-
Äntligen helg : lite vassare, mycket godare
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 163 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113038216
- Titel
- Äntligen helg : lite vassare, mycket godare
- Författare
- Sjöstedt, Tom
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 163 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 225 x 275 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 913 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Tom Sjöstedt finns det alltid tillfälle att fira. Och det gör man bäst med riktigt god mat. På helgen har de flesta av oss mer tid att laga, äta och njuta av mat. Men det behöver ju inte betyda att det ska vara svårt eller krångligt. Bara godare.
I sin nya bok Äntligen helg radar han upp femton fantastiska menyer som skulle förgylla vilken dag som helst, vardag som fest. Här hittar du bland annat baconlindade dadlar med getostdip, toast med mascarpone och rimmade pilgrimsmusslor, majskyckling med gulbetor och rotsellericrème samt chokladfondant med gräddfilsglass.
Tom Sjöstedt är också kocken som tycker att korv med bröd eller pizza kan vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Att det enklaste kan vara det godaste. På meny nummer sju står bara (om än inte så bara) en grym pizza, och som nummer femton går han all in med fredagschili till folket. Hors d´oeuvres får vänta till en annan dag.
Tom är generös med tips och genvägar och bjuder även på sina bästa grundrecept, från majonnäs till surdegskrutonger och chokladsås, och han talar direkt från hjärtat. Här får vi bland annat reda på vilka ingredienser och moment man lika gärna kan hoppa över i recept (bind upp fisken med bindgarn, men bara om du orkar), varför han skyr lightprodukter och vilken rätt i boken som ger störst utdelning med minsta möjliga ansträngning. Så följ med Tom Sjöstedt in i köket, känn att det äntligen är helg och låt honom sätta stämningen: strunta i disken och somna lycklig!
Norstedts 1 9789113038216 -
Äntligen helg : lite vassare, mycket godare
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 163 sidor.
Nära nyskick. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113038216
- Titel
- Äntligen helg : lite vassare, mycket godare
- Författare
- Sjöstedt, Tom
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 163 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 225 x 275 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 913 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Tom Sjöstedt finns det alltid tillfälle att fira. Och det gör man bäst med riktigt god mat. På helgen har de flesta av oss mer tid att laga, äta och njuta av mat. Men det behöver ju inte betyda att det ska vara svårt eller krångligt. Bara godare.
I sin nya bok Äntligen helg radar han upp femton fantastiska menyer som skulle förgylla vilken dag som helst, vardag som fest. Här hittar du bland annat baconlindade dadlar med getostdip, toast med mascarpone och rimmade pilgrimsmusslor, majskyckling med gulbetor och rotsellericrème samt chokladfondant med gräddfilsglass.
Tom Sjöstedt är också kocken som tycker att korv med bröd eller pizza kan vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Att det enklaste kan vara det godaste. På meny nummer sju står bara (om än inte så bara) en grym pizza, och som nummer femton går han all in med fredagschili till folket. Hors d´oeuvres får vänta till en annan dag.
Tom är generös med tips och genvägar och bjuder även på sina bästa grundrecept, från majonnäs till surdegskrutonger och chokladsås, och han talar direkt från hjärtat. Här får vi bland annat reda på vilka ingredienser och moment man lika gärna kan hoppa över i recept (bind upp fisken med bindgarn, men bara om du orkar), varför han skyr lightprodukter och vilken rätt i boken som ger störst utdelning med minsta möjliga ansträngning. Så följ med Tom Sjöstedt in i köket, känn att det äntligen är helg och låt honom sätta stämningen: strunta i disken och somna lycklig!
Norstedts 1 9789113038216 -
Äntligen helg : lite vassare, mycket godare
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2019. 163 sidor.
Nyskick. Presentskick.
En trevlig kokbok av den nya jurymedlemmen i "Årets mästerkock", Tom Sjöstedt.
För Tom Sjöstedt finns det alltid tillfälle att fira. Och det gör man bäst med riktigt god mat. På helgen har de flesta av oss mer tid att laga, äta och njuta a läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113097688
- Titel
- Äntligen helg : lite vassare, mycket godare
- Författare
- Sjöstedt, Tom
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 163 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 196 x 246 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Tom Sjöstedt finns det alltid tillfälle att fira. Och det gör man bäst med riktigt god mat. På helgen har de flesta av oss mer tid att laga, äta och njuta av mat. Men det behöver ju inte betyda att det ska vara svårt eller krångligt. Bara godare.
I sin nya bok Äntligen helg radar han upp 15 fantastiska menyer som skulle förgylla vilken dag som helst, vardag som fest. Här hittar du bland annat baconlindade dadlar med getostdip, toast med mascarpone och rimmade pilgrimsmusslor, majskyckling med gulbetor och rotsellericrème samt chokladfondant med gräddfilsglass.
Tom Sjöstedt är också kocken som tycker att korv med bröd eller pizza kan vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Att det enklaste kan vara det godaste. På meny nummer sju står bara (om än inte så bara) en grym pizza, och som nummer femton går han all in med fredagschili till folket. Hors d´oeuvres får vänta till en annan dag.
Tom är generös med tips och genvägar och bjuder även på sina bästa grundrecept, från majonnäs till surdegskrutonger och chokladsås, och han talar direkt från hjärtat. Här får vi bland annat reda på vilka ingredienser och moment man lika gärna kan hoppa över i recept (bind upp fisken med bindgarn, men bara om du orkar), varför han skyr lightprodukter och vilken rätt i boken som ger störst utdelning med minsta möjliga ansträngning.
Så följ med Tom Sjöstedt in i köket, känn att det äntligen är helg och låt honom sätta stämningen: strunta i disken och somna lycklig!
Norstedts 2 9789113097688 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113070278
- Titel
- Toms tips
- Författare
- Sjöstedt, Tom
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 555 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Planera veckans mat med stjärnkocken Tom Sjöstedt! Sju veckors menyer med stjärnkocken som vunnit tävlingen Årets kock och som tagit kocklandslaget till ett brons i OS.
Fyra snabba, enkla vardagsmiddagar, en snabb men lite lyxigare fredagsmiddag som markerar att nu är det helg, en trerätters lördagsmiddag då vi öser på - inte nödvändigtvis komplicerad, men baserad på schysta råvaror - och en söndagsmiddag som gärna får sköta sig själv på spisen under eftermiddagen.
Som en svensk Jamie Oliver stormar han in i våra kök; sprudlande och med glimten i ögat, möjligtvis en smula oborstad, och full av idéer och åsikter om hur vanliga familjer som vill äta vettigt både kan klara vardagsmaten och förgylla helgens måltider. Orädd att sticka ut och vara kontroversiell lovprisar han burktomaterna med sina miljoner möjligheter och sågar den torra trista hummern. Full av smittande energi och framför allt: en skicklig matkreatör med en bredd som sträcker sig milsvitt från falukorv och strömmingsflundror till hälleflundra och pilgrimsmusslor. Betoningen ligger på klassiska svenska råvaror och smaker, och varje recept ackompanjeras av konkreta tips om alltifrån hur man förbereder en middag i god tid till hur man dubblar recept, tar tillvara resterna och enkelt förvandlar dem till helt nya måltider.
Det är enkelt. Kvalitet. Äkta. Planera som en stjärnkock, så blir du din egen kökschef!
"Jag är väldigt öppen när det kommer till mat. För mig kan korv med bröd eller pizza vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Allt handlar bara om kärlek till råvaran och hur den behandlas."
Följ med Tom ut i köket! För ett godare liv!
Norstedts 2 9789113070278 -
Äntligen helg : lite vassare, mycket godare
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2019. 163 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113097688
- Titel
- Äntligen helg : lite vassare, mycket godare
- Författare
- Sjöstedt, Tom
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 163 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 196 x 246 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- För Tom Sjöstedt finns det alltid tillfälle att fira. Och det gör man bäst med riktigt god mat. På helgen har de flesta av oss mer tid att laga, äta och njuta av mat. Men det behöver ju inte betyda att det ska vara svårt eller krångligt. Bara godare.
I sin nya bok Äntligen helg radar han upp 15 fantastiska menyer som skulle förgylla vilken dag som helst, vardag som fest. Här hittar du bland annat baconlindade dadlar med getostdip, toast med mascarpone och rimmade pilgrimsmusslor, majskyckling med gulbetor och rotsellericrème samt chokladfondant med gräddfilsglass.
Tom Sjöstedt är också kocken som tycker att korv med bröd eller pizza kan vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Att det enklaste kan vara det godaste. På meny nummer sju står bara (om än inte så bara) en grym pizza, och som nummer femton går han all in med fredagschili till folket. Hors d´oeuvres får vänta till en annan dag.
Tom är generös med tips och genvägar och bjuder även på sina bästa grundrecept, från majonnäs till surdegskrutonger och chokladsås, och han talar direkt från hjärtat. Här får vi bland annat reda på vilka ingredienser och moment man lika gärna kan hoppa över i recept (bind upp fisken med bindgarn, men bara om du orkar), varför han skyr lightprodukter och vilken rätt i boken som ger störst utdelning med minsta möjliga ansträngning.
Så följ med Tom Sjöstedt in i köket, känn att det äntligen är helg och låt honom sätta stämningen: strunta i disken och somna lycklig!
Norstedts 2 9789113097688 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789163375019
- Titel
- Kung i Köket
- Författare
- Lindberg, Klas
- Förlag
- Brand Marketing & Consulting
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 146 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 220 x 230 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Medlemmarna i Svenska Kocklandslaget har fått skapa sina favoriträtter för olika situationer som kräver god mat och dryck.
Här har dom skalat av sig kockrockarna och tagit på sig passande kläder för händelsen. Coolt och härligt tempo. För film med stil och tempo se Kung i Köket på Kocklandslagets webb. Länk nedan.
Alla recepten anger tid för förberedelser och tillagning.
Candle light dinner, Älskade svärmor, Herrmiddag, Partymat och Pique-Nique samt Små söta slut är några exempel på de över 15 avsnitten med inspiration till smakligt umgänge kring mat & dryck.
Även praktiska tips och knep för framgång i köket.
Kocklandslaget har producerat denna kokbok med sina favoriter helt i egen regi tillsammans med Per Erik Berglund som är lagets "hovfotograf" och reklambyrån Food & Friends som hjälper laget med allt material i samband med Culinary World Cup och Culinary Olympics.
Brand Marketing & Consulting 9789163375019 -
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
SVERIGES GODASTE MAT : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789163375019
- Titel
- Kung i Köket
- Författare
- Lindberg, Klas
- Förlag
- Brand Marketing & Consulting
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 146 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 220 x 230 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Medlemmarna i Svenska Kocklandslaget har fått skapa sina favoriträtter för olika situationer som kräver god mat och dryck.
Här har dom skalat av sig kockrockarna och tagit på sig passande kläder för händelsen. Coolt och härligt tempo. För film med stil och tempo se Kung i Köket på Kocklandslagets webb. Länk nedan.
Alla recepten anger tid för förberedelser och tillagning.
Candle light dinner, Älskade svärmor, Herrmiddag, Partymat och Pique-Nique samt Små söta slut är några exempel på de över 15 avsnitten med inspiration till smakligt umgänge kring mat & dryck.
Även praktiska tips och knep för framgång i köket.
Kocklandslaget har producerat denna kokbok med sina favoriter helt i egen regi tillsammans med Per Erik Berglund som är lagets "hovfotograf" och reklambyrån Food & Friends som hjälper laget med allt material i samband med Culinary World Cup och Culinary Olympics.
Brand Marketing & Consulting 9789163375019 -
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Tillskrift på titelblad, annars mycket fint ex.
Beskåda också våra övriga böcker - samma frakt oavsett antal!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Toms tips 77 recept på 7 veckor Stjärnkocke...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 186 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113024011
- Titel
- Toms tips : 77 recept på 7 veckor : stjärnkocken förenklar ditt liv
- Författare
- Sjöstedt, Tom
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 777 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Planera veckans mat med stjärnkocken Tom Sjöstedt! Enklare, godare och roligare vardagar, och till helgen - då gasar vi på.
Sju veckors menyer med stjärnkocken som vunnit tävlingen Årets kock och som tagit kocklandslaget till ett brons i OS.
Fyra snabba, enkla vardagsmiddagar, en snabb men lite lyxigare fredagsmiddag som markerar att nu är det helg, en trerätters lördagsmiddag då vi öser på - inte nödvändigtvis komplicerad, men baserad på schysta råvaror - och en söndagsmiddag som gärna får sköta sig själv på spisen under eftermiddagen.
Som en svensk Jamie Oliver stormar han in i våra kök; sprudlande och med glimten i ögat, möjligtvis en smula oborstad, och full av idéer och åsikter om hur vanliga familjer som vill äta vettigt både kan klara vardagsmaten och förgylla helgens måltider. Orädd att sticka ut och vara kontroversiell lovprisar han burktomaterna med sina miljoner möjligheter och sågar den torra trista hummern. Full av smittande energi och framför allt: en skicklig matkreatör med en bredd som sträcker sig milsvitt från falukorv och strömmingsflundror till hälleflundra och pilgrimsmusslor. Betoningen ligger på klassiska svenska råvaror och smaker, och varje recept ackompanjeras av konkreta tips om alltifrån hur man förbereder en middag i god tid till hur man dubblar recept, tar tillvara resterna och enkelt förvandlar dem till helt nya måltider.
Det är enkelt. Kvalitet. Äkta. Planera som en stjärnkock, så blir du din egen kökschef!
"Jag är väldigt öppen när det kommer till mat. För mig kan korv med bröd eller pizza vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Allt handlar bara om kärlek till råvaran och hur den behandlas."
Följ med Tom ut i köket! För ett godare liv!
Norstedts 1 9789113024011 -
Toms tips : 77 recept på 7 veckor : stjärnkoc...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 186 sidor.
Nära nyskick. Endast bläddrad i.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113024011
- Titel
- Toms tips : 77 recept på 7 veckor : stjärnkocken förenklar ditt liv
- Författare
- Sjöstedt, Tom
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 777 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Planera veckans mat med stjärnkocken Tom Sjöstedt! Enklare, godare och roligare vardagar, och till helgen - då gasar vi på.
Sju veckors menyer med stjärnkocken som vunnit tävlingen Årets kock och som tagit kocklandslaget till ett brons i OS.
Fyra snabba, enkla vardagsmiddagar, en snabb men lite lyxigare fredagsmiddag som markerar att nu är det helg, en trerätters lördagsmiddag då vi öser på - inte nödvändigtvis komplicerad, men baserad på schysta råvaror - och en söndagsmiddag som gärna får sköta sig själv på spisen under eftermiddagen.
Som en svensk Jamie Oliver stormar han in i våra kök; sprudlande och med glimten i ögat, möjligtvis en smula oborstad, och full av idéer och åsikter om hur vanliga familjer som vill äta vettigt både kan klara vardagsmaten och förgylla helgens måltider. Orädd att sticka ut och vara kontroversiell lovprisar han burktomaterna med sina miljoner möjligheter och sågar den torra trista hummern. Full av smittande energi och framför allt: en skicklig matkreatör med en bredd som sträcker sig milsvitt från falukorv och strömmingsflundror till hälleflundra och pilgrimsmusslor. Betoningen ligger på klassiska svenska råvaror och smaker, och varje recept ackompanjeras av konkreta tips om alltifrån hur man förbereder en middag i god tid till hur man dubblar recept, tar tillvara resterna och enkelt förvandlar dem till helt nya måltider.
Det är enkelt. Kvalitet. Äkta. Planera som en stjärnkock, så blir du din egen kökschef!
"Jag är väldigt öppen när det kommer till mat. För mig kan korv med bröd eller pizza vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Allt handlar bara om kärlek till råvaran och hur den behandlas."
Följ med Tom ut i köket! För ett godare liv!
Norstedts 1 9789113024011 -
Toms tips : 77 recept på 7 veckor : stjärnkoc...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 186 sidor.
Nyskick. dekorerat förlagskartonnage i rakt och rent presentskick utan namn eller skador
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113024011
- Titel
- Toms tips : 77 recept på 7 veckor : stjärnkocken förenklar ditt liv
- Författare
- Sjöstedt, Tom
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 777 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Planera veckans mat med stjärnkocken Tom Sjöstedt! Enklare, godare och roligare vardagar, och till helgen - då gasar vi på.
Sju veckors menyer med stjärnkocken som vunnit tävlingen Årets kock och som tagit kocklandslaget till ett brons i OS.
Fyra snabba, enkla vardagsmiddagar, en snabb men lite lyxigare fredagsmiddag som markerar att nu är det helg, en trerätters lördagsmiddag då vi öser på - inte nödvändigtvis komplicerad, men baserad på schysta råvaror - och en söndagsmiddag som gärna får sköta sig själv på spisen under eftermiddagen.
Som en svensk Jamie Oliver stormar han in i våra kök; sprudlande och med glimten i ögat, möjligtvis en smula oborstad, och full av idéer och åsikter om hur vanliga familjer som vill äta vettigt både kan klara vardagsmaten och förgylla helgens måltider. Orädd att sticka ut och vara kontroversiell lovprisar han burktomaterna med sina miljoner möjligheter och sågar den torra trista hummern. Full av smittande energi och framför allt: en skicklig matkreatör med en bredd som sträcker sig milsvitt från falukorv och strömmingsflundror till hälleflundra och pilgrimsmusslor. Betoningen ligger på klassiska svenska råvaror och smaker, och varje recept ackompanjeras av konkreta tips om alltifrån hur man förbereder en middag i god tid till hur man dubblar recept, tar tillvara resterna och enkelt förvandlar dem till helt nya måltider.
Det är enkelt. Kvalitet. Äkta. Planera som en stjärnkock, så blir du din egen kökschef!
"Jag är väldigt öppen när det kommer till mat. För mig kan korv med bröd eller pizza vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Allt handlar bara om kärlek till råvaran och hur den behandlas."
Följ med Tom ut i köket! För ett godare liv!
Norstedts 1 9789113024011 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113070278
- Titel
- Toms tips
- Författare
- Sjöstedt, Tom
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 175 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 555 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Planera veckans mat med stjärnkocken Tom Sjöstedt! Sju veckors menyer med stjärnkocken som vunnit tävlingen Årets kock och som tagit kocklandslaget till ett brons i OS.
Fyra snabba, enkla vardagsmiddagar, en snabb men lite lyxigare fredagsmiddag som markerar att nu är det helg, en trerätters lördagsmiddag då vi öser på - inte nödvändigtvis komplicerad, men baserad på schysta råvaror - och en söndagsmiddag som gärna får sköta sig själv på spisen under eftermiddagen.
Som en svensk Jamie Oliver stormar han in i våra kök; sprudlande och med glimten i ögat, möjligtvis en smula oborstad, och full av idéer och åsikter om hur vanliga familjer som vill äta vettigt både kan klara vardagsmaten och förgylla helgens måltider. Orädd att sticka ut och vara kontroversiell lovprisar han burktomaterna med sina miljoner möjligheter och sågar den torra trista hummern. Full av smittande energi och framför allt: en skicklig matkreatör med en bredd som sträcker sig milsvitt från falukorv och strömmingsflundror till hälleflundra och pilgrimsmusslor. Betoningen ligger på klassiska svenska råvaror och smaker, och varje recept ackompanjeras av konkreta tips om alltifrån hur man förbereder en middag i god tid till hur man dubblar recept, tar tillvara resterna och enkelt förvandlar dem till helt nya måltider.
Det är enkelt. Kvalitet. Äkta. Planera som en stjärnkock, så blir du din egen kökschef!
"Jag är väldigt öppen när det kommer till mat. För mig kan korv med bröd eller pizza vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Allt handlar bara om kärlek till råvaran och hur den behandlas."
Följ med Tom ut i köket! För ett godare liv!
Norstedts 2 9789113070278 -
Toms tips : 77 recept på 7 veckor : stjärnkoc...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 186 sidor.
Nära nyskick. Dedikation från författaren
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113024011
- Titel
- Toms tips : 77 recept på 7 veckor : stjärnkocken förenklar ditt liv
- Författare
- Sjöstedt, Tom
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 777 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Planera veckans mat med stjärnkocken Tom Sjöstedt! Enklare, godare och roligare vardagar, och till helgen - då gasar vi på.
Sju veckors menyer med stjärnkocken som vunnit tävlingen Årets kock och som tagit kocklandslaget till ett brons i OS.
Fyra snabba, enkla vardagsmiddagar, en snabb men lite lyxigare fredagsmiddag som markerar att nu är det helg, en trerätters lördagsmiddag då vi öser på - inte nödvändigtvis komplicerad, men baserad på schysta råvaror - och en söndagsmiddag som gärna får sköta sig själv på spisen under eftermiddagen.
Som en svensk Jamie Oliver stormar han in i våra kök; sprudlande och med glimten i ögat, möjligtvis en smula oborstad, och full av idéer och åsikter om hur vanliga familjer som vill äta vettigt både kan klara vardagsmaten och förgylla helgens måltider. Orädd att sticka ut och vara kontroversiell lovprisar han burktomaterna med sina miljoner möjligheter och sågar den torra trista hummern. Full av smittande energi och framför allt: en skicklig matkreatör med en bredd som sträcker sig milsvitt från falukorv och strömmingsflundror till hälleflundra och pilgrimsmusslor. Betoningen ligger på klassiska svenska råvaror och smaker, och varje recept ackompanjeras av konkreta tips om alltifrån hur man förbereder en middag i god tid till hur man dubblar recept, tar tillvara resterna och enkelt förvandlar dem till helt nya måltider.
Det är enkelt. Kvalitet. Äkta. Planera som en stjärnkock, så blir du din egen kökschef!
"Jag är väldigt öppen när det kommer till mat. För mig kan korv med bröd eller pizza vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Allt handlar bara om kärlek till råvaran och hur den behandlas."
Följ med Tom ut i köket! För ett godare liv!
Norstedts 1 9789113024011 -
Toms tips : 77 recept på 7 veckor : stjärnkoc...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 186 sidor.
Nära nyskick. Bonniers 1931. första uppl. 352 sidor. Inbunden. ljusbrunt klotband, Rygg med förf.namn och titel i guldtryck, pärm med ram och förf.sig. i guldtryck. Tryckt på blankt glättat papper. Första sidan foto av författarinnan m. skyddsomslag . Fotograf Goodwin. läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113024011
- Titel
- Toms tips : 77 recept på 7 veckor : stjärnkocken förenklar ditt liv
- Författare
- Sjöstedt, Tom
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 186 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 231 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 777 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Planera veckans mat med stjärnkocken Tom Sjöstedt! Enklare, godare och roligare vardagar, och till helgen - då gasar vi på.
Sju veckors menyer med stjärnkocken som vunnit tävlingen Årets kock och som tagit kocklandslaget till ett brons i OS.
Fyra snabba, enkla vardagsmiddagar, en snabb men lite lyxigare fredagsmiddag som markerar att nu är det helg, en trerätters lördagsmiddag då vi öser på - inte nödvändigtvis komplicerad, men baserad på schysta råvaror - och en söndagsmiddag som gärna får sköta sig själv på spisen under eftermiddagen.
Som en svensk Jamie Oliver stormar han in i våra kök; sprudlande och med glimten i ögat, möjligtvis en smula oborstad, och full av idéer och åsikter om hur vanliga familjer som vill äta vettigt både kan klara vardagsmaten och förgylla helgens måltider. Orädd att sticka ut och vara kontroversiell lovprisar han burktomaterna med sina miljoner möjligheter och sågar den torra trista hummern. Full av smittande energi och framför allt: en skicklig matkreatör med en bredd som sträcker sig milsvitt från falukorv och strömmingsflundror till hälleflundra och pilgrimsmusslor. Betoningen ligger på klassiska svenska råvaror och smaker, och varje recept ackompanjeras av konkreta tips om alltifrån hur man förbereder en middag i god tid till hur man dubblar recept, tar tillvara resterna och enkelt förvandlar dem till helt nya måltider.
Det är enkelt. Kvalitet. Äkta. Planera som en stjärnkock, så blir du din egen kökschef!
"Jag är väldigt öppen när det kommer till mat. För mig kan korv med bröd eller pizza vara en lika stor matupplevelse som ostron och löjrom. Allt handlar bara om kärlek till råvaran och hur den behandlas."
Följ med Tom ut i köket! För ett godare liv!
Norstedts 1 9789113024011
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn