-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113024028
- Titel
- Paul grillar
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 227 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1102 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det sägs att människor på alla håll i världen föredrar att äta sin mat grillad. Att tillaga mat ute, med hjälp av glöd och eld, är själva ursprungsmetoden. Lägg därtill en kock med bakgrund på stjärnkrogar som Bon Lloc och F12 och plötsligt befinner du dig i himmelriket!
Att laga mat utomhus möjliggör nya tekniker, andra värmekällor som skapar den oförglömliga, intensiva karaktär som smaken av eld kan ge. Grillen är inte bara ett galler med glöd, det är en rök, en ugn och en spis, och i princip kan man laga all mat utomhus.
Grönsaker, som purjolökar, får ligga tills de svartnar, skalas, klyvs och fylls med getost och doftande lavendel, sparris rågrillas och serveras med mustig pesto, potatis bakas på upphettade stenar bland glöden.
Kött och fisk förstås, men på ett sätt som vi aldrig grillat förut: saftig hjortstek täcks med saltdeg och bakas långsamt under lock, lammfärskebaben låter fräschören från citrus samsas med karaktärsfulla kryddor som spiskummin, bläckfisk fylls med fiskfärs, körvel och chili, gösen bakas med enris inlindad i tidningar direkt på glöden - färdiglagad och perfekt att äta när papperet brunnit upp.
Även tillbehör som foccacia och pitabröd får en helt annan karaktär när de bakats i grillen - ett mjukt och smakrikt innanmäte omgivet av knaprig skorpa med tydlig vedugnssmak.
Till efterrätt en kryddgrillad ananas med rosépeppar, citron- och marängtarte eller smulpaj, praktisk att förbereda och ta med i portionsformar - allt med den extra krydda som äkta glöd ger.
Har man redan bestämt sig för en huvudråvara finns här recept på mängder av marinader, såser, rubs och kryddblandningar att förgylla dem med. Därutöver en utrustningsguide och en teknik- respektive råvaruskola.
Boken ska självklart fungera som ett konkret hjälpmedel, men lika mycket inspirera till egna initiativ. Och framför allt förmedla tjusningen i att kunna behärska eld och glöd.
Norstedts 1 9789113024028 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789180371254
- Titel
- SåsAtlas : hållbar njutning
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 257 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 626 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mer sås? Det finns många skäl att tacka ja. Med några nya ingredienser och ändrade proportioner tar kocken Paul Svensson och livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius i den här boken 49 av världens mest älskade såser till nya höjder. Det som gör gott att äta, är också ofta hållbart producerat vilket inte gör saken sämre. Förslag på vad såserna passar bra ihop med listas intill varje recept. Och skulle du få en skvätt över åtföljs de även av smarta tips på nya goda rätter att laga. Hållbar njutning i flera led med andra ord. Mai-Lis Hellénius brukar kallas livsstilsprofessor. Hon är verksam vid Karolinska Institutet i Stockholm och har i flera decennier arbetat som läkare, forskare och lärare inom sitt område. Mai-Lis Hellénius är en efterfrågad expert och föreläsare, också internationellt. Flera av hennes tidigare böcker har blivit prisbelönta och hon har fått många utmärkelser för såväl sin forskning som för sitt folkhälsoarbete. Paul Svensson brinner för hållbarhetsfrågor och strävar efter att laga mat som genererar zero waste, något han även föreläser om. Till vardags hittas han på Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg och på den cirkulära experimentrestaurangen Studio 2000 i Stockholm. Han var under elva år kreativ ledare för Fotografiska, som har utsetts till världens bästa museirestaurang och tilldelats en grön stjärna i Guide Michelin. Paul Svensson är även en prisad kokboksförfattare och en av våra mest kända tv-kockar.
Tukan Förlag 1 9789180371254 -
SåsAtlas : Hållbar njutning
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2022. 136 sidor.
Nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.
Mer sås? Det finns många skäl att tacka ja.
Med några nya ingredienser och ändrade proportioner tar kocken Paul Svensson och livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius i den här boken 49 av världens mest äls läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180371254
- Titel
- SåsAtlas : hållbar njutning
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 257 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 626 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mer sås? Det finns många skäl att tacka ja. Med några nya ingredienser och ändrade proportioner tar kocken Paul Svensson och livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius i den här boken 49 av världens mest älskade såser till nya höjder. Det som gör gott att äta, är också ofta hållbart producerat vilket inte gör saken sämre. Förslag på vad såserna passar bra ihop med listas intill varje recept. Och skulle du få en skvätt över åtföljs de även av smarta tips på nya goda rätter att laga. Hållbar njutning i flera led med andra ord. Mai-Lis Hellénius brukar kallas livsstilsprofessor. Hon är verksam vid Karolinska Institutet i Stockholm och har i flera decennier arbetat som läkare, forskare och lärare inom sitt område. Mai-Lis Hellénius är en efterfrågad expert och föreläsare, också internationellt. Flera av hennes tidigare böcker har blivit prisbelönta och hon har fått många utmärkelser för såväl sin forskning som för sitt folkhälsoarbete. Paul Svensson brinner för hållbarhetsfrågor och strävar efter att laga mat som genererar zero waste, något han även föreläser om. Till vardags hittas han på Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg och på den cirkulära experimentrestaurangen Studio 2000 i Stockholm. Han var under elva år kreativ ledare för Fotografiska, som har utsetts till världens bästa museirestaurang och tilldelats en grön stjärna i Guide Michelin. Paul Svensson är även en prisad kokboksförfattare och en av våra mest kända tv-kockar.
Tukan Förlag 1 9789180371254 -
SåsAtlas : Hållbar njutning
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2022. 136 sidor.
Nyskick. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.
Mer sås? Det finns många skäl att tacka ja.
Med några nya ingredienser och ändrade proportioner tar kocken Paul Svensson och livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius i den här boken 49 av världens mest äls läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180371254
- Titel
- SåsAtlas : hållbar njutning
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 257 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 626 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mer sås? Det finns många skäl att tacka ja. Med några nya ingredienser och ändrade proportioner tar kocken Paul Svensson och livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius i den här boken 49 av världens mest älskade såser till nya höjder. Det som gör gott att äta, är också ofta hållbart producerat vilket inte gör saken sämre. Förslag på vad såserna passar bra ihop med listas intill varje recept. Och skulle du få en skvätt över åtföljs de även av smarta tips på nya goda rätter att laga. Hållbar njutning i flera led med andra ord. Mai-Lis Hellénius brukar kallas livsstilsprofessor. Hon är verksam vid Karolinska Institutet i Stockholm och har i flera decennier arbetat som läkare, forskare och lärare inom sitt område. Mai-Lis Hellénius är en efterfrågad expert och föreläsare, också internationellt. Flera av hennes tidigare böcker har blivit prisbelönta och hon har fått många utmärkelser för såväl sin forskning som för sitt folkhälsoarbete. Paul Svensson brinner för hållbarhetsfrågor och strävar efter att laga mat som genererar zero waste, något han även föreläser om. Till vardags hittas han på Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg och på den cirkulära experimentrestaurangen Studio 2000 i Stockholm. Han var under elva år kreativ ledare för Fotografiska, som har utsetts till världens bästa museirestaurang och tilldelats en grön stjärna i Guide Michelin. Paul Svensson är även en prisad kokboksförfattare och en av våra mest kända tv-kockar.
Tukan Förlag 1 9789180371254 -
SåsAtlas : hållbar njutning
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2022. 136 sidor.
Nyskick. Övre plan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180371254
- Titel
- SåsAtlas : hållbar njutning
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 257 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 626 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mer sås? Det finns många skäl att tacka ja. Med några nya ingredienser och ändrade proportioner tar kocken Paul Svensson och livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius i den här boken 49 av världens mest älskade såser till nya höjder. Det som gör gott att äta, är också ofta hållbart producerat vilket inte gör saken sämre. Förslag på vad såserna passar bra ihop med listas intill varje recept. Och skulle du få en skvätt över åtföljs de även av smarta tips på nya goda rätter att laga. Hållbar njutning i flera led med andra ord. Mai-Lis Hellénius brukar kallas livsstilsprofessor. Hon är verksam vid Karolinska Institutet i Stockholm och har i flera decennier arbetat som läkare, forskare och lärare inom sitt område. Mai-Lis Hellénius är en efterfrågad expert och föreläsare, också internationellt. Flera av hennes tidigare böcker har blivit prisbelönta och hon har fått många utmärkelser för såväl sin forskning som för sitt folkhälsoarbete. Paul Svensson brinner för hållbarhetsfrågor och strävar efter att laga mat som genererar zero waste, något han även föreläser om. Till vardags hittas han på Paul Taylor Lanthandel i Sundbyberg och på den cirkulära experimentrestaurangen Studio 2000 i Stockholm. Han var under elva år kreativ ledare för Fotografiska, som har utsetts till världens bästa museirestaurang och tilldelats en grön stjärna i Guide Michelin. Paul Svensson är även en prisad kokboksförfattare och en av våra mest kända tv-kockar.
Tukan Förlag 1 9789180371254 -
Pauls kök : en grönare matfilosofi
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2018. 182 sidor.
Nära nyskick. Lättare ytslitage på baksidan.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113087573
- Titel
- Pauls kök : en grönare matfilosofi
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 791 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paul Svensson vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och måltider och få fler att njuta av den så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara riktigt gott och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och få vara vacker även på en vardag.
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök-bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi, och skogssvampslasagnen som han lärde sig för 20 år sedan i Toscana lyfts av lufttorkad skinka.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad. Välkommen in i Pauls kök!
Norstedts 2 9789113087573 -
Grilla vego
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2016. 155 sidor.
Nyskick. Mycket fin bok; inspirerande och rik med bilder.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071039
- Titel
- Grilla vego
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 797 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grilla utan kött - går det? Javisst går det! Det blir gott och mättande och är dessutom enkelt. Vad sägs om sojagrillad fänkål, salviaspäckad aubergine och glödbakad potatis med rökt gräddfil? Varför inte testa en grillad sallad med mango och getost, eller bjuda in till pizzakväll med en underbar tomatsås gjord på grillen?
Kocken Paul Svensson, den vegetariska matens förespråkare, tar dig här med i den gröna grillvärlden och låter dig smaka allt från varma, härliga sallader till grillade efterrätter. Du får en liten grönsaksskola och lär dig att ta hand om grönsakerna, piffa dem så där som bara kockar kan till att smaka som det godaste du någonsin ätit. Du får också lära dig hur grillen fungerar på bästa sätt, vilken utrustning, vilket bränsle och vilka grilltekniker du behöver.
I boken Grilla Vego får vi lära oss hur enkelt, smakrikt och mättande det blir med helvegetarisk grillning.
Norstedts 1 9789113071039 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
Norstedts 1 9789113067131 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789198678383
- Titel
- Sauce atlas - sustainable pleasure
- Författare
- Svensson, Paul
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- English
9789198678383 -
Med vänster hand : allt du behöver veta om vä...
Häftad bok. Jönköping : Brain Books. 1992. 218 sidor.
Gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Skavda hörn och ryggändar. Skavning längs kanterna. Ägarstämpel på inlagans första blad. I övrigt fin inlaga. [rum 1] … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188410013
- Titel
- Med vänster hand : allt man behöver veta om vänsterhänthet
- Författare
- Paul, Diane - Svensson, Carin
- Förlag
- Jönköping : Brain Books
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Jönköping : Brain Books 9188410013 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9197363804
- Titel
- Tre kök + 1 barskåp
- Författare
- Nyrén, Daniel - Svensson, Daniel - Frigyes, Paul - Pe, Helén
- Förlag
- Stockholm : Gravitation
- Språk
- Svenska
Stockholm : Gravitation 9197363804 -
Grilla vego
Inbunden bok. Norstedts. 2 uppl. 2019. 155 sidor.
Nära nyskick. Nedre bakre hörn med minimal skada - i övrigt nyskick Mycket rikl.fotoillustrerad i färg och s/v
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113091716
- Titel
- Grilla vego
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Grilla vego visar kocken Paul Svensson hur enkelt, gott och mättande det är med vegetarisk grillning. Här finns snabbgrillat, långsamgrillat, picknickmat, pizzor och desserter och ett kapitel som handlar om att göra sin favoritmat kallat reggae food. Du lär dig också hur du tar fram spännande smaker genom att röka till exempel mejeriprodukter.
Givetvis får du många tips och förslag på hur du gör kryddblandningar och marinader som sätter piff på råvarorna. Dessutom finns det massor av recept på läckra såser och röror som kan kombineras i det oändliga med de grillade rätterna.
Självklart kan du också läsa om hur du går tillväga när du ska grilla och om olika tekniker och bränslen. Ju mer van du blir vid att grilla, desto mer kommer du att vilja grilla året runt för varför begränsa sig till bara sommaren?
Paul Svensson är den gröna matens förespråkare på riktigt, och med en härlig glöd visar han i Grilla vego hur roligt och underbart gott det blir om du låter den intensiva smaken av eld sätta karaktär på grönsakerna!
Alla vet vi att vi behöver äta mer grönsaker och mindre kött, och i Grilla vego tar Paul Svensson ett rejält steg mot ett mer modernt sätt att grilla.
Paul Svensson är en av Sveriges bästa kockar och en stor inspiratör för ett grönare och mer hållbart kök, vilket han praktiserar på Fotografiska museets restaurang i Stockholm. Han arbetar även som utbildare inom restaurangbranschen och föreläsare.
Norstedts 2 9789113091716 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
Norstedts 1 9789113067131 -
Pauls kök : en grönare matfilosofi
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 182 sidor.
Nyskick. Presentskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113032146
- Titel
- Pauls kök : en grönare matfilosofi
- Författare
- Paul Svensson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 226 x 275 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1062 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Många av oss vill äta bättre, både nyttigare och läckrare, men är fast i gamla rutiner och bristande självförtroende i köket. Som tur är finns Paul Svensson.
Han är proffskocken som vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och ätande - och få fler att njuta av den goda måltiden så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara läckert och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och vara värd att vara vacker även på en vardag.
”Jag gillar enkel och naturlig mat - det som i själva verket är grunden i all matlagning, också den allra mest avancerade. Och jag känner mig verkligen lika hemma vid sommarstugegrillen eller i ett skolkök som bakom salamandrar och sauteuser på en spjutspetsrestaurang.”
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi och skogssvampslasagnen som han lärde sig för femton år sen i Toscana lyfts av lufttorkad skinka. Av rabarberns ettriga syra kan man förresten göra en utsökt dressing.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, förstås helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad.
Välkommen in i Pauls kök!
Norstedts 1 9789113032146 -
Forums stora konstnärshandbok
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1997. 256 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137110284
- Titel
- Forums stora konstnärshandbok
- Författare
- Gair, Angela - Kearey, Ian - Jackson, Albert - Chave, Paul - Day, David - Ekelund, Urban - Harris, Robin - Svensson, Pär
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 224 x 265 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1376 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Forums stora konstnärshandbok är en modern och rikt illustrerad uppslagsbok för alla konstnärer, såväl professionella som amatörer. Den lär ut måleriets och tecknandets tekniker, hur man preparerar underlag och blandar färger, väljer och använder olika material för teckning och målning. Den tydliga och informativa texten är inriktad på den praktiska tillämpningen av teknik och teori, och boken ger mängder av tips och råd från yrkesverksamma konstnärer om hur man undviker fallgropar och löser problem som uppstår under arbetets gång.Mer än 700 foton och konstverk i färg kompletterar texten. Ett brett urval av erkända och nutida konstnärer har tagits med för att visa hur de använder sitt material och för att belysa hur fantasifullt man kan tolka motiven.En uppslagsdel omfattar förklaring av konsttermer, hälsoföreskrifter, adresser och register.Forums stora konstnärshandbok är både en visuell upplevelse och en praktisk och heltäckande handbok. Förutom att vara ett gediget referensverk ger den kreativa och inspirerande impulser. Ingen ateljé bör vara utan den!
Bokförlaget Forum 9137110284 -
Paul grillar
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 184 sidor.
Mycket gott skick. Mycket fint exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113024028
- Titel
- Paul grillar
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 227 x 276 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1102 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det sägs att människor på alla håll i världen föredrar att äta sin mat grillad. Att tillaga mat ute, med hjälp av glöd och eld, är själva ursprungsmetoden. Lägg därtill en kock med bakgrund på stjärnkrogar som Bon Lloc och F12 och plötsligt befinner du dig i himmelriket!
Att laga mat utomhus möjliggör nya tekniker, andra värmekällor som skapar den oförglömliga, intensiva karaktär som smaken av eld kan ge. Grillen är inte bara ett galler med glöd, det är en rök, en ugn och en spis, och i princip kan man laga all mat utomhus.
Grönsaker, som purjolökar, får ligga tills de svartnar, skalas, klyvs och fylls med getost och doftande lavendel, sparris rågrillas och serveras med mustig pesto, potatis bakas på upphettade stenar bland glöden.
Kött och fisk förstås, men på ett sätt som vi aldrig grillat förut: saftig hjortstek täcks med saltdeg och bakas långsamt under lock, lammfärskebaben låter fräschören från citrus samsas med karaktärsfulla kryddor som spiskummin, bläckfisk fylls med fiskfärs, körvel och chili, gösen bakas med enris inlindad i tidningar direkt på glöden - färdiglagad och perfekt att äta när papperet brunnit upp.
Även tillbehör som foccacia och pitabröd får en helt annan karaktär när de bakats i grillen - ett mjukt och smakrikt innanmäte omgivet av knaprig skorpa med tydlig vedugnssmak.
Till efterrätt en kryddgrillad ananas med rosépeppar, citron- och marängtarte eller smulpaj, praktisk att förbereda och ta med i portionsformar - allt med den extra krydda som äkta glöd ger.
Har man redan bestämt sig för en huvudråvara finns här recept på mängder av marinader, såser, rubs och kryddblandningar att förgylla dem med. Därutöver en utrustningsguide och en teknik- respektive råvaruskola.
Boken ska självklart fungera som ett konkret hjälpmedel, men lika mycket inspirera till egna initiativ. Och framför allt förmedla tjusningen i att kunna behärska eld och glöd.
Norstedts 1 9789113024028 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113071039
- Titel
- Grilla vego
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 797 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grilla utan kött - går det? Javisst går det! Det blir gott och mättande och är dessutom enkelt. Vad sägs om sojagrillad fänkål, salviaspäckad aubergine och glödbakad potatis med rökt gräddfil? Varför inte testa en grillad sallad med mango och getost, eller bjuda in till pizzakväll med en underbar tomatsås gjord på grillen?
Kocken Paul Svensson, den vegetariska matens förespråkare, tar dig här med i den gröna grillvärlden och låter dig smaka allt från varma, härliga sallader till grillade efterrätter. Du får en liten grönsaksskola och lär dig att ta hand om grönsakerna, piffa dem så där som bara kockar kan till att smaka som det godaste du någonsin ätit. Du får också lära dig hur grillen fungerar på bästa sätt, vilken utrustning, vilket bränsle och vilka grilltekniker du behöver.
I boken Grilla Vego får vi lära oss hur enkelt, smakrikt och mättande det blir med helvegetarisk grillning.
Norstedts 1 9789113071039 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113087573
- Titel
- Pauls kök : en grönare matfilosofi
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 182 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 246 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 791 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Paul Svensson vill sprida sina kunskaper om mat, sin lust inför matlagning och måltider och få fler att njuta av den så som han gör. Inget ska vara krångligare än vad det är, det behöver inte vara dyrt och komplicerat för att vara riktigt gott och hälsosamt. Han tycker att matlagning kan få ta lite tid ibland. Och få vara vacker även på en vardag.
Utgångspunkten i Pauls kök är frukt och grönsaker, de 14 kapitlen utgår alla från något vegetariskt, men det betyder inte att här saknas kött, fisk och fågel. Purjolök-bbq serveras till exempel med sockrad havskräfta, en ljummen tomatsallad får sällskap av knaprigt sidfläsk och gnocchi, och skogssvampslasagnen som han lärde sig för 20 år sedan i Toscana lyfts av lufttorkad skinka.
Sammantaget finns här 80 recept för alla tillfällen: smårätter, huvudrätter och desserter. Allt är pedagogiskt upplagt, helt i linje med författarens filosofi, med tydliga beskrivningar och markerad svårighetsgrad. Välkommen in i Pauls kök!
Norstedts 2 9789113087573 -
Forums stora konstnärshandbok - färger, tekni...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1997. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Skyddsomslaget med reva bak och veck i kant.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137110288
- Titel
- Forums stora konstnärshandbok
- Författare
- Gair, Angela - Kearey, Ian - Jackson, Albert - Chave, Paul - Day, David - Ekelund, Urban - Harris, Robin - Svensson, Pär
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 224 x 265 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1376 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Forums stora konstnärshandbok är en modern och rikt illustrerad uppslagsbok för alla konstnärer, såväl professionella som amatörer. Den lär ut måleriets och tecknandets tekniker, hur man preparerar underlag och blandar färger, väljer och använder olika material för teckning och målning. Den tydliga och informativa texten är inriktad på den praktiska tillämpningen av teknik och teori, och boken ger mängder av tips och råd från yrkesverksamma konstnärer om hur man undviker fallgropar och löser problem som uppstår under arbetets gång.Mer än 700 foton och konstverk i färg kompletterar texten. Ett brett urval av erkända och nutida konstnärer har tagits med för att visa hur de använder sitt material och för att belysa hur fantasifullt man kan tolka motiven.En uppslagsdel omfattar förklaring av konsttermer, hälsoföreskrifter, adresser och register.Forums stora konstnärshandbok är både en visuell upplevelse och en praktisk och heltäckande handbok. Förutom att vara ett gediget referensverk ger den kreativa och inspirerande impulser. Ingen ateljé bör vara utan den!
Bokförlaget Forum 9789137110288 -
Forums stora konstnärshandbok
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1997. 256 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Skyddsomslaget har en repa på bakre pärmdelen ///Förlagets beskrivning: FORUMS STORA KONSTNÄRSHANDBOK är en modern, heltäckande och rikt illustrerad uppslagsbok för alla konstnärer, såväl professionella som amatörer. Den behandlar alla de målar- och teckn läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137110288
- Titel
- Forums stora konstnärshandbok
- Författare
- Gair, Angela - Kearey, Ian - Jackson, Albert - Chave, Paul - Day, David - Ekelund, Urban - Harris, Robin - Svensson, Pär
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 224 x 265 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1376 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Forums stora konstnärshandbok är en modern och rikt illustrerad uppslagsbok för alla konstnärer, såväl professionella som amatörer. Den lär ut måleriets och tecknandets tekniker, hur man preparerar underlag och blandar färger, väljer och använder olika material för teckning och målning. Den tydliga och informativa texten är inriktad på den praktiska tillämpningen av teknik och teori, och boken ger mängder av tips och råd från yrkesverksamma konstnärer om hur man undviker fallgropar och löser problem som uppstår under arbetets gång.Mer än 700 foton och konstverk i färg kompletterar texten. Ett brett urval av erkända och nutida konstnärer har tagits med för att visa hur de använder sitt material och för att belysa hur fantasifullt man kan tolka motiven.En uppslagsdel omfattar förklaring av konsttermer, hälsoföreskrifter, adresser och register.Forums stora konstnärshandbok är både en visuell upplevelse och en praktisk och heltäckande handbok. Förutom att vara ett gediget referensverk ger den kreativa och inspirerande impulser. Ingen ateljé bör vara utan den!
Bokförlaget Forum 9789137110288 -
GRILLA VEGO
Inbunden bok. Norstedts. 2016. 155 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! ––
Grönsaker är det godaste och coolaste du kan lägga på grillen! Ge dem samma kärlek och energi som du brukar ger biffen och du blir överraskad av resultatet. Grilla vego, hela sommaren!
• Grilla läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113071039
- Titel
- Grilla vego
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 268 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 797 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grilla utan kött - går det? Javisst går det! Det blir gott och mättande och är dessutom enkelt. Vad sägs om sojagrillad fänkål, salviaspäckad aubergine och glödbakad potatis med rökt gräddfil? Varför inte testa en grillad sallad med mango och getost, eller bjuda in till pizzakväll med en underbar tomatsås gjord på grillen?
Kocken Paul Svensson, den vegetariska matens förespråkare, tar dig här med i den gröna grillvärlden och låter dig smaka allt från varma, härliga sallader till grillade efterrätter. Du får en liten grönsaksskola och lär dig att ta hand om grönsakerna, piffa dem så där som bara kockar kan till att smaka som det godaste du någonsin ätit. Du får också lära dig hur grillen fungerar på bästa sätt, vilken utrustning, vilket bränsle och vilka grilltekniker du behöver.
I boken Grilla Vego får vi lära oss hur enkelt, smakrikt och mättande det blir med helvegetarisk grillning.
Norstedts 9789113071039 -
Middagskompassen : kokboken för dig, klimatet...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2021. 248 sidor.
Nära nyskick. Signead av Paul & Zenia
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178872954
- Titel
- Middagskompassen : kokboken för dig, klimatet och planeten
- Författare
- Mourtada, Zeina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 248 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 248 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 802 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bästa möjliga maten för oss och vår planet – hur ska man tänka? I Middagskompassen visar Paul Svensson och Zeina Mourtada hur man kan njuta av riktigt god mat samtidigt som man tar hänsyn till vår planet. Med sina inspirerande vardagsrecept sätter de goda rätter på bordet. De 80 recepten är välsmakande, lättlagade och klimatsmarta. Tillsammans med Naturskyddsföreningen har de skrivit en matbok som ger oss den hjälp vi behöver för att kunna fatta bra beslut. Hur använder man hela råvaran? Hur minskar man på matsvinnet? Och hur hittar man ett hållbart sätt att laga mat? Här finns svaren: God mat för planeten, god mat för dig.
Bonnier Fakta 9789178872954 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113091716
- Titel
- Grilla vego
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Grilla vego visar kocken Paul Svensson hur enkelt, gott och mättande det är med vegetarisk grillning. Här finns snabbgrillat, långsamgrillat, picknickmat, pizzor och desserter och ett kapitel som handlar om att göra sin favoritmat kallat reggae food. Du lär dig också hur du tar fram spännande smaker genom att röka till exempel mejeriprodukter.
Givetvis får du många tips och förslag på hur du gör kryddblandningar och marinader som sätter piff på råvarorna. Dessutom finns det massor av recept på läckra såser och röror som kan kombineras i det oändliga med de grillade rätterna.
Självklart kan du också läsa om hur du går tillväga när du ska grilla och om olika tekniker och bränslen. Ju mer van du blir vid att grilla, desto mer kommer du att vilja grilla året runt för varför begränsa sig till bara sommaren?
Paul Svensson är den gröna matens förespråkare på riktigt, och med en härlig glöd visar han i Grilla vego hur roligt och underbart gott det blir om du låter den intensiva smaken av eld sätta karaktär på grönsakerna!
Alla vet vi att vi behöver äta mer grönsaker och mindre kött, och i Grilla vego tar Paul Svensson ett rejält steg mot ett mer modernt sätt att grilla.
Paul Svensson är en av Sveriges bästa kockar och en stor inspiratör för ett grönare och mer hållbart kök, vilket han praktiserar på Fotografiska museets restaurang i Stockholm. Han arbetar även som utbildare inom restaurangbranschen och föreläsare.
Norstedts 2 9789113091716 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
Norstedts 1 9789113067131 -
Den nya husmanskosten
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Norstedts. uppl.1. 2015. 219 s. Förlagsband. 19,5 x 23cm. Pärmhörnen lätt nötta. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113067131
- Titel
- Den nya husmanskosten
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 219 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 196 x 234 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 881 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinnare i Årets Svenska Måltidslitteratur 2015 i kategorin "À la carte - "Best Chef Books".
Nästan var femte matkasse som vi köper bärs ut och slängs i soporna. Det innebär att vi slänger omkring 25-75 kilo helt felfri mat per person och år i Sverige.
Här tar Paul Svensson oss med till sin mormors sätt att tänka och laga mat, långt innan vi slängde en stor del av maten, långt innan vi struntade i att göra middag på rester och långt innan vi gick till frysdisken för att köpa färdiglagad potatisgratäng och djupfrysta fiskpinnar.
Förr i tiden var man van vid med begränsat utbud och plånbok vilket skapade en högre form av kreativitet och närvaro. Sparsamhet var en dygd och det fanns inget som hette rester, det var byggkomponenter till morgondagens hyllning till måltiden för att skapa nya gastronomiska höjder. Detta var en föregångare till vad vi idag vill kallar "upcycling".
"Att leva och verka i nuet med ena örat mot marken och ena ögat mot horisonten är min livsideologi och det tror jag att min mormor och mamma håller med om."
9789113067131 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113091716
- Titel
- Grilla vego
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 178 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 585 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Grilla vego visar kocken Paul Svensson hur enkelt, gott och mättande det är med vegetarisk grillning. Här finns snabbgrillat, långsamgrillat, picknickmat, pizzor och desserter och ett kapitel som handlar om att göra sin favoritmat kallat reggae food. Du lär dig också hur du tar fram spännande smaker genom att röka till exempel mejeriprodukter.
Givetvis får du många tips och förslag på hur du gör kryddblandningar och marinader som sätter piff på råvarorna. Dessutom finns det massor av recept på läckra såser och röror som kan kombineras i det oändliga med de grillade rätterna.
Självklart kan du också läsa om hur du går tillväga när du ska grilla och om olika tekniker och bränslen. Ju mer van du blir vid att grilla, desto mer kommer du att vilja grilla året runt för varför begränsa sig till bara sommaren?
Paul Svensson är den gröna matens förespråkare på riktigt, och med en härlig glöd visar han i Grilla vego hur roligt och underbart gott det blir om du låter den intensiva smaken av eld sätta karaktär på grönsakerna!
Alla vet vi att vi behöver äta mer grönsaker och mindre kött, och i Grilla vego tar Paul Svensson ett rejält steg mot ett mer modernt sätt att grilla.
Paul Svensson är en av Sveriges bästa kockar och en stor inspiratör för ett grönare och mer hållbart kök, vilket han praktiserar på Fotografiska museets restaurang i Stockholm. Han arbetar även som utbildare inom restaurangbranschen och föreläsare.
Norstedts 2 9789113091716 -
Det naturliga företaget : miljötänkande i när...
Inbunden bok. Göteborg : ISL (Institutet för säljträning och ledarutveckling). 1994. 251 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9176980391
- Titel
- Det naturliga företaget : miljötänkande i näringslivet : nyckeln till ett uthålligt samhälle
- Författare
- Hawken, Paul - Svensson, Pär - Institutet för säljträning och ledarutveckling
- Förlag
- Göteborg : ISL (Institutet för säljträning och ledarutveckling)
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska
Göteborg : ISL (Institutet för säljträning och ledarutveckling) 9176980391 -
Grisens historia – Så mycket mer än fläsk
Inbunden bok. Carlsson. 2015. 364 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Själva boken ser närmast ut som ny, men utvändigt är skyddsomslaget lite nött med tydliga hanteringsspår och viss ojämnhet.
""En bok om ett av de intelligentaste djuren borde få inledas av djuret självt", skriver Martin Ragnar. Nu är icke detta möjligt läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173317320
- Titel
- Grisens historia : så mycket mer än fläsk
- Författare
- Ragnar, Martin
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 364 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 230 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En engagerad och faktafylld skildring av den svenska grisens kulturhistoria. Här sätts detta mångfasetterade djur in i ett större sammanhang. Och grisen och människan har en lång gemensam berättelse att erbjuda, inte bara djurets kotletter eller dess föga smickrande användning i språket.
"En bok om ett av de intelligentaste djuren borde få inledas av djuret självt", skriver Martin Ragnar. Nu är icke detta möjligt, men däremot möter vi grisen i hundratals foton och illustrationer, där den plirande tittar betraktaren i ögonen eller med berättigad misstänksamhet skyggar med blicken, där den leker och bökar, umgås eller bara vegeterar.
Ragnar skriver om härstamning och egenskaper, om grisens plats i religionen, om dess renlighet och nyttighet som markberedare, som jaktgris, tryffelsvin och sällskapsdjur. Grisen har likaså varit offerdjur, är både tamsvin och vildsvin, ollonsvin och skogssvin. Här möter lantraser och förädlade grisar, men samtidigt mänsklig grymhet och grishat. Naturligtvis avhandlas även grisen som köttdjur och leverantör av skinka och korvar till människans
middagsbord. Därför skriver Ragnar också om slakt och köttprodukter av gris i kyldiskar och olika matvaror.
Inte minst möter läsaren den svenska »urgrisen«, återuppstånden som Linderödssvinet på många ställen i denna insiktsfulla lovsång. Två välkända »gris- och matprofiler« har skrivit varsitt företal till boken uppfödaren Rolf-Axel Nordström och mästerkocken Paul Svensson.
Martin Ragnar är författare, forskare och både humanist och naturvetare/tekniker med en rad böcker på den digra meritlistan. Hans två senaste matböcker är "Svensk ostkultur" och "Regional matkultur". Martin Ragnar är också ideellt engagerad i olika föreningar med mat på agendan.
Carlsson 9789173317320 -
Paul grillar
Inbunden bok. Norstedts. 2:2 uppl. 2018. 184 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 19,5 cm Vikt 745 g.
Inbundet förlagsband, ANDRA upplagan, mycket rikt illustrerad med färgfoton av Jakob Fridholm. INNEHÅLL: Grillat är alltid gott. Grillskola (Grillens funktioner. Grillar & utrustning. Tändning. Bränsle. Grilltekniker. Rå läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113076645
- Titel
- Paul grillar
- Författare
- Svensson, Paul
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 746 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Allt blir gott grillat. Så enkelt är det."
Paul Svensson är en av Sveriges främsta kockar med över ett decenniums erfarenheter som kreativ ledare för flera toppkrogar. Han är också en välkänd tv-kock.
Här bjuder han på ett 70-tal grillrecept av världsklass med kött, fisk, fågel och grönsaker, ett 40-tal marinader, såser och rubs och kryddblandningar. Plus en utrustningsguide samt teknik- och råvaruskola. Allt genomsyrat av att behärska eld och glöd.
Norstedts 2:2 9789113076645 -
Evert Taube Sällskapet Årsskrift 1980 – Manne...
Inbunden bok.
ISBN 03491005
Nyskick. Utgiven av Evert Taube-Sällskapet 1980. 158 sidor. Trådbunden med mjuka omslag. Format 14x22 cm vikt 330 gram exkl.emballage. Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK03491005
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn