-
Svensk chokladbok
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2008. 169 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. LITEN REVA OMSLAGETS BAKSIDA
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
Grenadine 1 9789185329779 -
Svensk chokladbok Chokladbutikerna Svensk ch...
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2008. 169 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. (31) ALLT DU BEHÖVER VETA..................
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
Grenadine 1 9789185329779 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
Grenadine 9789185329779 -
Svensk chokladbok
Inbunden bok. Grenadine. 2008. 169 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. små revor i omslaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
Grenadine 9789185329779 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
Grenadine 1 9789185329779 -
Svensk chokladbok
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2008. 169 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
Grenadine 1 9789185329779 -
Svensk chokladbok. Chokladbutikerna, Svensk c...
Inbunden bok. Grenadine Bokförlag AB 2008. 1 uppl. 2008. 169 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Illustrerat förlagsband med skyddsomslag. Nyskick. (Förlagsny).
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
Grenadine Bokförlag AB 2008 1 9789185329779 -
Svensk chokladbok
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Grenadine 2008. 171 s. Rikt illustrerad i färg.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
9789185329779 -
Svensk chokladbok
Grenadine 2008,171 sid inb skyddsomslag. Omfång 27 X 30.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
9789185329779 -
Svensk chokladbok
Grenadine Bokförlag AB. 2008. Ill. 4:o. 169 s. Dek. pbd. Skyddsomslag.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
9789185329779 -
Svensk chokladbok
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2008. 169 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
Grenadine 1 9789185329779 -
Svensk chokladbok
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2008. 169 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
Grenadine 1 9789185329779 -
Svensk Chokladbok
Grenadine 2008. Inbunden med skyddsomslag. Mycket fint skick. ... 1365 gram. 27x30 cm // tidningar, på mässor och i böcker skrivs och talas det om choklad. Den är hälsosam, den ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt tillverkning, och den ska framfö läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
9789185329779 -
Svensk chokladbok, Chokladbutikerna - hela Sv...
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stockholm,2008,Grenadine, förlagsband med skyddsomslag. ,Originalupplaga.,27 x 29,5 cm, 169 s (4 s), foto och illustrationer i färg av Måns Berthas.,Mycket gott skick.,9789185329779?,En lång och rolig resa genom tid och rum med kofferten fylld av choklad. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
9789185329779 -
Svensk Chokladbok
Grenadine. 2008. 171 s. mkt vackert laminatband. 29,5x27cm.
Nyskick. rikt illustrerad, .
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
9789185329779 -
Svensk chokladbok. Chokladbutikerna. Svensk c...
Inbunden bok. Grenadine. 1:a uppl. 2008. 175 s. Inbunden. Fint förlagsband.
ISBN 9185329779!
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Choklad, svensk chokladhistoria, chokladbutikerna, recept, hur chokladen blir till, chokladtillverkning, fina illustrationer, . … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9185329779! -
Svensk chokladbok
Inbunden bok. Grenadine. 2008. 169 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
Grenadine 9789185329779 -
- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
9789185329779 -
SVENSK CHOKLADBOK
Grenadine Bokörlag AB 2008. Illustrerat pappband med skyddsomslag. Stort format. 1329 gram.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329779
- Titel
- Svensk chokladbok
- Författare
- Maja Berthas
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 169 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 270 x 294 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 1365 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I tidningar, på mässor och i böcker skrivs och
talas det om choklad. Den är hälsosam, den
ska vara av rätt procenthalt kakao och rätt
tillverkning, och den ska framför allt vara
god!
I Svensk chokladbok beskrivs allt om choklad
hur den odlas och var den tillverkas, historiken
om var och hur det började. Författare är
Maja Berthas, Sveriges troligen mest anlitade
och beresta, just när det gäller choklad.
Hon har lång erfarenhet på ämnet. Hennes
kunskaper är grundmurade med ett flertal
besök hos chokladtillverkare och odlare. Det
ger djup i kunnandet. Och både djupet och
bredden ligger som en kakaodoftande bas till
denna bok om choklad och svenskt chokladätande!
I Svensk chokladbok får vi följa med författaren
Maja Berthas på en lång och rolig resa genom tid
och rum, hela tiden med kofferten fylld av godsaker.
Boken tar sin utgångspunkt i odling och tillverkning
och ett flertal utlandsresor som ger extra tyngd åt
dessa delar.
En stor del av boken behandlar de svenska tillverkarna,
såväl de industriella som de mer hantverksmässiga,
som alla levererar allt från kakor till läckra
tryfflar. Historik, bakgrund och nyckelpersoner gås
igenom, liksom deras filosofi med det hantverk de
utför.
Boken passar väl in i Grenadines serie av böcker
med svenskt tema. Detta eftersom den tar upp vår
svenska kultur på ämnet. Maja Berthas visar oss inte
bara runt hos tillverkarna, utan täcker även in vad
vi äter och hur våra preferenser har utvecklats. Maja
har många föreläsningar och mässbesök med choklad
tema bakom sig. Det är få i landet som har sådan
överblick om vad vi gillar som hon. Det märks varför
hon är anlitad. Budskapet är att choklad är både
roligt och gott, och här är det ovanligt mumsigt att
läsa om den också!
Maja Berthas har med en sommelierutbildning och ett
brinnande chokladintresse en utmärkt profil för att skriva
om choklad. Att hon dessutom är Sveriges kanske mest
anlitade föreläsare på temat choklad gör saken givetvis
bättre. Efter att genom åren ha träffat tusentals svenska
chokladnjutare är hon perfekt lämpad för att förmedla
både fakta och känsla om svenskar och våra chokladvanor.
Förutom den verksamhet där provningarna ingår är
Maja Berthas också nordisk representant för det organ som
marknadsför sydafrikanska viner i världen, WOSA.
Ytterligare fotografer: Berthas, Måns
Ytterligare fotografer: Marais, Anton
Ytterligare fotografer: Westerlund, Örjan
Ytterligare fotografer: Lindahl, Jerry
Ytterligare författare: Berthas, Maja
9789185329779
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn