-
Vår tid är nu : mat, människor och möten på D...
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2017. 188 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Pärmen är aningen nött, och boken känns något läst, men är i övrigt praktiskt taget i nyskick. Leverans kan inom Stockholmsområdet göras av säljaren
personligen till överenskommen plats. Totalkostnaden blir
då 70 kr. Köp gärna fler böcker till samma fra läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397157
- Titel
- Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1945-1950
- Författare
- Fritzdorf, Lotta
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 242 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en berättelse som tar avstamp på fredsdagen 1945 och följer sedan det svenska folkhemmets utveckling. Boken är kopplad till SVT:s stora dramasatsning som visas i SVT med start oktober 2017.
Restaurang Djurgårdskällaren drivs av familjen Löwanders som slåss om makten för verksamheten. Man har tagit dåtidens maträtter och lagat dem för dagens smaklökar med tillgång på råvaror och modern teknik. Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna kunna ha funnits då. Lika viktig som maten är i boken, är också de fördjupande texter med koppling till människorna, tiden och maten i tv-serien, tex
- Maträtter - hur klassikerna fick sina namn.
- Ransonering och svarta börsen.
- Myter bakom maträtter.
Utöver dessa fakta inslag så innehåller boken ca 60 recept.
Grenadine 1 9789188397157 -
Vår tid är nu : mat, människor och möten på D...
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2017. 188 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat pappband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397157
- Titel
- Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1945-1950
- Författare
- Fritzdorf, Lotta
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 242 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en berättelse som tar avstamp på fredsdagen 1945 och följer sedan det svenska folkhemmets utveckling. Boken är kopplad till SVT:s stora dramasatsning som visas i SVT med start oktober 2017.
Restaurang Djurgårdskällaren drivs av familjen Löwanders som slåss om makten för verksamheten. Man har tagit dåtidens maträtter och lagat dem för dagens smaklökar med tillgång på råvaror och modern teknik. Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna kunna ha funnits då. Lika viktig som maten är i boken, är också de fördjupande texter med koppling till människorna, tiden och maten i tv-serien, tex
- Maträtter - hur klassikerna fick sina namn.
- Ransonering och svarta börsen.
- Myter bakom maträtter.
Utöver dessa fakta inslag så innehåller boken ca 60 recept.
Grenadine 1 9789188397157 -
Vår tid är nu : mat, människor och möten på D...
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2017. 188 sidor.
Nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397157
- Titel
- Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1945-1950
- Författare
- Fritzdorf, Lotta
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 242 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en berättelse som tar avstamp på fredsdagen 1945 och följer sedan det svenska folkhemmets utveckling. Boken är kopplad till SVT:s stora dramasatsning som visas i SVT med start oktober 2017.
Restaurang Djurgårdskällaren drivs av familjen Löwanders som slåss om makten för verksamheten. Man har tagit dåtidens maträtter och lagat dem för dagens smaklökar med tillgång på råvaror och modern teknik. Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna kunna ha funnits då. Lika viktig som maten är i boken, är också de fördjupande texter med koppling till människorna, tiden och maten i tv-serien, tex
- Maträtter - hur klassikerna fick sina namn.
- Ransonering och svarta börsen.
- Myter bakom maträtter.
Utöver dessa fakta inslag så innehåller boken ca 60 recept.
Grenadine 1 9789188397157 -
Vår tid är nu : mat, människor och möten på D...
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2017. 188 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397157
- Titel
- Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1945-1950
- Författare
- Fritzdorf, Lotta
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 242 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en berättelse som tar avstamp på fredsdagen 1945 och följer sedan det svenska folkhemmets utveckling. Boken är kopplad till SVT:s stora dramasatsning som visas i SVT med start oktober 2017.
Restaurang Djurgårdskällaren drivs av familjen Löwanders som slåss om makten för verksamheten. Man har tagit dåtidens maträtter och lagat dem för dagens smaklökar med tillgång på råvaror och modern teknik. Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna kunna ha funnits då. Lika viktig som maten är i boken, är också de fördjupande texter med koppling till människorna, tiden och maten i tv-serien, tex
- Maträtter - hur klassikerna fick sina namn.
- Ransonering och svarta börsen.
- Myter bakom maträtter.
Utöver dessa fakta inslag så innehåller boken ca 60 recept.
Grenadine 1 9789188397157 -
Vår tid är nu : Mat, mäniskor och möten på Dj...
Inbunden bok. Stevali. 2017. 188 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. Dedikation på försättsblad. 20x24 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397157
- Titel
- Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1945-1950
- Författare
- Fritzdorf, Lotta
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 242 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en berättelse som tar avstamp på fredsdagen 1945 och följer sedan det svenska folkhemmets utveckling. Boken är kopplad till SVT:s stora dramasatsning som visas i SVT med start oktober 2017.
Restaurang Djurgårdskällaren drivs av familjen Löwanders som slåss om makten för verksamheten. Man har tagit dåtidens maträtter och lagat dem för dagens smaklökar med tillgång på råvaror och modern teknik. Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna kunna ha funnits då. Lika viktig som maten är i boken, är också de fördjupande texter med koppling till människorna, tiden och maten i tv-serien, tex
- Maträtter - hur klassikerna fick sina namn.
- Ransonering och svarta börsen.
- Myter bakom maträtter.
Utöver dessa fakta inslag så innehåller boken ca 60 recept.
Stevali 9789188397157 -
Vår tid är nu : Mat, mäniskor och möten på Dj...
Inbunden bok. Stevali. 2017. 188 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188397157
- Titel
- Vår tid är nu : mat, människor och möten på Djurgårdskällaren 1945-1950
- Författare
- Fritzdorf, Lotta
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 242 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 730 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en berättelse som tar avstamp på fredsdagen 1945 och följer sedan det svenska folkhemmets utveckling. Boken är kopplad till SVT:s stora dramasatsning som visas i SVT med start oktober 2017.
Restaurang Djurgårdskällaren drivs av familjen Löwanders som slåss om makten för verksamheten. Man har tagit dåtidens maträtter och lagat dem för dagens smaklökar med tillgång på råvaror och modern teknik. Recepten är inspirerade av sin tid och varsamt uppdaterade. En del nya rätter har fötts under resan, men skulle lika gärna kunna ha funnits då. Lika viktig som maten är i boken, är också de fördjupande texter med koppling till människorna, tiden och maten i tv-serien, tex
- Maträtter - hur klassikerna fick sina namn.
- Ransonering och svarta börsen.
- Myter bakom maträtter.
Utöver dessa fakta inslag så innehåller boken ca 60 recept.
Stevali 9789188397157
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn