-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186297770
- Titel
- Kulinariska ord
- Författare
- Bergman, Olle
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 130 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 142 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 274 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kulinariska ord är den perfekta gå bort-presenten till middagsbjudningen. En fin liten bok med historiska utvikningar runt ett sammelsurium av ord på något sätt kopplade till köket.« Biblioteket i fokus
»Olle Bergman håller en lättsam men kunnig ton och noterar även pikanta detaljer som att William Banting, engelsmannen som gav lågkaloridieten ett namn, till yrket var begravningsentreprenör.« Arbetarbladet
Underhållande och lärorikt om kökets språkhistoria! Visste du att margarin hämtat sitt namn från det grekiska ordet för pärla? Att Sjötunga Walewska är en hyllning till Napoleons polska älskarinna? Eller att mejeriernas bearbetning av mjölk hämtat sitt namn från forskaren Louis Pasteur? Följ med på en aptitretande och lärorik resa genom tid och rum när journalisten Olle Bergman förklarar uttryck som tagit sig in köksvägen.
Våra kök befolkas av en mängd kändisar utan att vi har en aning om det bland andra en rysk greve (korv Stroganoff), en australiensisk operasångerska (Peach Melba), Ludvig XIV:s hovmästare (bechamelsås) och drottningen av Italien (pizza Margherita). I kylskåp och i skafferier ligger historiska berättelser gömda till exempel kan béarnaisesåsen upplysa om vad Sveriges Karl XIV Johan och Henrik IV av Frankrike hade gemensamt, tartarsåsen ge en glimt av det vilda ryttarlivet på Asiens stäpper och avokadon blygt redogöra för varför aztekerna liknade den vid en testikel.
Kulinariska ord ingår i Historiska Medias serie med ordhistoriska böcker kring olika teman. Mer information finns på www.historiskaord.se
OM FÖRFATTAREN
Olle Bergman, född 1964, är civilingenjör, frilansskribent och föreläsare och författare till boken Krigiska ord (Historiska Media 2011). Bland hans tidigare böcker märks de populärmedicinska Den lilla sorgen (2000) och Fästingar, loppor, löss (2003) samt två historiska ungdomsböcker: En värld i lågor och Begravda i sanden (båda 2007). Han är också en uppskattad föreläsare inom ämnen som skriv- och presentationsteknik.
Historiska Media 9789186297770 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186297770
- Titel
- Kulinariska ord
- Författare
- Bergman, Olle
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 130 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 142 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 274 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kulinariska ord är den perfekta gå bort-presenten till middagsbjudningen. En fin liten bok med historiska utvikningar runt ett sammelsurium av ord på något sätt kopplade till köket.« Biblioteket i fokus
»Olle Bergman håller en lättsam men kunnig ton och noterar även pikanta detaljer som att William Banting, engelsmannen som gav lågkaloridieten ett namn, till yrket var begravningsentreprenör.« Arbetarbladet
Underhållande och lärorikt om kökets språkhistoria! Visste du att margarin hämtat sitt namn från det grekiska ordet för pärla? Att Sjötunga Walewska är en hyllning till Napoleons polska älskarinna? Eller att mejeriernas bearbetning av mjölk hämtat sitt namn från forskaren Louis Pasteur? Följ med på en aptitretande och lärorik resa genom tid och rum när journalisten Olle Bergman förklarar uttryck som tagit sig in köksvägen.
Våra kök befolkas av en mängd kändisar utan att vi har en aning om det bland andra en rysk greve (korv Stroganoff), en australiensisk operasångerska (Peach Melba), Ludvig XIV:s hovmästare (bechamelsås) och drottningen av Italien (pizza Margherita). I kylskåp och i skafferier ligger historiska berättelser gömda till exempel kan béarnaisesåsen upplysa om vad Sveriges Karl XIV Johan och Henrik IV av Frankrike hade gemensamt, tartarsåsen ge en glimt av det vilda ryttarlivet på Asiens stäpper och avokadon blygt redogöra för varför aztekerna liknade den vid en testikel.
Kulinariska ord ingår i Historiska Medias serie med ordhistoriska böcker kring olika teman. Mer information finns på www.historiskaord.se
OM FÖRFATTAREN
Olle Bergman, född 1964, är civilingenjör, frilansskribent och föreläsare och författare till boken Krigiska ord (Historiska Media 2011). Bland hans tidigare böcker märks de populärmedicinska Den lilla sorgen (2000) och Fästingar, loppor, löss (2003) samt två historiska ungdomsböcker: En värld i lågor och Begravda i sanden (båda 2007). Han är också en uppskattad föreläsare inom ämnen som skriv- och presentationsteknik.
Historiska Media 9789186297770 -
Kulinariska ord
Inbunden bok.
Nyskick. Lund : Historiska media, 2011 (Litauen) 127[1]s. Ill. 14 x 19 cm. Faktagranskning: Zeth Alvered. Inlagebilder: Clipart. ISBN: 978-91-86297-77-0 ; Inbunden dekorerat förlagsband. I mycket fint skick, som ny. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186297770
- Titel
- Kulinariska ord
- Författare
- Bergman, Olle
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 130 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 142 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 274 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kulinariska ord är den perfekta gå bort-presenten till middagsbjudningen. En fin liten bok med historiska utvikningar runt ett sammelsurium av ord på något sätt kopplade till köket.« Biblioteket i fokus
»Olle Bergman håller en lättsam men kunnig ton och noterar även pikanta detaljer som att William Banting, engelsmannen som gav lågkaloridieten ett namn, till yrket var begravningsentreprenör.« Arbetarbladet
Underhållande och lärorikt om kökets språkhistoria! Visste du att margarin hämtat sitt namn från det grekiska ordet för pärla? Att Sjötunga Walewska är en hyllning till Napoleons polska älskarinna? Eller att mejeriernas bearbetning av mjölk hämtat sitt namn från forskaren Louis Pasteur? Följ med på en aptitretande och lärorik resa genom tid och rum när journalisten Olle Bergman förklarar uttryck som tagit sig in köksvägen.
Våra kök befolkas av en mängd kändisar utan att vi har en aning om det bland andra en rysk greve (korv Stroganoff), en australiensisk operasångerska (Peach Melba), Ludvig XIV:s hovmästare (bechamelsås) och drottningen av Italien (pizza Margherita). I kylskåp och i skafferier ligger historiska berättelser gömda till exempel kan béarnaisesåsen upplysa om vad Sveriges Karl XIV Johan och Henrik IV av Frankrike hade gemensamt, tartarsåsen ge en glimt av det vilda ryttarlivet på Asiens stäpper och avokadon blygt redogöra för varför aztekerna liknade den vid en testikel.
Kulinariska ord ingår i Historiska Medias serie med ordhistoriska böcker kring olika teman. Mer information finns på www.historiskaord.se
OM FÖRFATTAREN
Olle Bergman, född 1964, är civilingenjör, frilansskribent och föreläsare och författare till boken Krigiska ord (Historiska Media 2011). Bland hans tidigare böcker märks de populärmedicinska Den lilla sorgen (2000) och Fästingar, loppor, löss (2003) samt två historiska ungdomsböcker: En värld i lågor och Begravda i sanden (båda 2007). Han är också en uppskattad föreläsare inom ämnen som skriv- och presentationsteknik.
9789186297770 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186297770
- Titel
- Kulinariska ord
- Författare
- Bergman, Olle
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 130 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 142 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 274 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kulinariska ord är den perfekta gå bort-presenten till middagsbjudningen. En fin liten bok med historiska utvikningar runt ett sammelsurium av ord på något sätt kopplade till köket.« Biblioteket i fokus
»Olle Bergman håller en lättsam men kunnig ton och noterar även pikanta detaljer som att William Banting, engelsmannen som gav lågkaloridieten ett namn, till yrket var begravningsentreprenör.« Arbetarbladet
Underhållande och lärorikt om kökets språkhistoria! Visste du att margarin hämtat sitt namn från det grekiska ordet för pärla? Att Sjötunga Walewska är en hyllning till Napoleons polska älskarinna? Eller att mejeriernas bearbetning av mjölk hämtat sitt namn från forskaren Louis Pasteur? Följ med på en aptitretande och lärorik resa genom tid och rum när journalisten Olle Bergman förklarar uttryck som tagit sig in köksvägen.
Våra kök befolkas av en mängd kändisar utan att vi har en aning om det bland andra en rysk greve (korv Stroganoff), en australiensisk operasångerska (Peach Melba), Ludvig XIV:s hovmästare (bechamelsås) och drottningen av Italien (pizza Margherita). I kylskåp och i skafferier ligger historiska berättelser gömda till exempel kan béarnaisesåsen upplysa om vad Sveriges Karl XIV Johan och Henrik IV av Frankrike hade gemensamt, tartarsåsen ge en glimt av det vilda ryttarlivet på Asiens stäpper och avokadon blygt redogöra för varför aztekerna liknade den vid en testikel.
Kulinariska ord ingår i Historiska Medias serie med ordhistoriska böcker kring olika teman. Mer information finns på www.historiskaord.se
OM FÖRFATTAREN
Olle Bergman, född 1964, är civilingenjör, frilansskribent och föreläsare och författare till boken Krigiska ord (Historiska Media 2011). Bland hans tidigare böcker märks de populärmedicinska Den lilla sorgen (2000) och Fästingar, loppor, löss (2003) samt två historiska ungdomsböcker: En värld i lågor och Begravda i sanden (båda 2007). Han är också en uppskattad föreläsare inom ämnen som skriv- och presentationsteknik.
Historiska Media 9789186297770 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186297770
- Titel
- Kulinariska ord
- Författare
- Bergman, Olle
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 130 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 142 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 274 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kulinariska ord är den perfekta gå bort-presenten till middagsbjudningen. En fin liten bok med historiska utvikningar runt ett sammelsurium av ord på något sätt kopplade till köket.« Biblioteket i fokus
»Olle Bergman håller en lättsam men kunnig ton och noterar även pikanta detaljer som att William Banting, engelsmannen som gav lågkaloridieten ett namn, till yrket var begravningsentreprenör.« Arbetarbladet
Underhållande och lärorikt om kökets språkhistoria! Visste du att margarin hämtat sitt namn från det grekiska ordet för pärla? Att Sjötunga Walewska är en hyllning till Napoleons polska älskarinna? Eller att mejeriernas bearbetning av mjölk hämtat sitt namn från forskaren Louis Pasteur? Följ med på en aptitretande och lärorik resa genom tid och rum när journalisten Olle Bergman förklarar uttryck som tagit sig in köksvägen.
Våra kök befolkas av en mängd kändisar utan att vi har en aning om det bland andra en rysk greve (korv Stroganoff), en australiensisk operasångerska (Peach Melba), Ludvig XIV:s hovmästare (bechamelsås) och drottningen av Italien (pizza Margherita). I kylskåp och i skafferier ligger historiska berättelser gömda till exempel kan béarnaisesåsen upplysa om vad Sveriges Karl XIV Johan och Henrik IV av Frankrike hade gemensamt, tartarsåsen ge en glimt av det vilda ryttarlivet på Asiens stäpper och avokadon blygt redogöra för varför aztekerna liknade den vid en testikel.
Kulinariska ord ingår i Historiska Medias serie med ordhistoriska böcker kring olika teman. Mer information finns på www.historiskaord.se
OM FÖRFATTAREN
Olle Bergman, född 1964, är civilingenjör, frilansskribent och föreläsare och författare till boken Krigiska ord (Historiska Media 2011). Bland hans tidigare böcker märks de populärmedicinska Den lilla sorgen (2000) och Fästingar, loppor, löss (2003) samt två historiska ungdomsböcker: En värld i lågor och Begravda i sanden (båda 2007). Han är också en uppskattad föreläsare inom ämnen som skriv- och presentationsteknik.
Historiska Media 9789186297770 -
Kulinariska ord
Inbunden bok. Historiska Media. 2011. 130 sidor.
Nyskick. Det som ser ut som fläcken efter ett glas på framsidan av boken är ingen fläck ;-), det ska se ut så.
Viken krydda är kopplingen mellan kalops och romerska kejsare? Hur hör valnötter och valloner ihop? På vilket sätt är pizza Margherita en patriotisk mat läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186297770
- Titel
- Kulinariska ord
- Författare
- Bergman, Olle
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 130 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 142 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 274 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kulinariska ord är den perfekta gå bort-presenten till middagsbjudningen. En fin liten bok med historiska utvikningar runt ett sammelsurium av ord på något sätt kopplade till köket.« Biblioteket i fokus
»Olle Bergman håller en lättsam men kunnig ton och noterar även pikanta detaljer som att William Banting, engelsmannen som gav lågkaloridieten ett namn, till yrket var begravningsentreprenör.« Arbetarbladet
Underhållande och lärorikt om kökets språkhistoria! Visste du att margarin hämtat sitt namn från det grekiska ordet för pärla? Att Sjötunga Walewska är en hyllning till Napoleons polska älskarinna? Eller att mejeriernas bearbetning av mjölk hämtat sitt namn från forskaren Louis Pasteur? Följ med på en aptitretande och lärorik resa genom tid och rum när journalisten Olle Bergman förklarar uttryck som tagit sig in köksvägen.
Våra kök befolkas av en mängd kändisar utan att vi har en aning om det bland andra en rysk greve (korv Stroganoff), en australiensisk operasångerska (Peach Melba), Ludvig XIV:s hovmästare (bechamelsås) och drottningen av Italien (pizza Margherita). I kylskåp och i skafferier ligger historiska berättelser gömda till exempel kan béarnaisesåsen upplysa om vad Sveriges Karl XIV Johan och Henrik IV av Frankrike hade gemensamt, tartarsåsen ge en glimt av det vilda ryttarlivet på Asiens stäpper och avokadon blygt redogöra för varför aztekerna liknade den vid en testikel.
Kulinariska ord ingår i Historiska Medias serie med ordhistoriska böcker kring olika teman. Mer information finns på www.historiskaord.se
OM FÖRFATTAREN
Olle Bergman, född 1964, är civilingenjör, frilansskribent och föreläsare och författare till boken Krigiska ord (Historiska Media 2011). Bland hans tidigare böcker märks de populärmedicinska Den lilla sorgen (2000) och Fästingar, loppor, löss (2003) samt två historiska ungdomsböcker: En värld i lågor och Begravda i sanden (båda 2007). Han är också en uppskattad föreläsare inom ämnen som skriv- och presentationsteknik.
Historiska Media 9789186297770 -
Kulinariska ord
Inbunden bok.
Nyskick. Historiska Media 2005 (sv.originaluppl.), 130s. B/H=19x14. Vikt = 274g. Dekorerat förlagsband (inbunden). Illustrerad. Nyskick.
ISBN: 9789186297770
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186297770
- Titel
- Kulinariska ord
- Författare
- Bergman, Olle
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 130 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 142 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 274 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kulinariska ord är den perfekta gå bort-presenten till middagsbjudningen. En fin liten bok med historiska utvikningar runt ett sammelsurium av ord på något sätt kopplade till köket.« Biblioteket i fokus
»Olle Bergman håller en lättsam men kunnig ton och noterar även pikanta detaljer som att William Banting, engelsmannen som gav lågkaloridieten ett namn, till yrket var begravningsentreprenör.« Arbetarbladet
Underhållande och lärorikt om kökets språkhistoria! Visste du att margarin hämtat sitt namn från det grekiska ordet för pärla? Att Sjötunga Walewska är en hyllning till Napoleons polska älskarinna? Eller att mejeriernas bearbetning av mjölk hämtat sitt namn från forskaren Louis Pasteur? Följ med på en aptitretande och lärorik resa genom tid och rum när journalisten Olle Bergman förklarar uttryck som tagit sig in köksvägen.
Våra kök befolkas av en mängd kändisar utan att vi har en aning om det bland andra en rysk greve (korv Stroganoff), en australiensisk operasångerska (Peach Melba), Ludvig XIV:s hovmästare (bechamelsås) och drottningen av Italien (pizza Margherita). I kylskåp och i skafferier ligger historiska berättelser gömda till exempel kan béarnaisesåsen upplysa om vad Sveriges Karl XIV Johan och Henrik IV av Frankrike hade gemensamt, tartarsåsen ge en glimt av det vilda ryttarlivet på Asiens stäpper och avokadon blygt redogöra för varför aztekerna liknade den vid en testikel.
Kulinariska ord ingår i Historiska Medias serie med ordhistoriska böcker kring olika teman. Mer information finns på www.historiskaord.se
OM FÖRFATTAREN
Olle Bergman, född 1964, är civilingenjör, frilansskribent och föreläsare och författare till boken Krigiska ord (Historiska Media 2011). Bland hans tidigare böcker märks de populärmedicinska Den lilla sorgen (2000) och Fästingar, loppor, löss (2003) samt två historiska ungdomsböcker: En värld i lågor och Begravda i sanden (båda 2007). Han är också en uppskattad föreläsare inom ämnen som skriv- och presentationsteknik.
9789186297770 -
Kulinariska ord
Inbunden bok. Historiska Media. 2011. 130 sidor.
Nyskick. Säljes av författaren. Flera exemplar finns.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186297770
- Titel
- Kulinariska ord
- Författare
- Bergman, Olle
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 130 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 142 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 274 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kulinariska ord är den perfekta gå bort-presenten till middagsbjudningen. En fin liten bok med historiska utvikningar runt ett sammelsurium av ord på något sätt kopplade till köket.« Biblioteket i fokus
»Olle Bergman håller en lättsam men kunnig ton och noterar även pikanta detaljer som att William Banting, engelsmannen som gav lågkaloridieten ett namn, till yrket var begravningsentreprenör.« Arbetarbladet
Underhållande och lärorikt om kökets språkhistoria! Visste du att margarin hämtat sitt namn från det grekiska ordet för pärla? Att Sjötunga Walewska är en hyllning till Napoleons polska älskarinna? Eller att mejeriernas bearbetning av mjölk hämtat sitt namn från forskaren Louis Pasteur? Följ med på en aptitretande och lärorik resa genom tid och rum när journalisten Olle Bergman förklarar uttryck som tagit sig in köksvägen.
Våra kök befolkas av en mängd kändisar utan att vi har en aning om det bland andra en rysk greve (korv Stroganoff), en australiensisk operasångerska (Peach Melba), Ludvig XIV:s hovmästare (bechamelsås) och drottningen av Italien (pizza Margherita). I kylskåp och i skafferier ligger historiska berättelser gömda till exempel kan béarnaisesåsen upplysa om vad Sveriges Karl XIV Johan och Henrik IV av Frankrike hade gemensamt, tartarsåsen ge en glimt av det vilda ryttarlivet på Asiens stäpper och avokadon blygt redogöra för varför aztekerna liknade den vid en testikel.
Kulinariska ord ingår i Historiska Medias serie med ordhistoriska böcker kring olika teman. Mer information finns på www.historiskaord.se
OM FÖRFATTAREN
Olle Bergman, född 1964, är civilingenjör, frilansskribent och föreläsare och författare till boken Krigiska ord (Historiska Media 2011). Bland hans tidigare böcker märks de populärmedicinska Den lilla sorgen (2000) och Fästingar, loppor, löss (2003) samt två historiska ungdomsböcker: En värld i lågor och Begravda i sanden (båda 2007). Han är också en uppskattad föreläsare inom ämnen som skriv- och presentationsteknik.
Historiska Media 9789186297770 -
Wangcheng Xi Hua Mei Set (Plums Paintings of...
Häftad bok.
Nyskick. Publisher: Unknown (1991) 64[2]pp. Ill. (Chinese Edition) Language: Chinese. ISBN-10: 7200012998 / ISBN-13: 978-7200012996 ; Paperback. Som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186297770
- Titel
- Kulinariska ord
- Författare
- Bergman, Olle
- Förlag
- Historiska Media
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 130 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 190 x 142 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 274 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Kulinariska ord är den perfekta gå bort-presenten till middagsbjudningen. En fin liten bok med historiska utvikningar runt ett sammelsurium av ord på något sätt kopplade till köket.« Biblioteket i fokus
»Olle Bergman håller en lättsam men kunnig ton och noterar även pikanta detaljer som att William Banting, engelsmannen som gav lågkaloridieten ett namn, till yrket var begravningsentreprenör.« Arbetarbladet
Underhållande och lärorikt om kökets språkhistoria! Visste du att margarin hämtat sitt namn från det grekiska ordet för pärla? Att Sjötunga Walewska är en hyllning till Napoleons polska älskarinna? Eller att mejeriernas bearbetning av mjölk hämtat sitt namn från forskaren Louis Pasteur? Följ med på en aptitretande och lärorik resa genom tid och rum när journalisten Olle Bergman förklarar uttryck som tagit sig in köksvägen.
Våra kök befolkas av en mängd kändisar utan att vi har en aning om det bland andra en rysk greve (korv Stroganoff), en australiensisk operasångerska (Peach Melba), Ludvig XIV:s hovmästare (bechamelsås) och drottningen av Italien (pizza Margherita). I kylskåp och i skafferier ligger historiska berättelser gömda till exempel kan béarnaisesåsen upplysa om vad Sveriges Karl XIV Johan och Henrik IV av Frankrike hade gemensamt, tartarsåsen ge en glimt av det vilda ryttarlivet på Asiens stäpper och avokadon blygt redogöra för varför aztekerna liknade den vid en testikel.
Kulinariska ord ingår i Historiska Medias serie med ordhistoriska böcker kring olika teman. Mer information finns på www.historiskaord.se
OM FÖRFATTAREN
Olle Bergman, född 1964, är civilingenjör, frilansskribent och föreläsare och författare till boken Krigiska ord (Historiska Media 2011). Bland hans tidigare böcker märks de populärmedicinska Den lilla sorgen (2000) och Fästingar, loppor, löss (2003) samt två historiska ungdomsböcker: En värld i lågor och Begravda i sanden (båda 2007). Han är också en uppskattad föreläsare inom ämnen som skriv- och presentationsteknik.
9789186297770
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn