Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn

9789198016604

Din sökning gav ingen träff. Spara sökningen som en Bevakning  
Visa endast

Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Osynliga mirakel

Osynliga mirakel

Inbundna böcker. Pärspektiv förlag. 1 uppl. 2012. 176 sidor.

Osynliga mirakel tar med läsaren på en spännande och rolig upptäcktsresa in i naturens innersta väsen, till ett myller av levande varelser, många osynliga för ögat. Naturen är full av organismer, en del mikroskopiskt små, som med sina liv och sin verksamhet gör det möjligt att leva på det här jordklotet. Ändå vet de flesta inget om de tjänster de utför och hur beroende vi människor är av dem för vår existens.

Osynliga Mirakel visar betydelsen av naturens mångfald och ekosystemtjänster. Den gren vi sitter på helt enkelt och som vi måste skydda och bevara. Kunskap och engagemang börjar eller förstärks av känslor och upplevelser. Ju fler av våra sinnen upplevelserna bygger på desto starkare blir våra insikter och lusten att lära mer och förstå samband. Det måste börja med att man SER Naturen och de under vi har omkring oss, det som är förunderligt finurligt och obegripligt skönt. Osynliga Mirakel vill bidra till den upplevelsen.

Osynliga Mirakel beskriver nio olika fenomen i naturen - sju ekosystemtjänster - som finns där oberoende av människan men som är oumbärliga för vår existens. Med bilder och metaforer, med poesi, humor och musik synliggörs det osynliga, naturens magi. "Miraklen" berättas på ett lättfattligt och levande sätt med korta texter som är vetenskapligt underbyggda. Det är en lustfylld läs- och syn- upplevelse utan pekpinnar men full av AHA! och insikter för alla människor.

Författare till Osynliga Mirakel är Inger Källander, ekologisk lantbrukare, lärare, författare och konsult. Bilderna är tagna av Karin Källander, forskare i internationell hälsa och bosatt i USA. Boken finns även som ljudbok.Läs mer om bokserien på www.motusmedia.sePärspektiv Förlag & Motus Media

Förlagsfakta

ISBN
9789198016604
Titel
Osynliga mirakel
Författare
Källander, Inger
Förlag
Pärspektiv förlag
Utgivningsår
2012
Omfång
176 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
233 x 265 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
1048 g
Språk
Svenska