-
Surdegsbröd - recept och tips från en hemmaba...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nyskick. Färgfotoillustrerad. Oläst. Bakråd för bästa resultat för ljusa, mellanmörka och mörka bröd.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118874
- Titel
- Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118874 -
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med oc...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2010. 111 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127129504
- Titel
- Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa brödbok 2010 och en värdig uppföljare till bästsäljaren Surdegsbröd.
Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser. Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009, Enklare bröd 2010 och Bröd och pizza 2012. År 2010 belönades Martin Johansson med Allt om Mats Stora Matpris 2010.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127129504 -
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med oc...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 2010. 111 sidor.
Mycket gott skick. Några små hanteringsspår på omslag
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127129504
- Titel
- Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa brödbok 2010 och en värdig uppföljare till bästsäljaren Surdegsbröd.
Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser. Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009, Enklare bröd 2010 och Bröd och pizza 2012. År 2010 belönades Martin Johansson med Allt om Mats Stora Matpris 2010.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 9789127129504 -
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmaba...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1:a uppl. 2009. 103 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118874
- Titel
- Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1:a 9789127118874 -
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med oc...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2010. 111 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127129504
- Titel
- Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa brödbok 2010 och en värdig uppföljare till bästsäljaren Surdegsbröd.
Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser. Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009, Enklare bröd 2010 och Bröd och pizza 2012. År 2010 belönades Martin Johansson med Allt om Mats Stora Matpris 2010.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127129504 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9170852200
- Titel
- Tellus 2
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Göteborg : Cordia ; Stockholm : Verbum
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Göteborg : Cordia ; Stockholm : Verbum 9170852200 -
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmaba...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1:a uppl. 2009. 103 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118874
- Titel
- Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1:a 9789127118874 -
Festglada Elfsbygourméers kokbok : med dofter...
Inbunden bok. Älvsbyn : Elfsbygourméerna. 1991.
Mycket gott skick. Elfsbygourméerna.. 1991. 36 s. Inbunden. 29,5x20,3cm. 251 g
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163005255
- Titel
- Festglada Elfsbygourméers kokbok : med dofter från Norrbotten
- Förlag
- Älvsbyn : Elfsbygourméerna
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska
Älvsbyn : Elfsbygourméerna 9163005255 -
Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd,...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 157 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// I Bröd och pizza bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar.
Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa surdegsbröden hemma läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127133198
- Titel
- Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Bröd och pizza bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar.
Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa surdegsbröden hemma. Det är nu enklare än någonsin, och godare!
Fullkornsbröd därför att saftiga och goda bröd med grovt mjöl och hela korn blivit orättvist akterseglade av stora, ljusa, franska surdegsbröd.
Pizzor därför att det finns ett antal knep som gör hemmapizzan flera snäpp godare. Det blir den godaste pizzan du ätit!
Kanelbullar därför att det är detta söta bakverk som han inte kan få nog av, att baka eller att äta.
Alla recept i boken går att baka knådfritt, utan degblandare, men vill man köra degarna i maskin går det också bra. I Bröd och pizza går Martin också på upptäcktsfärd i bröd- och mjölvärlden. Han hälsar på i jästfabriken, vandrar runt i mjölkvarnen och pratar med bagare, forskare och dietister om hur nyttigt brödet egentligen är.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127133198 -
Baka bröd. Enkla recept för stora och små
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2019. 108 sidor.
Nära nyskick. Förlagets illustrerade pappband, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249620
- Titel
- Baka bröd : enkla recept för stora och små
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 108 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 300 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla kan baka! Boken vänder sig till dig som kanske inte tidigare bakat dina egna bröd – antingen för att du tänkt att det är krångligt och stökigt, eller för att du helt enkelt är ett barn och inte haft tillåtelse att sätta på ugnen tidigare. Eller så har du kanske känt att tiden inte räcker till för recepten i klassiska bakböcker?Förutom de enkla recepten får du massor av tips på hur du kan variera bröden så att de passar just din smak. Dessutom berättar Martin vilken skillnad det blir med olika typer av mjöl och hur du hanterar en kladdig deg utan att kladda ner dig själv.
Bonnier Fakta 1 9789174249620 -
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmaba...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2009. 103 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127118874
- Titel
- Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att baka med surdeg är hur enkelt som helst – och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127118874 -
Hör du mig, Gud? : [andaktsbok för ungdomar]
Inbunden bok. Uppsala : EFS-förl. 1988. 65 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9170808228
- Titel
- Hör du mig, Gud? : [andaktsbok för ungdomar]
- Författare
- Lundquist, Lars-Martin - Johansson, Robert
- Förlag
- Uppsala : EFS-förl
- Utgivningsår
- 1988
- Språk
- Svenska
Uppsala : EFS-förl 9170808228 -
Mänskligt och meningsfullt : kristen tro idag
Inbunden bok. Älvsjö : Verbum. 1985. 75 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9152612783
- Titel
- Mänskligt och meningsfullt : kristen tro idag
- Författare
- Lind, Hilda - Lind, Martin - Johansson, Inger
- Förlag
- Älvsjö : Verbum
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
Älvsjö : Verbum 9152612783 -
Landen kring sjöarna : en historia om Kronobe...
Inbunden bok. Växjö : [Kronobergs läns hembygdsförb. i samarbete med Smålands museum. 1 uppl. 1999.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186870106
- Titel
- Landen kring sjöarna : en historia om Kronobergs län i mångtusenårigt perspektiv
- Författare
- Aronsson, Peter - Beijbom, Ulf - Hansson, Martin, 1965-, historiker - Holmér, Gunnel - Johansson, Lennart, 1961-, historiker - Larsson, Lars-Olof historiker - Nettervik, Ingrid - Nilsson, Roddy historiker - Nordmark, Håkan
- Förlag
- Växjö : [Kronobergs läns hembygdsförb. i samarbete med Smålands museum
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Växjö : [Kronobergs läns hembygdsförb. i samarbete med Smålands museum 1 9186870106 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789163327964
- Titel
- Lean : gör avvikelser till framgång
- Författare
- Per Petersson - Ola Johansson - Martin Broman - Dan Blücher - Henric Alsterman
- Förlag
- Part Media
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lean – Gör avvikelser till framgång! ger en fördjupad förståelse för Lean utifrån ett västerländskt perspektiv. Boken förklarar de mest centrala delarna i Lean med målet att flytta fokus från lösryckt metodanvändning till det som Lean egentligen handlar om – att upptäcka och eliminera slöseri.
I 2:a upplagan är boken bland annat kompletterad med en mängd nya exempel från tillverkning, administration, service & tjänster och sjukvård.
I boken betonas varför snarare än hur. Att organisationen förstår de bakomliggande resonemangen är A och O för långsiktig framgång med Lean. Förståelsen är nödvändig för att konsekvent kunna välja rätt förbättringsåtgärder utifrån den egna verksamhetens unika förutsättningar.
Boken vänder sig såväl till Lean-utövare som söker fördjupning som till beslutsfattare som står inför beslutet att välja en väg mot Lean. Den lämpar sig dessutom som studiematerial för studerande vid universitet, högskolor etc.
Recensioner
”Oavsett om man läser denna bok för att orientera sig om lean eller för att fördjupa sig i ämnet fungerar den alldeles utmärkt. Författarna har på ett enkelt och tydligt sätt beskrivit såväl principer och metodik inom lean där bra exempel från olika branscher och företag visar hur man kan göra och tänka. Att boken dessutom är lättläst, har bra illustrationer och skapar lust till förbättring gör den till en av de allra bästa i ämnet som jag läst.”
Ulf Johansson
Produktionschef Ericsson Boråsenheten
”Äntligen en läsvärd bok på svenska om Lean! Stort tack! Den var både välfylld med fakta, lättläst och på sina håll till och med underhållande. Den lilla tid som det tog att läsa den fylldes till bredden av värde - en värdeskapande aktivitet med ytterst lite slöseri, precis som vi vill ha det!”
Maria Viidas
Kvalitetsansvarig, Vara kommun
"Den bästa boken om Lean jag läst, den förklarar tänket, principerna och sambanden på ett föredömligt enkelt sätt. Boken ger också konkret vägledning i konsten att komma igång och åstadkomma de första synliga resultaten."
Hans Jeppsson
Lean-konsult
”Se avvikelser som potentialer. Författarna har, på ett enkelt och pedagogiskt sätt, lyckats visa på varför man skall se avvikelser som potentialer och använda dem i sitt kontinuerliga förbättringsarbete och skapa framgång. Boken vänder sig både till praktiker så väl som till studenter.”
Ola Hultqrantz
Chalmers, Avdelningen för logistik
"Detta är en väl balanserad, mycket visuell bok utan slöseri. Det märks att författarna förstår lean på djupet och dom lyckas förklara det på ett enkelt sätt. Till skillnad mot andra leanböcker går denna inte onödigt djupt in i lean-metoderna. Boken beskriver metoderna men fokuserar framförallt på hur metoderna tillsammans med ett antal principer hänger ihop i ett system. Kanon!"
Fredrik Allard
VD, Scania Production Zwolle B.V.
”Lean börjar nu införas i sjukvården, men ett dilemma är att lean många gånger tros vara en förbättringsmetod. Lovvärda införanden strandar för att man inte har insett vidden av systemtänkandet och de bakomliggande principerna. Den här boken är efterlängtad – den visar på ett utomordentligt sätt lean som ett komplett förhållningssätt. Den beskriver både pedagogiskt och praktiskt de så avgörande grundstrukturerna i lean, som förbisetts av många andra böcker i ämnet. Boken är dessutom imponerande effektiv – samtidigt som den är lättläst har den ett kunskapsdjup som gör att man förstår nya aspekter varje gång man går tillbaka till den (vilket kännetecknar en riktigt god bok). Läs den med glädje och tänk djupt!”
Magnus Lord
Strategichef, Universitetssjukhuset i Lund
Part Media 9789163327964 -
Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 254 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243802
- Titel
- Bröd, bröd, bröd : recept, råd och genvägar
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 254 sidor
- Bandtyp
- Klotband
- Mått
- 193 x 231 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Få saker sprider samma välbefinnande som doften och smaken av nygräddat bröd. Är det dessutom du som har bakat brödet själv så känner du garanterat dubbel tillfredsställelse. I Bröd, bröd, bröd ger Martin Johansson dig alla recept, råd och genvägar du behöver för att baka ett makalöst gott bröd i din hemmaugn. Martin Johansson är sällsynt bra på att förklara hur du ska göra för att lyckas med bakningen. Recepten är tydliga, enkla och smart skrivna så att alla kan förstå. Och varje recept visar hur man ska göra om man bakar för hand eller med degblandare. De omkring hundra recepten är varierade – här finns alltifrån scones, rostbröd och gotlandslimpa till knäckebröd, vörtlimpa, baguetter och den optimala pizzadegen. Alla de klassiska bröden är med, men också några ovanliga och spännande. Och för att förgylla tillvaron lite extra är också de bästa sötebröden med. Många av matbröden är helt knådfria och långjästa. Den långa jästiden ger på ett okomplicerat sätt ett bröd med fantastisk konsistens och smak. Men här finns förstås också många bröd som är mer konventionella och som är ätfärdiga på någon timme. Bröd, bröd, bröd är full av fantastiska foton som visar de färdiga resultaten – även som uppskurna, så att man kan se de olika brödens inkråm. Och som ett extra plus har boken dessutom en stor mängd instruktiva steg för steg-illustrationer. Det är en bakbok som fungerar, som avdramatiserar bakningen och som ger inspiration och mod att testa och improvisera. Det är helt enkelt boken för alla hemmabagare. Så fram med bunke och mjöl och njut av hantverket, dofterna och smakerna!
Bonnier Fakta 1 9789174243802 -
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmaba...
Inbunden bok. Natur och Kultur. 2010. 103 sidor.
ISBN 9789127148874
Nära nyskick. Svart förlagsband illustrerad med färgfotografier. Boken är praktisk bagarbok för dig som bakar ditt eget surdegsbröd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNatur och Kultur 9789127148874 -
Lean – Gör avvikelser till framgång! – 2:a up...
Inbunden bok. Part Media, Part Development AB. 2:5 uppl. 2012. 191 sidor.
Mycket gott skick. Andra uppl., femte tryckningen. Ägarsign. i bläck på försättsbladet (förnamn). I övrigt nästan som ny.
"Boken vänder sig såväl till Lean-utövare som söker fördjupning som till beslutsfattare som står inför beslutet att välja en väg mot Lean. Den lämpar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163327964
- Titel
- Lean : gör avvikelser till framgång
- Författare
- Per Petersson - Ola Johansson - Martin Broman - Dan Blücher - Henric Alsterman
- Förlag
- Part Media
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lean – Gör avvikelser till framgång! ger en fördjupad förståelse för Lean utifrån ett västerländskt perspektiv. Boken förklarar de mest centrala delarna i Lean med målet att flytta fokus från lösryckt metodanvändning till det som Lean egentligen handlar om – att upptäcka och eliminera slöseri.
I 2:a upplagan är boken bland annat kompletterad med en mängd nya exempel från tillverkning, administration, service & tjänster och sjukvård.
I boken betonas varför snarare än hur. Att organisationen förstår de bakomliggande resonemangen är A och O för långsiktig framgång med Lean. Förståelsen är nödvändig för att konsekvent kunna välja rätt förbättringsåtgärder utifrån den egna verksamhetens unika förutsättningar.
Boken vänder sig såväl till Lean-utövare som söker fördjupning som till beslutsfattare som står inför beslutet att välja en väg mot Lean. Den lämpar sig dessutom som studiematerial för studerande vid universitet, högskolor etc.
Recensioner
”Oavsett om man läser denna bok för att orientera sig om lean eller för att fördjupa sig i ämnet fungerar den alldeles utmärkt. Författarna har på ett enkelt och tydligt sätt beskrivit såväl principer och metodik inom lean där bra exempel från olika branscher och företag visar hur man kan göra och tänka. Att boken dessutom är lättläst, har bra illustrationer och skapar lust till förbättring gör den till en av de allra bästa i ämnet som jag läst.”
Ulf Johansson
Produktionschef Ericsson Boråsenheten
”Äntligen en läsvärd bok på svenska om Lean! Stort tack! Den var både välfylld med fakta, lättläst och på sina håll till och med underhållande. Den lilla tid som det tog att läsa den fylldes till bredden av värde - en värdeskapande aktivitet med ytterst lite slöseri, precis som vi vill ha det!”
Maria Viidas
Kvalitetsansvarig, Vara kommun
"Den bästa boken om Lean jag läst, den förklarar tänket, principerna och sambanden på ett föredömligt enkelt sätt. Boken ger också konkret vägledning i konsten att komma igång och åstadkomma de första synliga resultaten."
Hans Jeppsson
Lean-konsult
”Se avvikelser som potentialer. Författarna har, på ett enkelt och pedagogiskt sätt, lyckats visa på varför man skall se avvikelser som potentialer och använda dem i sitt kontinuerliga förbättringsarbete och skapa framgång. Boken vänder sig både till praktiker så väl som till studenter.”
Ola Hultqrantz
Chalmers, Avdelningen för logistik
"Detta är en väl balanserad, mycket visuell bok utan slöseri. Det märks att författarna förstår lean på djupet och dom lyckas förklara det på ett enkelt sätt. Till skillnad mot andra leanböcker går denna inte onödigt djupt in i lean-metoderna. Boken beskriver metoderna men fokuserar framförallt på hur metoderna tillsammans med ett antal principer hänger ihop i ett system. Kanon!"
Fredrik Allard
VD, Scania Production Zwolle B.V.
”Lean börjar nu införas i sjukvården, men ett dilemma är att lean många gånger tros vara en förbättringsmetod. Lovvärda införanden strandar för att man inte har insett vidden av systemtänkandet och de bakomliggande principerna. Den här boken är efterlängtad – den visar på ett utomordentligt sätt lean som ett komplett förhållningssätt. Den beskriver både pedagogiskt och praktiskt de så avgörande grundstrukturerna i lean, som förbisetts av många andra böcker i ämnet. Boken är dessutom imponerande effektiv – samtidigt som den är lättläst har den ett kunskapsdjup som gör att man förstår nya aspekter varje gång man går tillbaka till den (vilket kännetecknar en riktigt god bok). Läs den med glädje och tänk djupt!”
Magnus Lord
Strategichef, Universitetssjukhuset i Lund
Part Media, Part Development AB 2:5 9789163327964 -
Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd,...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 157 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127133198
- Titel
- Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Bröd och pizza bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar.
Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa surdegsbröden hemma. Det är nu enklare än någonsin, och godare!
Fullkornsbröd därför att saftiga och goda bröd med grovt mjöl och hela korn blivit orättvist akterseglade av stora, ljusa, franska surdegsbröd.
Pizzor därför att det finns ett antal knep som gör hemmapizzan flera snäpp godare. Det blir den godaste pizzan du ätit!
Kanelbullar därför att det är detta söta bakverk som han inte kan få nog av, att baka eller att äta.
Alla recept i boken går att baka knådfritt, utan degblandare, men vill man köra degarna i maskin går det också bra. I Bröd och pizza går Martin också på upptäcktsfärd i bröd- och mjölvärlden. Han hälsar på i jästfabriken, vandrar runt i mjölkvarnen och pratar med bagare, forskare och dietister om hur nyttigt brödet egentligen är.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127133198 -
BRÖD OCH PIZZA – Surdegsbröd, fullkornsbröd,...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Natur & Kultur. 2012. 157 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
I den här boken bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar.
• Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa s läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127133198
- Titel
- Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Bröd och pizza bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar.
Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa surdegsbröden hemma. Det är nu enklare än någonsin, och godare!
Fullkornsbröd därför att saftiga och goda bröd med grovt mjöl och hela korn blivit orättvist akterseglade av stora, ljusa, franska surdegsbröd.
Pizzor därför att det finns ett antal knep som gör hemmapizzan flera snäpp godare. Det blir den godaste pizzan du ätit!
Kanelbullar därför att det är detta söta bakverk som han inte kan få nog av, att baka eller att äta.
Alla recept i boken går att baka knådfritt, utan degblandare, men vill man köra degarna i maskin går det också bra. I Bröd och pizza går Martin också på upptäcktsfärd i bröd- och mjölvärlden. Han hälsar på i jästfabriken, vandrar runt i mjölkvarnen och pratar med bagare, forskare och dietister om hur nyttigt brödet egentligen är.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
–– FÖRLAGSNY! –– Natur & Kultur 9789127133198 -
Aromaterapi för hälsa och skönhet
Inbunden bok. Västerås : Ica. 1996. 64 sidor.
Mycket gott skick. namnteckning på insidan
steg för steg bilder för massageInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153418476
- Titel
- Aromaterapi för hälsa och skönhet
- Författare
- Selby, Anna - Berry, Graham - Johansson, Jeanette - Norris, Martin - Wickenden, Laura
- Förlag
- Västerås : Ica
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica 9153418476 -
Baka bröd : enkla recept för stora och små
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2023. 108 sidor.
Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Från scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla kan baka! Boken vänder sig till dig som kanske inte tidigare bakat dina egna bröd – antingen för att du t läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178875818
- Titel
- Baka bröd : enkla recept för stora och små
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2023
- Omfång
- 108 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 364 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Från scones och honungslimpa till nattjästa baguetter och smöriga kardemummabullar. Här får du recept på 25 bröd, bröd som alla kan baka! Boken vänder sig till dig som kanske inte tidigare bakat dina egna bröd – antingen för att du tänkt att det är krångligt och stökigt, eller för att du helt enkelt är ett barn och inte haft tillåtelse att sätta på ugnen tidigare. Eller så har du kanske känt att tiden inte räcker till för recepten i klassiska bakböcker?Förutom de enkla recepten får du massor av tips på hur du kan variera bröden så att de passar just din smak. Dessutom berättar Martin vilken skillnad det blir med olika typer av mjöl och hur du hanterar en kladdig deg utan att kladda ner dig själv.
Bonnier Fakta 9789178875818 -
Europa. Historiens återkomst.
Inbunden bok. Gidlunds. 1 uppl. 1992. 492 sidor.
Mycket gott skick. Ny historisk sammanfattning av Europas historia, aktualiserad med anledning av Berlinmurens fall 1989, Sovjetunionens och Jugoslaviens upplösning 1991 resp. 1992, med stora politiska och geopolitiska förändringar i hela Östeuropa som följd, samt den föres läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9178442001
- Titel
- Europa : historiens återkomst
- Författare
- Tägil, Sven - Riksbankens jubileumsfond
- Förlag
- Hedemora : Gidlund i samarbete med Riksbankens jubileumsfond
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Gidlunds 1 9178442001 -
Stenshuvud : nationalparken på Österlen
Inbunden bok. Solna : Statens naturvårdsverk. 1993.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Centimeterlång reva nertill på skyddsomslag.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9162011383
- Titel
- Stenshuvud : nationalparken på Österlen
- Författare
- Johansson, Klas-Rune - Gärdenfors, Ulf - Holmer, Martin - Sverige. Statens naturvårdsverk
- Förlag
- Solna : Statens naturvårdsverk
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Solna : Statens naturvårdsverk 9162011383 -
Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd,...
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2012. 157 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK.
Baksidestext I BRÖD OCH PIZZA bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar.
Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa surdegsbröden läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127133198
- Titel
- Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 760 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Bröd och pizza bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar.
Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta metoden att baka de bästa surdegsbröden hemma. Det är nu enklare än någonsin, och godare!
Fullkornsbröd därför att saftiga och goda bröd med grovt mjöl och hela korn blivit orättvist akterseglade av stora, ljusa, franska surdegsbröd.
Pizzor därför att det finns ett antal knep som gör hemmapizzan flera snäpp godare. Det blir den godaste pizzan du ätit!
Kanelbullar därför att det är detta söta bakverk som han inte kan få nog av, att baka eller att äta.
Alla recept i boken går att baka knådfritt, utan degblandare, men vill man köra degarna i maskin går det också bra. I Bröd och pizza går Martin också på upptäcktsfärd i bröd- och mjölvärlden. Han hälsar på i jästfabriken, vandrar runt i mjölkvarnen och pratar med bagare, forskare och dietister om hur nyttigt brödet egentligen är.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin och Lite mer bröd. Han har gett ut de bästsäljande böckerna Surdegsbröd (2009), Enklare bröd (2010) och Bröd och pizza (2012). 2008 mottog han Matbloggspriset och 2010 fick han Allt om Mats Stora Matpris.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127133198 -
Tellus 2
Häftad bok. Cordia. Verbum. 2001. 238 sidor.
Mycket gott skick. Svagt vikta hörn på pärmen. Oläst bok.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170852206
- Titel
- Tellus 2
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Göteborg : Cordia ; Stockholm : Verbum
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Cordia. Verbum 9789170852206 -
Från Roteskola till teknikcentrum - skolan i...
Inbunden bok. Tibro kommun. 2011. 157 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTibro kommun -
Enklare bröd - recept på knådfria bröd med oc...
Inbunden bok.
Nära nyskick. Stockholm : Natur & kultur, 2010 (Slovenien) 111s. Ill. 22 x 21,5 cm. ISBN: 978-91-27-12950-4 ; Inbunden dekorerat förlagsband. (Kartonnage) I mycket fint skick, nästan som ny. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127129504
- Titel
- Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
- Författare
- Johansson, Martin
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa brödbok 2010 och en värdig uppföljare till bästsäljaren Surdegsbröd.
Enklare bröd handlar om knådfria bröd som alla kan baka, när som helst och var som helst. Det enda som behövs är en ugn. Med lite tid och en gnutta finurlighet kan du baka fantastiska bröd utan vare sig degblandare eller världens starkaste armar. Några av bröden sköter sig själva medan du sover, du rör snabbt ihop degen på kvällen och skjutsar in den i ugnen när du kliver upp på morgonen. Andra bröd jäser inte lika länge och kan bakas på en eftermiddag. Gemensamt för alla bröd är att de får sin smak och karaktär i jäsningen och bakningen, inte av tillsatser och märkvärdiga ingredienser. Bland recepten finns alla sorters bröd: ljusa och mörka, mjuka såväl som hårda, pizza och Martins mormor Stinas fenomenala skorpor.
Martin Johansson är hemmabagaren bakom den populära och prisbelönta bloggen Pain de Martin. Hans första brödbok Surdegsbröd kom 2009, Enklare bröd 2010 och Bröd och pizza 2012. År 2010 belönades Martin Johansson med Allt om Mats Stora Matpris 2010.
9789127129504 -
Mellan kontroll och tillit - Om gripbara värd...
Häftad bok. Förbundet Kristen humanism. 2011. 173 sidor.
Mycket gott skick. Fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197868327
- Titel
- Mellan kontroll och tillit : om gripbara värden och ogripbara
- Författare
- Dag Hareide - Helena Granström - Bengt Gustafsson - Anders Duus - Kerstin Dillmar - Helen Sverkel - Joakim Molander - Per Magnus Johansson - Lars H Gustafsson - Cecilia Melder - Martin Lind - Lars Björklund
- Förlag
- Förbundet Kristen humanism
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 173 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 148 x 210 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 340 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 2011 års bok från Kristen humanism är som vanligt en antologi med bokrecensioner och artiklar som spänner över ämnen som naturvetenskap, samhällsvetenskap, teologi, historia, medicin, psykologi, humaniora m.m.
Boken innehåller ett tiotal artiklar och ett tjugotal fotografier tagna av Maria Miesenberger och Nina Korhonen. Poeten och prästen Lars Björklund bidrar med en handfull dikter.
Från baksidan:
"Så enkelt som möjligt" börjar ett uttalande av Albert Einstein. Inom teknik och vetenskap kan vi genom gripbara värden - siffror - strukturera och förändra vår verklighet. Dessa metoders stora framgång lockar till att lägga ett de gripbara värdenas raster över hela verkligheten. Priset blir lätt att svårgripbara värden som det som sker i mänskliga möten blir osynliggjorda. En ensidig koncentration till mätbara värden kan också leda till en överdriven kontroll som får tilliten människor emellan och för verkligheten som totalitet att erodera. Einsteins formulering har en fortsättning: "Men inte enklare".
Artiklar
Dialogen – den fjerde samtaleformen
Dag Hareide
Att vara kristen är att vara humanist -
ett manifest för öppna samtal om en samtida humanism
Styrelsen för Kristen humanism
Ettor, nollor och förlusten av det äkta
- om information som modell och metafor
Helena Granström
Det obeskrivliga och gränserna för naturvetenskapens verklighet
Bengt Gustafsson
Kyrka möter teater på Sigtunastiftelsen
- 8-10 april 2011
Anders Duus & Kerstin Dillmar
Ett feriejobb
Helen Sverkel
Resultatstyrning som världsbild
Joakim Molander
Om att mäta effekterna av olika psykologiska behandlingar av den sårbara människan
Per Magnus Johansson
På fast mark vänd mot havet
- om mötet mellan läkaren och patienten
Lars H Gustafsson
Existentiell hälsa en friskfaktor i vår tid
Cecilia Melder
Med Gud lever vi utan Gud
Martin Lind
Förbundet Kristen humanism 9789197868327 -
Ansikten. Självbiografiska skisser
Häftad bok. Stockholm : Albert Bonniers Förlag. 1 uppl. 1932. 246 sidor.
Gott skick. Omslag slitet och kantstött. Liten skada nederst mellan rygg och framsida. Inlagan i mycket gott skick. Namn på smutstitelbladet och ex libris på pärmens insida (Kerstin Axberger). … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKStockholm : Albert Bonniers Förlag 1
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn