-
Fredagsmenyer : 20 trerättersmenyer
Häftad bok. Mat & Vänner Förlag. 2010. 180 sidor.
Gott skick. Anmärkning: kantstött i övre hörnet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197860437
- Titel
- Fredagsmenyer : 20 trerättersmenyer
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 165 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 354 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 9789197860437 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789197718042
- Titel
- Fredagskocken
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 208 x 252 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1106 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 1 9789197718042 -
Hur du lyckas med grillat
Inbunden bok. Mat och vänner AB. 2013. 128 sidor.
ISBN 9789187209055
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKMat och vänner AB 9789187209055 -
Fredagsmenyer : 20 trerättersmenyer
Häftad bok. Mat & Vänner Förlag. 2010. 180 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197860437
- Titel
- Fredagsmenyer : 20 trerättersmenyer
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 165 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 354 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 9789197860437 -
Grilla! Kött, fisk, tillbehör, desserter och...
Inbunden bok.
Nyskick. Semic. 2015. 123 s. Inbunden. 640 gram. Förlagsny. Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261665
- Titel
- Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 639 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!
9789155261665 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick. FÖRLAGSNY
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 122 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261665
- Titel
- Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 639 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!
Bokförlaget Semic 1 9789155261665 -
Fredagsmenyer : 20 trerättersmenyer
Häftad bok. Mat & Vänner Förlag. 1:4 uppl. 2011. 180 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197860437
- Titel
- Fredagsmenyer : 20 trerättersmenyer
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 180 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 165 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 354 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 1:4 9789197860437 -
Alibi AB [CD]
Ljudbok. Bokfabriken. 2015. 8 sidor.
Nära nyskick. Fodral i mycket gott skick. Uppläsare: Mattias Linderoth.
Innehåller 8 CD - ca 9 timmar.
Fodralets mått: 13x13x2,5 cm, vikt 240 g.
// Fodralet har en tejpbit vid öppningen och ett litet tryckmärke i ena kanten. Bilderna visar den aktuella ljudboken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSF läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176291009
- Titel
- Alibi AB
- Författare
- Christina Larsson
- Förlag
- Bokfabriken
- Utgivningsår
- 2015
- Bandtyp
- CD-skiva
- Mått
- 135 x 135 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 184 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Viola Eckerberg är en excentrisk dam i medelåldern. Hon har 153 i IQ och fotografiskt minne, bor ensam i en enorm villa och följer slaviskt sin veckoplanering. På fritiden skruvar hon helst på sin gamla motorcykel. Trots sin intelligens och en ingenjörsexamen från Chalmers har hon aldrig lyckats få ett jobb. Eller som Ann-Britt, hennes handläggare på arbetsförmedlingen, skulle uttrycka det: Viola är ett hopplöst fall.
På en Starta eget-kurs blir Viola hopföst med Felix Koskinen, 19 år. Felix har haft ett tufft halvår: Pappa Matti ligger på sjukhuset, familjens rörmokeri har gått i konkurs och storebrorsan Sebbe är dömd till fängelse för bokföringsbrott. Och alla skyller på Felix, numera alltså pank, arbetslös och ovän med alla utom farmor.
Nu ska det udda paret komma på en affärsidé tillsammans. Felix får en snilleblixt. De ska starta Alibi AB, ett modernt tjänsteföretag som skapar alibin för att underlätta folks vardag: En mellanchef kanske behöver en anledning att hastigt lämna konferensen och den där jobbiga presentationen, någon annan kanske är otrogen medan en tredje vill fejka en jobbresa för att slippa besöket hos svärmor.
En lysande affärsidé, visar det sig. Kunderna strömmar till och inget kan gå fel. Eller? Lite synd bara att storebror Sebbe har skaffat sig nya vänner på fängelset: Jalle och Ryssen. De ser nämligen stora möjligheter i Felix och Violas nya affärsverksamhet ...
Och vem är den sheriffen som Viola är så bekymrad över?
Bokfabriken 9789176291009 -
Lisa Larson. En resa genom åren
Häftad bok.
Nyskick. Rian Designmuseum 2023. Andra översedda upplagan. Ett orört, förlagsnytt exemplar. Häftad med invikta pärmflikar. Utgiven som katalog till utställningen Lisa Larson - en resa genom åren. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198762815
- Titel
- Lisa Larson : en resa genom åren
- Författare
- Larson, Mattias
- Förlag
- Rian designmuseum
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 223 x 250 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 632 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lisa Larson har sedan 1950-talet varit en framgångsrik och internationellt uppmärksammad keramiker. Humoristiska djur, känsligt utförda barnporträtt och kraftfulla kvinnogestalter tillhör hennes återkommande motiv. Men hon har också formgivit bruksföremål och haft en omfattande produktion av unika kärl, ofta med expressiva dekorer. Utställningskatalogen ”Lisa Larson – En resa genom åren” presenterar konstnärskapet i hela dess bredd och gläntar på dörren till dess kreativa process. Vid sidan av serietillverkade föremål visas också prototyper, unika objekt och skisser av Lisa Larson samt folkkonstföremål som hon köpt under sina resor världen över och låtit sig inspireras av. Ett personligt urval verk av konstnärskollegor i hennes vänkrets ger också en bredare bild av den modernistiska rörelse hon var del av.
”Lisa Larson – En resa genom åren” bygger på konstnärens egna samlingar och innehåller mycket som tidigare inte har visats. Katalogen är illustrerad med ca 160 nytagna färgbilder och ett antal äldre svartvita arkivfotografier. Katalogen har inledande essäer av utställningens curatorer Love Jönsson och Mattias Larson och det ingår också en längre intervju med Lisa Larson.
9789198762815 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789197718042
- Titel
- Fredagskocken
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 208 x 252 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1106 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 1 9789197718042 -
Fredagskockens bästa vardagsmat - på 20, 30 e...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 124 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263980
- Titel
- Fredagskockens bästa vardagsmat - på 20, 30 eller 40 minuter
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 653 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det går att äta goda hemlagade middagar alla dagar i veckan – utan att det behöver ta för lång tid eller kosta skjortan. Knepet är riktigt bra och inspirerande recept med mycket grönt, som ger stor smak med få ingredienser.Här har Fredagskocken Mattias Larsson samlat sina pålitligaste hemmafavoriter och delat upp dem efter hur lång tid de tar att laga: 20, 30 eller 40 minuter, så att du lätt kan välja utifrån hur mycket tid du har på dig. Missa inte Stekta nudlar med ägg, zucchini, pak choi och jordnötter eller Potatisgnocchi med svartkål och salvia- och citronsmör.Ett kapitel för när du har lite mer tid finns också – kanske gör du ett långkok på kvällen för att äta nästa dag, som en oemotståndlig Kalv i dill eller en mustig Texas chili? Och fredagen får sina egna recept, snabblagade, men lite festligare för att fira att det äntligen är helg. Vad sägs om Tortilla med sallad, kyckling, lök, äpple, chili, lime och koriander?Hela familjens nya favoritkokbok!
Bokförlaget Semic 9789155263980 -
Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2015. 122 sidor.
Mycket gott skick. Lite hanteringsspår på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261665
- Titel
- Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 639 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!
Bokförlaget Semic 9789155261665 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Maximal fettförbränning
Inbunden bok. Norrköping : P. Billeqvist] ; Visby : www.books-on-demand.com [distributör. 2002.
Nära nyskick. utgallrat biblioteks ex i mycket gått skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163118297
- Titel
- Maximal fettförbränning
- Författare
- Billeqvist, Peter 1970- - Larsson, Mattias
- Förlag
- Norrköping : P. Billeqvist] ; Visby : www.books-on-demand.com [distributör
- Utgivningsår
- 2002
- Språk
- Svenska
Norrköping : P. Billeqvist] ; Visby : www.books-on-demand.com [distributör 9163118297 -
Fredagskockens bästa vardagsmat - på 20, 30 e...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 124 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Fin kokbok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155263980
- Titel
- Fredagskockens bästa vardagsmat - på 20, 30 eller 40 minuter
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 124 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 653 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det går att äta goda hemlagade middagar alla dagar i veckan – utan att det behöver ta för lång tid eller kosta skjortan. Knepet är riktigt bra och inspirerande recept med mycket grönt, som ger stor smak med få ingredienser.Här har Fredagskocken Mattias Larsson samlat sina pålitligaste hemmafavoriter och delat upp dem efter hur lång tid de tar att laga: 20, 30 eller 40 minuter, så att du lätt kan välja utifrån hur mycket tid du har på dig. Missa inte Stekta nudlar med ägg, zucchini, pak choi och jordnötter eller Potatisgnocchi med svartkål och salvia- och citronsmör.Ett kapitel för när du har lite mer tid finns också – kanske gör du ett långkok på kvällen för att äta nästa dag, som en oemotståndlig Kalv i dill eller en mustig Texas chili? Och fredagen får sina egna recept, snabblagade, men lite festligare för att fira att det äntligen är helg. Vad sägs om Tortilla med sallad, kyckling, lök, äpple, chili, lime och koriander?Hela familjens nya favoritkokbok!
Bokförlaget Semic 9789155263980 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789187209031
- Titel
- Hur du lyckas med grillat
- Författare
- Larsson, Mattias - Back, David - Danielsson, Katarina
- Förlag
- Helsingborg] : Mat & vänner
- Språk
- Svenska
Helsingborg] : Mat & vänner 9789187209031 -
GRILLA! Kött, fisk, tillbehör, desserter och...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. Tredje tryckningen, Första uppl. 2015. 124 sidor.
Nära nyskick. En kort notering i överkanten av andra försättsbladet samt en liten kommentar sidan 62, i övrigt som ny! ”Fredagskockens nya härliga och enkla recept för uteköket! Här delar kocken Mattias Larsson med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemä läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261665
- Titel
- Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 639 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!
Bokförlaget Semic Tredje tryckningen, Första 9789155261665 -
LÄTTLAGADE HELGMENYER – Festliga middagar uta...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Bokförlaget Semic. 2020. 106 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Det har aldrig varit enklare att bjuda på middag!
• Här hittar du 16 lättlagade menyer med läckra för- och huvudrätter, snacks att servera innan maten och desserter att runda av kvällen med.
• Mattias Larsson, k läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155268183
- Titel
- Lättlagade helgmenyer : festliga middagar utan krångel
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 106 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det har aldrig varit enklare att bjuda på middag! Här hittar du 16 lättlagade menyer med läckra för- och huvudrätter, snacks att servera innan maten och desserter att runda av kvällen med. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, lär dig dessutom att preppa middagen som en kock och visar vad du kan göra ett dygn i förväg, innan gästerna kommer och strax före servering.I boken hittar du recept på allt från kött och fisk till vegetariska rätter, snacks att starta med och ett halvt dussin desserter. Du får även tips på hur du kan smaksätta, förenkla eller lyxa till måltiderna ytterligare – allt beroende på hur mycket tid du har.
–– FÖRLAGSNY! –– Bokförlaget Semic 9789155268183 -
Event marketing - att använda evenemang som s...
Inbunden bok. IHM Förlag. 1998. 267 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186460986
- Titel
- Event marketing : att använda evenemang som strategisk resurs i marknadsföringen
- Författare
- Behrer, Mattias - Larsson, Åsa - Sandgren, Jan-Olof - Institutet för högre marknadsföringsutbildning
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
IHM Förlag 9186460986 -
Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 122 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261665
- Titel
- Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 639 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!
Bokförlaget Semic 1 9789155261665 -
Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddaga...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2016. 125 sidor.
Nyskick. Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfälle läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262679
- Titel
- Fredagskockens helgmenyer : trerättersmiddagar med vintips
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig hemligheterna bakom en riktigt lyckad middagsbjudning! Fredagskocken lär dig proffstipsen från restaurangvärlden som verkligen låter dig slappna av och njuta av maten och sällskapet. Här får du 12 välkomponerade trerättersmenyer för alla tillfällen, enkla att laga och att förbereda i tid – men som kommer att slå gästerna med häpnad! Det är underbart gott, elegant och med det lilla extra! Därtill får du förslag på viner som tar måltiden till ännu högre höjder – allt för att garantera den perfekta festen.Här är exempel på några av de härliga menyerna:• Kronärtskockskräm med vita bönor, torkad prosciutto, dill, olivolja, krutonger och parmesanost• Torskrygg med buljong av pumpa, zucchini och fänkål samt pumpamajonnäs• Stekta äppelringar med varma havresmulor, kanelglass och honung• Hackad kalvråbiff med betor, kapris, parmesanost och surdegschips•”Öppen” lasagne med brynt abborre, sauterad färsklök, gräddglaserade kantareller, parmesanost och citronolja• Vit choklad- och getostcheesecake med hallon• Krabbplättar med gräddfil och Kalixlöjrom• Rådjursrygg med brynt svamp, blomkålskräm och råraka• Brie de Meaux med kryddbakat äpple och crostini
Bokförlaget Semic 9789155262679 -
Fredagskockens hamburgare och tacos
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2021. 128 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Den ultimata guiden till supergoda hamburgare och tacos! Här hittar du recepten som förgyller allt från fredagsmyset med familjen till middagsbjudningen med vännerna. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, bjuder på läckra smakkomb läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155269401
- Titel
- Fredagskockens hamburgare och tacos
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 463 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den ultimata guiden till supergoda hamburgare och tacos! Här hittar du recepten som förgyller allt från fredagsmyset med familjen till middagsbjudningen med vännerna. Mattias Larsson, känd som Fredagskocken, bjuder på läckra smakkombinationer och ger dig proffstipsen som tar matlagningen till en ny nivå. Lär dig allt från vilket kött som resulterar i den bästa burgaren till hur du gör en fantastisk vegovariant och bakar det perfekta hamburgerbrödet. Men också hur du kan göra egna tortillabröd hemma och bygger en fulländad taco. Det här är enkel och opretentiös mat som äts med händerna, och så himla gott!
Bokförlaget Semic 9789155269401 -
Fredagskocken
Inbunden bok. Mat & Vänner Förlag. 1 uppl. 2009. 215 sidor.
Mycket gott skick. Dedikation till Fredrik från Mattias Larsson
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197718042
- Titel
- Fredagskocken
- Författare
- Mattias Larsson
- Förlag
- Mat & Vänner Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Halvfranskt
- Mått
- 208 x 252 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1106 g
- Språk
- Svenska
Mat & Vänner Förlag 1 9789197718042 -
Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 122 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261665
- Titel
- Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 639 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!
Bokförlaget Semic 1 9789155261665 -
Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 122 sidor.
Nära nyskick. Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av gröns läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261665
- Titel
- Grilla! : kött, fisk, tillbehör, desserter och massor med grönt
- Författare
- Larsson, Mattias
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 122 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 639 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt som du kan laga i ett kök kan du också laga på en grill! Och det blir ju så gott! Det finns ingen köttbit eller fisk som inte blir godare av att kärleksfullt tillagas på en grill – men det finns också så mycket mer man kan grilla. Alla typer av grönsaker, pizza, eget bröd, frukt och läckra desserter. Här delar kocken Mattias Larsson, känd för många under namnet Fredagskocken, med sig av sina bästa recept och smartaste grillknep. Bemästra indirekt och direkt grillning, lär dig röka i både kol- och gasgrill, smaksätt med örtkvistar, rökspån, marinader och med rub, utnyttja både för- och eftervärmen eller laga på stora stekfat som muurikkan. Här finns recept för alla sorters grillkvällar – för stora kompisgänget, enkel picknickgrillning med bärbar grill, en fest på tu man hand eller middag med familjen. Missa inte de rökta lammkotletterna med caponata, knäckemacka med helgrillad gös och brynta kantareller, nybakat tunnbröd med färskostcrème, sallad med grillade fikon och valnötter, rökt mozzarella med varma örtiga tomater, quesadilla med grönkål och västerbottenost, godaste grillade pizzan eller de härligt doftande tomat- och vitlöksmusslorna. Att grilla är att umgås. Det är härligt att hänga runt grillen med vännerna och njuta av att laga tillsammans och av att vara utomhus! Ta med dig köket ut och så ses vi där ute!
Bokförlaget Semic 1 9789155261665 -
Hur du lyckas med grillat
Häftad bok. Helsingborg] : Mat & vänner. 2013. 127 sidor.
Mycket gott skick. Två mycket tunna märken á 8 mm på framsidan. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187209031
- Titel
- Hur du lyckas med grillat
- Författare
- Larsson, Mattias - Back, David - Danielsson, Katarina
- Förlag
- Helsingborg] : Mat & vänner
- Språk
- Svenska
Helsingborg] : Mat & vänner 9789187209031 -
Specialstraffrätten : en kommentar
Häftad bok. Karnov Group. 1 uppl. 2019. 441 sidor.
Mycket gott skick. Några ytliga brytmärken i ryggen, men som helhet ett välbevarat och fräscht exemplar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176106808
- Titel
- Specialstraffrätten : en kommentar
- Författare
- Asp, Petter
- Förlag
- Karnov Group
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 441 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 156 x 228 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Denna bok innehåller Lexinokommentarerna till det som brukar ses som specialstraffrättens kärna (de särskilda strafflagarna om trafikbrott, narkotikabrott, skattebrott och smuggling) och därutöver finansieringslagen, bidragsbrottslagen och lagen om penningtvättsbrott. Ambitionen har varit att åstadkomma en användarvänlig kommentar i vilken det med hjälp av en enkel men tydlig rubriksättning ska vara lätt att finna fram till den fråga man önskar läsa mer om. Till skillnad från traditionella lagkommentarer har vi strävat efter att inte tynga texterna med information om en bestämmelses historia i annat fall än då detta krävs för att man ska förstå det nuvarande rättsläget. Lexinokommentarerna ska vara lätta att använda också under tidspress. Det är inte fel att säga att de är utformade med tanke på behoven i det praktiska rättslivet. Bokens författare är Petter Asp, Mattias Larsson, Mari-Ann Roos, Josef Zila och Kazimir Åberg.
Karnov Group 1 9789176106808 -
Julboken : [nya smaker på julbordet]
Häftad bok. Helsingborg] : Mat & vänner. 2012. 112 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187209000
- Titel
- Julboken : [nya smaker på julbordet]
- Författare
- Larsson, Mattias - Back, David - Lundahl, Lisbeth
- Förlag
- Helsingborg] : Mat & vänner
- Utgivningsår
- 2012
- Språk
- Svenska
Helsingborg] : Mat & vänner 9789187209000
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn