-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137111515
- Titel
- Filosofilexikonet
- Författare
- Grøn, Arne - Lübcke, Poul - Bengtsson, Jan - Hartman, Jan - Pagin, Peter - Prawitz, Dag
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 607 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Filosofilexkonet innehåller 2000 uppslagsord; filosofiska ordförklaringar och temaartiklar samt 700 biografier över utländska och svenska filosofer.
Bokförlaget Forum 9137111515 -
Förälskad i olivolja : [en bok av Fernando di...
Inbunden bok. Stockholm : Di Luca & Di Luca. 1999. 136 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163083105
- Titel
- Förälskad i olivolja : [en bok av Fernando di Luca om vägen till den goda olivoljan]
- Författare
- Di Luca, Fernando - Falk, Lars - Bylund, Lilian - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Stockholm : Di Luca & Di Luca
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Di Luca & Di Luca 9789163083105 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568658
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9789100568658 -
Tore Wretmans festmeny
Inbunden bok. Stockholm : Atlantis. 1980.
Nyskick. Presentskick
Klassiker.
”Mat för fest”
SnyggInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174860119
- Titel
- Tore Wretmans festmeny
- Författare
- Wretman, Tore - Bengtsson, Jan Åke
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Stockholm : Atlantis 9174860119 -
Tore Wretmans festmeny
Inbunden bok. Stockholm : Atlantis. Första uppl. 1980. 167 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Dekorerat förlagsband.
Liten prislapp å höger hörn baksida.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174860115
- Titel
- Tore Wretmans festmeny
- Författare
- Wretman, Tore - Bengtsson, Jan Åke
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Stockholm : Atlantis Första 9789174860115 -
Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Inbunden bok. Lund : Boström. 1997.
Mycket gott skick. Författarnas autografer! Ej smutsig, inga under- eller överstrykningar. Ej snedläst. Inlagans undersida lätt vågig pga fukt. Tillägnad Karin.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197263474
- Titel
- Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
- Författare
- Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
- Förlag
- Lund : Boström
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Lund : Boström 9789197263474 -
Förälskad i olivolja : [en bok av Fernando di...
Inbunden bok. Stockholm : Di Luca & Di Luca. 1999. 133 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Fin inlaga. [rum 12]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163083108
- Titel
- Förälskad i olivolja : [en bok av Fernando di Luca om vägen till den goda olivoljan]
- Författare
- Di Luca, Fernando - Falk, Lars - Bylund, Lilian - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Stockholm : Di Luca & Di Luca
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Di Luca & Di Luca 9163083108 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789100100865
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Utsedd till Årets bästa kokbok 2003 av Måltidsakademin!Motivering: En elegant och funktionell kokbok som pedagogiskt lotsar användaren genom såväl traditionellt svenskt kök som asiatiskt. Ett vackert tidsdokument som sprider glädjefylld, kulinarisk lust.
Albert Bonniers Förlag 9789100100865 -
Vår tids filosofi del 1
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1991.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Del 1 - Engagemang och förståelse - beskriver filosofin i Tyskland och Frankrike.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137100696
- Titel
- Vår tids filosofi del 1
- Författare
- Brikner, Keld - Lübcke, Poul - Press, Associated - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1991
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137100696 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9172310146
- Titel
- Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
- Författare
- Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
- Förlag
- Lund : Boström
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Lund : Boström 9172310146 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137094882
- Titel
- Filosofilexikon
- Författare
- Lübcke, Poul - Grøn, Arne - Bengtsson, Jan - Hartman, Jan - Pagin, Peter - Prawitz, Dag
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1988
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 164 x 234 mm Ryggbredd 48 mm
- Vikt
- 1240 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137094882 -
Förälskad i olivolja : [en bok av Fernando di...
Inbunden bok. Stockholm : Di Luca & Di Luca. 1999. 133 sidor.
Mycket gott skick. Lite hanterings spår omslag.
Se våra andra böcker för samfrakt!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163083105
- Titel
- Förälskad i olivolja : [en bok av Fernando di Luca om vägen till den goda olivoljan]
- Författare
- Di Luca, Fernando - Falk, Lars - Bylund, Lilian - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Stockholm : Di Luca & Di Luca
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Di Luca & Di Luca 9789163083105 -
Den tekniske kocken och sju riktiga kockar de...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Jure. uppl.1. [2018]. 96 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172237216
- Titel
- Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar - Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks
- Författare
- Hegg, Per-Olof
- Förlag
- Jure Förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Innehåll:
Jan Hedh – en grundkurs i bakverk och choklad
Hur man jäser bullar blixtsnabbt. Wienerdeg och smördeg är teknologiskt fascinerande. Ganache är tryffel och chokladmousse på nytt sätt.
Anders Vendel - ”Slow cooking” och gravning vid annorlunda temperatur.
Vakuumbehandling eller ”infusion” ger spektakulära grönsaker.
Martin Hansen - Vill ni tävla i Årets Kock kan ni börja med helstekt marulk och fortsätta med smörbakad anka.
Rödbetsglass är exempel på
”smakmäkling”.
Thomas Drejing - Enkla och delikata kålrecept och magi med morötter.
Så kan man förbättra den offentliga maten.
Stefan Holmström - mjölkens mysterier
Ostkaka och kalvdans, efterrätter i modern tappning. En traditionell gåsmeny avslutas med ljuvlig äppelkaka.
Kalle Bengtsson - Fantastiska skaldjursvarianter med havskräfta, bläckfisk, sjöborre, ostronemulsion, tempurafriterade klor och umamibuljong.
Titti Qvarnström - Tårtbottnar, vaniljkräm och mördeg som inte kan misslyckas.
Räkchips att överraska med på lördagskvällen.
9789172237216 -
Cattelins kokbok
Inbunden bok. Stockholm : Atlantis. 109 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Fin bok med ett recept på varje sida illustrerad med färgfoto. Man får även en kort tillbakablick på miljön runt om och i den anrika restaurangen som låg i Gamla stan, Stockholm fram till 2011. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174860127
- Titel
- Cattelins kokbok
- Författare
- Blekenberg, Kjell - Uhr, Harry - Falk, Lars - Bengtsson, Jan Åke - Pihl, Ove
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Språk
- Svenska
Stockholm : Atlantis 9174860127 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9174860119
- Titel
- Tore Wretmans festmeny
- Författare
- Wretman, Tore - Bengtsson, Jan Åke
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Stockholm : Atlantis 9174860119 -
Nationalnyckeln: till Sveriges flora och faun...
Nära nyskick. 2008,Klotband med skyddsomslag.,Förlag: ArtDatabanken, Sveriges lantbruksuniversitet.?Sid. 646?Mycket rikt Illustrerad i färg.,Felfri.,Nära nyskick.,9789188506603?,Illustrationer: Roland Johansson.?ISBN 9789188506603? … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188506603
- Titel
- Fjärilar : käkmalar - säckspinnare. Lepidoptera : micropterigidae - sychidae
- Författare
- Bengtsson, Bengt Å
- Förlag
- SLU Artdatabanken
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 646 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 227 x 285 mm Ryggbredd 50 mm
- Vikt
- 2893 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kan alla fjärilar flyga? Nej, faktiskt inte. De flesta fullvuxna säckspinnarhonor saknar vingar och kan alltså inte flyga. Fjärilsfamiljerna som presenteras här är mycket olika med specifika levnadssätt. Här finns allt från Sveriges minsta fjäril till forna dagars tålamodsprövande klädesmal.
De här små fjärilsfamiljerna räknas som de evolutionärt mest ursprungliga. Det betyder att de har behållit många drag från fjärilarnas tidigaste utvecklingshistoria. En del ser ut som metallglänsande smycken i naturen. Eller har färgsprakande vingar och ett härligt rufsigt hår . Andra är mera alldagliga. Käkmalarna har som namnet antyder käkar och istället för att suga i sig nektar skrapar de pollen från växter. De är aktiva under dagen och ofta kan man se många fjärilar söka föda i samma blomma. Säckspinnarna däremot kan flyga under hela dygnet, hanarna vill säga, honorna hos de flesta arter har inga vingar! De vinglösa honorna lever sitt liv i en säck tillverkad bland annat av inspunna växtdelar och flyger alltså aldrig.
Flera av arternas larver lever inuti blad. De kan ofta artbestämmas med hjälp av de spår de lämnar, så kallade bladminor. Att på hösten samla blad med bladminor är ett bra sätt för den som vill lära sig mer om de här fjärilarna.
9789188506603 -
Förälskad i olivolja : [en bok av Fernando di...
Inbunden bok. Stockholm : Di Luca & Di Luca. 1999.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163083105
- Titel
- Förälskad i olivolja : [en bok av Fernando di Luca om vägen till den goda olivoljan]
- Författare
- Di Luca, Fernando - Falk, Lars - Bylund, Lilian - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Stockholm : Di Luca & Di Luca
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Di Luca & Di Luca 9789163083105 -
Med livsvärlden som grund: bidrag till utveck...
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 2 uppl. 2005. 200 sidor.
Mycket gott skick. Några märken från hantering utvändigt. Invändigt i utmärkt skick.
När du handlar böcker av mig:
* Jag skickar ditt paket spårbart med Schenker. Du får ett försändelsenummer och kan följa paketets väg.
* Enhetsfrakt innebär att du kan köpa flera b läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144037974
- Titel
- Med livsvärlden som grund : bidrag till utvecklandet av en livsvärldsfenomenologisk ansats i pedagogisk forskning
- Författare
- Bengtsson, Jan
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 155 x 223 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 292 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bidrag till utvecklandet av en livsvärldsfenomenologisk ansats i pedagogisk forskning.Ända sedan Edmund Husserl lanserade livsvärldsbegreppet har det utövat stor dragningskraft på forskningen inom skilda discipliner. Avsikten med denna bok är att försöka visa vad en livsvärldsansats kan innebära för pedagogisk forskning. I det inledande kapitlet redogörs för livsvärldsansatsens teoretiska grunder och metodologiska konsekvenser. I de efterföljande kapitlen presenteras empiriska bidrag från olika områden som visar vad en livsvärldsansats kan innebära, vad som visar sig utifrån ett sådant perspektiv och hur man kan gå tillväga i sådan forskning. De olika undersökningarna skall således förstås mera som exempel än som föreskrifter. Genom denna uppläggning stöder bokens olika kapitel varandra och bildar en sammanhängande helhet. Denna andra, reviderade upplaga av boken är avsedd för undervisning på universitet och högskolor, men vänder sig till alla som arbetar med forskningsmetodologiska frågor och är intresserade av kvalitativ forskning, särskilt utifrån en livsvärldsansats.
Studentlitteratur AB 2 9789144037974 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 917608065x
- Titel
- Den globala utmaningen
- Författare
- Servan-Schreiber, Jean-Jacques - Bengtsson, Nils A. - Wahlén, Jan
- Förlag
- Stockholm : Bromberg
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bromberg 917608065x -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137100629
- Titel
- Filosofilexikonet
- Författare
- Grøn, Arne - Lübcke, Poul - Bengtsson, Jan - Hartman, Jan - Pagin, Peter - Prawitz, Dag
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1991
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 163 x 204 mm Ryggbredd 47 mm
- Vikt
- 1068 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137100629 -
Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
Inbunden bok. Lund : Boström. 2 uppl. 1998. 238 sidor.
Mycket gott skick. Bok med pärmar i mossgrön linneväv. Illustration på pärmens framsida. Inlaga lllustrerad i svartvitt av Andrzej Ploski.
Inlagan är i nyskick och pärmarna är i nära nyskick bortsett från del av text i titelns "Koka" som fallit bort. (se bild)
M&D 240 läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172310146
- Titel
- Koka soppa på fysik : en bok om matlagning
- Författare
- Bengtsson, Hans-Uno - Boris-Möller, Jan - Płoski, Andrzej
- Förlag
- Lund : Boström
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Lund : Boström 2 9172310146 -
Butlers kokbok
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 3:e uppl. 1995. 109 sidor.
Nära nyskick. Hel och ren inlaga, bunden i förlagets illustrerade kartongband. Rikt illustrerad kokbok av legendaren Carl Butler. En av de mest klassiska svenska kokböckerna genom tiderna. Ny upplaga tryckt 1995. Pärmar med lätta hanteringsspår. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137107860
- Titel
- Butlers kokbok
- Författare
- Butler, Carl - Bengtsson, Jan-Åke
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1996
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 229 x 295 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 695 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 3:e 9137107860 -
Utmaningar i filosofisk pedagogik
Häftad bok. Studentlitteratur AB. Första uppl. 2004. 322 sidor.
Nyskick. Hft. 8:o.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9144031742
- Titel
- Utmaningar i filosofisk pedagogik
- Författare
- Bengtsson, Jan
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 322 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 466 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Filosofisk pedagogik är i dag en av pedagogikens mest expansiva deldiscipliner. Den har dock mycket längre anor än det ämne som den nu är en del av. Filosofisk pedagogik har sin härkomst i antik grekisk filosofi och är inte minst känd från Platons filosofi. I Staten behandlade Platon centrala problem i fostran till medborgare, i dialogen Menon diskuterade han ett klassiskt lärandeproblem och genom Sokrates introducerade han en speciell undervisningsmetod, maieutiken, som använder dialogen på ett speciellt sätt som medel för att hjälpa elever att lära.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB Första 9144031742 -
Med livsvärlden som grund
Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 1999. 167 sidor.
Gott skick. Utgallrat biblioteksexemplar. Fin invändigt.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789144010694
- Titel
- Med livsvärlden som grund
- Författare
- Bengtsson, Jan
- Förlag
- Studentlitteratur AB
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ända sedan Edmund Husserl lanserade livsvärldsbegreppet har det utövat en stor dragningskraft på forskningen inom skilda discipliner. Avsikten med denna bok är att visa vad en livsvärldsansats kan innebära för pedagogisk forskning. Bokens innehåll kan uppdelas i två delar. I det inledande kapitlet redogörs för livsvärldsansatsens teoretiska grunder och metodologiska konsekvenser.
Läs mer om boken på studentlitteratur.se
Studentlitteratur AB 1 9789144010694 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2002. 640 sidor.
Nyskick. Gedigen kokbok med många kända kockar.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100568651
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Hagberg, Stina - Bengtsson, Jan
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 640 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bred, genomarbetad och inspirerande - Bonniers Kokbok är kokboken för 2000-talets matlagare, både de erfarna och nybörjarna. Några av Sveriges främsta kockar och matskribenter bjuder på 1 500 recept, alla lika lätta att lyckas med.Bonniers Kokbok speglar våra förändrade matvanor - vi hämtar inspiration från världens alla hörn. Men våra svenska mattraditioner ges också stort utrymme, varsamt anpassade till dagens krav.Bonniers Kokbok går från det grundläggande - konsten att koka ägg - via den snabblagade vardagsmaten till de påkostade festmåltiderna för helger och högtidsdagar. Bakat av alla slag, grönsaker, asiatisk mat och läckra efterrätter ges extra stort utrymme, liksom hur olika råvaror ser ut och hur de användsHär finns avsnitt med rolig och matnyttig läsning om mat och vin, om karakteristiska kryddningar och smaksättningar i exotiska länders kök, om fester och dukningar.Bokens rena och tidlösa utformning och de många inspirerande, ljust hållna fotografierna ger boken ett nordiskt blont utseende.Huvudredaktörer är Birgit Hemberg, sedan många år redaktionschef på Allt om mat och Fredrik Eriksson, delägare och kökschef på Villa Källhagen och populär tv-kock.Övriga författare: Anna Bergenström, Jan Hedh, Stefan Karlsson, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Maud Onnermark, Berit Paulsson, Stephan Rössner, Cathrine Schück.
Albert Bonniers Förlag 9100568651 -
Filosofilexikonet
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1997. 607 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137111515
- Titel
- Filosofilexikonet
- Författare
- Grøn, Arne - Lübcke, Poul - Bengtsson, Jan - Hartman, Jan - Pagin, Peter - Prawitz, Dag
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1997
- Omfång
- 607 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Filosofilexkonet innehåller 2000 uppslagsord; filosofiska ordförklaringar och temaartiklar samt 700 biografier över utländska och svenska filosofer.
Bokförlaget Forum 9137111515 -
Severin Nilsons Halland
Inbunden bok. Helsingborg : Fyra förläggare. 1975. 158 sidor.
Gott skick. Tidsutklipp med artikel med rubrik Severin Nilsson målare och fotograf, ligger inne i boken.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185246050
- Titel
- Severin Nilsons Halland
- Författare
- Bengtsson, Mats - Olsheden, Jan
- Förlag
- Helsingborg : Fyra förläggare
- Utgivningsår
- 1975
- Språk
- Svenska
Helsingborg : Fyra förläggare 9185246050 -
Butlers kokbok
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1996. 109 sidor.
Mycket gott skick. Nött pärm men några mindre fläckar. Fin inlaga.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137107868
- Titel
- Butlers kokbok
- Författare
- Butler, Carl - Bengtsson, Jan-Åke
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1996
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 229 x 295 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 695 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9789137107868 -
Tullare lagar mat : recept och matminnen
Inbunden bok. Stockholm : Tullverket. 2001. 120 sidor.
Nyskick. PRESENTSKICK.
God mat mättar och förenar människor. Vad vore en fest utan delikata anrättningar och läckra drycker?
Men det är inte bara härligt att äta. Det är minst lika roligt att laga till rätterna och samtidigt smaka av. att pröva nya recept, att d läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9163116448
- Titel
- Tullare lagar mat : recept och matminnen
- Författare
- Berggren, Jan - Bengtsson, Rickard - Sandström, Sten - Sverige. Tullverket
- Förlag
- Stockholm : Tullverket
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska
Stockholm : Tullverket 9163116448 -
Bonniers kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2010. 671 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. "I Bonniers kokbok delar några av Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin samlade matglädje och kunskap.... Novis vid spisen eller mästerkock - den här grundkokboken är den enda du behöver." … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240740
- Titel
- Bonniers kokbok
- Författare
- Hemberg, Birgit - Eriksson, Fredrik - Bergenström, Anna - Bengtsson, Jan - Persson, Roland - Valentin, Kristina - Hagberg, Stina - Nybacka, Jens
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 671 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 282 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 2620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I nygjorda Bonniers kokbok delar Sveriges främsta kockar och matskribenter med sig av sin matkunskap, både i recept och i otaliga tips och råd. Boken är 672 sidor lång, innehåller nära 1800 recept, varav 250 är nya, och ett hundratal nya bilder.Nya Bonniers kokbok består av 18 kapitel som inspirerar till matlagning. I det stora kapitlet om att bjuda till fest, nu omarbetat och indelat efter säsong för att spara både pengar och miljö, finns de nya tilltuggen, drinkarna, bufféerna och middagarna, men också en vägledning i det praktiska, vad som kan förberedas och hur mycket som går åt. För att ge ytterligare inspiration och underlätta framför allt vardagsmaten finns det i bokens början fyra register med årstidsmat med säsongens råvaror, snabblagat, vegetariskt och svenska klassiker.Här finns de moderna rotfruktsrecepten, de fräscha salladerna och sopporna, det klassiska dillköttet, de utsökta fisk- och skaldjursgrytorna, sommarens grillning med såser och röror, de proffsiga surdegsbröden, de smarta brunchrecepten, smaker från alltifrån Medelhavet till Asien och inte minst efterrätterna som måltidernas pricken över i. Naturligtvis finns det också en massa fakta om tillagningstider, förvaring, hantering av råvaror och mycket mer.Birgit Hemberg och Fredrik Eriksson är huvudredaktörer och Kristina Valentin från tidningen Allt om Mat har provlagat alla nya recept, så man kan tryggt förlita sig på att de fungerar.De som har bidragit med recept, kunskap, matglädje och idéer är:Anna Bergenström, Monica Eisenman, Lisa Eisenman Frisk, Fredrik Eriksson, Jan Hedh, Birgit Hemberg, Elisabeth Johansson, Stefan Karlsson, Fredrik Klein, Örjan Klein, Gert Klötzke, Håkan Larsson, Jens Linder, Peter Lindgren, Michell Olausson, Maud Onnermark, Berit Paulsson
Bonnier Fakta 9789174240740
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn