-
Den nordiska dieten - smal och frisk med sven...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2011. 144 sidor.
Nyskick. NY FRÅN LAGER. [+] Matkultur med råvaror från vår nordiska natur. Kokta färska sommarrödbetor, krispiga strömmingsflundror stekta i gyllengul rapsolja. Bär, bröd, svamp, viltkött - listan kan göras lång. Diet som smakar väl och samtidigt går man ned i vik läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241815
- Titel
- Den nordiska dieten : smal och frisk med svensk husmanskost
- Författare
- Hahnemann, Trina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 208 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Världen har plötsligt fått upp ögonen för att den nordiska kosten är minst lika näringsrik, hälsosam och välsmakande som den mer kända medelhavskosten. Den nordiska dieten baseras på lokalproducerade säsongsråvaror och har visat sig effektiv för viktnedgång och förbättrad hälsa.I den här boken får vi lära oss att balansera intaget av protein, kolhydrater och nyttiga fetter. Det handlar om den traditionella kosten i Nordeuropa, med betoning på olika spannmål, bär, grönsaker, fisk, fågel och vilt.Det här är en banbrytande bok där Trina Hahnemann, med stor erfarenhet av skandinavisk matlagning, bjuder på en kort och koncis guide till den nordiska dieten – dess uppbyggnad, ingredienser och grundfilosofi, liksom 75 varierade recept på alltifrån lätta luncher och rejäla middagar till desserter och matbröd. Några exempel på de goda och smakrika rätterna i boken är Vårsallad med dinkelpasta och kirskålspesto, Rödbetsbiffar med kornsallad, Stekt makrill med rabarber och spetskål, Stekt strömming med rödbetor och pepparrotssås, Dragonkyckling med jordärtskockor och grönkålssallad samt Hallon- och limesorbet.Som läsare får man lära sig hur man tar den nordiska dieten till sig och hur man kan göra för att gå ner i vikt och få en bättre hälsa. Boken innehåller också mängder av information om säsongen för olika ingredienser liksom deras näringsinnehåll.Förord av Viola Adamsson, som leder den uppmärksammade studien Nordiet, om nordisk kost och hjärthälsa vid Uppsala universitet.
Bonnier Fakta 1 9789174241815 -
Den nordiska dieten : smal och frisk med sven...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 143 sidor.
Nyskick. MKMM
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241815
- Titel
- Den nordiska dieten : smal och frisk med svensk husmanskost
- Författare
- Hahnemann, Trina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 208 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Världen har plötsligt fått upp ögonen för att den nordiska kosten är minst lika näringsrik, hälsosam och välsmakande som den mer kända medelhavskosten. Den nordiska dieten baseras på lokalproducerade säsongsråvaror och har visat sig effektiv för viktnedgång och förbättrad hälsa.I den här boken får vi lära oss att balansera intaget av protein, kolhydrater och nyttiga fetter. Det handlar om den traditionella kosten i Nordeuropa, med betoning på olika spannmål, bär, grönsaker, fisk, fågel och vilt.Det här är en banbrytande bok där Trina Hahnemann, med stor erfarenhet av skandinavisk matlagning, bjuder på en kort och koncis guide till den nordiska dieten – dess uppbyggnad, ingredienser och grundfilosofi, liksom 75 varierade recept på alltifrån lätta luncher och rejäla middagar till desserter och matbröd. Några exempel på de goda och smakrika rätterna i boken är Vårsallad med dinkelpasta och kirskålspesto, Rödbetsbiffar med kornsallad, Stekt makrill med rabarber och spetskål, Stekt strömming med rödbetor och pepparrotssås, Dragonkyckling med jordärtskockor och grönkålssallad samt Hallon- och limesorbet.Som läsare får man lära sig hur man tar den nordiska dieten till sig och hur man kan göra för att gå ner i vikt och få en bättre hälsa. Boken innehåller också mängder av information om säsongen för olika ingredienser liksom deras näringsinnehåll.Förord av Viola Adamsson, som leder den uppmärksammade studien Nordiet, om nordisk kost och hjärthälsa vid Uppsala universitet.
Bonnier Fakta 9789174241815 -
Svensk mat : recept på husmanskost
Inbunden bok. Göteborg : Wezäta. 1980. 111 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185074624
- Titel
- Svensk mat : recept på husmanskost
- Författare
- Petersen, Bengt
- Förlag
- Göteborg : Wezäta
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Göteborg : Wezäta 9185074624 -
Svensk mat : recept på husmanskost
Inbunden bok. Göteborg : Wezäta. 1980. 111 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185074624
- Titel
- Svensk mat : recept på husmanskost
- Författare
- Petersen, Bengt
- Förlag
- Göteborg : Wezäta
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Göteborg : Wezäta 9185074624 -
Svensk mat : recept på husmanskost
Inbunden bok. Wezäta. 1980. 111 sidor.
Mycket gott skick. Inget skrivet. Fint skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185074624
- Titel
- Svensk mat : recept på husmanskost
- Författare
- Petersen, Bengt
- Förlag
- Göteborg : Wezäta
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Wezäta 9185074624 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9197103071
- Titel
- Winlunds sjätte kokbok : med en speciell hyllning till svensk husmanskost och med förslag till passande drycker
- Författare
- Winlund, Lennart
- Förlag
- Växjö : Xerxes
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska
Växjö : Xerxes 9197103071 -
Winlunds sjätte kokbok : med en speciell hyll...
Inbunden bok. Xerxes. 1991. 112 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197103071
- Titel
- Winlunds sjätte kokbok : med en speciell hyllning till svensk husmanskost och med förslag till passande drycker
- Författare
- Winlund, Lennart
- Förlag
- Växjö : Xerxes
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska
Xerxes 9197103071 -
91:an Kokbok 2 : det bästa ur svensk husmansk...
Häftad bok. Egmont Kärnan. 1 uppl. 2007. 64 sidor.
Nära nyskick. Skicket nedskrivet pga en klämskada av nederkant på på pärmrygg. Hårda pärrmar med dold ringbindning.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172698505
- Titel
- 91:an Kokbok 2 : det bästa ur svensk husmanskost
- Författare
- Mobach, Michael - Bonthuis, Hanneke
- Förlag
- Egmont Kärnan
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 184 x 208 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 326 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 91:an är en basse som ofta är hungrig och gillar god mat, framförallt korv och annan klassisk svensk husmanskost. Det är något han inte är ensam om men tyvärr så är kunskapen om hur man lagar god husmanskost på väg att försvinna i vår stressade tid. Därför vill vi än en gång med hjälp av kocken Martin Carlenstam slå ett slag för gammal fin husmanskost och lite annat smått och gott med nya, välsmakande men lättlagade recept i den här boken.
Format: 170x200 mm
Egmont Kärnan 1 9789172698505 -
Den nordiska dieten : smal och frisk med sven...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 143 sidor.
Nära nyskick. .........// Varför ska vi snegla på medelhavet och maten där, när vi har minst lika bra råvaror här i Norden? Olivolja, Zuccinin och fetaost i all ära... Våra nordiska råvaror är faktiskt svårslagna: kokta färska sommarrödbetor och krispiga strömmingsflun läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241815
- Titel
- Den nordiska dieten : smal och frisk med svensk husmanskost
- Författare
- Hahnemann, Trina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 208 x 260 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Världen har plötsligt fått upp ögonen för att den nordiska kosten är minst lika näringsrik, hälsosam och välsmakande som den mer kända medelhavskosten. Den nordiska dieten baseras på lokalproducerade säsongsråvaror och har visat sig effektiv för viktnedgång och förbättrad hälsa.I den här boken får vi lära oss att balansera intaget av protein, kolhydrater och nyttiga fetter. Det handlar om den traditionella kosten i Nordeuropa, med betoning på olika spannmål, bär, grönsaker, fisk, fågel och vilt.Det här är en banbrytande bok där Trina Hahnemann, med stor erfarenhet av skandinavisk matlagning, bjuder på en kort och koncis guide till den nordiska dieten – dess uppbyggnad, ingredienser och grundfilosofi, liksom 75 varierade recept på alltifrån lätta luncher och rejäla middagar till desserter och matbröd. Några exempel på de goda och smakrika rätterna i boken är Vårsallad med dinkelpasta och kirskålspesto, Rödbetsbiffar med kornsallad, Stekt makrill med rabarber och spetskål, Stekt strömming med rödbetor och pepparrotssås, Dragonkyckling med jordärtskockor och grönkålssallad samt Hallon- och limesorbet.Som läsare får man lära sig hur man tar den nordiska dieten till sig och hur man kan göra för att gå ner i vikt och få en bättre hälsa. Boken innehåller också mängder av information om säsongen för olika ingredienser liksom deras näringsinnehåll.Förord av Viola Adamsson, som leder den uppmärksammade studien Nordiet, om nordisk kost och hjärthälsa vid Uppsala universitet.
Bonnier Fakta 9789174241815 -
-
Winlunds sjätte Kokbok- med en speciell hylln...
XerXes förlag 1991, 112 s.27.5x21cm. Dekorerat omslag,pappband.Teckningar av Solweig Olsson. Gastronomisk bearbetning George Holmqvist.Gott/mycket gott skick. Vikt 600gr. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn