-
Ät bäst - Kost, idrott & hälsoutveckling ( in...
Häftad bok. SISU Idrottsböcker. 1:a uppl. 2004. 164 sidor.
Mycket gott skick. Pärm sliten. Bladen med utmärkt skick. Inga anteckningar. 19,4 cm x 21,4 cm. 374 gram.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188941251
- Titel
- Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling
- Författare
- Marie Broholmer - Per Karlsson - Tommy Leijding
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 193 x 211 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till författarna via bland annat hemsidor eller i samtal med idrottare.
Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Därför handlar det om att kombinera många bra faktorer och på så sätt få ut bästa effekt; till exempel vettig mat och lagom doser träning och återhämtning. Ät bäst! kan med fördel användas som en uppslagsbok, där du med frågorna som bas kan orientera dig kring ämnen som du finner intressanta.
Innehåll:
IDROTT OCH KOST
Basfakta om kost och träning
Energibalans
Tid för mat
Kolhydraternas roll för prestation
Proteinets roll för prestation
Vegetarisk kost och träning
Kosttillskott
IDROTTSSKAFFERIET
Måltidsordning
Måltidssammansättning
Fullt skafferi full mage
De viktiga mellanmålen
Energiintag för olika idrottare
Mat för tävlingsdagar
Mat vid träningsläger/tävling utomlands
HÄLSOUTVECKLING
Kreativitet och mat
Livsmedelskunskap
Mat och stress
Mat och pigghet
Mat som lust eller last
HUR ÄTER DU BÄST?
SISU Idrottsböcker 1:a 9789188941251 -
Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling
Häftad bok. SISU Idrottsböcker. 2004. 164 sidor.
Gott skick. Överstruket namn
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188941256
- Titel
- Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling
- Författare
- Marie Broholmer - Per Karlsson - Tommy Leijding
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 193 x 211 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till författarna via bland annat hemsidor eller i samtal med idrottare.
Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Därför handlar det om att kombinera många bra faktorer och på så sätt få ut bästa effekt; till exempel vettig mat och lagom doser träning och återhämtning. Ät bäst! kan med fördel användas som en uppslagsbok, där du med frågorna som bas kan orientera dig kring ämnen som du finner intressanta.
Innehåll:
IDROTT OCH KOST
Basfakta om kost och träning
Energibalans
Tid för mat
Kolhydraternas roll för prestation
Proteinets roll för prestation
Vegetarisk kost och träning
Kosttillskott
IDROTTSSKAFFERIET
Måltidsordning
Måltidssammansättning
Fullt skafferi full mage
De viktiga mellanmålen
Energiintag för olika idrottare
Mat för tävlingsdagar
Mat vid träningsläger/tävling utomlands
HÄLSOUTVECKLING
Kreativitet och mat
Livsmedelskunskap
Mat och stress
Mat och pigghet
Mat som lust eller last
HUR ÄTER DU BÄST?
SISU Idrottsböcker 9188941256 -
Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling
Häftad bok. SISU Idrottsböcker. 2001. 164 sidor.
Nära nyskick. Oläst ex.
Hel och ren bok.
Varsamt studerat ex.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188941251
- Titel
- Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling
- Författare
- Marie Broholmer - Per Karlsson - Tommy Leijding
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 193 x 211 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till författarna via bland annat hemsidor eller i samtal med idrottare.
Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Därför handlar det om att kombinera många bra faktorer och på så sätt få ut bästa effekt; till exempel vettig mat och lagom doser träning och återhämtning. Ät bäst! kan med fördel användas som en uppslagsbok, där du med frågorna som bas kan orientera dig kring ämnen som du finner intressanta.
Innehåll:
IDROTT OCH KOST
Basfakta om kost och träning
Energibalans
Tid för mat
Kolhydraternas roll för prestation
Proteinets roll för prestation
Vegetarisk kost och träning
Kosttillskott
IDROTTSSKAFFERIET
Måltidsordning
Måltidssammansättning
Fullt skafferi full mage
De viktiga mellanmålen
Energiintag för olika idrottare
Mat för tävlingsdagar
Mat vid träningsläger/tävling utomlands
HÄLSOUTVECKLING
Kreativitet och mat
Livsmedelskunskap
Mat och stress
Mat och pigghet
Mat som lust eller last
HUR ÄTER DU BÄST?
SISU Idrottsböcker 9789188941251 -
Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling
Häftad bok. SISU Idrottsböcker. 2001. 164 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188941251
- Titel
- Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling
- Författare
- Marie Broholmer - Per Karlsson - Tommy Leijding
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 193 x 211 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till författarna via bland annat hemsidor eller i samtal med idrottare.
Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Därför handlar det om att kombinera många bra faktorer och på så sätt få ut bästa effekt; till exempel vettig mat och lagom doser träning och återhämtning. Ät bäst! kan med fördel användas som en uppslagsbok, där du med frågorna som bas kan orientera dig kring ämnen som du finner intressanta.
Innehåll:
IDROTT OCH KOST
Basfakta om kost och träning
Energibalans
Tid för mat
Kolhydraternas roll för prestation
Proteinets roll för prestation
Vegetarisk kost och träning
Kosttillskott
IDROTTSSKAFFERIET
Måltidsordning
Måltidssammansättning
Fullt skafferi full mage
De viktiga mellanmålen
Energiintag för olika idrottare
Mat för tävlingsdagar
Mat vid träningsläger/tävling utomlands
HÄLSOUTVECKLING
Kreativitet och mat
Livsmedelskunskap
Mat och stress
Mat och pigghet
Mat som lust eller last
HUR ÄTER DU BÄST?
SISU Idrottsböcker 9789188941251 -
Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling
Häftad bok. SISU Idrottsböcker. 2001. 164 sidor.
Mycket gott skick. Bruksspår. Försättsbladet är något vågigt, samt har ett par fläckar. Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Det här är en bok för dig som: Vill läsa om mat och dryck utan pekpinnar. Är tränare och vill kunna ge dina ak läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188941256
- Titel
- Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling
- Författare
- Marie Broholmer - Per Karlsson - Tommy Leijding
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 193 x 211 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till författarna via bland annat hemsidor eller i samtal med idrottare.
Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Därför handlar det om att kombinera många bra faktorer och på så sätt få ut bästa effekt; till exempel vettig mat och lagom doser träning och återhämtning. Ät bäst! kan med fördel användas som en uppslagsbok, där du med frågorna som bas kan orientera dig kring ämnen som du finner intressanta.
Innehåll:
IDROTT OCH KOST
Basfakta om kost och träning
Energibalans
Tid för mat
Kolhydraternas roll för prestation
Proteinets roll för prestation
Vegetarisk kost och träning
Kosttillskott
IDROTTSSKAFFERIET
Måltidsordning
Måltidssammansättning
Fullt skafferi full mage
De viktiga mellanmålen
Energiintag för olika idrottare
Mat för tävlingsdagar
Mat vid träningsläger/tävling utomlands
HÄLSOUTVECKLING
Kreativitet och mat
Livsmedelskunskap
Mat och stress
Mat och pigghet
Mat som lust eller last
HUR ÄTER DU BÄST?
SISU Idrottsböcker 9188941256 -
Ät bäst - Kost, idrott & hälsoutveckling
Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till förfa läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188941256
- Titel
- Ät bäst - kost, idrott & hälsoutveckling
- Författare
- Marie Broholmer - Per Karlsson - Tommy Leijding
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 164 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 193 x 211 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 390 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en kostbok som riktar sig tränare, hälsoutvecklare och folk som vill må bra. Ät bäst! är indelad i tre avsnitt. Kost och idrott, Hälsoutveckling och en praktisk del, Idrottsskafferiet. Boken utgår från ett stort antal frågor som kommit till författarna via bland annat hemsidor eller i samtal med idrottare.
Kosten är en av många delar som har betydelse för hur vi mår och presterar. Därför handlar det om att kombinera många bra faktorer och på så sätt få ut bästa effekt; till exempel vettig mat och lagom doser träning och återhämtning. Ät bäst! kan med fördel användas som en uppslagsbok, där du med frågorna som bas kan orientera dig kring ämnen som du finner intressanta.
Innehåll:
IDROTT OCH KOST
Basfakta om kost och träning
Energibalans
Tid för mat
Kolhydraternas roll för prestation
Proteinets roll för prestation
Vegetarisk kost och träning
Kosttillskott
IDROTTSSKAFFERIET
Måltidsordning
Måltidssammansättning
Fullt skafferi full mage
De viktiga mellanmålen
Energiintag för olika idrottare
Mat för tävlingsdagar
Mat vid träningsläger/tävling utomlands
HÄLSOUTVECKLING
Kreativitet och mat
Livsmedelskunskap
Mat och stress
Mat och pigghet
Mat som lust eller last
HUR ÄTER DU BÄST?
9188941256
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn