson med Allt om Mats Stora Matpris 2010.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127129504 -
Utvärdering av undervisning
Häftad bok. Lund : Studentlitt. 1976. 109 sidor.
Nyskick. mindre missfärgning vänster framsidan
Helt ”obläddrad”Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144129319
- Titel
- Utvärdering av undervisning
- Författare
- Franke-Wikberg, Sigbrit - Johansson, Martin
- Förlag
- Lund : Studentlitt
- Utgivningsår
- 1976
- Språk
- Svenska
Lund : Studentlitt 9144129319 -
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med oc...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2010. 111 sidor.
Nära nyskick. Något kantstött
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127129504
- Titel
- Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa brödbok 2010 och en värdig uppföljare till bästsäljaren Surdegsbröd.
Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser. Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009, Enklare bröd 2010 och Bröd och pizza 2012. År 2010 belönades Martin Johansson med Allt om Mats Stora Matpris 2010.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127129504 -
De nya evangelii-perikoperna till vägledning...
Inbunden bok. W Schultz förlag Upsala. 2000. 47 sidor.
Gott skick. 2 st svarta halvfranska band. Inte fraktur text. Utgivna 1875 och 1877. 1040 gram. 221+411 sidor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKW Schultz förlag Upsala -
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmaba...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Mycket gott skick. *
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118874
- Titel
- Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118874 -
Teaterteknik En handbok för Teateramatörer
Häftad bok. SLU:s Förlag. 1960. 170 sidor.
Mycket gott skick. Tillskrift
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSLU:s Förlag -
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmaba...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nyskick. Förlagsny bok dvs presentskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118874
- Titel
- Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118874 -
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmaba...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nyskick. Förlagsny bok dvs nyskick. Bästa boken för den som vill lära sig baka surdegsbröd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118874
- Titel
- Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118874 -
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med oc...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2010. 111 sidor.
Nyskick. Förlagsny bok. Samma frak oavsett antal böcker du köper via mig. Jag har främst böcker inom mat och bakning, men även hantverk och trädgård.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127129504
- Titel
- Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa brödbok 2010 och en värdig uppföljare till bästsäljaren Surdegsbröd.
Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser. Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009, Enklare bröd 2010 och Bröd och pizza 2012. År 2010 belönades Martin Johansson med Allt om Mats Stora Matpris 2010.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127129504
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn